HomeViestejäLissa Rankin30.1.2014 - Ulos henkisestä kaapista

30.1.2014 - Ulos henkisestä kaapista

ULOS HENKISESTÄ KAAPISTA

Kirjoittanut Lissa Rankin (lissarankin.com)
30.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos seuraat postauksiani Facebookissa, olet ehkä saanut vilauksen siitä, mitä minulle on tapahtunut henkiulottuvuudessa kuluneiden kolmen viikon aikana, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun yritän istua kirjoittamaan blogia asiasta, mitä kutsun nimellä "Se kokemus". Tapahtumat ovat olleet niin "epätiedollisia", että minusta on erittäin haastavaa yhdistyä siihen osaani aivoista, joka pitää kirjoittamisesta, joten pyydän etukäteen anteeksi, jos siinä mitä kirjoitan, ei ole mitään tolkkua.

Mitä siis tapahtui? Minulla ei ole aavistustakaan, miten selittää minuun juuri iskenyttä salamaa, mutta yksi henkisistä opettajistani, Tosha Silver, selitti sitä minulle näin: "Lissa, se on hyvin yksinkertaista. Koit kundaliiniheräämisen, mikä avasi siddhit." Kun patikoimme Tennessee-laaksossa, katsoin Toshaa silmät kierossa ja kulmat kurtussa ja Tosha sanoi vain: "Googlaa ne."

Mikä kundaliiniherääminen on?

En ollut koskaan kuullut kundaliiniheräämisestä tai siddhistä, joten googlasin kummankin. Lukiessani kundaliiniheräämisestä havaitsin, että itämaiset henkiset perinteet kuvaavat kundaliinia käyttämättömäksi energiaksi sisällämme, mikä on kietoutunut kuin käärme kerälle ristiluun tyveen. Silloin kun vapautamme tämän potentiaalin sisällämme, voimme herätä henkisesti yhteyteen jumaluuden kanssa ja tietoisuuteen siitä, mitä jotkut kutsuvat Jumaltietoisuudeksi. Jotkut henkiset perinteet sisältävät harjoituksia, joiden tarkoituksena on vapauttaa tämä kundaliinienergia, kuten meditointi, jooga, mantran laulaminen, tantraseksi ja shaktipatin saaminen (gurun antaman kundaliinisiirto). Ilmeisesti jotkut henkiset etsijät yrittävät koko elämänsä vapauttaa tämän valjastetun potentiaalin.

Mutta ilmeisesti kundaliiniheräämisiä voi tapahtua myös spontaanisti ja kun näin tapahtuu, ne vaikuttavat usein useampaan ihmiseen kerralla. Tämä tapahtui minulle, Aprilille ja Dennikselle, niille kahdelle ihmiselle jotka olivat kanssani tämän kaiken tapahtuessa. Mukana ei ollut huumeita. Emme jooganneet, meditoineet, laulaneet mantraa tai tehneet mitään seksuaalista tai olleet gurun seurassa. Istuskelimme vaan tavallisena maanantaina, kun meihin kaikkiin iski jonkin, mitä kukaan meistä ei odottanut, ja kaiken sen seurauksena verho repeytyi tavalla, mitä kognitiivinen mieleni ei pysty alkuunkaan selittämään.

Siddhit

Siinä mitä tapahtui kaiken tämän seurauksena, ei ole ehdottomasti mitään tolkkua kognitiiviselle mielelleni. Me kolme pystyimme kommunikoimaan telepaattisesti. April ja Dennis näkivät toistensa hehkuvan. Minä pystyin hajottamaan pilviä ja saamaan satamaan kuivuuden riivaamassa Kaliforniassa ja kutsumaan valasparven pelkällä aikomuksellani. Hiekka sillä rannalla millä istuimme, liikkui silloin, kun sen ei pitänyt.

Denniksestä - tiedemies joka julkaisee akateemisia fysiikankirjoja ja aikakausijulkaisuja - tuli yhtäkkiä psyykkinen. Yhdessä yössä hänestä tuli selvänäköinen, selväkuuloinen, selvätuntoinen ja hän alkoi kanavoida universaaleja totuuksia ja informaatiota kuolleilta ihmisiltä. Tässä kanavointitilassa Dennis pystyi pääsemään käsiksi informaatioon vieraista ihmisistä, mitä he eivät olleet koskaan kertoneet kenellekään, kuten lapsuuden traumaattiset kokemukset. Ilman hajuakaan siitä, mitä hän teki, hän alkoi spontaanisti tehdä selvänäköisiä tulkintoja vieraista ihmisistä kaikkialla, minne hän meni - kahvilassa, kylpylässä, puhelimessa perheenjäsentensä kanssa. Hän välitti myös viestejä minulle tarkoituksestani täällä maan päällä - miksi olen täällä ja mitä minun on tarkoitus tehdä. Hänen antamansa informaatio oli hyvin yksityiskohtaista ja rehellisesti sanottuna se kuulosti olevan suoraan huonosta tieteiselokuvasta. En ole vielä varma, uskonko mitään siitä, mutta Aprilista tuli yhtäkkiä myös selvänäköinen ja hän vahvisti osan siitä, mitä Dennis kertoi minulle.

Nyt oivallan, että paljon siitä, mitä olen oppinut parin viime vuoden kuluessa lusikoiden taivuttamisesta, eläinten kutsumisesta, telepaattisesta kommunikoinnista ihmisten kanssa ja sen ilmentämisestä fyysiseen todellisuuteen, mitä kuvittelemme mielessämme, on kaikki "siddhejä". Luotettavat valo-olennot, kuten Martha Beck, voivat käyttää näitä henkisiä supervoimia valon palvelemiseen. Mutta jos niitä ei kunnioiteta oikein, pimeyden voimat voivat käyttää siddhejä vain egoa ruokkivilla tavoilla. Tämä on minun moitteeni vetovoimanlaista siinä mielessä, miten sitä opetetaan sellaisissa kirjoissa kuin The Secret. Taatusti voimme käyttää siddhejä Ferrarien ilmentämiseen, mutta miksi haluaisimme? Kuten opin Tosha Silveriltä, annan mieluummin jumaluuden johtaa elämääni, kuin käytän henkisiä supervoimia ruokkiakseni egon haluja tai tehdäkseni vaikutuksen ihmisiin.

Olenko tullut järjettömäksi?

Kun kirjoitan tätä, kognitiivinen tiedemieleni on täysin tietoinen, että kirjoitukseni kuulostaa huuhaa-hölynpölyltä. Jos olisin lukenut jotain tällaista kuukausi sitten, kognitiivinen mieleni olisi sivuuttanut kirjoittajan jonkinlaisella ryöpytyksellä. Saatat ehkä miettiä, olenko tullut järjettömäksi, ja rehellisesti sanottuna luulen tulleeni. Ei niin, että olen hullu, vaan tuo rajoittunut kognitiivinen mieli joka on hallinnut elämääni 42 vuotta (ja sen mukanaan tuleva egosamaistuminen), on potkaistu pois ajajan penkiltä, ja jokin suurempi osani - kutsutaan sitä sieluksi tai sisäiseksi valopilotiksi - otti lopultakin oikeutetun paikkansa ratin takana.

Mutta minussa on toinen osa, mikä ei voi sivuuttaa tapahtunutta, ja voin kertoa sadoista kiehtovista vastauksista Facebook-kirjoituksiini, että se mitä minulle tapahtui, tapahtuu monille muillekin ihmisille tänä voimakkaana tietoisuuden heräämisaikana planeetalla. Sellaisena jolla on sekä lääkärin uskottavuus että mahdollisuus lähettää tätä informaatiota monille muille sieluille blogien, sosiaalisen median, kirjojen ja television kautta, oivallan, etten voi pitää tapahtunutta salaisuutena, että minua kutsutaan tulemaan ulos henkisestä kaapista.

Miksi tulen julkisuuteen tästä Kokemuksesta?

Epäröinnistäni huolimatta minua motivoi tulla julkisuuteen tämän tarinan kanssa se viesti, mikä tuli läpi selvänä ja kovana tämän syvällisen ja ekstaattisen kokemuksen aikana. On universaali älykkyys, mikä ohjaa kaikkea. Meillä ei ole mitään pelättävää. Rakkautta on kaikkialla ympärillä. Jokaisella meillä on tasavertainen merkitys ja kaikki ovat yhdistyneet ykseydessä yhtenäiseen kokonaisuuteen, mikä tarvitsee, rakastaa ja tukee sinua ja yhdistä sinut kaikkiin eläviin olentoihin ja kaikkeen aineeseen. Tämän tietoisuuden opastava elämänvoima energisoi kaikkea, joten et ole koskaan yksin. Valo voittaa varmasti pimeyden ja nyt meidän kaikkien on aika herätä näihin totuuksiin - ei vain pelastaaksemme itsemme, vaan pelastaaksemme myös rotumme ja tämän planeetan niiltä tuhoavilta pimeydenvoimilta, jotka uhkaavat tuhota lopullisesti elämän sellaisena, kuin tunnemme sen.

Kertokaa meille henkisiä tarinoitanne

Aion jakaa tulevissa postauksissa lisää siitä, mitä olen oppinut viimeisten kolmen viikon aikana, joten pysy kuulolla. Mutta sitä ennen, onko kukaan teistä käynyt läpi tällaista elämän muuttavaa kokemusta? Ihmiset jotka ovat lähestyneet minua, ovat kertoneet omia tarinoitaan - ei ainoastaan kundaliinin heräämisestä, vaan valon tulemisesta sydämeen, kuoleman lähikokemuksista, ayahuasca-kokemuksista ja muista spontaaneista tietoisuusmuutoksista, jotka muuttivat syvällisesti heidän elämäänsä. Tiedän, että haluaisimme kaikki kuulla teistä, jotka olette kokeneet tällaisia henkisiä heräämisiä. Olette turvassa täällä. Kertokaa meille tarinoitanne.

Nöyrän kiitollisena

Lissa Rankin

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >