HomeViestejäGeoffrey Hoppe - AdamusElokuu 2016 - Mestarina oleminen

Elokuu 2016 - Mestarina oleminen

MESTARINA OLEMINEN
 
Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Elokuun 2016 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vain muutaman päivän päästä tämän Shaumbra-lehden julkaisemisen jälkeen, meillä on uuden Mestarien klubin suuret avajaiset Crimson Circlen yhteyskeskuksessa. Se tapahtuu samaan aikaan, kun aloitamme uuden "Yli ihmisen" –sarjan. Ajoitus ei voisi olla parempi – kumpikin tapahtuma on merkittävä ja yhteydessä toisiinsa.
 
Avasimme CC-yhteyskeskuksen kaksi vuotta sitten. Kesäkuusta 2014 saakka se on ollut shaumbra-toiminnan keskipiste. Vuokrattuamme monta vuotta tiloja kuukausittaisia nettilähetyksiämme ja muita tapaamisia varten, meillä oli viimeinkin oma paikkamme. Shaumbrojen avokätisillä avustuksilla ympäri maailmaa, varustimme studion viimeisimmällä elektroniikalla ja teimme siitä mukavan paikan tapaamisille ja tilaisuuksille. Shaumbroja yli 25 maasta on tullut studiolle olemaan sen energiassa ja osallistumaan tapahtumiin. Shaumbroja ympäri maailma on virittynyt internetin kautta nauttimaan shoudeista, pilvikurssista ja e-tilaisuuksista. Meillä oli suuri visio, kun aloimme suunnitella CC-yhteyskeskusta kaksi vuotta sitten, ja on rehellistä sanoa, että ylitimme tuon vision hyvin lyhyessä ajassa.
 
Kun studion viereinen tila vapautui vuoden alussa, tiesimme, että oli aika laajentua. Niin hyvä kuin studio olikin, tarvitsimme lisätilaa tauoille, kokouksille, videokonferensseille ja muille tapahtumille. Ennen kuin sitouduimme uuteen tilaan, laitoimme sanan kiertämään shaumbroille: jos taattaisiin riittävä rahoitus, etenisimme projektissa. Jos ei, tulisimme toimeen sillä, mitä meillä oli. Tulokset puhuvat puolestaan: saimme sitoumuksia 200.000 dollarin edestä alle 30 päivässä. Mutta shaumbrat ovat shaumbroja: todellinen lahjoitusmäärä ylitti sitoumukset yli 17%:lla! Normaalisti tällaisessa "lupauskampanjassa" odottaisi saavansa noin 90% sitoumuksista, mutta shaumbrojen tapauksessa lahjoitukset ylittivät itse asiassa yli 35.000 dollarilla lupaukset. Hämmästyttävää.
 
Uuden Mestarien klubin rakentaminen alkoi huhtikuussa. Saimme 22.7. Louisvillen kaupungilta lopullisen tarkastushyväksynnän. Tarvitsimme sen ottaaksemme virallisesti käyttöön Mestarien klubin. Hassua oli, että tarkastaja tuli, kun teimme DreamWalker Birth –nettilähetystä naapuristudiossa. Olimme keskellä hyvin syvää synnytys-merabhia, kun tarkastaja allekirjoitti paperit. Toisin sanoen, synnytimme Mestarien klubin DreamWalker Birthin synnytys-merabhin aikana. Miten sopivaa!
 
Porukalla on kiirettä tällä viikolla Mestarien klubin viime hetken viimeistelyjen kanssa, jotta se saadaan valmiiksi suuriin avajaisiin lauantaina 6.8. Koristeet laitetaan paikoilleen, suuri pohjoisseinä rapataan taiteellisesti venetsialaisittain syvän purppuranpunaiseksi, kamerajärjestelmä viimeistellään, rakennuksen seinään laitetaan kyltti ja koko klubi siivotaan sädehtiväksi ennen ovien avautumista lauantaina. Minusta tuntuu kuin pikkulapselta, joka odottaa jouluaattoa!
 
Mestarien klubi on ollut shaumbrojen, henkilökunnan, rakennusporukan, Adamuksen ja Hengen taianomainen yhteisluomus. Meillä oli visio, teimme valinnan, sallimme … ja se tuli meille. Todella paljon työtä tarvittiin tekemään Mestarien klubista todellisuutta, mutta se oli hauskaa työtä. Määrittelen "hauskan työn" sellaiseksi, missä käytämme ihmistaitojamme ja –vahvuuksiamme luomiseen ja laajentumiseen. Joskus teemme kovasti työtä pysyäksemme vain pinnalla, mutta tällaisessa hauskassa työssä loimme jotain uutta, jotain joka palvelee meitä pitkään.
 
Kaikki tämä tapahtuu aikana, jolloin aloitamme uuden shoud-sarjan. Toivoin alun perin, että meillä olisi Mestarien klubi valmiina heinäkuun 2. päivän shoudissa, mutta rakennusviivytysten vuoksi se valmistuu tosiasiassa sopivampaan aikaan. Aloitamme uuden "Yli ihmisen" –sarjan lauantaina, samana päivänä kuin on suuret avajaiset. "Yli ihmisen" –sarja vie meidät täysin uudelle tasolle. Pääsemme nyt siihen ydinsyyhyn, miksi olemme kaikki täällä tänä aikana. Adamus on puhunut siitä ProGnost 2016 ja ProGnost 2016 Update -pilvikursseissa. (Hän ehdotti myös, että shaumbrat katselevat ProGnost 2016 Updaten, kun aloitamme uuden sarjan. Se antaa perustan sille työlle, mitä teemme muutaman seuraavan vuoden.) Adamus toteaa, että biologinen, älyllinen ja henkinen evoluutio on ollut hidasta ja vakaata … tähän saakka. Nyt kaikki menee uuteen. Mitään ei vapauteta siitä. Tähän sisältyy fyysinen keho, mielen kapasiteetti, luonto, pankkitoiminta, polttoaine, ruoka, kuljetus … kaikki A:sta Ö:hön.
 
Shaumbrana menemme new agen ja myös henkisyyden tuolle puolen. On aika tuoda uusi tietoisuustaso elämäämme. Siirrymme henkisyyttä etsivästä ihmisestä tietoiseksi, ruumiillistuneeksi mestariksi. Äskettäisessä CC-enkelilähetyksessä Adamus totesi, että nyt planeetalle on ruumiillistuneena viisi valaistunutta (oivaltanutta) shaumbraa. Tämä oli yksi hänen pitkäaikaisista toiveistaan. Hän sanoi, että vaaditaan vain viisi tuomaan se valosuhde, joka saa pallon pyörimään. On hyvin hämmästyttävää, että kaikki tämä tapahtuu samanaikaisesti.
 
Wikipedia määrittelee transhumanismin "kansainväliseksi, älylliseksi liikkeeksi, joka pyrkii transformoimaan ihmistilaa kehittämällä ja luomalla laajasti käytettyjä kehittyneitä teknologioita, jotka parantavat kovasti ihmisen älyllisiä, fyysisiä ja psyykkisiä kykyjä. Yleisin transhumanismiteesi on, että ihminen saattaa lopulta kyetä transformoitumaan eri olennoksi, jolla on niin paljon laajemmat kyvyt kuin luonnontila, että hän ansaitsee nimikkeen "postihminen"."
 
Adamus sanoo, että hän valitsi hyvin tarkoituksella uudelle shoud-sarjalle nimeksi "Yli ihmisen" (transhumaani). Siinä missä perinteiset transhumanistit aikovat käyttää teknologiaa ihmistilan transformoimiseen, uusi transhumaanirotu (shaumbra) sallii luonnollisen valointegrointiprosessin kehonsa ja mielensä kehittymiseen. He kunnioittavat biologiansa ja ajatustensa – esi-isiensä ja massatietoisuuden – ydinrakennetta ja päästävät siitä irti kehittääkseen luonnollisesti fyysistä astiaansa. Hän haluaa tehdä hyvin selväksi, että evoluutiolle on vaihtoehtoja, jotka eivät rajoitu vain teknologiaan.
 
Itse asiassa uusi teknologia ilman tietoisuutta voisi tietää vaikeuksia planeetalle tulevina vuosikymmeninä. Teknologian ja vallan yhdistelmä on noidan keitos. Tässä kohtaa shaumbrat (ja muut valaistuneet olennot) tulevat kuvaan mukaan. Henkilökohtaiset ponnistelumme ja sallimisemme lisäävät tietoisuustekijän. Valta ei ole enää motivoiva voima. Evoluutio tapahtuu valon kera eikä sokeana. Teknologia palvelee ihmiskuntaa sen sijaan, että pakahduttaa sen. Siksi olemme täällä. Ei mikään ihme, että Adamus sanoo, ettemme ole enää energian ylläpitäjiä – rooli johon ennen samaistuimme. Toiset ovat omaksuneet tuon rooli, jotta meistä voi tulla tietoisuusevoluution standardeja. Ei mikään ihme, että olemme viivyttäneet oivallustamme tähän saakka.
 
Vaikka Mestarien klubi voi olla vain fyysinen tila eräässä rakennuksessa Louisvillessä, Coloradossa, sen merkitys ulottuu paljon pidemmälle. Olemme maadoittaneet ruumiillistuneen mestarin energian tälle planeetalle. Olemme julistaneet, että olemme täällä ja olemme täällä jäädäksemme. Planeetalla on ruumiillistuneen ihmismestarin aika. Mestarien klubissa on suuri kiviseinä, jossa on pronssikyltti silmäntasolla. Seinän tuhannet kivet edustavat shaumbrojen suurta joukkoa ympäri maailmaa. Pronssikyltti "laastattuna" seinään tekee selväksi, että olemme täällä jäädäksemme.
 
Liittykää seuraamme netin kautta lauantaina 6.8. teidän klubinne, Mestarien klubin, suuriin avajaisiin. Se on ollut pitkään tulossa ja nyt se on täällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >