HomeViestejäGeoffrey Hoppe - AdamusHeinäkuu 2016 - Kulkien eteenpäin

Heinäkuu 2016 - Kulkien eteenpäin

KULKIEN ETEENPÄIN
 
Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Heinäkuun 2016 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On vaikea kuvitella, että olemme Kulje eteenpäin –sarjan lopussa muutaman päivän kuluttua, heinäkuun 2. päivän shoudissa. Eikö tunnu siltä, että aloitimme tuon sarjan vasta muutama kuukausi sitten? Minulle se on ollut yksi intensiivisimmistä ja henkilökohtaisimmista shoud-sarjoista kuluneiden 16 vuoden aikana. Oho … 16 vuoden! Miten aika lentääkään, kun kanavoit, matkustat ja tapaat shaumbroja.
 
Muutama päivä sitten Keahak V:n päätöksessä Coloradossa Adamus vihjasi uuden shoud-sarjan nimeen: Yli ihmisen –sarja*. Se on pelottava otsikko. Googlasin (kai "googlata" on nykyään verbi?) juuri sanan "transhumanism" nähdäkseni, oliko mitään siihen liittyvää informaatiota. Wikipedian määritelmä kuulostaa samanlaiselta, mistä Adamus puhui, mutta Wikipedia-version ja Adamus-version välillä on muutama merkittävä ero.
 
(*Suom. huom. sana on hankala kääntää suomeksi. Se on kirjaimellisesti "yli-ihminen" tai "ihmisen poikki/toiselle puolelle", muttei tarkoita superihmistä. Siteeratun määritelmän liike on suomen kielellä transhumanismi ja sen harjoittaja transhumanisti.)
 
Wikipedia sanoo: "Transhumanismi on kansainvälinen, älyllinen liike, joka pyrkii transformoimaan ihmistilaa kehittämällä ja luomalla laajasti käytettyjä kehittyneitä teknologioita, jotka parantavat kovasti ihmisen älyllisiä, fyysisiä ja psyykkisiä kykyjä. Transhumanistiajattelijat tutkivat sellaisten teknologioiden mahdollisia hyötyjä ja vaaroja, jotka voisivat ylittää ihmisen perusrajat, sekä näiden teknologioiden käyttämisen etiikkaa. Yleisin transhumanismiteesi on, että ihminen saattaa lopulta kyetä transformoitumaan eri olennoksi, jolla on niin paljon laajemmat kyvyt kuin luonnontila, että hän ansaitsee nimikkeen "postihminen"."
 
Vau! Kuulostaa kovasti shaumbra-matkaltamme. Ja (ei muttia tässä) – ja, en usko, että olemme älyllinen liike. Tarkoitan sitä mitä parhaimmalla tavalla. Me "sallimme" (uusi shaumbra-verbi) itsemme mennä mielen tuolle puolen. Tiedämme jo, että siellä on paljon enemmän – ja viimeiseksi meidän tarvitsee ajatella sitä! Uskallamme kokea sen emmekä tee sitä teknologiaa käyttämällä, ellei henkeämme ja gnostiamme pidetä kehittyneenä teknologiana.
 
Wiki-määritelmä toteaa myös, että "älyllinen" transhumanisti saattaa lopulta kyetä transformoitumaan eri olennoksi, jolla on hyvin laaja kapasiteetti. Tässä on toinen ero. Me emme yritä tulla vain "paremmaksi ihmiseksi". Adamus on hyvin selkeä siinä, että siirrymme rajoittuneesta ihmisfokuksestamme laajempaan perspektiiviin moniaistisena mestarina. Adamus on varoittanut meitä kieltämästä ihmisyytemme – me vain laajennumme luonnollisesti nykyrajojemme yli. Avaudumme ns. uusille maailmoille ja laajentumisen luonteen mukaisesti kehitämme täysin eri perspektiivin ja arvostuksen tästä eläintarhasta.
 
Adamus valmisteli tietä Yli ihmisen -otsikolle tammikuun ProGnost 2016 -tilaisuudessa. Hän puhui pitkään siitä, miten kehittyvät teknologiat muuttavat elämän luonnetta tällä planeetalla muutaman vuosikymmenen kuluessa. Tietokoneen käsittelyvauhti kiihtyy niin nopeasti, ettei mikään pysy samana. Hän puhui siitä Kulje eteenpäin –sarjan shoudissa 7, kun hän sanoi: "Kaikki menee uuteen". Muutaman viikon kuluessa teemme nauhoituksen vuoden keskikohdan päivityksen ProGnost 2016:sta. Sen perusteella, mitä Adamus on jutellut korvaani, hän aikoo mennä paljon yksityiskohtaisemmin siihen, miten kehittyvät teknologiat, mm. tekoäly, muuttavat todellisuutemme luonnetta tulevina vuosina.
 
Saatat ihmetellä, mitä hemmettiä teknologia liittyy työhömme ruumiillistuneina mestareina. Yksinkertainen vastaus on … kaikella tapaa. Katso, miten maailma on muuttunut kuluneiden kolmen vuosikymmenen aikana teknologian ansioista, ja olemme vasta alkaneet kokea sitä vaikutusta, mikä teknologialla on elämäämme. Ajattele nanoteknologiaa, bioteknologiaa, robotteja, sensoreita ja tekoälyä. Merkittävä uusi teknologia nostaa valtavia kysymyksiä etiikasta, hyväksikäytöstä, vallasta ja korruptiosta. Aivan kuten ydinvoiman tulo toi esiin samanlaisia ongelmia 70 vuotta sitten, kohtaamme moraalisia, poliittisia, taloudellisia ja henkisiä pulmatilanteita, kun uutta teknologiaa tulee elämäämme.
 
Adamus sanoi hiljattain: "Kehittynyt teknologia ilman kehittynyttä tietoisuutta on resepti maailmanlaajuiseen katastrofiin." Hän muistutti minulle myös, että monet shaumbrat olisivat voineet ylösnousta elämä tai pari sitten, mutta päättivät odottaa tähän elämään tullakseen ruumiillistuneiksi mestareiksi. Näe näiden asioiden yhteys. Päätimme odottaa tähän saakka, koska tiesimme, että tietoisuus olisi elintärkeää tänä aikana. Tiesimme, että tietoisuutemme täytyi olla täällä läsnä – ei missään Ylösnousseiden mestarien klubissa – tänä eeppisenä aikana maan päällä, jolloin "kaikki menee uuteen". Taas kerran, näe yhteys siihen, mitä Adamus on puhunut muutamana viime vuotena. Vaatii vain vähän sallimista, että alkaa nähdä suuren kuvan. Ei mikään ihme, että 1500 ylösnoussutta mestaria, mukaan luettuna Tobias, päätti tulla takaisin tänä aikana. Ei mikään ihme, että jokainen meistä on täällä tänä aikana.
 
Kuulimme "kutsun tietoisuuteen" tänä historiallisena teknologian kehittymisaikana. Kun planeetalla on ruumiillistunutta tietoisuutta, ihmiset voivat löytää tapoja käyttää näitä hämmästyttäviä uusia teknologioita ihmistilan kehittämiseen ja vanhan ja uuden Maan yhteensulauttamiseen. Ilman tietoisuutta nämä teknologiat voivat aiheuttaa lopullisen jakautumisen uuden ja vanhan Maan välillä.
 
Ei ole mitään sattumaa, että uusi Yli ihmisen -sarja alkaa juuri silloin, kun avaamme uuden Mestarien klubin Crimson Circlen yhdistymiskeskuksessa. Kun aloimme miettiä Mestarien klubia, ajattelin meidän olevan valmiita huhtikuun tai toukokuun aikana. Tuli viivytyksiä vuokrauksessa, suunnittelu- ja lupaprosessissa ja monia muita pikkuasioita. Paras energiaresonanssi osoittautui olevan siinä, että Mestarien klubi saadaan valmiiksi, kun käynnistämme uuden Yli ihmisen -sarjan, koska Mestarien klubissa on todella kyse ruumiillistuneesta tietoisuudesta. Ja juuri tästä syystä olemme täällä.
 
Ehdotan, että Wikipedia tekee vaihtoehtoisen määritelmän transhumaanille/transhumanismille, joka perustuu tuhansiin shaumbroihin ympäri maailmaa. Se voisi kuulua jotenkin näin:
 
Transhumaani on maailmanlaajuinen tietoisuusilmiö aataminaikaisen ihmistilan transformoimiseksi. Ryhmä joka kutsuu itseään shaumbraksi, tekee tämän luonnollisella ja ilmaisella tekniikalla, joka tunnetaan yksinkertaisesti "sallimisena". Salliminen avaa ihmisitsen laajemmille ja tyydyttävämmille aistihavainnoille, jotka tavallisesti ylittävät rajoittuneet ihmisaistit – näkö, kuulo, maku, haju, tunto, tunteet ja ajattelu. Transhumaanit eivät ajattele tai tutki sallimisen mahdollisuuksia, vaan heillä on jo se tietämys, että he menevät ihmisen fyysisen, älyllisen ja tunnetodellisuuden perusrajoitusten yli. Yleisin transhumaaniteesi on, että shaumbra transformoituu hyvin aistimukselliseksi olennoksi, jolla on niin paljon laajempia kykyjä kuin vanhassa ihmistilassa, että hän ansaitsee nimekseen "vapaa olento". Transhumaaniliike ei pyri värväämään jäseniä, vaan luottaa siihen tietämykseen, että oikeat ihmiset tulevat ryhmään. Niistä jotka saavuttavat vapaan olennon tilan, tulee standardeja tai esimerkkejä muille ihmisille, jotka etsivät elämässä enemmän, elettyään pitkän sarjan toistuvia elämiä.
 
P.S. Otettuamme muutama päivä sitten lasin viiniä keahakereiden kanssa, aloimme puhua siitä, miten Crimson Circle selitetään muille ihmisille. Kerroimme kaikki tarinoitamme sitä, miten olemme yrittäneet selittää, mitä teemme, melkein aina lievästi turhautuen, koska – no, on vaikea selittää kaikkea "tätä". Lähdimme lopulta pois päästämme ja keksimme täydellisen vastauksen sanottavaksi, kun kysytään Crimson Circlestä: "Tiedäthän, millaista on … kun vain tietää, että elämässä on muutakin, muttei tiedä, mitä se on? Siitä meissä on kyse." Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >