HomeViestejäGeoffrey Hoppe - AdamusJoulukuu 2023 - Korkeampiin mahdollisuuksiin nouseminen

Joulukuu 2023 - Korkeampiin mahdollisuuksiin nouseminen

KORKEAMPIIN MAHDOLLISUUKSIIN NOUSEMINEN

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Joulukuun 2023 Shaumbra-lehdestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aloin kirjoittaa artikkeliani joulukuun 2023 numeroon asiasta, jota teen, silloin kun kohtaan tärkeitä päätöstilanteita ja kun jään jumiin yrityksessäni ratkaista jokin ongelma. Pian oivalsin, että sen täytyi olla nauhoitus eikä vain kirjoitettuja sanoja, koska siinä on kyse kokemuksesta. Kehotan sinua asettumaan mukavasti, klikkaamaan alla olevaa soitinta ja liittymään seuraani kokemukseen nousta korkeampiin mahdollisuuksiin.

Koko Crimson Circlen tiimin puolesta, siunausta ja rakkautta joulunaikaan ja sen yli.

Klikkaa soitin päälle tästä.

Nauhoitus tekstinä

Hei, rakas shaumbra.

Aloin kirjoittaa artikkeliani Shaumbra-lehden joulukuun numeroon, ja halusin puhua nousemisesta korkeampiin mahdollisuuksiin. Halusin puhua siitä, miten teen sen – miten kohdatessani ongelmia tai haasteita elämässäni yritän todella päästä noihin korkeampiin mahdollisuuksiin – koska hyvin usein jään kiinni omiin aivoihini ja rajoittuneisiin mahdollisuuksiin tai niihin, jotka ovat suoraan edessäni, vaikka tiedän täysin hyvin, että on monia muita. Siis kun pääsin artikkeliini, oivalsin yhtäkkiä, että tämä olisi luultavasti parasta nauhoittaa, tehdä tavallaan opastettu matka ja näyttää sinulle, mitä teen, ja toivottavasti se auttaa sinua menemään korkeampiin mahdollisuuksiin.

Kun tälle planeetalle jää ruumiillistuneena mestarina, siinä on haasteensa. Haluaisin ajatella, että voin vain leijua päivän läpi ilman mitään ongelmia tai selkkauksia, ilman stressiä, ilman tarvetta tehdä mitään vaikeita päätöksiä, ja erityisesti ilman tuota sisäistä kyseenalaistamista tai konfliktia. Mutta valitettavasti niin kauan kun pysyn täällä massatietoisuudessa ja fyysisessä muodossa, minulla on väistämättä joitain rankkoja päiviä.

No, yhtenä noista päivistä, jolloin huomaat, että fyysisellä ja psyykkisellä gravitaatiolla voi olla tiukka ote sinusta, tunnet olevasi vankina mielessäsi. Olet täynnä rajoituksia ja sisäistä konfliktia. Joskus on vaikea tehdä edes päätöksiä, mutta tiedät, että mentaaliset vaihtoehdot ovat hyvin rajoittuneita. On pakko olla jotain muuta.

Siinä kohtaa olen oppinut pysähtymään ja vetämään vain syvään henkeä. On hyvin monia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, joita emme edes näe, joita emme edes aisti tai tunne, erityisesti silloin kun työskentelemme hyvin mentaalisella tavalla. Ne eivät ole tavallisesti ilmeisiä, koska tuossa kohtaa olen tavallisesti kietoutunut gravitaatioon, massatietoisuuteen ja omaan mieleeni.

Haluaisin viedä sinut ohjatun kokemuksen läpi. Minä käytän sitä päästäkseni käsiksi suurempiin mahdollisuuksiin, jotka ovat täynnä korkeampaa tietoisuutta. Joskus ihmettelen, miksen tee sitä useammin – joka päivä – mutta joskus on tavallaan vaikea vain pysähtyä, vetää syvään henkeä ja antaa itsensä mennä paljon, paljon suurempien mahdollisuuksien ulottuvuuteen.

Siis juuri nyt, rentoudu. Vedä muutaman kerran kunnolla syvään henkeä.

Anna itsesi rentoutua. Hengittäminen auttaa aina. On vaikea ajatella paljon, silloin kun hengittää tietoisesti. Siksi rakastan sitä. Ja se saa usein energiat asettumaan, ja se saa ne taas virtaamaan.

Vedä muutaman kerran kunnolla syvään henkeä ja rentoudu.

Olemme menossa kauniiseen joulunaikaan. Luulen, että se on yksi suosikkiaikani vuodesta. Se on ensinnäkin vuoden loppu, ja selvisin siitä. Mutta se on yksi aika vuodesta, jolloin ihmiset ovat oikeasti paljon iloisempia. He ovat paljon anteliaampia ja onnellisempia. Mutta kuten luultavasti tiedät, se on myös aikaa, jolloin tulee esiin ongelmia.

No, on sellaisia asioita, kuin perheongelmat tai yksin oleminen tai miettiminen, mitä sai aikaan vuoden aikana. Siis se on tavallaan mielenkiintoinen sekoitus – iloista aikaa, mutta joskus se voi olla hyvin ristiriitaista. Mutta juuri nyt, vedä kunnolla syvään henkeä ja rentoudu.

Ajattele nyt jotain kalvavaa ongelmaa elämässäsi. Se voi koskea suhdetta tai yltäkylläisyyttä tai terveyttä. Se voi olla yhteytesi tai yhteyden puute sieluitseesi – tavallaan tuo turhautuminen, jonka kohtaamme kaikki tällä polulla. Joinain päivinä tuntee yhteyden, ja toisina päivinä ei tunne yhteyttä lainkaan. Tai myös silloin kun tunnemme yhteyden, mietimme, onko se oikeasti totta.

Siis tämä kalvava ongelma voi koskea yleistä hyvinvoinnintunnettasi. Tunne tuota kalvavaa ongelmaa hetki.

(Tauko)

Tuota ongelmaa ympäröi tämän fyysisen todellisuuden tiheys, tämän ulottuvuuden energiamelu, myös itse asettamasi rajoitukset. Et oikeasti halua olla vankina täällä, mutta et vain tiedä, miten päästään sen ulkopuolelle, ulos siitä.

Tämä olotila voi rajoittaa suuresti sitä, minkä havaitset todellisuudeksesi. Mitä ratkaisut ovat? Mikä vapauttaa sinut ongelmasta? Mitä suuremmat mahdollisuudet ovat? Tuo olotila – meneminen edestakaisin mielessäsi – on tavallaan turhauttava vankina olemisen tunne, joka todella rajoittaa sitä, mitä hahmotat mahdollisuuksinasi.

Kun tunnet syvästi tätä kalvavaa ongelmaa – ja älä pelkää sitä. Älä vastusta sitä. Uskon, että siinä kohtaa joudumme vaikeuksiin. Yritämme vastustaa ongelmia tai juosta niitä pakoon. On todella tärkeää tuntea tuota ongelmaa, mikä tahansa se on. Se on siinä. Tarkoitan, että se on totta, ainakin uskomustesi mielessä. Se on siinä, joten anna itsesi tuntea se, mikä tahansa tuo ongelma onkin.

Ja sen tuntemisessa on tiettyä kauneutta, sen sijaan että väittelet sen kanssa mielessäsi tai juokset sitä karkuun.

Vedä nyt syvään henkeä ja kuvittele, että menet kaiken tuon melun yli – tämän todellisuuden, tämän ulottuvuuden melun, massatietoisuuden melun.

Ja kuvittele nyt nousevasi kuumailmapalloon. Nouse kuumailmapalloon, ja nyt kun olet siinä, vedät syvään henkeä ja annat tuon kuumailmapallon palvella sinua nostamalla sinut sulavasti ylös Maasta. Hyvin sulavasti, hyvin lempeästi nostamalla sinut ylös Maasta.

Kun minä teen tämän, tunnen itseni keventyvän. Tunnen vähemmän tiheyttä. Ja oikeasti tunnen alkavani leijua. Miksi? Koska annan itseni nousta. Käytän tuota kuumailmapalloa kulkuvälineenä, mutta oikeasti annan itseni nousta ylös, yläpuolelle.

Anna itseni tietoisesti mennä tuolle puolen ja käytän vain kuumailmapalloa kulkuneuvonani, ainakin saamaan minut ylös Maasta. Siis vedä syvään henkeä ja tunne itsesi nousevan.

Hitaasti, lempeästi. Ei ole kiirettä. Hitaasti, lempeästi. Ja Maahan katsomisen sijasta, katso ylöspäin taivaalle.

Oivalla, että kuumailmapallo auttaa sinua vapautumaan kehosta ja mielestä. Ja anna itsesi nousta sujuvasti ylös, ja nyt pilviin, ja sitten pilvien tuolle puolen, syvänsiniseen ilmakehään.

Vedä muutaman kerran kunnolla syvään henkeä ja tunne sulava liitäminen, nouseminen Maan kaiken melun, hälinän ja gravitaation yläpuolelle. Vedä muutaman kerran kunnolla syvään henkeä ja tunne vain tuo sujuva liitäminen.

Ja kun jatkat nousemista Maan tiheyden yläpuolelle, anna tuon kuumailmapallon alkaa integroitua sisällesi siinä määrin, ettet tarvitse sitä enää. Se oli vain kulkuneuvo, joka auttoi sinua pääsemään ylös ja tämän Maan tiheyden yläpuolelle, jossa elämme – se auttoi sinua vain nousemaan yläpuolelle. Mutta anna nyt kuumailmapallon integroitua sisällesi siinä määrin, ettet tarvitse enää sitä kuljettamaan sinua, mennäksesi tuolle puolen.

Nyt vain nouset ja liitelet omin voimin, ja alat antaa itsesi tuntea keveyttä ja vapautta. Alat tuntea vapautumisen tuosta massatietoisuuden, kehosi ja erityisesti mielesi, tiheydestä ja gravitaatiosta. Vedä kunnolla syvään henkeä.

Et tarvitse enää edes kuumailmapalloa antamaan itsesi nousta. Vain teet sen. Vain sallit sen.

Ja annat itsesi tuntea konfliktien ja stressin putoavan pois.

Sinun ei tarvitse edes ajatella tuota kalvavaa ongelmaa. Tiedät, että se on totta, mutta sinun ei tarvitse ajatella sitä. Vedä vain kunnolla syvään henkeä, ja nouse kaikkien rajoitusten, kaiken melun, kaiken gravitaation ja kaikkien ongelmien yläpuolelle.

Tunnet itseäsi todellisena, ruumiillistuneena mestarina. Tiedät, että olet jäänyt planeetalle tuodaksesi valoa koko ihmiskunnan hyväksi, mutta olet valinnut jäädä, ja siinä on vastoinkäymisensä. Mutta aina silloin tällöin nouset tällä tavalla yläpuolelle.

Todellisuudessa sallit itsesi mennä tuolle puolen, sielusi suureen mahdollisuuskenttään. Todellisuudessa nousemme tässä tuon melun yläpuolelle, ja annat itsesi nyt olla tuossa sielusi suuressa mahdollisuuskentässä.

Täällä on lukemattomia ratkaisuja ja vastauksia, monia, monia tapoja hahmottaa todellisuus, ja monia tapoja vapauttaa jumiutuneet energiat. Ja täällä on ratkaisuja, joita et ole ehkä koskaan ajatellut Maan ja massatietoisuuden tiheydessä.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään, paitsi vain olla täällä. Sinun ei tarvitse, etkä oikeasti edes halua, ajatella tuota kalvavaa ongelmaa.

Täällä kyse on vain noiden monien mahdollisuuksien tuntemisesta ja tiedostamisesta, mahdollisuuksien joita oli vaikea edes kuvitella tuossa tiheydessä. Täällä olet vapaa uppoutumaan korkeampaan tietoisuuteesi ja korkeampiin mahdollisuuksiisi.

Vain tunne se. Älä ajattele sitä.

Anna sen tulla sinulle, yrittämättä etsiä vastauksia. Älä ole mentaalinen, vain tunne.

Nimittäin silloin kun todella tunnet ja aistit etkä ajattele, nuo korkeammat mahdollisuudet, nuo todella vapaat ratkaisut, tulevat sinulle. Sinun ei tarvitse lähteä tähän mahdollisuuskenttään etsimään niitä – ne tulevat sinulle, ja se on ehdottomasti sopivaa siihen, missä olet ja mitä sydämesi todelliset halut ovat. Ole siis nyt vain hetki mahdollisuuskentässäsi.

Sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, näetkö mitään tai ilmesyykö yhtäkkiä pullo, jossa on vastaus kirjoitettuna paperipalalle. Ei mitään sellaista. Vain ole täällä. Se on tärkeä asia.

Sinun ei tarvitse nähdä värejä. Sinun ei tarvitse kuulla ääniä, ei lainkaan. Tämä on oikeasti oman mahdollisuuskenttäsi kauneutta.

Jos täällä olisi paljon melua ja tohinaa, se olisi usein hyvin häiritsevää. Täällä kyse on vain olemisesta ja sallimisesta. Olemisesta ja sallimisesta. Vetäen kunnolla syvään henkeä. Vapauttaen stressin.

Täällä on kauniita, kauniita ratkaisuja, kauniita uusia mahdollisuuksia, tapoja joita et ehkä ole koskaan ajatellut aiemmin, et koskaan.

Täällä on luovia ratkaisuja, tapoja avata energioita, tapoja mennä eteenpäin ihmiselämässäsi ruumiillistuneena mestarina. Ne kaikki ovat täällä.

On mahdollisuuksia, joita et tietoisesti varmasti valitsisi. On mahdollisuuksia, että asiat tulevat huonommaksi, että olet vielä enemmän vankina, mutta et valitse niitä. Tiedät jo sen.

Täällä on todella tietoisia mahdollisuuksia. Vedä syvään henkeä, ja anna itsesi vain olla täällä. Siinä kaikki – anna itsesi vain olla täällä.

Silloin kun minä tulen tähän paikkaan, olen tavallisesti saanut itseni vähän pinteeseen, olen jossain vaikeassa tilanteessa, tai minulla on jokin konflikti enkä tunnu saavan asioita toimimaan. Tulen tänne ja vain olen. Olen oivaltanut, että tämä on sielussani ja sielun lahja on kaikki mahdollisuudet, joita voin kuvitella, joten tulen tänne, ja vain sallin ja hengitän.

En yritä saada vastauksia. En yritä pakottaa mitään. En käy edes keskustelua sieluni kanssa, muiden olentojen kanssa, tai mitään sellaista. Sallin vain itseni olla tässä kauniissa, suurenmoisessa ja maagisessa mahdollisuuskentässä.

Täällä on mahdollisuuksia, joita en ihmisitsenäni olisi ehkä koskaan ajatellut, koska ihmisitsessäni olen mielessäni. Mutta täällä asiat ovat kaukana sen yli – kaukana sen yli, mitä olisin voinut kuvitella. Ne ovat tässä tietoisuuden tilassa. Ne eivät ole välttämättä pieniä valopisteitä. Ne eivät ole pieniä tiedostokansioita, ei mitään sellaista. Ne vain kaikki ovat täällä.

Ja nuo mahdollisuudet, nuo korkeammat mahdollisuutesi vedetään sinulle. Ne tulevat sinulle. Alat vain tuntea sen, ajattelematta sitä. Alat vain tuntea sen, järkeistämättä sitä. Se on tuo kauneus – sinun ei tarvitse oikeasti tehdä mitään. On vain aikomuksesi olla tällä, avautua korkeammille mahdollisuuksille elämäsi ongelmissa. Ne kaikki ovat täällä.

Tärkeä asia on vain olla täällä, omaksua/imeä ne. Et ole ehkä edes tietoinen niistä heti, mutta vain omaksut ne, tunnet ne, koska myöhemmin, kun elät jokapäiväistä elämääsi, tunnet yhtäkkiä inspiraation. Tunnet yhtäkkiä tuon luovan aallon, tunnet yhtäkkiä tuon ahaa-elämyksen juuri niihin asioihin, jotka ovat olleet kalvavia ongelmia.

Mutta juuri nyt on tärkeää vain olla täällä mahdollisuuskentässäsi, jossa ovat sellaiset suuremmat tavat hahmottaa asiat, kuin olet ehkä koskaan kuvitellut. Ja tämä kaikki on sinun. Se kaikki on täällä.

Tunne sitä. Vedä kunnolla syvään henkeä ja salli. Adamus puhuu paljon sallimisesta, ja joskus se on melkein ärsyttävää, kun hänen vastauksensa kaikkeen tuntuu olevan ”salli”, mutta se on täysin totta. On kyse vain niiden korkeampien mahdollisuuksien sallimisesta, joita et välttämättä voisi havaita tai ymmärtää ihmismielessäsi – niiden sallimisesta tulla nyt sisään.

Vedä kunnolla syvään henkeä täällä, tässä mahdollisuuksiesi suurenmoisessa kentässä. Korkeamman tietoisuuden mahdollisuuksien. Mahdollisuuksia helppouteen ja huolettomuuteen/armoon elämässäsi. Nokkelia mahdollisuuksia ratkaisemaan ongelmia, joita sinulla ehkä on ihmiselämässäsi. Hyvin viisaita mahdollisuuksia. Hyvin yksinkertaisia mahdollisuuksia.

Anna itsesi vain olla täällä odottamatta mitään. Olet vain tässä kaikkien mahdollisuuksiesi kanssa.

Joskus minä olen täällä 10, 15 minuuttia, joskus tunnin tai kauemmin. Ei ole kiirettä, etkä yritä saavuttaa mitään. Kyse on vain itsesi antamisesta tuntea mahdollisuuksia. Vaikket saa selvää, mitä ne ovat, sillä ei ole merkitystä, koska ne ilmestyvät elämääsi. Kuten sanoin, on noita ahaa-elämyksiä.

Annan itseni vain omaksua/imeä kaikkia näitä. Vaikka mieleni ei luultavasti koskaan oikein ymmärrä, mitä täällä tapahtuu, minä tiedän, mitä tapahtuu. Annan itselleni pääsyn korkeamman tietoisuuden mahdollisuuksiin elämässäni. Annan itseni nähdä oman rajoitusmuurini yli, massatietoisuusloukun yli. Avaudun suuremmille mahdollisuuksille. Sitä teen täällä.

No, aloin kirjoittaa siitä artikkelissani, mutta ajattelin, ettei ole mitään parempaa kuin henkilökohtaisesti kokea se, tuntea sitä, antaa sen tulla kokemukseksi pelkkien paperilla olevien sanojen sijasta.

Siis arvostan, että osallistut tähän – tähän erilaiseen artikkeliini lehdessä – ja toivottavasti tämä kokemus auttaa sinua ymmärtämään, että hyvin usein jäämme planeetalla loukkuun ajatuksiimme ja menemme edestakaisin mielessämme. Täällä on vapaata ja avointa.

Voit olla täällä niin pitkään, kuin valitset, tai tulla takaisin. Kun tulet takaisin, tuot eri vastauksia ja mahdollisuuksia mukanasi. Kenties et edes oivalla niitä heti, et ensimmäisenä päivänä tai toisena tai kenties ensimmäisenä viikkona, mutta saat yhtäkkiä tuon ahaa-elämyksen: ”Höh! Miksi en ajatellut sitä? Näin tuo kalvava ongelma käsitellään. Näin mennään sen yli.”

Sen sijaan, että taistelet edestakaisin mielesi kanssa ja analysoit ja olet looginen ja rationaalinen ja punnitset kumpaakin puolta ja taistelet kummankin puolen kanssa, yhtäkkiä saat tuon ahaa-elämyksen, ja se on vain siinä.

Kiitän sinua, että olet shaumbra, että jäät maan päälle ruumiillistuneena mestarina ja jaat tämän vähän erilaisen artikkelin tämän kuukauden Shaumbra-lehdessä.

Jälleen kerran, jää tänne niin pitkäksi aikaa, kuin haluat, ja tule takaisin niin usein, kuin haluat. Se on sinun mahdollisuuskenttäsi. Se on kokonaan sinun. Kun sinulla on yksi tuollainen rankka päivä planeetalla ruumiillistuneena mestarina, kun kohtaat tilanteita ja haasteita elämässäsi, ota hetki ja tule tänne. Ota hetki ja vain ole mahdollisuuksissasi ja anna itsesi tuntea ne. Älä ajattele niitä, vaan tunne niitä. Ne integroituvat kanssasi, ja niistä tulee sitten hyvin ilmeisiä jonain elämäsi hetkenä, jotta voit mennä jonkin yli.

Tämän myötä, kiitän jokaista teitä. Iloista, siunattua ja kaunista joulunaikaa. Kiitos.

***

Geoffrey Hoppe 

Geoffrey Hoppe perusti Crimson Circlen 1999 käytyään keskusteluja Tobiaksena tunnetun enkeliolennon kanssa. Hän lähti yritysmaailmasta 2001 omistautuakseen kokoaikaisesti Crimson Circlelle, yhdessä Linda-vaimonsa kanssa. Geoff kanavoi Tobiasta vuoteen 2009 saakka, jolloin Tobias palasi maahan uuteen inkarnaatioon, joka tunnetaan Samina. Tobias luovutti opastusroolinsa Crimson Circlessä Adamus Saint-Germainille, joka on osa sitä rakastettua St. Germainia, joka on työskennellyt satoja vuosia ihmisten kanssa. Geoff on ollut siitä lähtien Adamus Saint-Germainin viestintuoja.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 

< PrevNext >