HomeViestejäMichelle Walling27.10.2018 - Voisivatko jotkut henkioppaat olla tekovaloa?

27.10.2018 - Voisivatko jotkut henkioppaat olla tekovaloa?

VOISIVATKO JOTKUT HENKIOPPAAT OLLA TEKOVALOA?

Kirjoittanut Michelle Walling (www.howtoexitthematrix.com)
27.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Keitä oikeasti kutsumme, kun pyydämme oppailtamme ja enkeleiltämme apua? He voisivat olla astraalimaailman tekovalo-olentoja, jotka esittävät enkeleitä ja auttajia, ja nämä tyypit haluavat tavallisesti jotain vastineeksi. Nyt kun harhaverhot ovat häviämässä, huomaamme, ettei kaikella ns. opastuksellamme ole paras intressimme mielessä.

Jos olet seurannut artikkeleitani, tiedät, että niitä on ollut useita tekovalomatriisista tai demiurgista. Näissä artikkeleissa olen selittänyt olevan olentoja, jotka esittävät arkkienkeleitä, oppaita ja valonherroja. Erittäin nokkelaa hämmennystä on lisätty new age -termillä "henkioppaat". Monet ihmiset ovat antaneet voimansa pois osoittamalla kunnioitusta "valo-olennoille", jotka ovat tai eivät ole hyväntahtoisia. Myös Lucifer on valontuoja – haluatko hänen olevan oppaasi? Todellinen kysymys kuuluu: miksi annamme voimamme jollekin itsemme ulkopuolella?

Tuntuu siltä, että olennot jotka ovat juuttuneet astraalimaailmaan, tekevät mitä tahansa saadakseen energiaamme, mm. tuovat viestejä, jotka tuntuvat olevan täynnä rakkautta ja valoa ja paras intressimme mielessä. Useimmat näistä petostaktiikoista sisältävät henkisiä "totuuksia" koukuttamaan sinut ja sitten yhden asian, joka valuttaa energiaasi. Monta kertaa nämä olennot esittäytyvät henkioppaina, jotka väittävät auttavansa sinua matkallasi henkisen kasvun tikkaita ylöspäin.

Esimerkki: ehdottaa tiettyä henkistä harjoitusta, joka sallii niiden yhdistyä energiaasi, pyytää meditoimaan heidän kuvaansa kolmannessa silmässä tai johdattaa rukoilemaan apua heiltä. Nämä taktiikat ovat hyvin samanlaisia kuin uskonnolliset oppijärjestelmät. Muita temppuja on mm. jatkuva valheellisen toivon antaminen, esim. tiettyjä päivämääriä suurelle transformaatiolle tai "tapahtumalle". Jos ne ovat yhdistyneet chakrajärjestelmääsi, ne voivat erittäin helposti istuttaa "visioita", joita puolustaisit, koska tulevathan ne omasta kolmannesta silmästäsi. Tämä aiheuttaa jatkuvasti pettymystä, joka voi johtaa negatiiviseen energiaan ja masennukseen. Toinen esimerkki on, että ne saattavat johdattaa sinut asumaan tiettyyn paikkaan, joka ei ole hyvä energiallesi, naamioiden sen "tehtävän suorittamiseksi", ja tämä aiheuttaa hämmennystä, koska värähtelysi alenee jatkuvasti.

Monet ihmiset ovat sanoneet, että he ovat nähneet Jeesuksen haamun itse tai joku ylösnoussut mestari on ilmestynyt heidän eteensä. Jotkut ihmiset näkevät näitä asioita kolmannessa silmässään meditatiivisessa tilassa tai he näkevät unta niistä. Joskus nämä olennot todellisuudesta tulevat kolmanteen silmään. Tekovalo-olennoilla on kyky matkia rakkauden ja "kodin" tunnetta tällaisen kontaktin aikana ottamalla energiaasi ja peilaamalla sen takaisin sinulle. Tämä tekorakkaus jota ne projisoivat, on tunnistettavissa, koska se on sama taktiikka, jota ne käyttivät huijaamaan sieluja jäämään reinkarnaatiokiertoon uudestaan ja uudestaan.

On ehdottomasti olentoja, jotka ovat aitoa valoa – demiurgin ulkopuolella – ja käytettävissä oppaanamme. Aidot valo-olennot eivät koskaan kertoisi sinulle, mitä tehdä. Heidän ei sallita suoraan puuttua ihmisten asioihin, ellei planeettaa olla tuhoamassa ydinaseilla. He eivät koskaan hyppäisi kolmanteen silmään, solar plexukseen tai muuhun energiapyörteeseen. Mutta aivan kuten lapsi kasvaa ja oppii olemaan itsenäinen, todellinen oppitunti aletaan oivaltaa: koska olemme kaikki Lähteen aspekteja, emme Lähteenä tarvitse mitään ulkopuolista suojelua.

Minkä tahansa olennon tunnustaminen suuremmaksi kuin sinä, johtaa automaattisesti voimasi antamiseen pois ajattelemalla, että olet vähäisempi kuin tuo olento. Tämä ei merkitse, ettet voi kutsua aidon korkeamman itsesi tiimiä vähän matriisiapuun. Kuitenkin pienen avun pyytäminen ja voiman antaminen pois oman matriisinsa hallinnassa ovat kaksi eri asiaa.

Tekovalo-olentojen suurin pelko on oivalluksemme, että olemme Luojan/Lähdeolennon fraktaaliaspekti, jolla on kyky luoda todellisuus ja ilmentää orgaanisesta taustaenergiasta (tyhjiö). He eivät halua meidän oivaltavan, että he ovat syöneet Lähde-energiaamme, koska olemme niiden viimeinen selviytymistoivo, kun niillä ei ole yhteyttä Lähde-energiaan. Meidän täytyy vain uskoa siihen, kuka ja mitä olemme, ja esteet alkavat hävitä. Kuten kaikessa muussakin, se vaatii aikomusta, omistautumista ja uskoa itseensä.

Yksi asia johon voimme luottaa, on todellinen ydinolemuksemme, ja parasta mitä voimme tehdä itsemme hyväksi, on olla tuo olemus. Fyysisellä kehollamme on uskomaton erottelukyky, ja on tärkeää oppia kuuntelemaan kehon vihjeitä ja vinkkejä. Kun jokin ei tunnu oikealta, sinun täytyy käydä sydämessäsi läpi se, mitä oletettu opas kertoo sinulle. Voit tehdä myös "vahdin vaihto" -peruutuksen ja vaatia, että kaikki olennot jotka eivät ole korkeinta ja parasta hyvääsi sillä tasolla, jolla olet nyt, lähtevät energiakentästäsi. Jatka kaikkien niiden johtojen katkaisemista, joita on sidottu sinuun ja jotka eivät ole korkein ja paras intressisi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >