HomeViestejäMichelle Walling17.8.2018 - Suurin henkinen harha - ylösnousemattomuuden pelko

17.8.2018 - Suurin henkinen harha - ylösnousemattomuuden pelko

SUURIN HENKINEN HARHA – YLÖSNOUSEMATTOMUUDEN PELKO

Kirjoittanut Michelle Walling (www.howtoexitthematrix.com)
17.8.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet ihmiset tarvitsevat vahvistusta siihen, että he tekevät kaiken oikein ja heille on annettu riitit ylösnousemusta varten. Ylösnousemattomuuden pelko estää eniten työtä itsensä kanssa – enemmän kuin ketkään arkontit tai negatiiviset matriisienergiat. Joskus on vaikea käsittää, että esteet, kaaos ja sairaus voivat olla osa ylösnousemusprosessia, ja joskus nämä asiat voidaan sekoittaa epäonnistumiseen.

Monet meistä ovat kaupunkinsa tai osavaltionsa valoankkureita, eikä meillä ole paljon ystäviä, jotka kokevat samoja asioita kuin me. Siksi meillä ei ole viitekehystä tai vahvistusta siitä, että teemme, mitä meidän täytyy tehdä voidaksemme ylösnousta. Tästä syystä netin artikkelit, videot ja valmennussessiot ovat hyvin tärkeitä ajatusten jakamista ja ymmärryksen mittaamista varten.

Kun minulla on sessio jonkun kanssa, pystyn "mittaamaan" ylösnousemustason hänen tietoisuudestaan ja tiedostamisestaan. Ylösnousemus on värähtelytaajuuden nostamista fyysisessä, mentaali- ja tunnekehossa yhdessä hengen tai tietoisuuden kanssa avaamaan DNA:n, mikä avaa ovet moniulotteisiin todellisuuksiin. Koska meille kenellekään ole ei annettu yksityiskohtaista ja personoitua ylösnousemusmanuaalia, on kuin arvausleikkiä yrittää selvittää, mitä harjoituksia täytyy tehdä tarpeellisen "työn" tekemiseksi. Kaikki vastaukset ovat sisällä, mutta alkuvaihe noihin vastauksiin pääsemiseksi on prosessin vaikein osa. Vahvistuksen etsiminen ulkopuolelta on täysin hyväksyttävää silloin, kun opettelee erottamaan, mikä on todella oikein itselle. Monta kertaa teemme juuri sitä, mitä meidän tarvitsee tehdä, muttemme luota omaan itseemme tai opastukseemme.

Yksi asia joka saa ihmiset luulemaan, etteivät he ylösnouse, on, että heidät pakotetaan lepäämään pitkän aikaa. He saattavat kokea onnettomuuden, vamman tai sairauden, tai heistä tuntuu vain veltolta ja väsyneeltä. He unohtavat kaikki henkiset harjoituksensa, ja heidän korkeampi opastuksensa pakottaa olemaan paikoillaan ja lepäämään, jotta se voi auttaa heitä parantumaan ja kuorimaan lisää kerroksia sipulista. Sipuliviittaus on sama asia, kuin matriisiohjelmoinnin, uskomusten ja harhakuvien riisuminen. Tähän liittyy myös monien vanhojen työkalujen ja sellaisten henkisten harjoitusten unohtaminen, joita he luulivat ennen käyttäneensä päästäkseen tietylle tietoisuustasolle. Kyvyttömyys tehdä vanhoja rutiinejaan voi aiheuttaa syyllisyyttä, ja myös heidän psyykkiset kykynsä voidaan katkaista joksikin aikaa, kun heitä "nollataan". Tämä voi olla vähän pelottavaa, jos ei ole mitään viitekehystä tai tietoa, että tämä on normaalia. Tämä lepoaika on kuin uusi alku matkan seuraavalla tasolla, mikä sallii uudet oppitunnit, kyvyt ja työkalut.

Yksi asia joka saa ihmiset pelkäämään, ettei tee oikein, on jokin suhde, josta tuntuu tulevan räjähdysherkkä. Suhteet ovat peilejä, jotka näyttävät meille, mitä sisällämme on. Kyllä, voi olla aikoja, jolloin toisella henkilöllä on "agentti Smith" (viittaus Matrix-elokuvaan) sisällään, ja hän voi yrittää estää sinua tekemästä työtäsi häiritsemällä sinua ja varastamalla energiaasi. Mutta useimmiten, sitten kun olet ymmärtänyt kaksinaisuuden luonteen ja että kaikki tulee Lähteestä, voit alkaa nähdä, mikä on omaa paskaasi, mikä on jonkun toisen paskaa ja mikä tulee tekoälyn agentti Smithiltä.

Koska henkilökohtainen matriisimme on projektio siitä, mitä sisällä on, koko päivärutiinimme näyttää, mitä ajattelemme. Tämä merkitsee, että voimme tehdä itsellemme huonon päivän tai voimme tehdä hyvän päivän, kun kiedomme oman matriisimme isoon matriisiin. Jos jollain on todella huono päivä, hänellä on tavallisesti negatiivisia ajatuksia, jotka ilmentyvät. Jujuna on ymmärtää, ovatko ne omia vai jonkun muun. Useimmiten sellainen joka on henkisellä polulla, ajattelee olevansa niin kehittynyt, ettei hän tunnista, että joku hänen elämässään peilaa hänen omia ajatuksiaan ja tekojaan auttaakseen häntä näkemään, mitä hän luo. Todellinen halukkuus omistaa kaikki negatiivisuus ja seurata sitä ydinsyyhyn saakka on osa ylösnousemuspolkua.

Näiden negatiivisten ajatusten seuraaminen johtaa tuntemiseen, mikä vaatii avointa sydäntä. On tärkeää olla valmius olla haavoittuva, samalla kun on omassa täysivaltaisuudessaan ja haluaa päästä käsiksi varsinaiseen ongelmaan sisällään. Usein tästä voi tulla todella rumaa, ja koska valevalo-olennot ovat maalanneet ylösnousemuksen perhosiksi ja sateenkaariksi, ohjelmointi saa meidät ajattelemaan, ettemme tee jotain oikein, kun olemme surullinen tai masentunut.

Jos sydän on kiinni, monta kertaa sisäistä "paniikkia" syntyy siellä, missä nyt on ylösnousemattomuuden pelkoa – riippumatta siitä, tunnistetaanko se pinnalla vai ei. Mahtaileva ego voi myös alkaa luoda petosverkkoa, joka sanoo, että sydän on täysin auki esimerkiksi siksi, että rakastaa kissaansa tai koiraansa. Joskus voi tulla sydämentykytystä ja vähän rasitusrintakipua ja ahdistusta, jotta sydän voidaan avata. Tuon ihmisen elämään voi tulla loukkaantumista ja pettämistä, jotta hän voi alkaa tuntea. Tämä on osa ylösnousemusta, ja joskus sitä pidetään liukumisena kaksi askelta taaksepäin ja yksi eteenpäin. Muista, että Lähde liikkuu aina eteenpäin ja laajenee ja kaikki voivat liikkua omaa tahtiaan, mutta Lähde ei koskaan jättäisi sinua taakse.

Ihmisen todellisuudessa kaikkeen sisältyy vinkkejä. Vain pienenä esimerkkinä, kerran kun ostin autoa, hyvin outo asia tapahtui. Kun koeajoin sitä, en kuullut mitään ääniä tai ongelmia. Viikon kuluttua alla tuntui olevan pakokaasuvuotoa. Mieleeni juolahti, että koska kulkuneuvo voi edustaa omaa kehoa, kenties minulla oli energiavuotoa jossain päin kehoani. Myös talo/koti voi näyttää, missä on ongelmia. Totta tosiaan, pieni tutkimus osoitti, että minulla oli solar plexuksessa energiajohto, joka kulutti energiaani! Sekunnin murto-osan ajattelin, että kenties matriisi sotkeutui autooni estääkseen minua ylösnousemasta. Hassua, miten mieli voi huijata meitä.

Suurempi tietoisuus niistä vinkeistä ja siitä opastuksesta, jota auttajasi yrittävät antaa sinulle, auttaa sinua poistamaan tukoksesi ja siirtymään uudelle vihkimystasolle. Kuten monet henkiset opettajat sanovat, pelko on pahin vihollinen eikä se ole totta. Kun syntyy kehoon, syntyy pelkoon. Ihmiset omaksuvat välittömästä pelko-ohjelman ikääntymisestä ja kuolemisesta. Näemme ikääntyneitä ihmisiä kaikkialla ympärillämme ja pelkäämme vanhentumista ja sairastumista. Ylösnousemattomuuden pelko sekä kuoleman ja sen ajatteleminen, että täytyy reinkarnoitua, voi kirjaimellisesti ilmentää sen todellisuuteesi.

Monet ihmiset saavat lopulta tarpeeksi informaatiota kuolemasta päästääkseen irti tuosta pelosta tietäen, että vaihdamme vain todellisuusmuodosta toiseen. Kuitenkin myös pelko kuolemanjälkeisestä tunnelista ja kierrätysohjelmasta tuo epävarmuuden takaisin kuvaan. Mitä teen, jos kuolen huomenna – miten varmistan, että palaan "kotiin"? Ymmärrykseni mukaan se valevalojärjestelmä, joka huijaa meidät reinkarnoitumaan, ei enää toimi, ja nostamme taajuutemme kaiken tuollaisen yläpuolelle, kun pääsemme tämän matriisiohjelman loppuun. Niitä jotka eivät ole valmiita uuteen Maahan, autetaan toisella tavalla. Olen tavannut myös useita ihmisiä, jotka tietävät, että he ovat kuolleet, luoneet kehonsa uudelleen ja laittaneet itsensä takaisin tähän todellisuuteen. Niinpä heillä ei ole ehdottomasti mitään kuolemanpelkoa tietäen, että he eivät lähde kehosta, ellei heidän korkein polkunsa ole tehdä niin. Monet ihmiset ovat myös pystyneet saamaan yhteyden ihmisiin, jotka ovat kuolleet fyysisesti, ja viestinä on aina, että heidän sielunsa tunsi, että se voisi auttaa enemmän toisella puolella. Jotkut ovat myös uudessa Maassa tekemässä valmisteluja sitä suurta ihmistulvaa varten, joka on tulossa.

Paras neuvo jonka voin antaa vapauttamaan siitä pelosta, ettet tee, mitä sinun tarvitsee tehdä, on antautua korkeammalle itsellesi, ylisielullesi ja Lähteelle. Tämä ei merkitse omahyväisyyttä, vaan uskomista, että sinulla on kaikki, mitä tarvitset, kun aika on oikea sinulle. Ylisielusi haluaisi, että kykenet integroimaan kaikki rinnakkaiselämäsi ja tulemaan ehjäksi, kokonaiseksi olennoksi palautetun DNA:n ihmismallissa. Korkeampi itse on oppaasi, josta tulee "sinä" yhdessä rinnakkaiselämässäsi. Muodostat yhteytesi taas Lähteeseen, kun kurkistat harhaverhojen läpi ja alat muistaa, että olet Lähteen aspekti. Kun aktivoit DNA:si, vasen aivopuolisko (jumalainen maskuliinisuus) yhdistyy taas oikeaan aivopuoliskoon (jumalainen feminiinisyys) ja pystyt tutkimaan uusia todellisuuksia etkä ole enää sidottu kontrollivirusmatriisiin.

Ainoa asia joka estää tämän ylösnousemusprosessin, olet sinä. Lähde tietää, mitä se tekee, joten sinä tiedät, mitä sinä teet. Luovuta ohjakset ja luota. Jos sinut vedetään lukemaan tämä artikkeli, niin olet ylösnousemassa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >