HomeViestejäMichelle Walling8.2.2018 - Katso, mitä tunnet tarvetta puolustaa

8.2.2018 - Katso, mitä tunnet tarvetta puolustaa

KATSO, MITÄ TUNNET TARVETTA PUOLUSTAA

Kirjoittanut Michelle Walling (www.howtoexitthematrix.com)
8.2.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos huomaat olevasi puolustuskannalla jostain, mitä tulee esiin elämässäsi, astu etäämmälle ja katso, miksi tunnet tällä tavalla. Puolustautumisella ja sen negatiivisella taustatunteella on juurensa pelossa ja harhakuvissa. Kysy itseltäsi, mitä pelkäät. Huijatuksi tulemista? Tuntemista? Tietämättömältä näyttämistä? Väärässä olemista?

Jos sallit tämän tunteen tulla pintaan ja sitten seuraat sitä siihen, miksi tunnet tällä tavalla, voit antaa tuon kerroksen kuoriutua iäksi, sen antaman haavoittuvuuden myötä. Sen tunnistaminen, missä edelleen kannat näitä matalammalla värähteleviä tunteita, on osa "työtä", jota kaikki teemme tällä hetkellä, ja siihen saakka kunnes paljastat lopultakin, miksi sinulla on tämä tunne, sen toistuminen jatkuu elämässäsi.

Olemme kaikki yhtä ja on vain yksi totuusvärähtely, ja se on rakkaus, anteeksianto, myötätunto ja kärsivällisyys. Kaikki muu on harhaa – se ei ole totta. On vaikea paljastaa kaikki ne asiat, joita luulit todeksi, myös metafyysisissä ja henkisissä opetuksissa. Uskomuksia, hierarkioita, lakeja ja opetuksia, jotka eivät sisällä näitä korkeita värähtelyjä, ei ole uudella maapallolla!

Oivalla, että oli ok seurata noita opetuksia! Ne palvelivat tarkoitusta. Miten tietäisit, mikä ei ole totta, ellet ole sukeltanut siihen pää edellä? Kaikilla on, minkä he tuntevat omaksi totuudekseen, ja siksi on niin paljon taistelua ja erimielisyyttä. Taistelemme vain itsemme kanssa, mikä on vertauskuva häntäänsä syövästä käärmeestä.

Toisaalta myös silloin kun löydät totuuden, vieressäsi oleva ihminen ei ole ehkä valmis päästämään irti harhakuvistaan. Voit vain näyttää toiselle "värähtelylakmustestin". Se on hänen valintansa, haluaako hän päästää irti siitä vai ei.

Tätä tapahtuu enemmän ja enemmän, ja meidän täytyy olla tarkkana, ettemme puolustaudu tai yritä pakottaa totuutta. Totuutta ei tarvitse pakottaa – yhtenä päivänä se on vain ilmiselvä. Yhtenä päivänä sanomme: "No, kuumilla keskustelunaiheilla – politiikka, uskonto, raha, litteä Maa, salaiset avaruusohjelmat, avaruusolennot, astro-teologia, Illuminati, kemikaalivanat jne. – ei ole edes merkitystä, koska mikään siitä ei päde siihen uuteen todellisuuteen, johon meidän pitäisi keskittyä." Missään näissä asioissa ei ole rakkautta. Jos voisimme vain olla samaa mieltä tästä, voisimme siirtyä kollektiivina uuteen todellisuuteen melko nopeasti.

En ehdota olemaan tunnustamatta näitä asioita – itse asiassa tässä artikkelissa on kyse siitä, miten harha nähdään. Se ei merkitse, etteivät eilisen totuudet palvelleet tarkoitusta, koska kaikki tulee yhdestä luojasta eikä sitä voi sivuttaa. Se merkitsee vain, että nyt eroamme harhasta ja olemme uusissa totuuksissa, voidaksemme harmonisoitua uuden todellisuuden kanssa. Olemme valmiita erillisyysharhan osalta ja valitsemme nyt ykseystietoisuuden.

Kun jatkamme harhasipulikerrosten kuorimista, alla on orgaaninen todellisuus, joka on ollut piilossa. Tuo orgaaninen matriisi on orgaaninen kudelma, ja se on luotu yhden luojan rakkausvärähtelystä, joka kokee elämää yksilöinä, jotka ovat kaikki yhteydessä. Olemme jo tuossa todellisuudessa – meidän täytyy vain yhdistää nämä kaksi purkamalla aika- ja erillisyysharha.

Uudessa todellisuudessa jota jotkut ovat kutsuneet "uudeksi Maaksi", et koskaan taistelisi toista vastaan, koska näkisit, että se vahingoittaa sinua ja kollektiivia, koska olette kaikki yhteydessä. Et kutsuisi koskaan ketään tyhmäksi tai idiootiksi, koska kutsuisit itseäsi niin. Näen ns. henkisten ja metafyysisten johtajien haukkuvan ihmisiä ja sanovan heitä tyhmiksi ja tietämättömiksi, ja se kostautuu lopulta heille, ja he menettävät malttinsa. Näen myös ihmisten, jotka ovat heränneet, taistelevan henkilökohtaisten ruokavalintojensa, okkultismiopetustensa, mysteerikouluoppiensa tai litteän maan teorioidensa puolesta ja hyökkäävän toisia vastaan, jotka eivät ole samaa mieltä heidän kanssaan. Valitettavasti tämä taisteleminen voi aiheuttaa sairautta yksilössä ja kollektiivissa.

Voit käsitellä tämän tekemällä lakmustestin. Ala analysoida, mitä ohjelmoidut totuutesi ovat. Keskustele uskomuksen eri puolista ja selvitä, löydätkö rakkautta siitä. Onko siinä korkea värähtely? Tuntuuko se hyvältä? Onko se sellainen, ettei sitä tarvitse todistaa? Toimiiko se hyväksesi, ja onko se tuonut sinulle ymmärrystä, että olet osa luojaa ja kaikki on yhteydessä? Jos joku haluaa väitellä rakkaudesta, niin on aika antaa hänen mennä väittelemään itsensä kanssa. Rakkaus on yhteinen piste, josta voimme kaikki olla samaa mieltä ja joka voi liimata meidät takaisin yhteen. Sen tekemiseksi meidän saattaa tarvita luopua joistain asioista, joita luulimme todeksi.

Kaikki tuntevat jossain kohtaa tätä tarvetta puolustaa oppimaansa, kun he oivaltavat, että heidän täytyy päästää siitä irti, jollei se perustu korkeamman värähtelyn totuuteen, kuten rakkaus. Kaikki tulee nyt esiin nähtäväksi. Näyttää olevan tuo yksi kohta, jonka viimein saavutamme ja joka sinkoaa meidät ymmärrykseen, että paljolla siitä, mitä uskomme, ei ole enää merkitystä. Silloin täytyy tehdä itselleen lappuja ja kiinnittää niitä kaikkialle, koska meillä tuntuu olevan taipumusta unohtaa tämä.

Tuolloin tulee vielä vaikeammaksi olla vanhassa maailmassa, kun näkee, ettei se ole totta. Tietoisuutesi on totta, rakkaus on totta, energia on totta, kokemus on totta, tunteet ovat totta, mutta emme koe vielä todellista ihmiselämää. Se lähestyy nopeammin ja nopeammin, kun opimme, miten luovutaan harhasta.

Meidän täytyy oppia tasapainoinen tapa käsitellä harhakuvia, kun niitä paljastuu. Kun harjoittelemme, opimme tulemaan hyväksi näiden asioiden katsomisessa, kun niitä tulee, emmekä sivuuta pelosta tai laiskuudesta sitä, mikä on suoraan edessämme. Nämä harhakuvat palvelivat tarkoitusta, ja meidän täytyy olla tuntematta, että olimme tyhmä, tai tuomitsematta ketään muuta siitä, mihin hän uskoi. Meidän ei myöskään tarvitse puolustautua minkään vuoksi tai haukkua ketään rakkauden nimissä.

Tämä siirtymäjakso on vaikea niille, joiden täytyy ansaita elanto käytännöillä tai työpaikoilla, joilla ei ehkä ole merkitystä tulevaisuudessa. Mutta on aina kultainen tilaisuus muuttaa oppitunti joksikin, millä on merkitystä. Esimerkiksi tähän saattaa sisältyä sen myöntäminen, että uskoit ohjelmointiin, joka piti sinut jumissa, ja toisille sen näyttäminen, miten päästään saavuttamaasi ymmärrykseen. Tee parhaasi sillä, mitä on edessäsi, ja tiedä, että elämällä rakkausvärähtelyssä pelon sijasta, universumi antaa sinulle, mitä tarvitset selviytyäksesi Muutokseen saakka. Tämä ei merkitse, että se putoaa aina syliisi. Sinun täytyy edelleen tehdä työtä ja kuoria omia pinttyneitä harhakuviasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >