HomeViestejäMichelle Walling20.11.2017 - Kyky muistaa kuka on, on juuri palautettu

20.11.2017 - Kyky muistaa kuka on, on juuri palautettu

KYKY MUISTAA KUKA ON, ON JUURI PALAUTETTU

Kirjoittanut Michelle Walling (www.howtoexitthematrix.com)
20.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Muista, kuka olet" -lausetta on toistettu uudestaan ja uudestaan heräämisessä, jotta voisimme alkaa olla siinä voimassa, kuka olemme. Monet ihmiset ovat voineet käyttää eri työkaluja ja menetelmiä tämän ymmärryksen saavuttamiseksi. Kuitenkin myös monilla heränneillä ihmisillä on ollut vaikeaa matriisin kontrolliverkon vuoksi. On aina ollut suunnitelma muistin aktivoimisesta, ja se on juuri aktivoitu seuraavalle tasolle.

Voitaisiin sanoa, että tällaisten blogien lukeminen kuin "How to Exit the Matrix" (=miten poistutaan matriisista), on ollut vähän kuin uuden Maan kurssilla käymistä. On paljon kursseja, joihin voi osallistua, eivätkä kaikki niistä resonoi, mutta kun löydät sen langan, joka oikeasti laukaisee jotain, teet siitä oman totuutesi. Näillä kaikilla kursseilla on ollut taustateemana yrittää herättää muistisi siitä, kuka olet. Kaikki informaatio joka muistuttaa sinulle, että olet Luojan ääretön kipinä, on korkeinta ja parasta informaatiota sinulle, ja se yhdistää sinut siihen valoon, joka aktivoi käyttämättömät DNA-kodonisi.

Osa DNA-koodausta on eteeristä. Tässä osassa DNA:ta on korkeammat aistit niiden viiden aistin yläpuolella, joita käytämme joka päivä. Tässä osassa on sielun muistot kaikista kokemuksistaan. Niillä jotka ovat harjoittaneet kuudetta aistiaan, on saattanut välähtää muistikuvia siitä, keitä he ovat tai olivat tuona Luojan kipinänä olemisen ja tälle planeetalle tulemisen välillä. Jotkut ihmiset ovat käyttäneet muita menetelmiä, kuten entisten elämien regressio, mennäkseen siihen, keitä he ovat rinnakkaisissa tai entisissä elämissä. Joillain ihmisillä on ollut kuoleman lähikokemuksia näyttämään heille sen valtavuuden, keitä he ovat, ja muistuttamaan Lähteestä löytyvästä ehdottomasta rakkaudesta. Kasvilääkkeet ovat olleet joillekin hyödyllisiä sen näyttämisessä, että kaikki on energiaa, kaikki on yhteydessä ja kaikki tulee yhdestä Luojasta.

Voitaisiin sanoa, että hyvin pian pystyy katsomaan taaksepäin näitä menetelmiä ja nauramaan sille, miten pitkälle menimme saadaksemme muistot palaamaan. Nyt on helpompaa kuin koskaan ennen päästä käsiksi DNA:ssa muistoon siitä, kuka on moniulotteisella tasolla. Suunnitelmana oli, että sitten kun pelkopohjainen matriisijärjestelmä alkoi romahtaa, se osa DNA:sta joka pyöritti "unohda kuka olet" -ohjelmaa, poistettiin ja korvattiin "muista kuka olet" -ohjelmalla. Tämä toteutettiin onnistuneesti 19.11.2017.

Jotta ihmiset voisivat tehdä tietoisen valinnan, minkä Maan he haluaisivat tai minne he haluaisivat mennä lähdettyään vanhasta maamatriisista, siinä on järkeä, että heidän täytyy saada muistonsa takaisin. Muistojen estäminen oli luonnollinen osa inkarnaatioprosessia osana kokeilua. Luoja oli utelias näkemään, miten yksilö inkarnoituisi tiheyteen ja löytäisi tiensä kotiin unohdettuaan, että hän oli osa Luojaa. Valitettavasti tämä kokeilu kaapattiin ja sielut olivat eksyneenä siihen hyvin pitkän aikaa.

Tietyt tähtisiemenet jotka ovat aika-avaruuden ulkopuolisista maailmoista, tulivat inkarnoitumaan tähän kokeiluun. Nämä spesialistit tulivat tuomaan koodeja, jotka muuttaisivat sitä ohjelmaa, jota nämä sielut kokivat. Vaikka näiden tähtisiementen kimppuun on hyökätty ensimmäisestä päivästä saakka, kun he ilmestyivät planeetalle, heitä on aina suojeltu ja nyt on se aika, jolloin monet heistä aloittavat "todellisen" tehtävänsä. Monet heistä unohtivat kaikkien muiden tapaan, keitä olivat – he kuitenkin säilyttivät aina tietämistunteen, joka salli heidän navigoida matriisia. Nämä tähtisiemenet suorittavat nyt sitä tehtävää, että unohduskoodit poistetaan ja korvataan muistamiskoodeilla.

Jos haluat tehdä visualisen harjoituksen yhdistyäksesi näihin koodeihin, voit keskittyä 12-sivuiseen dodekaedriin, joka on tuotu Maan keskelle. Se suihkuttaa koodattua kultaista valoa. Kuvittele, että tuo valo menee kehosi joka soluun ja täyttää sen uudella ohjelmalla. Kun kukin sisäistää nämä uudet koodit ja poistaa unohduskoodit, se leviää koko ihmiskuntaan, koska olemme kaikki yhteydessä. Nämä koodit ovat kaikkien niiden ulottuvilla, jotka päättävät kyseenalaistaa sen, mitä heidän elämässään tapahtuu, kun heidän todellisuutensa hajoaminen jatkuu.

Pidä tilaa niille, joilla on ehkä vaikeaa, kun muistoja "kotoa" alkaa tulvia sisään. Kaikki minkä he luulivat olevan totta elämässään tänä päivänä, näyttää täysin merkityksettömältä. Galaktiset ovat odottaneet viisi vuotta vuoden 2012 jälkeen tämän DNA-osan korjaamista, koska useimmat ihmiset, mukaan luettuna heränneet ihmiset, eivät olleet valmiita tähän askeleeseen 2012. Tämän muistin palaaminen ennen tietoisuuden ja värähtelytaajuuden nostamista, olisi ollut psyykkisesti järkyttävää monille ihmisille. Kuitenkaan kyse ei ollut niinkään siitä, etteivät ihmiset olleet onnistuneet nostamaan tietoisuuttaan riittävästi, sillä oli ennenkuulumaton määrä ihmisiä, jotka olivat tehneet sen. Syynä viivytykseen oli, että todennäköisyys tuoda suunniteltua enemmän ihmisiä uuteen Maahan oli hyvin korkea ja korkeammissa maailmoissa tehtiin päätös antaa ihmisille enemmän aikaa tehdä korkein ja paras aikajanavalinta.

Kun ihmiset ympäri maailmaa oivaltavat, ettemme kuole koskaan, muutamme ainoastaan värähtelytaajuutta, että kaikki elämät tapahtuvat nyt-hetkessä ja heillä on kyky mennä ajan ulkopuolelle vierailemaan Luojan luona tai jossain sielunsa ilmaisumuotojen toisessa elämässä, koko maailma muuttuu nopeasti. Kukaan ei halua kontrolloida toista, kun he oivaltavat kontrolloivansa vain itseään. Ei ole enää sotia, koska tuntuu täysin naurettavalta vahingoittaa toista. Ihmiskunta kokonaisuutena haluaa valita jotain erilaista, ja silloin uuden Maan malli vaihdetaan DNA:han täysin, aivan kuten muistamiskoodit vaihdettiin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >