HomeViestejäMichelle Walling18.11.2017 - Miten valmistautua kosmisen valon tsunamiaaltoon

18.11.2017 - Miten valmistautua kosmisen valon tsunamiaaltoon

MITEN VALMISTAUTUA KOSMISEN VALON TSUNAMIAALTOON

Kirjoittanut Michelle Walling (www.howtoexitthematrix.com)
18.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet ihmiset ovat puhuneet tähän asti suurimmasta energia-aallosta, jolla on päivänselvä vaikutus ihmisten tietoisuuteen ja värähtelyyn. Sitä on kutsuttu mm. kolmeksi aalloksi, aurinkoaivastukseksi ja galaktiseksi superaalloksi. On myös sanottu, että tämä aalto tulee pian, ja tänään kerron teille, mitä olen saanut opastuksena, miten parhaiten valmistaudutaan siihen.

Kaksi pitkää vuotta sitten toin syyskuussa 2015 viestejä X-aallosta yhdessä Simon Atkinsin kanssa. Vaikka se oli erittäin voimakas aalto, olemme sen jälkeen kokeneet suurempia ja suurempia transformoivia valo- ja äänienergia-aaltoja. Monilla ihmisillä on ollut unia tsunamista, joka tulee heidän talonsa läpi, tai olemisesta ulkona katsomassa valtavan tsunamin tulemista. Monet eivät pelänneet, kun tämä aalto tuli heidän ylitseen. Itse istuin olohuoneen sohvalla, kun tsunami iski, eikä ollut pelkoa, ja tuo aalto näytti vain huuhtovan ylitseni eikä minulla ollut vaikeuksia hengittää vedessä.

Myös muutosta on kuvattu monilla tavoilla. Sitä on kutsuttu ylösnousemukseksi, uudeksi Maaksi jne., mutta tosiasiassa on monia maapalloja tai todellisuuksia, joihin ihmiset voivat mennä. Minulle on kerrottu uudestaan ja uudestaan, että omien tekojen perusteella tehdään valinta siitä, mitä tapahtuu, ja valinnan tekemättömyys on kuitenkin valinta mennä sinne, minne oma värähtelytaajuus vie silloin, kun tämä aalto iskee. Yhdessä maaskenaariossa kaikkia järjestelmiä rukataan hitaasti ja esitellään vapaa energiateknologia. Yhdessä skenaariossa planeetalla on jo ihmisiä ja avaruusaluksia ja kaikilla on "replikaattoreita" ja korkean teknologian laitteita, jotka auttavat heitä laajentamaan ja kasvattamaan tietoisuuttaan. Yhdessä skenaariossa jumalat ja jumalattaret muistavat, miten luodaan kaikki tarvittava taustaenergiasta. On myös paikka niille, jotka eivät halua laajentua tai olla valossa, ja jotkut sielut saavat palata takaisin Lähteeseen sopeutettavaksi. On sopiva paikka kaikille.

Isoa kahunaa (= aalto) varten on samanlaisia valmisteluja, mutta muutama merkittävä kohta täytyy kattaa sillä valinnalla, joka kunkin ihmisen on tehtävä. Jokainen ihminen on suunnitellut valinnan sielutasolla, mutta kaikki inkarnoituneet sielut eivät ole heränneet ja kyenneet tekemään tietoista valintaa. Parhaillaan nostetaan verhoa, jotta ihmisillä voisi olla parempi mahdollisuus tehdä tietoinen valinta. Tämä tulee aikajanojen ja todellisuuksien romahtamisena, kaaoksena ja tunnetraumojen tulemisena pintaan elämässä, fyysisinä ylösnousemusoireina jotka varoittavat, että jotain tapahtuu, ja kuoleman lähikokemuksina. Ihmiset ovat yhteydessä korkeampaan itseen, oppaisiin, maan ulkopuolisiin olentoihin ja Lähteeseen meditoinnin, vaikutelmien, kanavointien ja näkyjen kautta. Monia työkaluja käytetään, ja useammat ja useammat ihmiset siirtyvät kaiken tämän ohi ja ottavat vastaan moniulotteisen itsensä nyt-hetkessä ja lähettävät signaalin Maalle ja Lähteelle, että valmistaudumme suureen tapahtumaan.

Kaikki eivät saa kutsua, mutta aikaa on pidennetty varmistamaan, että mahdollisimman monilla ihmisillä joiden oli tarkoitus herätä, on tilaisuus oivaltaa, mitä tapahtuu. Ensimmäinen suunnitelma oli saada tämä suuri aalto tapahtumaan 2012, mutta kollektiivina päätimme odottaa monista syistä, koska ihmisten oli vaikea murtautua ulos mielenkontrollointimatriisista.

Ison kahunan kokemista on kuvattu monilla tavoilla, koska kaikki kokevat sen vähän eri lailla, vaikka sielut ovat myös sopineet kokevansa sen ryhmissä. Kun tämä aalto tulee, ihmisillä on muutama vaihtoehto:

1. Kääntyä ympäri ja juosta pakoon peloissaan. Tämä vie heidät toiseen 3D/4D-todellisuuteen jatkamaan oppimista, kunnes he ovat yhteydessä luojansa kanssa.

2. Kääntyä sisäänpäin. Sallia aallon huuhtoutua ylitseen. Transformoida DNA ja siirtyä uuteen Maahan tai korkeammalla värähtelevään paikkaan. Tämä on korkein ja paras aikajanavalinta.

3. Seistä paikallaan ja ottaa isku kehoon, taistella aaltoa vastaan tai juosta sitä kohti taisteluhuutojen kera. Sinut kaadetaan ja syöksyt pohjavirtauksessa, kunnes olet taas pystyssä. Kun saat jalansijan, löydät itsesi uudesta todellisuudesta, joka on tehty sinua varten. Matkasi uuteen Maahan ei ole yhtä nopea kuin niillä, jotka lakkaavat taistelemasta, mutta ei niin pitkä kuin niillä, jotka juoksevat karkuun. On kuiteinkin myös mahdollista, että luovut kehosta täällä ja heräät uudessa Maassa.

Asioita joita voit tehdä valmistautumiseksi suureen aaltoon

* Kohtaa pelkosi

Tässä on ote postauksestani 17.11. henkilökohtaisella Facebook-sivullani:

"Viime valmisteluja tehdään verhon lopullista putoamista varten! Kadotin ääneni tiistaina toisen hypnoterapiasessioni jälkeen Alba Weinmanin johdolla Sedonan retriitissä. Meillä oli upea viikko yhdessä muiden mahtavien puhujien kanssa, ja teemana oli parantuminen, tunnetraumoista irtipäästäminen, yhdistyminen korkeampaan itseen ja uuteen Maahan ja pelkojensa kohtaaminen.

Viimeksi mainittu asia, pelkojensa kohtaaminen, on ollut varsinainen henkinen kliseeaihe, josta kaikki ovat puhuneet. Mutta olen tässä kertomassa teille nyt tänään, mitä se oikeasti merkitsee, miten tärkeää se on ja miten se oli edessäni eilen illalla (ja miten käsitellä se).

Alban toisessa hypnoterapiasessiossa oli informaatiota verhon nostamisesta. Saimme sen version, mitä tapahtuu, kun verho nousee etkä ole kohdannut tai muuntanut pelkojasi.

Asiakkaan korkeampi itse kuvasi Harmagedonin tyyppistä näkymää, kamalinta myrskyä jonka asiakas voisi kuvitella. Ensin tuulta, sitten kaatosadetta. Hurrikaaneja, rakeita, maan repeäminen kahtia. Se oli pelottavaa.

Seuraava selitys oli: jos sillä hetkellä kun verho nousee, on pelkoajatuksia ja kohtaa hallitsevimman pelkonsa, mitä tehdään? Jos kohtaat sen, käännyt sisäänpäin ja menet siitä läpi, niin "ylösnouset". Jos kääntyy poispäin siitä ja juoksee karkuun, nuo ihmiset jäävät 3D-maapallolle tuohon todellisuuteen. Siellä he oppivat selviytymään tai lähtevät kehosta luonnonmullistuksessa, mikä on sielujen tapa siirtyä toiselle 3D/4D-maapallolle.

Korkeampi itse sanoi, että tämä kamala skenaario luotiin kollektiivisesti, ja ensimmäisenä ajattelin raamattua ja kaikkia tuomiopäivän julistajia ja uskonnollisia kiihkoilijoita. Mutta itse asiassa he saattavat olla asian jäljillä!!!!!! Se on ohjelma, jonka moni on oppinut raamatusta! Maailmanloppu, apokalypsi.

Jos menit pelkojesi läpi tässä verhonnostoskenaariossa, värähtelet Lähde-valon/energian kanssa seuraavaan taajuuteen, uuteen Maahan (tai sieluvärähtelysi korkeampaan paikkaan, kuten olen aiemmin maininnut).

Tässä Sedonan retriitissä oli noin 30 ihmistä ja useimmat heistä olivat jättäneet paljon peloistaan taakse, ja se oli kaunista katsottavaa. Itse luulin muuntaneeni omat pelkoni. Mutta olen ollut myös tietoinen, että minulla on vain kaksi pelkoa jäljellä ja ne liittyivät kahteen ihmiseen, joita olen rakastanut suurimman osan elämääni. (Nämä pelot kehittyivät elämässäni puolen tunnin välein.)

Sitten tajusin sen. Se on peliä. Vaikka se on tosipeliä, kohtaamme nyt suurimmat pelkomme "skenaariossa", mutta lopputulos ei ole pahin tilanne. Loppujen lopuksi kaikki selviää ilman katastrofaalisia seuraamuksia … jotta saamme harjoituskierroksen verhon putoamisesta ja ajatustemme välittömästä ilmentymisestä.

Ensin ajattelin, että se tulee ehkä esiin sen energiatyön vuoksi, jota tein tällä viikolla, ja koska olin edelleen Sedonassa Bell Rock -pyörteen lähellä. Sitä tapahtuu, kun menee näihin korkean energian paikkoihin. Mutta sitten minulle näytettiin, ettei kyse ollut vain minusta – muutkin ihmiset käsittelivät asioita.

Tämä on valtava viesti. Olen huomannut, että joskus asioita tapahtuu minulle ensin, jotta tiedän, miten autetaan toisia, kun he käyvät läpi saman. Jos se tapahtuu sinulle, pysy tyynenä, tasapainossa ja maltillisena. Päästä se ulos itsellesi mahdollisella tavalla rakkauden ja totuuden kautta, olematta vahingollinen tai projisoimatta. Yhdisty Lähteeseen ja rukoile korkeinta ja suurinta lopputulosta. Jos voit pysyä maadoittuneena, keskittyneenä kehoosi ja rauhoittaen hengityksen, se on optimaalista. Ole sitten kiitollinen, että sait testiajon ennen suurta kahunaa, ja tiedä, että se on tulossa!!!!!!! Tue sitten toisia, kun he käyvät sitä läpi!!!

Kun tarkkailet sitä sen ollessa ohi, näet harhan ja pelaajien kauneuden tässä pelissä ja miten olette vuorovaikutuksessa toistenne kanssa antaen skenaarioita, jotta voitte muuttua tämän todellisuuden läpi poistumistietä kohti. Se ei ole hauskaa, mutta meidän täytyy muistaa olla tietoinen ajatuksistamme ja siitä, että jos niitä oleskelee jossain päin aivojamme, ne ilmentävät, kun verho putoaa.

Sama asia tapahtuu ihmisille, kun he kuolevat – ne jotka ovat matalassa värähtelyssä, joka on yhteensopiva astraalimaailman kanssa, päätyvät "helvettiin". Se on kuin elokuvassa Taivaan tuolla puolen, jossa näytteli Robin Williams.

Pidä mielessä, että olen saanut paljon parannusta ja koulutusta ja opetan toisille, miten pysytään poissa pelosta ja miten päästetään irti tunnetaakasta, mutta useimmat ihmiset eivät tiedä, mitä heille tapahtuu, ja se tapahtuu ryhmäkaaoksena muille!!

Tiedän, miltä se tuntui, ja keho on ohjelmoitu reagoimaan taistelemalla tai pakenemalla! Rakkaus, anteeksianto ja Lähde-energia ovat ainoa asia, joka voittaa pelon! Meillä on kyky kumota kollektiivista tämä apokalyptinen näkymä menemällä peloistamme läpi ja kuvittelemalla jotain erilaista. Menen tähän enemmän myöhemmin, ja meidän täytyy tehdä meditaatio sen saamiseksi paikoilleen.

Pidän tässä tilaa tukemaan teitä kaikkia, ja rakastan teitä kaikkia hyvin paljon! Tajusimme tämän!! Meidät on koulutettu tähän! Muistakaa!"

* Yhdisty korkeampaan itseesi ja luojaasi

Tämä on ehkä yksi tärkeimmistä tekemistäsi asioista, joka sanoo jo: "Olen tehnyt tietoisen valinnan nousta pois pelkomatriisista. Neuvo minua seuraavaksi korkeimmalle saavutettavissa olevalle tasolle, jossa supervoimani aktivoidaan." Sen miten yhdistyt sisäiseen luojaasi, täytyy olla täysin oma luomuksesi. Kukaan ei voi tehdä tätä puolestasi.

* Nosta värähtelyäsi

Ihan totta, on todella kyse värähtelystä. Jos olet poissa pelosta ja olet ollut yhteydessä sisäiseen Luojaasi/Jumalaan/Lähteeseen, olet kuorinut pois ne energiakerrokset, jotka ovat tukkineet sisäisen valosi, mikä sallii kehosi värähdellä korkeammalla. Eikä vain tämä, vaan kuin olet kohottanut värähtelysi pelkoa kuhisevan matriisin yläpuolelle, se ei vaikuta enää tunteisiisi, ja todellisuutesi etenee tasaisesti. Avain on leijailla siellä odottaessasi aaltoa.

* Juo paljon puhdasta vettä ja ole vedessä

Tässä on Candace Craw-Goldmanin postaus, jossa Dolores Cannon ja Masuru Emoto kertoivat hänelle unessa veden tärkeydestä ja että se on muutosaaltojen "neste".

"Unen alussa löysin itseni kävelemästä lähellä merta – kaunista aavaa ja hyvin tuttua merta. Vesi oli hyvin pehmeää, kutsuvaa ja säkenöivää. Näin edessä paviljongin. Se oli erittäin suuri, hyvin massiivinen. Kun pääsin lähemmäs, näin yhden ihmisen lähimmässä nurkassa ja hän käveli jonkinlaisen suuren ja matalan rakenteen ympärillä, joka oli paviljongin lattialla. Tämä rakenne peitti suurimman osan lattiasta, mutten oikein osannut sanoa, mikä se oli, sieltä missä kävelin. Kun tulin lähemmäs, näin, että tuo ihminen oli nainen ja hän katseli minua ja odotti minun tulevan lähemmäs.

Kun pääsin riittävän lähelle tervehtiäkseni, näin, että se oli ystäväni ja opettajani Dolores Cannon! Olin hyvin innostunut nähdessäni hänet. Hän näytti itseltään, mutta nuoremmalta ja vähän hoikemmalta ja energisemmältä. Hän hymyili, kun kävelin portaita ylös.

"Hei, Candace. Minulla on jotain näytettävää sinulle tänään ja myös viesti, jonka haluan sinun jakavan." Hän käveli lattialla olevan rakenteen reunassa ja seurasin häntä. Hän katsoi alas, kuten minäkin, ja katselin yksityiskohtia. Tuo rakenne näytti tehdyn vahasta tai jonkinlaisesta läpikuultavasta materiaalista, se oli täysin geometrinen ja säännöllinen muodoltaan, ja laajemmin katsoessani näin, että se oli kuin jättimäinen hunajakenno, jonka kennot olivat auki.

Kun katsoin noita yksittäisiä kennoja, ne hehkuivat ja näin valokuvioita pyörivän ja liikkuvan jokaisessa niistä. Valokuvio alkoi kuusiterälehtisenä kukkana, joka oli väriltään lämpimän punainen, mutta sitten tuo yksinkertainen muoto tuli monimutkaisemmaksi – se muistutti hyvin paljon liikkuvaa elämänkukkaa. Valo muuttui useammiksi väreiksi ja sitten koko lattia alkoi liikkua ja muuttua jonkinlaiseksi liikkuvaksi veistokseksi tai hologrammiksi. Kennot ja valokukat liikkuivat sisään ja ulos. Kaikki kennot olivat yhdistyneet kaikkiin valokukkiin, jotka olivat yhdistyneet kokonaisuuteen, ja taas takaisin.

Huomasin, että joissain kennoissa oli enemmän valoa ja ne hehkuivat kirkkaammin kuin toiset. Juuri kun olin kysymässä Doloresilta siitä, hän katsoi minua sivuttain, hymyili ja nyökkäsi. "Sen halusin sinun huomaavan ja siksi toin sinut tänne tänään." "Toit minut tänne?" kysyin. "No, niin voitaisiin sanoa, kyllä."

"Okei, voitko siis kertoa minulle eroista yksittäisten kennojen valossa?" kysyin. "Siihen liittyy monta tekijää, mutta katsotaanpa tarkemmin", Dolores sanoi.

Kun kävelimme lähemmäs ja katsoimme kahta kennoa, jotka olivat lähimpänä jalkojamme, kumpikin kenno oli hyvin suuri ja melko syvä ja näytti ulottuvan paviljongin lattian alle. Kumpikin kenno oli riittävän suuri, että ihminen voisi seistä suorassa sen sisällä. Kun minulla oli näitä ajatuksia, katsoin Doloresta, ja hän nyökkäsi taas – koska hän luki ilmeisesti ajatukseni! "Jokaista kennoa voidaan ajatella ihmisenä, kyllä."

Ne kaksi kennoa joihin keskityimme, olivat erilaisia valoltaan ja liikkeeltään. Vasemmalla oleva oli kukoistava, energinen, virtaava ja liikkui helposti ja sujuvasti. Oikealla oleva ei ollut yhtä täynnä valoa ja se näytti hitaammalta tai "kankeammalta" tai jotain. Se ei liikkunut aivan yhtä hyvin.

Sitten Dolores kääntyi ympäri ja jostain takaansa hän otti suuren kristallinkirkkaan vesiämpärin, jossa oli suuri kauha. Hän kauhaisi vähän vettä ja sanoi: "Katso!" kaataessaan vettä oikealla olevaan kennoon.

Välittömästi kennosta tuli kirkkaampi ja liikkeistä virtaavampia. Hän lisäsi vettä, ja kennosta tuli taas "elävämpi". Olin sitten myös tietoinen, miten tuon solun valokuviot siirtyvät välittömästi koko rakenteeseen. Hyvin samaan tapaan kuin elämänkukka.

"Tämän halusin sinun näkevän. Jokaista kennoa voidaan ajatella ihmisenä, joka on yhteydessä toisiin ihmisiin, mutta jokaista kennoa voitaisiin ajatella myös soluna ihmisen kehossa." Käännyin kuuntelemaan. "Välitä tätä viestiä eteenpäin: vesi on tärkeää. Se ei pidä sinua vain elossa, vaan myös yhteydessä. Olet vähän kuin akku – tarvitset vettä yhdistyäksesi korkeampiin tietoisuustiloihin. Tarvitset vettä kyetäksesi yhdistymään toisiin. Tarvitset vettä yhdistyäksesi toisiin osiisi! On siis erittäin tärkeää pysyä nesteytettynä. Vesi auttaa informaatiovirtaa. Vesi auttaa yhdistymisessä informaatioon. Vesi auttaa sinua olemaan yhteydessä korkeampaan tietoisuuteen."

Hymyilin ja sanoin: "Työskentelet edelleen Emoton kanssa, eikö niin?" Dolores nauroi ja laittoi kätensä yhteen: "Tosiaankin." Ja sitten Masuru Emoto ilmestyi esiin ja astui paviljongille ja hieman kumartaen sanoi: "Jokaisella vesilasillisella jonka juot, on mahdollisuus tuoda sinulle parannusta vaivaan, joka sinulla on. Jokainen kylpy jonka otat, voi tehdä saman. Jokainen askel mereen, jokainen kävely joen varrella, jokainen lepohetki puron varrella, on parantumistilaisuus. Ja tämän parannuksen voit saada sinä tai siitä voidaan ilmaista aikomus toisille tai planeetalle tai kummallekin."

Sanoin: "Hyvin monet ihmiset rakastavat vettä, erityisesti merta, sekä kauniita, kirkkaita järviä ja ihania puhtaita puroja, mutta monia meitä ei ole siunattu tällaisilla vesillä kotimme lähellä."

"Se on totta", Emoto sanoi. "Mutta voitte silti luoda omat parantavat vetenne. Juomaveden ja kylpy- tai suihkuveden lisäksi voitte laittaa vain yksinkertaisia vesimaljoja elintilaanne vahvistamaan parantumisfokustanne ja -aikomuksianne."

Sitten Dolores alkoi puhua. "Sinulla on asiakas, joka on pyytänyt yhtä audiomeditaatiotasi. Jos teillä olisi meri Kansasissa, ehdottaisin, että menet sinne kirjoittamaan tai nauhoittamaan sen hänelle." Nauroin tietäen, että olin unessa enkä Kansasissa. Osavaltiossa jossa asun, ei ole todellakaan meriä.

Dolores sanoi: "Nimittäin Kansasin peitti ennen kaunis ja hyvin voimakas meri. Voit edelleen ilmaista aikomuksen yhdistyä tuohon muinaiseen, massiiviseen energiaan käyttäen jotain vettä, johon pääset käsiksi."

"En ole koskaan tullut ajatelleeksi sitä, Dolores. Löysin nimittäin hiljattain itseni lukemasta uudestaan lukuja kirjasta Prairy Erth, jossa puhutaan laajasti niistä muinaisista vesistä, jotka loivat Kansasin preeriat ja ainutlaatuisen Flint Hillsin."

Dolores katsoi taianomaista vettä takanaan ja käänsi sitten katseensa taas minuun leveästi hymyillen: "Miksi luulet, että tämä vesi tuntuu hyvin tutulta sinusta?" Minut valtasi ilo, kun muistot muinaisista vesistä ja preeriasta ja entisistä elämistä ja nykyisistä kokemuksista maan kanssa yhdistyivät kaikki kauniiksi värähtely- ja valosinfoniaksi, joka kaikui ja toisti paviljongin lattian kuvioita.

"Käytä tuota energiaa ja tuota kuvastoa meditaatioidesi tekemiseen", Emoto heitti väliin leveästi hymyillen.

Dolores näytti hyvin tyytyväiseltä ja huvittuneelta. Hän luultavasti hymyili kasvojeni ilmeelle ajatellessani Kansasin meriä. "Voi, Candace, kun heräät, katso tämänhetkisen asiakkaasi nimen merkitystä." "Tarkoitatko Sanjaa? Olin aikonut uneksia merestä hänen parannusmeditaatiotaan varten." "Kyllä, Sanjaa. Ja kerro hänelle terveisiä". Hän katsahti Emotoon ja sanoi: "Kerro hänelle terveisiä meiltä molemmilta!"

Kun heräsin unestani, menin välittömästi tietokoneelle etsimään Sanja-nimen merkitystä ja alkuperää. Tämän löysin: Sanja – peräisin kroatialaisesta ja serbialaisesta sanasta "sanjati", joka merkitsee unta."

Kiitos, Dolores ja Masuru."

* Luota itseesi, rakasta itseäsi ja salli korkeamman itsesi ajaa kulkuneuvoa (keho)

Tämä sallii kehon kertoa sinulle, mitä se haluaa syödä, milloin se haluaa liikkua ja miten paljon, miten vähennetään ylösnousemusoireita, miten paljon nukutaan ja miten paljon aikaa vietetään itseään hemmotellen. Intuition "kierrokset" nousevat ja löydät itsesi oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Synkronismi on ehdottomasti hauskinta, mitä sinulla on ollut koko vuonna.

* MJT

Uusi meemini: "Mitä Jumala tekisi?" Jos olemme Jumalia, käyttäydy kuin Jumala.

* Maadoitu

Maadoitu kehoon. Siihen sisältyy mentaali-, henki-, tunne- ja eetterikehon keskittäminen fyysiseen kehoon. Ilmaise aikomus ja käytä mielikuvitustasi. Tämä sallii energian virrata chakrojen läpi ja kaiken olla tasapainossa. Maahan maadoittuminen voi auttaa sinua nostamaan taajuuttasi ainakin Gaian tasolle, mutta jotkut ihmiset ovat tuon taajuuden yli ja liian empaattisia. Vedessä oleminen ja maasta olevien ruokien syöminen voi auttaa myös maadoittumaan ja harmonisoitumaan fyysisessä kehossa ollaksesi täysin läsnä nyt-hetkessä. Yllättyisit, miten monella ihmisellä on suuria osia energiastaan fyysisen kehon ulkopuolella. Kannattaa ehdottomasti vetää kaikki energiansa takaisin kehoon valmisteluna suureen aaltoon.

* Ole rakkaus ja rakkaudessa ja anna anteeksi

Nämä ovat korkeimmalla värähteleviä asioita sinulle.

Muista, että kaikki valmistautuvat nyt isoon kahunaan. Olemme melko kauan saaneet jatkuvasti pienempiä aaltoja auringosta ja suuresta keskusauringosta sekä galaktiselta perheeltä ja fotonivyöstä. Monet huomaavat olevansa valmiita, istuvat vain mukavasti syöden popcornia (luomua tietysti) ja tarkkailevat. Toiset saavat viestin: "Kyllä, kaikilla tulee olemaan ok … mutta menen siihen maaversioon, joka sopii parhaiten värähtelyyni. Miksei metsästäisi korkeinta ja parasta lopputulosta?" He tekevät kaikkensa voidakseen nostaa värähtelyään ja ollakseen vastuussa ajatuksistaan ja teoistaan. Olet tehnyt jo niin kovasti töitä, että voit viedä tämän myös loppuun saakka!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >