HomeViestejäMichelle Walling2.11.2017 - Uudet ylösnousemusoireet tuovat omituisia kipuja ja muistinmenetystä

2.11.2017 - Uudet ylösnousemusoireet tuovat omituisia kipuja ja muistinmenetystä

UUDET YLÖSNOUSEMUSOIREET TUOVAT OMITUISIA KIPUJA JA MUISTINMENETYSTÄ

Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
2.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun kiihdytämme valoa nopeammin viidennen ulottuvuuden taajuuksia kohti ja korkeammalle, uusia chakroja avautuu, mikä voi aiheuttaa paniikkia siitä johtuvien ylösnousemusoireiden ilmestyessä. Voidaksemme tunnistaa, milloin omituiset kivut ja muistinmenetys voivat liittyä ylösnousemukseen, on upeaa, kun ihmiset jakavat omia kokemuksiaan, jotta voimme verrata ja saada vahvistusta.

Pienempiä chakroja aktivoidaan, ja jos energia ei pysty kulkemaan chakran läpi, keho antaa vinkin kipuna tai epämukavuutena. Muutama päivä sitten herätessä minulla oli kovaa kipua oikeassa päkiässä, mikä teki kävelemisestä vaikeaa. Se tuntui kuin kovalta metatarslagialta tai kihdiltä – teille, jotka tiedätte, millaista se on. Tiesin sen liittyvän niihin valtaviin energia-aaltoihin, joita olemme saaneet, joten otin kuuman kylvyn ja hieroin tuota aluetta. Oletan sen olevan tilapäinen juttu löytämäni vahvistuksen vuoksi.

Vavistusta siihen, että vaiva liittyi energiaan, tuli heti seuraavana päivänä ystäväni Maria Bethencourtin Facebook-postauksessa:

"Sydänkollektiivin massiivinen kvanttihyppy tapahtui viime yönä, kun tuntuu siltä, että menimme kaksi taajuustasoa ylöspäin. Tämä saa olon tuntumaan hyvin hämmentyneeltä ja kyvyttömältä ankkuroitumaan verkkoihin, kuin leijuisi avaruudessa. Pökerryttävää …

Taas kerran laajentuessamme, käpylisäke, unien lähde ja hypotalamus alkavat myös laajentua, kun näitä energioita ohjataan ankkuroimaan uusi neon-chakrajärjestelmä 5D+-edelläkävijöiden aivoihin. Tähän liittyen voi tuntua kipua tai voimakasta särkyä pään takana ja sivulla. Päänsärky voi olla kovaa. Unet voivat olla hyvin selkeitä ja/tai omituisia.

Pyydä lääkintäjoukkoasi auttamaan (kyllä, sinulla on upea sellainen), jos kivusta tulee liian kovaa. Voit pyytää korkeamman ulottuvuuden itseäsi "vetämään avatarasi", jotta voit nukahtaa nopeasti.

Kaikki yliaistilliset havaintolahjamme tulevat käyttöön, jotta voimme auttaa tässä massiivisessa aikakauden muutoksessa. Laajentuminen voi olla tuskallista, mutta se menee ohi nopeasti. Tunnemme äärimmäisimmät fyysiset kivut, jottei heräävän kollektiivin tarvitse tehdä sitä. Tämä on sielusopimus, johon suostuimme edelläkävijöinä. On suuri kunnia olla ruumiillistumisen eturintamassa.

Nenä-, korva, kurkku- ja rauhaschakramme tulevat käyttöön. Meistä tulee erittäin herkkä äänille ja voimme kuulla kaikki pienet asiat. Myös nenächakramme, sillä kaikki taajuudet korreloivat johonkin hajuun. Jos haistat jotain vastenmielistä, olet laskevalla 3/4D-aikajanalla. Ole tietoinen. Lisäksi nenä voi alkaa vuotaa mitä eriskummallisimpiin aikoihin … hakkaava yskä kurkusta on myös tavallista. Kuin kissa … karvapallo … köh, köh. köh.

Kaikkia näitä uusia chakroja aktivoivat tulevat galaktiset lähde-energiat, synergiassa oman aurinkomme kanssa. Kaikki on jumalaisen täydellistä. Kun sydänchakramme laajenee uuteen 5D-neon-chakrajärjestelmään, voi olla väpätystä ja joskus terävää kipua. Hengitä ja kerro kehollesi, että kaikki on hyvin, sillä tosiaankin on.

Myös käsi- ja jalkachakramme aktivoituvat. Kun kätemme aktivoituvat, on hikoilua ja poltetta. Lopulta ne tuntuvat siltä, kuin sinulla olisi kultainen toinen iho tai kultaiset hansikkaat. Myös jalkachakramme aktivoituvat, jotta voimme ankkuroitua planeetan korkeammalla värähteleviin verkkoihin. Taaskin on hikoilua ja poltetta.

Tämä alkaa tuoda myös esiin jumalaisia lahjoja – tutka, kaikuluotain ja lidar sekä telepatia ja laajentuvat kolmannen silmän näyt. Lisäksi, koska värähtelemme korkeammalla, meitä ei usein nähdä."

Tämä vahvistaa myös ne unet, joita näin olemisesta luokassa valmistautumassa telepatian käyttöön. Minulle näytettiin, millaista oli kuulla kaikkien ajatukset (se oli hyvin äänekästä), ja sitten opettaja "sulki luokkahuoneen ikkunan" ja hiljensi kaiken tuon melun. Opettelimme avaamaan ja sulkemaan sen sekä käsittelemään negatiivisia ajatuksia, joita lähettivät tietämättömät ihmiset.

Sitä edeltävässä unessa olin siirtänyt ihmisten tavaralaatikoita aluksesta toiseen, kuin satamassa. Siinä yhdessä laatikossa joka minun täytyi saada, oli tietoa ja opittuja asioita, joita ihminen ei tarvinnut enää, ja unessani se oli hedelmä- ja vihanneslaatikko. Sen päällä oli iso punainen ja mehukas omena, ja haukkasin siitä.

Toinen ystävä, Tiffany Stiles, meni hiljattain ystävänsä kanssa syömään. Kun ystävä meni vessaan, jotkut ihmiset istuivat umpimähkään hänen pöytäänsä. Hän tervehti heitä, eivätkä he piitanneet hänestä. Muutaman minuutin kuluttua hän oivalsi, etteivät he nähneet häntä!

"Kun olemme käyneet läpi tämän viime muutoksen ja taajuutemme on noussut lisää, meistä tulee näkymättömiä (siirtyen korkeampaan ulottuvuustaajuuteen) niille, jotka värähtelevät paljon alemmassa taajuudessa.

Olin erään ystävän kanssa ulkona vaihtamassa kuulumisia. Hän nousi pöydästä mennäkseen vessaan. Sillä välin kaksi ihmistä istui vain pöytääni. Minulla ei ollut aavistustakaan, keitä he olivat. Sanoin "hyvää iltaa, mitä kuuluu tänä iltana?" He eivät vastanneet ja katsoivat ikään kuin suoraan lävitseni. Katselen heitä, eivätkä he näe tai kuule minua. Ystäväni palasi vessasta ja kysyin: "Tunnetko näitä ihmisiä?" Hänen vastauksensa oli "en"! Nämä kaksi ihmistä näkivät minut nyt aivan yhtäkkiä, koska ystäväni toi heidät minun todellisuuteeni puhumalla minulle. He katsoivat minua ja sanoivat: "Milloin sinä istuit tähän?" Haa! On pakko rakastaa tätä! Tulee joka päivä mielenkiintoisemmaksi!"

Tiennäyttäjillä voi olla monia oireita ja energia-aaltoja toisten puolesta, kuten Maria mainitsi. Tiedosta kuitenkin, että monia muita omituisia asioita tapahtuu, kun aikajanat muuttuvat nopeasti maailmojen jakautumista tai eroamista kohti.

Eräällä ystävälläni oli asiakas, joka sanoi, että hänellä oli ollut juuri sessio minun kanssani, vaikkei minulla ollut ollut sessioita kahteen viikkoon. Toinen ystäväni joutui pieneen riitaan äitinsä kanssa Facebook-postauksesta, jonka äiti sanoi hänen tehneen, vaikka hän oli poistanut käytöstä tilinsä ja tiesi, ettei ollut tehnyt mitään postauksia.

Lisäksi jotkut ihmiset siirretään pois todellisuudestasi ja toiset menettävät muistinsa osana myötätuntoista uudelleensijoitusta aikajanoilla. Jotkut ihmiset eivät pystyisi fyysisesti ja psyykkisesti käsittelemään täyttä ymmärrystä tästä muutoksesta, ja heidät valmistellaan aikajanaan, jolla heillä on mukavinta. Siitä huolehditaan, ja tässä on Facebook-postaus Janice Tulley Wilmotilta:

"En ole varma, mitä ajatella tästä, ja mietin, onko kenelläkään näkemystä … Eilen noin klo 18 EST paras ystäväni (noin 30 vuoden ajalta) sanoi yhtäkkiä tunteneensa "irrottautuvansa ajasta ja paikasta".

Hän sanoi, että hänestä tuntui hyvin kummalliselta ja hän katseli olohuonettani, kuin ei olisi koskaan ennen ollut siellä. Hän tunnisti kuitenkin minut ja kissani, mutta ei tiennyt, mikä viikonpäivä tai päivämäärä oli. Hän kysyi sitä minulta toistuvasti. Jokseenkin pelästyneenä ja huolissani aivohalvauksesta tai ohimenevästä aivoverenkiertohäiriöstä (TIA), vein hänet sairaalaan. Hänet otettiin sisään ja hänelle tehtiin CT-kuvaus ja magneettikuvaus. Mikään ei ollut pielessä.

Hänelle kerrottiin, että se saattoi olla "ohimenevä täydellinen muistinmenetys (TGA)". Koko episodi kesti vain 10 tai 15 minuuttia … Kummallista kyllä, toinen ystävä kertoi, että erään tutun mies oli otettu toiseen sairaalaan eilen illalla saman vaivan kanssa … Ajatuksia? Voisin lisätä, että huoleni mahdollisesta aivohalvauksesta johtui siitä, että ystävälläni on diabetes, joten halusin olla varovainen."

"Ohimenevä täydellinen muistinmenetys" on hyvin mielenkiintoinen diagnoosi, jonka lääketiede on luonut kuvaamaan aikajanamuutoksesta ja energia-aalloista johtuvaa muistinmenetystä. Mayo Clinicillä on määritelmä sille:

"Ohimenevä täydellinen muistinmenetys" on äkillinen ja tilapäinen muistinmenetysjakso, jota ei voi pitää minkään yleisemmän neurologisen sairauden aiheuttamana, kuten epilepsia tai aivohalvaus.

Tämän muistimenetysvaiheen aikana muistikuva tuoreista tapahtumista yksinkertaisesti häviää, joten ei muista, missä on tai miten pääsi sinne. Lisäksi ei ehkä muista mitään, mitä tapahtuu tässä ja nyt. Sen seurauksena voi jatkuvasti toistaa samoja kysymyksiä, koska ei muista vastauksia, joita on juuri annettu. Saattaa myös epäonnistua, kun pyydetään muistamaan asioita, joita tapahtui päivä, kuukausi tai jopa vuosi sitten.

Ohimenevässä täydellisessä muistinmenetyksessä muistaa, kuka on, ja tunnistaa ihmiset, jotka tuntee hyvin, mutta se ei tee muistinmenetyksestä vähemmän häiritsevää. Onneksi tämä muistinmenetys on harvinainen, näennäisen harmiton eikä sitä luultavasti tapahdu uudestaan. Vaihe on tavallisesti lyhytaikainen ja sen jälkeen muisti pelaa hyvin."

Minusta määritelmän viimeinen lause oli vähän kummallinen. En ole varma a) palaavatko ihmiset aikajanalle ja saavat takaisin muistinsa, vai b) laitettiinko se siihen estämään tavallista kansaa sekoamasta vai c) antavatko enkeli- ja galaktiset ryhmät jonkinlaista apua muistin palauttamiseen niille, joiden täytyy kyetä toimiaan todellisuuksissa, kunnes ne jakautuvat.

Tämän informaation jakamisen tarkoitus on vakuuttaa, että uusia asioita tulee esiin nopeasti, mikä voi saada meidät pois keskuksestamme, jos alamme pelätä. Se voi säästää sinulta matkan sairaalaan tai ensiapuun, jos sinulle tulee oireita, ja pystyt kääntymään sisäänpäin ja kysymään, liittyykö se energiaan ja menee ohi. Jos olet vastuussa toisesta ihmisestä, kuten Janice oli, ja erityisesti jos siihen liittyy muistinmenetys, on vaikea päätös, mitä tehdä, mutta tuntuu aina turvallisemmalta, kun etsii ammattimaista apua. Meitä muita auttaa myös, kun kerrot, mitä tuloksia oireista saatiin, ja informaatio jaetaan.

In5D-liite
Kirjoittanut Gregg Prescott, In5D.comin perustaja

Näiden ylösnousemusoireiden lisäksi viime aikoina on tapahtunut paljon kummallisia asioita. Kannustan kovasti sinua kiinnittämään huomiota ympäristöösi, kun matriisi romahtaa ja aikajanat yhtyvät.

Monilla ihmisillä on edelleen huimausta, minä mukaan luettuna. Siitä on tullut melkein elämäntapa. Ei ole tavatonta kokea dramaattisia mielialavaihteluja ja halua itkeä, joskus ilman mitään syytä. Ennen kaikkea, monet ihmiset ovat täysin loppuunkuluneita ja väsyneitä ja heidän täytyy mennä nukkumaan tavallista aikaisemmin.

Facebook-päivitys/Prescott 30.10.2017:

"Nopea energiapäivitys: 30.10.2017 – loppuunkulunut!!! Muutaman viime päivän olen tarvinnut paljon unta, plus torkkuja! Kun olen hereillä, tuntuu mahtavalta, mutta nukkumisvaatimus kumoaa tuon tunteen.

Meillä on täysikuu 4.11. ja monet energiaherkät ja empaattiset alkavat tuntea tämän muutama päivä etukäteen. Unissa meistä tulee moniulotteisia ja toteutamme monia eri tehtäviä nukkuessa.

Lisäksi sinulla voi olla dramaattisia mielialavaihteluja, ja ilman mitään syytä saatat huomata itkeväsi tai tunnet halua itkeä. Kuuntele kehoasi … se tietää, mikä on parasta sinulle monilla eri tasoilla."

Saatat myös huomata kummallisia asioita tapahtuvan kaikelle elektroniikalle ympärilläsi.

Facebook-päivitys/Prescott 1.11.2017:

"Kiinnitä huomiota, mitä ympärilläsi tapahtuu. Tämän päivän "mitä vittua" -hetki alkoi itse asiassa eilen illalla. Tietokoneeni sammui ilman mitään syytä. En pystynyt buuttaamaan sitä, vaikka olisin yrittänyt mitä. Ainoastaan virtakytkimen valo syttyi ja adapterin valo vilkkui. Tutkin suuren määrän korjausohjeita netissä, mutta mikään ei toiminut. Suunnittelin vieväni tietokoneen paikalliseen tietokonekorjaamoon aamulla klo 9. Tänä aamuna klo 8.48 se käynnistyi itsestään. "Aikomukseni" oli tuolloin viedä läppäri korjattavaksi, ja se korjasi itsensä. Välitöntä ilmentämistä!

Tänään on 1.11.2017 = 22

Energiaan liittyvää? On todella mielenkiintoista, että toisillakin ihmisillä on samanlaisia ongelmia kännykän, pöytäkoneen tai läppärin kanssa. Tämä, yhdessä suuren nukkumistarpeemme kanssa viime aikoina, peilaa energiakehoamme. Elektroniikkamme menee periaatteessa nukkumaan, aivan kuten me.

Luot todellisuuden ympärilläsi! Joskus se näyttää niin omituiselta, että sanoo itselleen: "En voi tehdä tätä paskaa!" … mutta se tapahtuu reaaliajassa. Taas kerran, ole varovainen siinä, minne laitat ajatuksesi ja aikomuksesi, kun ne ilmentyvät nopeammin kuin koskaan."

Muutama yö sitten näin unta, että valvoin romahtavia aikajanoja. Ilmeisesti toiset ihmiset tekivät likaisen työn siinä ja he tarvitsivat hyväksyntäni, ennen kuin ne romahtivat täysin ja/tai sulautettiin yhteen uusien aikajanojen kanssa. Tehtäväni oli mennä jälkikäteen varmistamaan, että vanhat ja uudet aikajanat olivat ihmisten parhaan intressin mukaisia.

Luot todellisuuden ympärilläsi. On äärimmäisen tärkeää olla varma, mihin asetat ajatuksesi ja aikomuksesi, kun ne ilmentyvät nopeammin kuin koskaan!

Muista nämä viisi asiaa:
1. rakasta
2. anna anteeksi
3. ilmaise kiitollisuutta
4. ylläpidä korkea värähtely
5. maadoitu.

Lähetän sinulle roppakaupalla rakkautta ja valoa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >