HomeViestejäMichelle Walling27.9.2016 - Neljä syytä, että uhrautuminen joukkueen puolesta loppuu kohta

27.9.2016 - Neljä syytä, että uhrautuminen joukkueen puolesta loppuu kohta

NELJÄ SYYTÄ, ETTÄ UHRAUTUMINEN JOUKKUEEN PUOLESTA LOPPUU KOHTA
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
27.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tähtisiemenet jotka ovat ylösnousemuksen edelläkävijöitä, nousevat pystyyn taas kerran tuloksena niistä energioista, joita tuli syyskuussa valtavina aaltoina. Ne jotka "uhrautuvat joukkueen puolesta", ihmettelevät, milloin helvetissä saamme valmiiksi tämän empaattisen muuntamisen kollektiivin puolesta. Ne joilla on tunnedraamaa ja väsymystä, heräävät nyt siihen, miksi he näyttävät ottaneen yhden askeleen taaksepäin, kun itse asiassa he valmistautuvat nyt hyppäämään uuteen todellisuuteen.
 
Yhdistynyt kollektiivi nimeltään ihmiskunta
 
Olemme kaikki yhdistyneet hopeisilla energiasäikeillä, jotka kutovat taianomaista ruumiillistumisverkkoa kollektiivina. Kaikki planeetan ihmiset ovat yhteydessä – oivaltavat he sen tai eivät. Kun kuljemme ylösnousemusenergioiden läpi, kaikki mikä täytyy muuntaa, on tullut esiin elämässämme, jotta se voidaan alkemisoida.
 
Ongelmana on, että osa tästä paskasta ei ole meidän! Kyllä, olemme kaikki yhteydessä, mutta olemme myös yksilöllisiä persoonallisuuksia, joiden pitäisi olla vastuussa omista ajatuksistaan ja teoistaan. Lisäksi kaikki joilla on ollut aiempia elämiä maan päällä, on matalammalla värähteleviä energioita kentässään. Jos tuo henkilö haluaisi jäädä maan päälle, hänen täytyy muuntaa nuo energiat, tai jonkun muun täytyy auttaa häntä tekemään se.
 
Tähtisiemenet alkemiaspesialisteja
 
On tähtisiemeniä, jotka ovat ilmoittautuneet tuohon tehtävään. He ovat alkemiaspesialisteja, jotka ovat empaattisia ja voimakkaita. He imevät energioita ja kuljettavat ne tunne-, henki-, mentaali- ja fyysisen kehonsa läpi, peilaten kollektiivia tuplakehona. Heillä on opastusta, joka auttaa heitä ottamaan vain sen, mitä pystyvät käsittelemään, vaikka tuo määrä näyttää eroavan siitä, minkä heidän opastustiiminsä toimittaa. Olen yksi noista ihmisistä ja kerron sinulle, että työni on melkein ohi.
 
Nämä spesialistit ovat saattaneet olla kapinallisia koko elämänsä, eivätkä he tavallisesti pidä määräyksistä. He ovat järjestelmien tuhoajia eivätkä pelkää puhua, mitä ajattelevat. He eivät ota paskaa vastaan ihmisiltä, mutta ovat kypsyneet riittävästi tietääkseen olla aloittamatta sitä. Heidän tehtävänsä on ollut hypätä suurempien esteiden yli, mitä useimmat ihmiset pystyisivät käsittelemään. Heillä on tietämys, että jokin muuttuu kohta planeetalla ja heidän työnsä muuttuu dramaattisesti joksikin rauhallisemmaksi ja nautinnollisemmaksi.
 
Tähtisiemenalkemistityö on melkein ohi neljästä syystä
 
1. Pääsemme lähemmäs monien ihmisten aikajanan jakautumispistettä.
 
Ihmiset huomaavat liikkuvansa ja kerääntyvänsä kaaosaikoina. Ihmiset vetävät energeettisesti puoleensa niitä, joilla on samanlaisia toimia ja ajatuksia sekä kunnioitusta. Veto liikkua tai yhdistyä samanmielisiin ihmisiin on vääjäämätön. Muut planeetan ihmiset eivät ehkä edes näe korkeamman värähtelyn ihmisiä. Jonkin aikaa he asuvat samassa kaupungissa, osavaltiossa tai maassa, mutta eivät ehkä koskaan näe toisiaan tässä todellisuudessa. Lopulta matalammalla värähtelevät ihmiset unohtavat täysin ne, joiden värähtely ja tietoisuus on noussut. Tämän vuoksi yhteyttä ei enää tunneta eronneiden ryhmien välillä.
 
2. Yksi ihminen voi tehdä vain tietyn määrän työtä, ennen kuin hän palaa loppuu tai ylösnousee (tai kumpaakin).
 
Jotkut ihmiset ovat tulleet juuri siihen pisteeseen, jossa he eivät välitä enää paskaakaan, mitä kollektiiville tapahtuu, koska he katsovat ympärilleen ja näkevät hyvin paljon kaaosta ja typeryyttä. Toiset ovat ottaneet vastaan iskun toisensa jälkeen kohtaan, josta heidän fyysinen kehonsa on juuri pettänyt. Jotkut tähtisiemenet ovat osuneet tunteellisesti maksimiin ja tuntevat syyllisyyttä viha- ja turhautumispurkauksistaan. Vahvimmat ja harjaantuneimmat kokoavat itseään ja juoksevat auttamaan haavoittuneita.
 
Näistä ihmisistä saattaa tuntua, että he ovat ottaneet valtavia askelia taaksepäin, mutta itse asiassa jos he ovat tiedostavat, mitä tapahtuu, on todennäköistä, että he ovat tulossa joka hetki lähemmäs ja lähemmäs jakaantumispistettä. Käsittelemällä kollektiivienergioita he auttavat ihmisiä saavuttamaan käännekohdan. Nämä tähtisiemenet tulivat kaukaa tekemään tätä työtä, ja he ovat todella hyviä siinä, vaikkei näyttäisikään siltä, että heillä on paljon armoa tällä hetkellä.
 
3. Sanomme, että sen on aika loppua.
 
Kun etenemme informaation ja kokemuksen myötä, opimme, miten siirrymme tilanteiden läpi nopeasti, jottemme juurru tiheisiin energioihin. Opimme, miten käsitellään tilanteita loukkaamatta toisia ja seisomaan siinä omassa voimassamme, keitä olemme. Emme anna enää ihmisten varastaa energiaamme. Siksi emme enää vedä näitä alemman energian tilanteita puoleemme. Huomaamme, ettei ole enää syytä suojautua, koska olemme nousseet pelkoenergian yli. Tavallaan meistä tulee superihminen, kunhan tiedostamme ja tiedämme, milloin reagoida ja milloin antaa asioiden mennä.
 
4. Maa nostaa värähtelynsä alempien energioiden yli.
 
Maa-mamma auttaa myös joka päivä! Kun se nostaa värähtelytaajuuttaan, energioita nousee pintaan ja värisee irti. Energioista kiinnipitäminen kehossa ilmentyy fyysisinä ongelmina ihmisellä, aivan kuten se ilmentyy maanjäristyksinä, myrskyinä ja tulivuorenpurkauksina Maan kehossa. Sitten kun energiat liikkuvat, homma on tehty. Maanjäristykset eivät kestä päiväkausia.
 
Tunteminen on alkemian avain
 
Useimmat ihmiset eivät halua tuntea. He pelkäävät ja pelko pitää heidän chakransa suljettuna, erityisesti sydämen. Tähtisiemenmuuntajien ensiapujoukkue osallistuu usein "työtovereidensa" kanssa suhdeongelmiin, joita tulee sydäntä raastavissa loukkaantumis-, hämmennys- ja uhritilanteissa. Kun kumpikin on selviytynyt siitä, he pyyhkivät kyyneliä ja aloittavat uuden päivän. Heillä ei ole aavistustakaan, miten paljon he ovat juuri auttaneet muuntamaan samanlaisia energioita miljoonien tiedostamattomien ihmisten puolesta.
 
Nuo ihmiset vapautetaan pian tehtävästään. Ei siksi, että he antoivat itsensä lipsua, vaan koska he tekivät erittäin hyvää työtä. Seuraava vapaaehtoisaalto jätetään poimimaan rikkinäiset palat ja laittamaan ne taas yhteen. Kaikki energiat värähtelevät irralleen ja kerääntyvät uudelleen ryhmiin. Näin ollen kamppailua tulla toimeen kaikkien kanssa ei enää ole. Olemme ikään kuin heittäneet keilapallon ja kaataneet koko rivin täydellisellä osumalla. Kaikki keilat heitetään sinne, missä niiden täytyy olla värähtelypainon perusteella.
 
Jos olet yksi näistä alkemiajoukkueen pelaajista, älä tuomitse itseäsi siitä, miten olet käsitellyt kollektiivienergiaa. Vaikka se olisi näyttänyt sinun energialtasi, varmasti joku muukin planeetalla käsitteli samaa energiaa. Kun muunsit sen, autoit ainakin yhtä ihmistä.
 
Kenties et ole sellainen, joka on uhrautunut joukkueen puolesta. Varmasti olet nähnyt toisten taistelun tai kenties aloitit osana taistelua, mutta päätit olla käymättä käsiksi siihen. Se on ok. Tähtisiemenspesialistit tiesivät, että antaisit tilaisuuden tai pelkästään näkisit sen joukkueen puolesta, ja kiitämme sinua. Voit kuitenkin vielä antaa apua tähtisiemenjoukkueelle. Lähetä heille anteeksiantoa, kiitollisuutta ja ehdotonta rakkautta heidän palveluksestaan ihmiskunnalle. Tämä auttaa heitä toipumaan nopeammin, jotta he voivat valmistautua seuraavaan nuoleen, joka ammutaan heitä kohti, tuhoutumatta lopullisesti.
 
Kun luovumme tehtävistämme, meillä saattaa olla vielä muutama episodi käsiteltävänä. Ota varmasti aikaa levätä energia-aaltojen välillä, jotka luovat tilanteita. Anna itsellesi ja toisille anteeksi typeriltä näyttävien tunnedraamojen esittäminen. Valitse taistelusi viisaasti ja jätä merkityksettömät jutut seuraavan joukon hoidettavaksi. Olet valmistunut "valvojaksi" tai oikeammin sanottuna "tilanhoitajaksi", ja nyt on aika paistatella hyvin tehdyssä työssä. Pian ymmärrät tätä uutta roolia enemmän, ja jos löydät itsesi istumasta jalat pöydällä polttamassa sikaria, varmista, että se on paras sikari, jonka löydät, koska ansaitset sen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >