HomeViestejäMichelle Walling11.9.2016 - Uudet ihmiset eivät ole introverttejä!

11.9.2016 - Uudet ihmiset eivät ole introverttejä!

UUDET IHMISET EIVÄT OLE INTROVERTTEJÄ!
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.woowoomedia.com)
11.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monet ihmiset kutsuvat ylpeänä itseään introvertiksi. Olin yksi heistä, kunnes oivalsin, miksi olin introvertti. Paljastin itsessäni syviä pelkoa siitä, mitä muut ihmiset ajattelisivat minusta, ja pelkäsin, etten kykenisi sanomaan oikeita asioita. Kyvyttömyys puhua siitä, mitä ajattelin, piti minut kaapissa, missä minun ei tarvinnut kohdata tuomitsemista. On hyvin vapauttavaa tulla pois kaapista, ja tämän värähtelyn voi tuntea koko kehossa.
 
Olen tullut hyvin tärkeään johtopäätökseen sisäänpäinkääntyneisyydestä. Mary Rodwell on kuvannut uutta ihmistä sellaiseksi, joka on ylittänyt kolmannen ulottuvuuden pelot ja värähtelyt ja alkaa elää uutta todellisuutta korkeammassa värähtelyssä. Voidaksesi nostaa värähtelysi viidenteen ulottuvuuteen tai korkeammalle, et voi kantaa pelkoja mukanasi. Pelot eivät ole värähtelyltään yhteensopivia, koska ne ovat hitaita ja tiheitä.
 
Miten uuden Maan värähtelyssä voi jatkaa introverttina? Mielestäni se ei ole mahdollista, etkä haluaisikaan sitä, koska kaikki ovat korkeampaa värähtelyä. Ei ole mitään, miltä täytyy piiloutua, eikä ole tarvetta olla huolissaan tuomitsemisesta. Kaikki kohtelevat toisia niin, kuin haluavat tulla kohdelluksi, ja jos he lipsuvat, kumpikin osapuoli tuntee sen. Uutena ihmisenä uudella maapallolla ei ole salaisuuksia. Uuden Maan kauneutta on, ettei ole mitään syytä salaisuuksiin, koska ei ole pelkoa tuomitsemisesta.
 
Oletko huomannut, että useimmat lapset ovat huolettomia, pelottomia ja rakastavia? He tulivat vasta äskettäin korkeammasta värähtelystä inkarnoituessaan ja he puhuvat tavallisesti omaa totuuttaan. Vasta kun heidät on ohjelmoitu ja iskostettu, he alkavat vetäytyä yhteiskunnasta pelkojensa vuoksi. Tämä saa minut uskomaan, että sen todellinen merkitys, että olemme taas lapsenomaisia, on päästä takaisin siihen värähtelyyn, kun olit peloton ja huoleton lapsi, täynnä itseluottamusta ja rakkautta. Jos tämä on totta, niin meidän täytyy poistaa se jumiutunut energia, jota on kertynyt auraamme.
 
New age –petos on harhaanjohtanut monet ihmiset uskomaan, että siirtyminen uuteen Maahan tapahtuu heille taianomaisesti. Totuus on, että kaikessa on kyse värähtely-yhteensopivuudesta ja sinun on itse värähdeltävä uuden Maan taajuudessa, joka on jo olemassa 3D-maan tilassa. Uusi ihminen on avannut kaikki chakransa valokehon aktivoitumispisteeseen saakka. Tämä aiheuttaa nopeampaa värähtelyä kehossa ja se saavutetaan poistamalla tukokset ja juoksuttamalla Lähde-energiaa chakrojen läpi siihen pisteeseen saakka, että ne yhdistyvät yhdeksi Lähde-energiavirraksi, joka virtaa kuin torus. Kaikki chakravärit ovat kirkkaanvalkoisen Lähdevalon fraktaaleja ja uusi ihminen on yhdistänyt kaikki värit takaisin yhdeksi harmoniseksi taajuudeksi.
 
Jos yksilö piiloutuu suljettujen ovien taakse siitä pelosta, että hänet kuullaan, tuomitaan, löydetään tai nähdään sellaisena, kuin hän on, hänen chakransa rajoittuvat tai sulkeutuvat tuosta pelosta. Hän ei seiso sen todellisessa voimassa, kuka hän on, eikä hän puhu avoimen kurkkuchakran kautta. Hän ei ehkä ole auki solar plexuksessaan ja saattaa pelätä tunteita. Hänen sydämensä ei ehkä ole täysin toipunut entisistä traumoista ja hänestä tuntuu mukavammalta olla yksin. Hän saattaa elää selviytymismoodissa juurichakran kautta tai ehkä hän ei ole selvittänyt seksuaalitraumaansa. Kolmas silmä ei ehkä ole täysin auki siitä pelosta, mitä hän voi nähdä. Hän ei ehkä pysty tekemään päätöksiä väärässä olemisen pelosta. Aito todellisuus sanoo, että on vain yksi värähtely eikä oikeaa tai väärää ole.
 
Jotkut tähtisiemenet olivat luonnostaan introvertteja monista syistä. Kenties he eivät halunneet tulla nähdyksi tähtisiemenenä, koska heidän valonsa veti luonnostaan puoleensa pimeitä voimia, jotka halusivat varastaa heidän energiaansa. Tai ehkä heidät oli tapettu entisessä elämässä kykyjensä tai totuutensa puhumisen vuoksi. Monet tähtisiemenet eivät ole sietäneet olemista matalan värähtelyn ihmisten lähellä. Kaikki tämä on ollut täysin ymmärrettävää – tähän saakka. Nyt on turvallista olla, kuka oikeasti on, sallia muistojen toisista todellisuuksista virrata lävitseen ja jakaa toisten kanssa, jotta hekin voivat muistaa, keitä he oikeasti ovat. Jos emme ilmesty sen totuuteen ja läpinäkyvyyteen, kuka olemme ja mitä ilmaisemme, hidastamme siirtymää uuteen todellisuuteen.
 
Vaikka jollekin saattaa olla mukavampaa olla sisäänpäinkääntynyt, hän ei ole oikeasti onnellinen sulkeutuessaan. Ihminen on suunniteltu vuorovaikutukseen toisten ihmisten kanssa, jakamaan rakkautta ja luomista. Sisäänpäinkääntynyt ihminen on unohtanut, että olemme kaikki yhteydessä ja kun teet jonkin itsellesi, teet sen kaikille. Vetovoimanlaki romuttaisi sen, mikä on värähtelyn nostamisen ja toisten kanssa jakamisen todellinen tavoite.
 
Sisäänpäinkääntyneisyys osoittaa, että meillä on edelleen työtä tehtävänä. Se ei ole mikään ylpeilyn aihe eikä sitä pitäisi käyttää tekosyynä olla tekemättä sitä työtä, mitä tarvitaan peloista irtipäästämiseksi. Käymme tällä hetkellä nyt läpi vaihetta, jossa parannumme ja astumme korkeisiin värähtelyihin eläessämme edelleen tiheässä todellisuudessa. Se on ollut asteittainen muutos, mutta koemme nopeutumista. Pelot näytetään meille lahjana, jotta meillä on tilaisuus puhdistaa tuo energia. Joistakin ihmisistä on tullut henkisesti laiskoja ja heidän täytyy nähdä pelkojensa tulevan oikeasti esiin, jotta he voivat kurkottaa syvälle sisään nähdäkseen, miksi he tuntevat tätä pelkoa. Lähteen aspektina sinulla ei ole mitään pelättävää. Kun useammat ihmiset oivaltavat tämän, muutamme todellisuutemme sellaiseksi, jossa pelkoa ei voi olla olemassa. Sisäänpäinkääntyneisyys pelon aiheuttamana saattaa olla yksi suurimpia esteitä, joita meillä on tällä hetkellä todellisuutemme muuttamisessa.
 
Uusi ihminen ei ehkä ole ekstrovertti, vaan ambivertti. Yhteisöön liittyminen on tärkeää, mutta niin on myös henkilökohtainen tila. Totuutesi etsiminen nostaa värähtelyäsi, vaikka se olisi telepaattista. Kun jatkamme pelkojen vapauttamistyötä, tarvitaan tasapainoa, mikä tuo enemmän ihmisiä nähdyksi ja kuulluksi. Uusi ihminen kykenee vetäytymään, kun hän tarvitsee lepoa, mutta hän liittyy takaisin mukaan, kun on valmis nostamaan värähtelyään kanssaluomalla ja nauttimalla ihmisenä olemisesta taas kerran. Kenties ylösnousemus on paluu aikaan, jolloin olit lähempänä Lähdettä, ennen kuin sinua loukattiin, sinua kontrolloitiin ja sinut tuomittiin. Miten näetkin sen, käytä tätä selitystä työkaluna oivaltaaksesi todellisen itsesi, jotta voimme kaikki yhdessä siirtyä ohi tästä 3D-pelkoelämästä. Tämä informaatio ei tule introverttien tuomitsemisesta, vaan havaintona siitä työstä, mitä olen henkilökohtaisesti tehnyt ja minkä tekemistä jatkan oivaltaakseni totuuden siitä, kuka olen.
 
Tässä on haastatteluni, jossa Mary Rodwell puhuu uudesta ihmisestä: https://youtu.be/g_xXzi9EVXc  

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >