HomeViestejäMichelle Walling26.4.2016 - Värähtelytientukkeita - mitä tehdä seuraavaksi

26.4.2016 - Värähtelytientukkeita - mitä tehdä seuraavaksi

VÄRÄHTELYTIENTUKKEITA – MITÄ TEHDÄ SEURAAVAKSI
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
26.4.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Onneksi olkoon, että olet oppinut nostamaan värähtelytaajuuttasi! Saatat miettiä, mitä teet seuraavaksi, ja sinulla on ehkä ollut myös odottamattomia haasteita, jotka ovat saaneet sinut ihmettelemään, teetkö oikein. Mikä on seuraava askel värähtelyn nostamisen jälkeen ja milloin haasteet loppuvat?
 
Henkisen heräämisen osana olemme oppineet, että maailma on ollut alemmassa värähtelytaajuudessa, joka on tuudittanut meidät omahyväisyyteen kävelevässä unitilassa. Olet ehkä lukenut monta artikkelia värähtelysi nostamisesta, kuten tämä "How to Raise Your Personal Vibration", ja olet ehkä kuunnellut videoita, kuten tämä In5D:n Gregg Prescottin video, joka selittää, miten tämä värähtely on ollut kaikkialla ympärillämme ja miksi: "Why Raising Your Energy Vibration Is So Important".
 
Kun olet muuntanut alempia värähtelytaajuuksia, DNA:si on hitaasti muuttunut sallimaan solujen nopeamman värähtelyn. Tämä on sallinut solujesi alkaa syttyä valosta tai plasmasta, ja solujesi DNA on alkanut transformoitua.
 
Meditoimalla hidastit aikaa, suljit pois ulkoisen maailman ja menit sisääsi nostamaan taajuuttasi. Muunsit pelkoenergiaa (paksua, tahmeaa ja pimeää) ja opettelit toimimaan sydämestä, pään ja egon sijasta. Tietoisuutesi on laajentunut solujesi rinnalla ja poistat myrkkyjä kehostasi puhdistaen sitä, mikä nostaa myös värähtelytaajuuttasi.
 
Värähtelysi nostaminen ei ole ollut aina mitään Pollyanna-matkaa. Pari asiaa on ehkä tapahtunut työsi alkamisen jälkeen. Ensinnäkin olet ehkä tajunnut jossain kohtaa, että sinun täytyy lakata nostamasta taajuuttasi tai muuten henkesi sujahtaa ulos kehosta. Tämä ei ole huono asia, koska ihmisillä on paljon kehostairtautumiskokemuksia. Kuitenkin sitä tarkoitusta varten, että ylläpidämme taajuutta, joka auttaa Maata ylösnousemaan värähtelytaajuudessaan ja tietoisuudessaan, meidän täytyy pysyä kehossa ja maadoittuneena. Maadoittuminen on välttämätöntä, koska se pitää meidät virittyneenä Maan ja Lähteen kanssa ja on yksi tärkeimmistä asioista, joita teemme päivittäin.
 
Sinulle on myös tapahtunut ehkä niin, että kun pääsit korkeampaan värähtelykohtaan, negatiiviset olennot tunsivat vetoa sinuun kuin itikat liekkiin. Tämä johtuu siitä, että ne olennot jotka syövät energiaamme, alkavat kuolla nälkään kollektiivina, koska monet ihmiset heräävät ja leikkaavat ne pois elämästään. Kun ne huomaavat lampun säteilevän olemassaolotasollaan, ne luulevat saavansa päivällisbuffetin. Ne kerääntyvät ympärille ja odottavat päivälliskelloa. Jos et ole aina varpaillasi, saatat luiskahtaa takaisin johonkin vanhaan tapaan, kuten riitely, mustasukkaisuus, alkoholi tai huumeet. Tämä käyttäytyminen ja toiminta aiheuttaa juuri riittävän halkeaman aurakenttääsi, jotta nämä olennot voivat laittaa töpselin seinään ja aloittaa syömisen.
 
Hitaasti energiasi alkaa taas valua tyhjiin ja solusi alkavat värähdellä vähän hitaammin. Jos näin tapahtuu sinulle, hyvä uutinen on, että tietoisuutesi on kohonnut riittävästi ymmärtääksesi, mitä on tapahtunut, ja monet teistä lähtevät pois tästä tilanteesta ja menevät suoraan takaisin korkeaan värähtelytilaan. Oivalsit myös, että näin tapahtui, koska värähtelit niin korkealla, että sinut huomattiin. Älä pelkää joutumista uudestaan tähän tilaan, koska ollessasi aina vain korkeammalla, jossain kohtaa sinusta tulee näkymätön niille. Tämä on "kaksi askelta eteenpäin ja yksi askel taaksepäin" –leikkiä, mutta lopulta pääset rappusten yläpäähän. Älä ole liian ankara itsellesi tuosta askeleesta taaksepäin – se on hyvin normaali osa oppimista ja kokemista verhotussa harhassa.
 
Yksi mahdollisuus on, että puhdistaessasi alempia värähtelytaajuuksia, jotain menneisyyden kätkettyjä asioita tuli pintaan ja kamppailit merkittävien muutosten kanssa elämässäsi. Mullistus toi vähän kaaosta, kunnes pystyit selvittämään asiat. Tämä oli melkein kuin toinen sielun pimeä yö, mutta koska olit jo ollut siinä aiemmin, tunnistit, että sinun tarvitsi vain kiinnittää huomio siihen, mitä oli tulossa, ja käsitellä se kuin soturi, joka olet.
 
Sitten sinulla on ehkä ollut toistuva malli. Joitain ihmisiä jotka kärsivät tästä, on nimitetty bipolaarisiksi. Tällöin yksilöillä on edestakaista vaihtelua negatiivisen ja positiivisen välillä, ja heidän värähtelynsä aaltoilee matalasta korkeaan ja taas matalaan. Nämä yksilöt ovat hyvin herkkiä ulkopuolisille vaikutuksille – sähkömagneetti-, UV- ja äänitaajuudet.
 
Olet ehkä oivaltanut, että sinun täytyi lähteä jonkun ihmisen luota tai tilanteesta, joka laukaisi tunteesi, tai kaupungista joka pommitti sinua matalilla taajuuksilla mastojen ja radiotaajuuksien kautta. On tärkeä oivaltaa, ettei tuo karkaaminen estä mallia toistumasta. Nämä energiat täytyy tuntea tunnekehossa ja päästää ulos tavalla, joka ei vahingoita toisia. Sen selvittäminen on yksinkertaisesti luomista yrityksen ja erehdyksen kautta.
 
"Mitä seuraavaksi" –kysymykseen voidaan vastata määrittelemällä, missä kohtaa olet nyt vaihtelussa. Tämän inkarnaation mestaruutta on oppia, miten tasapainotetaan värähtelyvaihtelut, jottei ole enää äärimmäisiä polariteetteja. Et halua sujahtaa ulos kehosta, ellet yritä tehdä sitä, etkä halua uutta sielun pimeää yötä. Nyt on aika oppia, miten kontrolloit reaktiosi ja ajatuksesi paljon paremmin joka kerta, kun tunteesi laukaistaan. On myös aika kohdata pelkosi ja lakata juoksemasta karkuun tilanteita ja ihmisiä – sen sijaan tunnistaa, mistä tuo energia tuli, ja muuntaa sen tasapainoon.
 
Nyt on aika valjastaa Maan ja kosmoksen voima. Mieli, keho ja sielu ovat avaimia potentiaalin avaamiseen ja sen värähtelyn ja energian löytämiseen, joka on sopusoinnussa sen kanssa, kuka oikeasti olet. Elämän salaisuudessa ei ole kyse värähtelynsä nostamisen jatkamisesta. Se saa sinut paikkaan, jossa voit löytää ainutlaatuisen sielutaajuutesi ja virittyä siihen. Tämän tekeminen vahvistaa yhteyttäsi korkeamman itsesi, ylisielusi ja Lähteen kanssa. Tämä on kehittynyttä työtä, jota on tarkoitus tehdä, kun on nostanut värähtelytaajuutensa. Jokaisen henki soi tiettyä säveltä. Mene sisääsi kuulemaan tai tuntemaan oma sävelesi ja ilmaise aikomus tuoda enemmän tuota säveltä kehoosi. Kun tunnet laulavasi omaa rakkaus- ja harmonialauluasi, jaa tuo sointi kaikkien ja kaiken kanssa todellisuudessasi ja katso, miten onnelliselta se saa olosi tuntumaan.
 
Lopuksi, jos huomaat kyllästyväsi ja tulevasi tyytymättömäksi ja olet irti kaikesta, minkä tekeminen oli ennen hauskaa, on aika arvioida elämäsi uudelleen korkeammasta perspektiivistä.
 
Minulla oli hiljattain valmennussessio 67-vuotiaan miehen kanssa, jonka elämä oli koostunut baseballista, metsästyksestä ja metsässä oleskelusta. Hän huomasi nyt olevansa yksin, irti maailmasta ja hän ihmetteli, mitä seuraavaksi.
 
Esitettyäni hänelle muutaman kysymyksen, tunsin, että hän tunnisti hyvin, mikä oli haitallista hänelle, ja hän oli tehnyt kovasti työtä poistaakseen nämä asiat. Päätimme yhdessä, että hänen oli ok tuoda takaisin suuremman tietoisuuden ja ymmärryksen kera joitain asioita, joiden tekemistä hän ennen rakasti. Esimerkiksi, hän kaipasi todella baseballia ja innostui kovasti, kun kehotin häntä avaamaan television ja katsomaan muutaman pelin! Hän osaa suojata itsensä kristalleilla ja hän poistaa äänen mainosten ajaksi. Hän palaa myös tähystyskopilleen jousipyssynsä ja nuolensa kanssa – siellä hän oli onnellisin elämässä. Ennen hirven ampumista hän kommunikoi telepaattisesti sen ja Maan kanssa ja pyytää lupaa ottaa hirveltä hengen. Hän myös käyttää koko hirven tavalla tai toisella, joka ei ole haaskaamista. Vaikka tämä saattaa olla kiistanalaista eläinoikeusaktivisteille ja vegetaristeille, tämä mies ei ole tehnyt koko elämässään muuta, kuin viettänyt aikaa metsässä, metsästänyt ja katsonut baseballia, ja lopetettuaan näiden asioiden tekemisen, hän menetti ystävänsä, hänestä tuli erakko ja hän oli vakavan masennuksen partaalla.
 
Tämän miehen tapaus on oppitunti henkisyyden räätälöinnistä omaan elämäntyyliin. Se osoittaa, että on tärkeää tehdä sitä, mikä tekee onnelliseksi elämässä, kun siirrymme 3D:stä 4D:n kautta 5D:hen. Tietysti poistamme paljon asioita, kun vaihdamme pois tästä todellisuudesta. Mutta katso nyt kunnolla, mitä olet riisunut pois elämästäsi, ja ajattele, onko se tehnyt elämästäsi karua. Jos irtisanouduit pankkityöstäsi etkä pysty pitämään ruokaa jääkaapissa, kenties on aika ottaa samanlainen työ, kunnes pankkijärjestelmä romahtaa. Ymmärrys siitä, miten irrottaudut tunteellisesti järjestelmästä, sallii sinun tehdä sitä tietäen, että olet tällä erää onnellisempi tulojen kanssa. Jotkut ihmiset eivät yksinkertaisesti voi olla töissä niillä aloilla, jotka mädättävät elämämme, kun taas toisten saattaa tarvita olla sisältäpäin soluttautujia. Opettele saamaan elämääsi tasapaino ja opi, miten negatiivinen tilanne muutetaan positiiviseksi. Jos sinun täytyy, tee kohtuudella joitain asioita, jotka ovat ehkä henkisesti "ei, ei" intuitiosi, sielupolkusi ja elämäntarinasi perusteella.
 
Haasteet eivät ehkä lopu, ennen kuin olemme palanneet Lähteeseen ilmoittautumaan uuteen tehtävään. Kuitenkin integroimalla sielustamme korkeamman itsen viisautta, voimme oppia, miten pelataan paremmin ymmärtäen sitä peliä, jossa ollaan tässä maailmassa, muttei tästä maailmasta. Aikomus poistaa itsesi tästä todellisuudesta on suuri voima työntämään samanmielisiä ihmisiä reunan yli uuteen todellisuuteen, jossa nämä kamppailut häviävät. Tällä erää tee parhaasi ja ota tiilikuorma hartioiltasi. Pääset perille tavalla tai toisella, ja tällä hetkellä sinun on tehtävä sitä, mikä tekee elämästä helpompaa sinulle, kun jatkat portaiden nousemista. Sielulaulutaajuuteesi jalostuu lisää jokaisen pudottamasi tiilen myötä.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >