HomeViestejäMichelle Walling18.12.2015 - Ei murmeleita tänne - etana tuo viestejä vuodelle 2016

18.12.2015 - Ei murmeleita tänne - etana tuo viestejä vuodelle 2016

EI MURMELEITA TÄNNE – ETANA TUO VIESTEJÄ VUODELLE 2016
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
18.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuoden 2015 joulukuu on katkeransuloista aikaa henkisessä ja metafyysisessä maailmassa. Muutokset joita monet meistä ovat odottaneet, ovat olleet aivan kulman takana ikuisuudelta tuntuvan ajan. Vaikka ehkä haluamme asioiden tapahtuvan NYT, etana antaa meille viestin kärsivällisyydestä ja muistuttaa meille, että asioiden täytyy kehittyä oikein.
 
Sumuisen kostea aamu toi 1n5D:n takaovelle vieraan, jota emme olleet nähneet aiemmin. Erittäin suuri ja niljakas etana joka näytti jähmettyneen aikaan, oli paikassa, jossa voimme nähdä sen toimiston lasisen liukuoven läpi.
 
Luonnolla on viestejä kaikkialla ympärillämme ja jos opimme kiinnittämään huomiota, voimme käyttää näitä viestejä apuna päästäksemme läpi jostain vaikeasta tai tärkeästä ajasta elämässämme. Kun päätämme vuoden 2015 ja katsomme vuoteen 2016 sen tietoisuusmuutoksen kannalta, jota yritämme niin kovasti luoda todellisuuteemme, eriskummallisella ja "avaruusolentomaisella" etanalla oli yllättäen paljon upeita viestejä!
 
Viesti: Kärsivällisyys
 
Etana opettaa meitä kehittämään kärsivällisyyttä odotuksissamme itsestä ja muista sekä elämästä yleensä. Nykyään asioiden nopeaa tekemistä painotetaan eikä ole mikään ihme, että etana on unohdettu voimallisena oppaana ja opettajana.
 
Tulkinta:
 
Aikomus on ironinen luomistapa. Samalla kun tiedämme, että meidän täytyy keskittyä haluamaamme lopputulokseen, odottaminen on ilmentämisen vaikein osa. Yksi vaikein asia joka meidän on tehtävä, kun yhdistämme kolmannen ja neljännen ulottuvuuden viidenteen ulottuvuuteen, on päästää irti kolmannen ulottuvuuden hologrammitodellisuudesta. Vaikka jotkut meistä ovat olleet tiennäyttäjiä tässä tehtävässä, voimme katsoa ympärillemme ulkoisessa maailmassa ja nähdä, että useimmat ihmiset ovat juurtuneet Lähde-erillisyyteensä ja kamalan peloissaan tästä harhasta irtipäästämisen osalta. 2016 on tarpeellinen mullistusvuosi, joka saattaa palvella suurena herättäjänä monille ihmisille. Kärsivällisyys haastaa monet ihmiset, jotka haluavat saada kaiken tehtyä nyt. Myötätunto näitä sieluja kohtaan ehkä venyttää aikaa, kun pääsemme sen loppuun, mitä Kryon on kutsunut "viimeiseksi uudelleenkalibrointivuodeksi" (Lee Carroll: The Recalibration Scenario 6.12.2015).
 
Viesti: Päästä irti odotuksista
 
Etana muistuttaa meitä päästämään irti kiinteistä tai epärealistisista määräajoista ja tarvittaessa antamaan elämän kulua. Se ei merkitse, ettei voi olla lainkaan tavoitteita, vaan on ok hidastaa ja arvostaa elämän pienempiä hetkiä ja osia, jotka eivät ole tavoitteita, mutta ravitsevat meitä yhtä lailla. Kun päästää irti epärealistisista odotuksista, oppii hyväksymään nykyhetken sellaisena, kuin se on, ja löytämään iloa siitä.
 
Tulkinta:
 
Vaikka se mitä todellisuudessamme tapahtuu, on todella taianomaista, niin katsoessamme taaksepäin tapahtuneita muutoksia, asiat ovat kehittyneet ajan kuluessa, ei yhdessä yössä. Vaikka aika nopeutuu, silloin kun meillä on odotuksia asioiden tapahtumisajankohdasta, kiellämme, että jumalainen suunnitelma kehittyy. Ainoastaan aikajanat eivät muutu joka millisekunti, vaan tiettyjä asioita on tapahduttava, ennen kuin muut asiat voivat kehittyä. Odottaessamme aika näyttää kuluvan, kun teemme rakastamiamme asioita. Ole luova niiden uusien asioiden löytämisessä, joiden tekemistä rakastat, ja tämä nostaa vääjäämättä värähtelyäsi.
 
Viesti: Elämässä ei ole aina kyse suurista tapahtumista
 
Ota aikaa pienempien asioiden arvostamiseen. Se voi olla oppimista arvostamaan pienempiä elämiä ja kasveja koko puutarhan sijasta tai oppimista uppoutumaan erilaisten koostumusten koskettamiseen – miltä ne tuntuvat. Elämässä ei ole aina kyse suurista tapahtumista, vaan pienemmistä hetkistä jolloin huomaat paremman nukkumisasennon, uuden tavan valmistaa ateria tai kasvin kärhien pilkistävän maasta.
 
Tulkinta:
 
Nyt on aika keskittyä itseesi ja ottaa aikaa lepäämiseen ja itsesi hellittelemiseen. Jokainen pieni askel jonka otat menneisyytesi puhdistamisessa ja energiakenttäsi tasapainottamisessa, vaikuttaa kollektiiviin. Jokaista ihmistä kohden, joka lähtee tältä planeetalta tänä aikana, odottaa korkealla värähtelevä kristallilapsi valonsa lisäämistä kollektiivitietoisuuteen. Jokaisesta ihmisestä joka lisää positiivista valoa kollektiivitietoisuuteen, vaaka kallistuu lähemmäs ja lähemmäs kriittistä massaa, joka vaaditaan siirtymiseksi todellisuudesta toiseen. Ratkaise ongelma matriisissa muuttamalla rutiiniasi. Kun tapahtuu iso asia, tiedämme, että pienten asioiden ja muutosten yhdistelmällä oli suuri vaikutus.
 
Viesti: Etana opettaa arvostamaan aistillisuutta
 
Etanan yksi jalka syleilee täysin koko pintaa, jota se koskettaa – lisäetunaan lima – ja varmistaa, että se on mahdollisimman yhdistynyt siihen, mihin se kiinnittyy. Näe, miten kosketus voi olla nautinnollinen ja miten tuntemukset jotka ehkä liität likaisuuteen (kuten käden vetäminen kurassa), voi olla positiivinen kokemus, jos alat muuttaa perspektiiviäsi siitä.
 
Tulkinta:
 
Maadoitu täysin Äiti Maahan, kun ankkuroimme puhdasta Lähdevaloa kehoomme ja kollektiivitietoisuuteen. Mieti uudestaan ajatusta pikkutarkasta lian/kuran tai bakteerien puhdistamisesta ja muista, että kehomme muodosti luonnollisen immuniteetin, kun leikimme lapsena kurassa (erityisesti kun söimme sitä!). Meillä on tällä hetkellä kaikki, mitä tarvitsemme sopeutuaksemme energioihin, jos vain muutamme pelko-ohjelmointia ja palaamme vanhoihin hyviin aikoihin ennen suurta lääketeollisuutta ja massiivisia sairaalakomplekseja. Voisit myös hieroa muutaman hetken hellästi omaa kehoasi, jos olet kipeä, tai hieroa jalkojasi. Huomaa, että karvat nousevat pystyyn ja saat vilunväristyksiä, kun keho vastaa positiivisesti – ikään kuin kurkottaen sinua kohti. Huomaa, miltä keho tuntuu nyt, koska tämä muuttuu, kun jatkamme tulemista vähemmän ja vähemmän tiheäksi. Jos kaikki muu jää tekemättä, hiero limaisen etanan vatsaa ja katso, nauraako se.
 
Viesti: Tuo aktiivisesti vesienergiaa elämääsi tähän aikaan
 
Joskus talvisää ei salli meidän päästä ulos luontoon niin paljon, kun haluaisimme. Harkitse useamman suihkun tai kylvyn ottamista – muodostuuhan Maa ja kehomme enimmäkseen vedestä. Vesi yhdessä etanaenergian kanssa on olla hyvin ravitsevaa ja rikastavaa. Se virkistää henkeä ja lisää kehon toimintakykyä. Niille joilla on kaamosmasennusta, etanan ajatteleminen voi olla hyödyllinen metafyysinen "vasta-aine" tunneoireisiin, koska etana löytää iloa ja kasvua sateesta ja talvesta.
 
Tulkinta:
 
Kenties sinulla on ohjelmoitu uskomus, että sateessa tai lumessa seisomisesta tulee sairaaksi. Kenties olet uskonut sen harhan, että planeetalla on niukasti vettä. Jos olet alueella, jolla vettä ei ole saatavilla, etkä voi muuttaa, voit meditoida vettä yhdistyäksesi siihen. Vesi on yksi kauneimmista luonnon tasapainottavista osista ja suolavesi on vielä parempaa puhdistamisessa. Harkitse kupillisen Himalajan "merisuolan" lisäämistä kylpyveteen silloin, kun on liian kylmää pulahtaa mereen. Etana muistuttaa meitä juomaan puhdasta, kirkasta vettä mahdollisimman paljon hanaveden sijasta, jossa on haitallisia kemikaaleja. Oletko vihannut aina talvea? Miten olisi kylmän syleileminen lämpimällä tulella tai loman viettäminen jossain lämpimässä? Löydä onnellisuus sisältä silloin, kun ulkona näyttää kylmältä ja ankealta.
 
Viesti: Itsesuojelu
 
Etanan näkeminen muistuttaa meitä itsensä suojelemisesta. Se on melko haavoittuva – se maistuu mahtavalta monien eri luontokappaleiden suussa. Etana liikkuu hitaasti eikä ole tavallisesti myrkyllinen, joten sillä on harvoja suojakeinoja. Yksi on kuoren kehittäminen suojaamaan sisäelimiä. Se on myös kehittänyt rakkauden pimeämpiin ja hiljaisempiin paikkoihin elämässä. Se piiloutuu tarvittaessa, kun ympäristö ei toimi sen kannalta edullisesti.
 
Tulkinta:
 
Etana opettaa sinua suojaamaan aurasi tarvittaessa. Auramme täytyy olla voimakas ja kirkas, ilman repeämiä ja säröjä, jotta se voi estää toisia energioita tulemasta kenttäämme. Joskus meidän ehkä tarvitsee sulkea verhot ja käpertyä lepäämään, kun tasapainotamme energiakenttämme hyökkäysten tai energiavampyyrien jälkeen. Monta kertaa emme halua olla toisten ihmisten lähellä, koska itsemme suojelutaistelusta tulee taakka. Jos voit käyttää aikaa itseesi, arvostat pian yksinolemista enemmän kuin monia muita elämän nautintoja. Niin paljon kun rakastammekin aurinkoa, etana kutsuu meidät etsimään jotain mystisen lohduttavaa pimeydestä tai sateesta ja lumesta. Syleile meditoidessa sisäistä pimeyttäsi.
 
Viesti: Kultainen leikkaus
 
Etana opettaa spiraalin ja kultaisen leikkauksen pyhyyttä, kun se liittää spiraalin selvästi omaan kuoreensa. Kultainen leikkaus on mallia, jolle fyysinen todellisuutemme rakentuu. Se voi edustaa mm. aurinkoa, kuolemaa, elämää ja uudestisyntymää ja syklejä ja etenemistä.
 
Tulkinta:
 
Etenemme ikuisesti, kun kuljemme takaisin Lähteeseen. Ymmärrys aikasyklispiraaleista toistensa jälkeen tulee käteväksi, kun alamme oppia kulkemaan rinnakkaiselämissä ja –kokemuksissa, joita ylisielullamme on. Päätavoite on vetää kaikki sielumme osat takaisin kolmannesta ja neljännestä ulottuvuudesta, kun siirrämme tietoisuutemme viidennen ulottuvuuden kokemuksiin.
 
Etanayhteenveto
 
Voi olla tasaista "etanointia" vuoden 2016 siirtymäjaksolla, jos opit antamaan mennä ja löydät sisäisen ilon. Etana on hauras, limainen ja lähellä maata. Se voi olla helposti sivuutettava opas, ellet kiinnitä huomiota. Etanan viestit ovat hyvin voimallisia. Älä pelkää lähteä ulos kokemaan, mutta silloin kun haluat piiloutua kuoreesi, älä tunne syyllisyyttä tauon pitämisestä. Voit yhdistyä etanaan meditoidessasi ja huomata, että etana voi palvella lempeänä oppaana talven yli. Etanaopas ei työnnä sinua, vaan muistuttaa hidastamaan, koska muutos vaatii yksityiskohtaista työskentelyä ja omistautumista.
  
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >