HomeViestejäMichelle Walling30.10.2015 - DNA:n aktivoiminen lähdevalotulvalla

30.10.2015 - DNA:n aktivoiminen lähdevalotulvalla

DNA:N AKTIVOIMINEN LÄHDEVALOTULVALLA
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
30.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monista new age –menetelmistä on tulossa läpinäkyviä tai ne eivät toimi lainkaan valotyöntekijöillä, energiatyöntekijöillä ja tähtisiemenillä. Menetelmissä jotka käyttävät valkoista valoa parantamiseen tai energian muuntamiseen kehossa, alkaa paljastua kätkettyjä ongelmia. Koska uudet energiat kylvettävät planeettaa, olen tuntenut vetoa jakaa tehokkaimman energioiden muuntamismenetelmän: käyttää kultaista lähdevalotulvaa.
 
Todellinen zombi-maailmanloppu
 
Elämme nyt todellista zombi-maailmaloppua. Kun katsot ympärille todellisuudessasi, huomaat ehkä lasisilmäisiä tunteiltaan stoalaisia ihmisiä, jotka näyttävät eksyneenä valetavalta sielulta. Kenties kehossa ei ole edes sielua, mutta monet näistä ihmisistä ovat yksinkertaisesti eksyneet mielen kontrollointitokkuraan.
 
On taajuusaita, joka lähettää matalataajuuksista värähtelyä, joka on suunniteltu estämään ihmiset oivaltamasta, että heidän mieltään kontrolloidaan. On taajuuksia, jotka toimivat nanoroboteilla tai tekoälyllä, jota on nielty kemikaalivanojen ja geenimanipuloidun ruuan kautta. Johtovedessä on fluoria ja muita kontrollointiaineita ihmisten pitämiseksi "doupattuna". Tämän planeetan pienellä piiloutuneella kontrolloijaryhmällä on yksinkertaisesti etulyöntiasema ihmisiin nähden käyttämällä kehittynyttä maan ulkopuolista teknologiaa, DNA-manipulointia, pettämistä ja esoteerista tietoa, jotka on pidetty salassa ihmisiltä, ja he ovat myös piilossa eri ulottuvuudessa.
 
Reiki ja valheelliset valohuijarit
 
Kun kolmannen ulottuvuuden todellisuusmatriisin hajoaminen jatkuu, ihminen voi saada oivalluksen, että jokin on pielessä. Epätoivon, muutosaikomuksen ja sielun heräämislaukaisinten avulla hän alkaa tulla immuunimmaksi taajuusaitavärähtelylle. Hän saattaa alkaa kyseenalaistaa kaiken ja oppii, että hän kantaa ehkä mukanaan matalalla värähteleviä energioita ja "peukalokyytiläisiä", jotka täytyy puhdistaa.
 
Monet aloittelijat turvautuvat Reikiin parannusmenetelmänä sekä muihin menetelmiin, jotka nojaavat valkoiseen valoon ja siihen, että joku toinen edesauttaa energiatransformaatiota. Silloin kun viritystä ei tehdä oikein, vastaanottaja ottaa osan Reikimasterin energiakentästä ja näin napaa vielä lisää energioita, jotka eivät ole hänen. Lisäksi jotkut ihmiset jotka eivät oivalla, mitä tekevät, tuovat valkoista valoa puhtaan Lähdevalon sijasta virityksen tekemiseen.
 
Valkoinen valo saattaa olla korkeampaa värähtelyä, mutta energialähdettä ei aina tunneta.
 
Neljännen ulottuvuuden astraalimaailmassa on negatiivisia olentoja, joilla on korkeampi värähtely kuin meillä, emmekä tästä syystä näe niitä. Tämä ei merkitse, että niillä on paras etumme mielessä. Muista käyttää erottelukykyä siinä, kuka työskentelee energiakenttäsi ja kehosi kanssa, ymmärrä hänen menetelmänsä lähde ja ole vakuuttunut, että kaikki mitä olet tehnyt menneisyydessä, voidaan korjata puhtaalla Lähde-energialla ja korkeammalla tietoisuudella.
 
Joka kerta kun suostut vastaanottamaan energiaa, avaat kehosi kaikelle, mikä sopii yhteen pyyntösi kanssa. Sinun pitäisi olla täsmällinen energian alkuperässä, koska on monia olentoja, jotka odottavat kärsivällisesti seuraavan heränneen ihmisen pyytävän yleisesti valkoista valoa, Jeesusta, arkkienkeli Mikaelia, ylösnousseita mestareita, guruja ja enkeleitä auttamaan itseään tässä elämässä. Nämä huijariolennot etsivät vain tapaa päästä käsiksi energiaan ja niistä tulee aina vain epätoivoisempia energialähteen saamisessa. Ne eivät voi saada, mitä tarvitsevat, suorasta yhteydestä Lähteeseen/Luojaan.
 
Nämä olennot voivat muuttaa muotoa tai ilmentää kehon ja tulla luoksesi missä tahansa muodossa, joka on tuttu tai vetoava sinulle. Niiden tavoitteena on saada "yhteysjohto" sinuun, kuin laittaisi sähkölaitteen töpselin pistorasiaan. Jos on todellinen arkkienkeli tai ylösnoussut mestari, joka auttaa ihmisiä, hänen täytyy olla todella kiireinen monien ihmisten rukoillessa häntä. Se mahdollisuus, että toinen olento livahtaa mukaan, riippuu monista muuttujista. Paras vaihtoehto on yhdistyä energialähteeseen, jota ei voi manipuloida tai kaapata.
 
Se että nämä valkoisen valon huijarit jakavat energiakenttäsi, ei aina merkitse, että ne vahingoittavat sinua välittömästi. Itse asiassa jos annat niille riittävästi energiaa, ne saattavat aivan hyvin kyetä muuntamaan muita alemmalla värähteleviä energioita, joita sinulla on. Eiväthän ne halua, että niiden tarvitsee kilpailla energiastasi minkään toisen olennon kanssa! Ne saattavat myös kyetä käyttämään kehittyneitä teknologioita auttaakseen sinua kanavoimaan muita olentoja tai aktivoimaan käpylisäkkeen, jotta voit saada ammatin selvänäkijänä tai parantajana. Niiden etuna voi olla myös auttaa sinua parantumaan, jotta ne voivat saada vielä enemmän energiaa.
 
Asian ydin on, että jotkut ihmiset toimivat selvänäkijöinä, kanavoijina ja parantajina niiden yhteisenergioiden vuoksi, jotka eivät ole heidän omiaan tai heidän ylisielunsa. Mitä enemmän olentoja päästät sisään, sitä enemmän energiaa imetään ja lopulta väsymys, sairaus ja burnout voivat verhota sinua. Korkein ja paras kanava jonka voit saada, on sellainen, joka on sidottu ylisieluusi ja/tai tähtiperheeseesi, ja kun maapallo muuttuu, hän ei vie näitä energiavampyyrejä mukanaan. Et halua niitä roikkumaan mukanasi, kun yrität muuttua planeetan kanssa.
 
Superaaltoenergiat
 
Planeettaa on kylvetetty monilla uusilla energioilla viimeisten vuosikymmenten aikana. Viimeisimpiin sisältyy aktivointi- ja informaatioenergioita. X-aaltoenergiat ovat auttaneet rikkomaan mielenkontrolloinnin taajuusaidan ja paljastamaan sisäisen pimeyden, jotta se voidaan muuntaa. Kehittynyt Lähteen superenergia-aalto kosmoksen keskeltä on nyt käytettävissä. Tämä on korkeimmalla värähtelevää energiaa, mitä voi vastaanottaa tässä ulottuvuudessa, ja planeettojen astrologinen asetelma tässä ajassa ja paikassa on syy, että se on nyt runsaampaa. Perimmäinen tavoite on, että tämä energia laajentuu kehossa ja alkuperäinen DNA-malli aktivoituu taas.
 
Tässä on tohtori Simon Atkinsin neuvo siihen, mitä tulee seuraavaksi:
WaveX Symptoms And What's Next? Oct 12 2015, Skyaia #57
 
Hankkiutuminen eroon ei-halutuista energiavampyyreistä ja liftareista
 
On aika kiittää "välittäjiä" avusta siihen saakka, kunnes kykenimme heräämään ja muodostamaan todellisen yhteytemme Lähteeseen. Voimme nyt katkaista kaikki energialangat ja palauttaa ne lähettäjälle rakkaudella. Ainoa syy minkä voin ajatella siihen, että sallii olentojen jatkaa energiakenttänsä jakamista tällä hetkellä, on, että sinulla on jokin hyödyllinen sopimusvelvoite tähtiperheesi kanssa ja se on korkeimman ja parhaan etusi mukaista, ja sallit ylisielusi rinnakkaistodellisuusosien liittyä itseesi. Silloin kun ylisielusi tai tähtiperheesi osat liittyvät sinuun, ne voivat tuoda sinulle viisautta, katsella planeetalla tänä aikana tapahtuvia asioita, auttaa energiasi tasapainottamisessa tai parantua itse. Nämä tilanteet vaativat omaa erottelukykyäsi.
 
Kultainen Lähdevalotulva
 
Perimmiltään paras tapa saada energiaa on yhdistyä suoraan Lähteeseen. Olet ehkä kuvitellut aiemmin valkoisen valoenergian tulevan Lähteestä, kuten olen usein jakanut kanssanne. Se on ok, kunhan olet määritellyt, mistä energialähteestä ammensit. Mutta voidaksesi opettaa toisille, miten laajennetaan sisäistä energiapilariaan, ja varmistaa yhdistyväsi Lähteeseen, on hyvä ajatus muuttaa visualisointisi Lähdevalotulvaksi, joka on kultaista, sädehtivää, kirkasta ja elävää energiaa. Voit tuoda sitä itsellesi mieluisalla tavalla kruunuchakran, sydänchakran, sakraalichakran tai myös niskan takaosan kautta.
 
Pointtina on sallia sen lopulta virrata täysin lävitsesi sisään ja ulos. Kun käytät tätä visualisointia, voit kasvattaa vähitellen kultaisen energian "hara-linjan" sisälläsi laajentumaan naapurustoosi, kaupunkiisi, lääniisi, maahasi, planeettaan, galaksiin, aurinkokuntaan, universumiin, multiversumiin ja sen yli.
 
Implantit
 
Liftarit eivät ole ainoita energiavampyyrejä. Implantteja on voitu laittaa fyysiseen tai eetterikehoosi varastamaan energiaa ja mekanismiksi, jonka kautta mieltäsi voidaan kontrolloida. Ei ole mitään, mitä kultainen Lähdevalotulva ei pysty muuntamaan, ja se alue jolta implantti poistetaan, täytyy täyttää tällä Lähde-energialla.
 
Useimmat implantit ovat matalalla värähtelevää energiaa ja ne neutraloituvat, kun nostat värähtelytasosi niiden yläpuolelle yhdistymällä Lähteeseen. Kuitenkin joskus joutuminen takaisin kolmannen ulottuvuuden ajatteluun voi alentaa värähtelyäsi juuri riittävästi, että sinuun vaikutetaan. Ollessasi keskittynyt ja maadoittunut neutraaliin alueeseen, implanteilla ei ole energialähdettä ja liftarit lähtevät tavallisesti itsestään, koska ne yrittävät tällä hetkellä todella epätoivoisesti kiinnittyä pysyvään negatiiviseen energialähteeseen.
 
Monilla ihmisillä on niin paljon implantteja, että heidän on vaikeaa poistaa tai neutraloida implantteja itse. Tällöin luotettu implantteja poistava parantaja tai korkean tason energiaparantaja auttaa ihmistä pääsemään takaisin oikeille raiteille. Sitten kun implanttisi on poistettu, ne voivat tietysti palata, jos et jatka puhdistumista ja säilytä korkeaa värähtelyä. Henkisen ja metafyysisen asiantuntijan konsultointisessio – millaisia itse tarjoan holistisena elämänvalmentajana – on hyvä tapa saada apua sen tunnistamiseen, missä kohtaa elämässäsi on tukoksia ja mitä seuraavat askeleesi ovat korkeampaa polkua ja lopputulosta kohti.
 
Valkoinen valo vampyrismissä
 
Valotyöntekijöiden käyttämä valkoinen valo on vanhan koulukunnan ajattelua. Valkoinen valoenergia ei ole todellisuudessa vapaata. Siitä tulee vampyyrivaloa, silloin kun se täytyy varastaa yhdestä paikasta ja siirtää vaihdettavaksi tässä luomuksessa, jotta tietyt olennot selviytyisivät. Sitä joko imetään jostain planeetasta tai tähdestä tai varastetaan suoraan ihmiskehon energiaparistosta.
 
Lähde-energiaa on runsaasti. Matriisien ja fyysisten todellisuuksien ilmentämiseksi, Luojavalo jaetaan taajuuksien sateenkaariasteikoksi eri värähtelyissä. Taitetun Lähdevalon rykelmä on valkoista valoa. Olemme siirtämässä tietoisuuttamme takaisin Lähdettä kohti ja lopulta tietoisuutemme rikkoo taitetun prismatason taas eheydeksi integroitumalla ylisielumme kanssa.
 
Minusta on ok yhdistyä suojelusenkelin, luotettujen henkioppaiden ja korkeamman värähtelyn olentojen kanssa. Voivathan ne nähdä enemmän kuin me. Mutta meidän täytyy oppia erottamaan huijarit ja siipeilijät ja hallitsemaan oma energiakenttämme. Mikset vain menisi huipulle omassa yhteydessäsi? Jos et ole pystynyt kanavoimaan muita olentoja, se on tavallaan voinut olla siunaus sinulle. Minun tapaani, se on saattanut olla suojelusenkelisi tapa suojella, koska sinulla ei ehkä ole ollut kykyä erottaa, milloin liika on liikaa.
 
Valkoinen valotunneli elämien välillä
 
Valkoista valoa tunnelin päässä on käytetty elämän jälkeisessä karmakierrossa vetämään sielut takaisin inkarnoitumaan. Meillä on In5D:ssä monta artikkelia tästä aiheesta ja pääasia jonka kaikki haluavat tietää, on se, mihin menee, jos päättää olla menemättä valkoiseen valotunneliin.
 
Vaikka tämä osa valheellista valomatriisiluomusta lopulta hajoaa (voi olla jo hajonnut), niin jos huomaat kohtaavasi valkoisen valotunnelin, etsi kultaista valoa sen sijaan. Aio mennä Lähteeseen. Tästä syystä on hyvin tärkeää muodostaa yhteys Lähteeseen tässä inkarnaatiossa, koska kaikki mitä nyt tiedostat, on siinä, kun katkaiset siteen kehoosi. Sitä ei kannata kuitenkaan murehtia, koska monet teistä tulivat tänne tehdäkseen tämän siirtymän korkeampaan tietoisuuteen ollessaan vielä kehossa. Tekemällä tuon siirtymän muistamme, että olemme tietoisuus, joka on yhteydessä Lähteeseen, ei vain keho. Opimme manipuloimaan energiaa kehossa, jotta se voi elää paljon kauemmin, kuin kehot ovat kestäneet lähimenneisyydessä, ja jotkut meistä eivät kuole vähiin aikoihin.
 
Tunteet ja uusi tietoisuus
 
Iloiset ja sydämeen pohjautuvat tunteet – ehdoton rakkaus, myötätunto ja empatia – luovat lisää kanavoitua kultaista Lähdevalotulvaenergiaa sydämeen. Ihmiskeho kykenee generoimaan tätä Lähde-energiaa tyhjästä, mikä tekee siitä hyvin halutun "hyödykkeen".
 
Kruunuchakra ja sieluchakra kytkevät sinut Lähteeseen ja ovat auki koko ajan. Vaikket kasvattaisikaan tarkoituksella sisäistä "hara linjaa", sinulla on silti yhteys Lähde-energiaan, joka saa sydämesi sykkimään ja keuhkosi supistumaan. Ole aina avoin kaiken Luojalle, uudelle tietoisuudelle ja uusille ajatuksille, joita tulee. Tilaisuus siirtää tietoisuutesi korkeammalle ymmärrys- ja värähtelytasolle on nyt.
 
Yhdisty totuuden, armon, myötätunnon, empatian, viisauden ja ymmärryksen kultaiseen Lähdevalotulvaan. Sinulla on oikeus tähän kultaiseen valoon, koska oivallat, että OLET tätä valoa. Näin poistumme alemman värähtelyn matriisista ja autamme palauttamaan fyysisen luomisen alkuperäisen mallin tällä planeetalla. Kun solusi ottavat sisään kultaista Lähdevaloa, niiden sisältämä DNA aktivoituu lopulta ja kerran kantamasi täydellinen malli palautuu. Sitten kun kriittinen ihmismassa on yhteydessä Lähteeseen, planeetta siirtyy uuteen todellisuuteen ja vanha todellisuus putoaa kauas pois.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >