HomeViestejäMichelle Walling13.10.2015 - "Linja auki" - energiat johtavat korkeamman itsen viesteihin

13.10.2015 - "Linja auki" - energiat johtavat korkeamman itsen viesteihin

"LINJA AUKI" –ENERGIAT JOHTAVAT KORKEAMMAN ITSEN VIESTEIHIN JA MATRIISIN TULKITSEMISEEN
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
13.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaikkialla ympärillämme on monia vihjeitä, jotka auttavat meitä purkamaan totuuskoodin ja näkemään matriisin siksi, mikä se todellisuudessa on. Syyskuun energiat ovat siirtäneet meidät täysin uudelle tietoisuustasollE ja valmistaudumme perimmäiseen tavoitteeseen muuntua uudeksi todellisuudeksi.
 
Muutama viime päivä on ollut silmiä avaava kokemus. Energialinjat ovat olleet auki ja olen pystynyt lataamaan ja tulkitsemaan monia ajatuspaketteja informaatiota ja ymmärrystä, joiden tajuaminen olisi vienyt normaalisti kaksi kuukautta. Ei ole todellisuudessa sanoja kuvaamaan täsmällisesti, mitä käyn läpi, mutta yritän parhaani mukaan maalata kuvan. En yritä vakuuttaa ketään mistään, vaan antaa vahvistusta siellä, missä sitä tarvitaan, ja avata mieliä uusille mahdollisuuksille ja todellisuuksille.
 
Viestejä tulee meille monilla tavoilla. Jotkut tulevat internetistä, jossa meitä opastetaan lukemaan jotain, ja sitten avautuu toinen ovi. Jotkut annetaan toisten ihmisten kautta tässä todellisuudessamme ja ne on ankkuroitu korkeampiin ulottuvuuksiin. Jotkut tulevat korkeammalta itseltämme tai sisältämme ja vain tiedämme asioita. Jotkut tulevat maan ulkopuoliselta perheeltämme, joka opastaa meitä tämän tietoisuusmuutoksen läpi. Informaatiota on myös pilvissä galaksissa ja kun siirrymme niiden läpi tai ohi, voimme poimia tuon viestitaajuuden.
 
Joitain viimeaikaisia viestejä, joita olen purkanut ja joihin olen saanut vahvistuksen, ovat:
 
Olemme tulevaisuudesta
 
Yksi selvin toistuva viesti todellisuudessani on, että kommunikoin rinnakkaiselämän kanssa, joka minulla on tähtialuksella ja/tai toisella planeetalla. Suuri osa tietoisuuttani katselee tietokoneen ohjauspaneelin takana kaikkea elämässäni ja kommunikoi hienovaraisesti ja tekee muutoksia, jotka eivät riko universaaleja lakeja. Kun minua tarkkaillaan ulkopuolelta, olen pelkästään valo, joka liikkuu tietokoneruudulla ykkösten ja nollien keskellä. Voidakseen nähdä sen, mitä oikeasti näen täällä videopelissä, tuon kaukokatselevan olennon täytyy nähdä silmilläni ja joskus liittyä minuun kehossani.
 
Jos tämä rinnakkaiselämän olento laskeutuisi ja tulisi tapaamaan minua, se voisi aiheuttaa aikamuutosparadoksin, joka voisi repiä aika-avaruuden todellisuuskudelman. Se voisi myös vaikuttaa toisiin ihmisiin, joita on ympärilläni tai joiden kanssa minulla on sopimus. Otan kontaktin siihen ajan ulkopuolella unitilassa, kun kehoni nukkuu. Minun ei kuitenkaan anneta muistaa sitä, koska aivojeni matelijaosa ei osaisi käsitellä moniulotteisuutta, kun ne on ohjelmoitu 1D-, 2D- ja 3D-kokemuksiin.
 
Hankaluudet matriisissa osoittavat, ettei nykytodellisuutemme ole totta
 
Kuten olen maininnut muutamassa haastattelussani ja videossani, Greggin digitaaliherätyskello alkaa soida silloin tällöin keskiyöllä – herätystä ei ole kuitenkaan asetettu. Tätä on tapahtunut vain X-aaltoenergioiden aikana, joiden keskellä olemme edelleen. Joskus se piipittää, kunnes painetaan torkkukytkintä. Joskus se piippaa vain kerran tai pari. Joinain öinä se ei soi ollenkaan. Joskus ainoa tapa saada se lakkaamaan soimasta, on irrottaa pistoke. "Pistokkeen irrottaminen matriisista" on viesti, jonka sain tästä poikkeavuudesta todellisuudessani. Se on hienovarainen vinkki, ettei kaikki ole sitä, miltä näyttää, ja nykyinen matriisiohjelmointi purkautuu.
 
"Soita minulle"
 
Tämä viesti meille on annettu laulujen sanoissa uudestaan ja uudestaan. Se näyttää tulevan tähtiperheeltämme, joka kehottaa meitä yhdistymään heihin telepaattisesti, koska he eivät voi aina ilmestyä meille henkilökohtaisesti. Eräs ystäväni otti 10 suosituimman kappaleen sanat ja etsi kaikki toistuvat sanat. Melkein kaikissa toistuivat nämä sanat.
 
Laulut ovat moniulotteisia, aivan kuten kirjat. Mustan magian kirjoitusasu Illuminati-lyriikossa on erittäin mielenkiintoinen, koska miten kovasti tahansa se yrittää pitää ihmiset matalassa värähtelyssä käyttämällä toistuvia sanoja, rytmejä ja matalia värähtelyjä, ne ovat vain kopio valomallista. Tämän valokoodin voi nähdä korkeammalla tasolla.
 
Pimeys ei voi luoda omia valomuotojaan, joten se kopioi luonnonmukaisen valomallin ja kääntää sen nurin ja ylösalaisin. Sitten se heittää sekaan ärsytyskynnyksen alapuolella olevia viestejä ja saatananpalvontahokemia ruokkiakseen "jumalia" jollain energiamuodolla.
 
"Soita minulle" symbolia kuvataan myös elokuvassa The Matrix. Puhelinkopit palvelevat poistumiskohtina tai madonreikinä. Puhelinkopissa madonreikä ei avaudu tai yhdisty, ennen kuin luuri nostetaan. Tämä on hyvä symboli heräämisestä ja päätöksestä ottaa yhteys.
 
"Et pysty käsittelemään totuutta" … vielä
 
Tähtisiemenen ja valotyöntekijän tarkoitus tänä aikana on auttaa ihmisiä menemään tämän siirtymän läpi planeetan kanssa. Palvelemme ylösnousemusoppaina, jotta voimme auttaa toisia ymmärtämään. Ei ole mitään tapaa, jolla koko sivilisaatio ja sen asukkaat voisivat herätä hetkessä toisessa kehossa ja todellisuudessa menettämättä järkeään tai tuntematta eksyneensä täysin. Eikä vain tämä, vaan välitön energiamuutos kärventäisi myös kehon täysin, ellei ole tehty sitä energiapuhdistusta, joka tarvitaan korkeammalla värähtelevän taajuuden ylläpitämiseksi.
 
Ne jotka kieltäytyvät heräämästä, eivät pysty käsittelemään sitä ja lähtevät kehosta tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin. Ne jotka viimeistelevät heräämisensä jossain muualla, toisessa todellisuudessa, liittyvät lopulta seuraamme uuteen suureen kokeiluun. Jotkut ihmiset menevät kotiin ja jotkut reinkarnoituvat uudelle maapallolle.
 
Todellisuutemme on muokattava ja monet meistä ovat aikamatkaajia
 
Jotkut ihmiset ovat ohjelmoijia. Olen nähnyt kahdentyyppisiä ohjelmoijia: ne jotka ovat aluksella tai toisella planeetalla ja luovat näitä katkoja tai hankaluuksia matriisiin, ja maajoukko joka ohjelmoi tätä unimaailmaa suoraan tekemällä tietoisia muutoksia ajatuksilla ja teoilla.
 
Maailman ulkopuolisella ohjelmoijalla on kyky luoda "enkelivalepuku", kun tavallinen ihminen ilmestyy juuri, silloin kun maajoukko tarvitsee apua. Esimerkiksi ystäväni kertoi tarinan kahdesta miehestä, jotka tulivat häntä kohti vahingoittaakseen fyysisesti, ja tyhjästä ilmestyi kaksi univormuun pukeutunutta sotilasta, joilla oli superihmisen voimat, ja ne tarttuivat ahdistelijoihin.
 
Toinen ystävä kuvasi, miten hän ohjelmoi matriisia sisältä. Hän kuvasi sitä ajan pysähtymiseksi, niin kuin elokuvassa "Vanilla Sky". Ajan ollessa pysähtyneenä hän järjesteli asioita uudelleen sen opastuksen mukaisesti, jota hän sai askel askeleelta päässään. Kun hän oli valmis, asiat jotka olivat olleet yhdessä paikassa, oli siirretty fyysisesti toiseen paikkaan hetkessä. Vaikka näiden asioiden siirtäminen näytti merkityksettömältä, kuten keittiölaatikon koko sisällön siirtäminen toiseen laatikkoon, se aiheutti hankaluutta matriisissa. Nämä hankaluudet lisääntyvät ajan kuluessa ja se toimii kuin jakoavaimen heittäminen moottoriin.
 
Olemme ehkä jo "kuolleet" 3D:ssä
 
Onko sinusta tuntunut, että olet jo käyttänyt yhdeksän elämää ja jatkat 11:een? Monet ihmiset ovat kertoneet valekuolemasta tai kuolemanlähikokemuksesta. Tämä todellisuus on tehty mahdollisuuksista ja todennäköisyyksistä. Jokaisessa tekemässäsi päätöksessä on vaihtoehtotodellisuus siitä valinnasta, jota et tehnyt. On ääretön määrä kvanttitodellisuuksia, jotka perustuvat vain ajatukseen jonkin tapahtumisesta. Esimerkiksi tällä hetkellä koet aikajanaa, jolla eroat tyttö- tai poikakaverista lukiossa, mutta saattaa olla toinen todellisuusaikajana, jolla menitte naimisiin ja saitte viisi lasta. Sama analogia pätee jokaiseen kuoleman lähikokemukseesi – oli aikajana, jolla oikeasti kuolit.
 
Gregg ja minä otamme tarot-korteista inspiraatiota ja viestejä aina silloin tällöin huvin vuoksi. Meillä on kolmet erilaiset kortit ja kolmella viime kerralla Gregg veti saman kortin tietystä pakasta: kuolema. Jokaisen kuoleman myötä on uudestisyntyminen uuteen kokemukseen ja kortti sanoi, että kyse voi olla työpaikasta, suhteesta tai omasta osasta, jonka jättää taakse. Tässä viestissä ei ole pelkoa ja loppujen lopuksi se on erittäin positiivinen ja jännittävä. Yrittäessämme tulkita viestiä tiesimme, ettei kyse ollut kahdesta ensimmäisestä vaihtoehdosta (hah-hah). Vastaus oli erittäin yksinkertainen ja eräs ystävä näytti sen meille. Kolme kuolemaa merkitsee kolmannen ulottuvuuden kuolemaa!
 
Maa ei ole ehkä sitä, mitä luulet
 
Olen tullut siihen johtopäätökseen, että Maa on orgaaninen valoluomus, avaruusalus, "biokupoli", jota ajaa moniulotteinen tietoisuus ja joka lentää ajassa ja avaruudessa saaden virtaa ihmistunteista ja Lähde-energiasta. Sitä on kutsuttu Terraksi, Gaiaksi, luontoäidiksi ja monilla muilla nimillä riippuen siitä, mihin ulottuvuuteen viitataan. Se voi näyttää litteältä, "biokupoli" päällä yhdessä ulottuvuudessa ja kauniilta siniseltä pallolta toisessa. Se voi olla kirkas tähti yhdessä taajuudessa tai läpinäkyvä ja hohtava toisessa. Lopulta sitä ei ehkä näy ollenkaan siinä luomistyhjiössä, mistä se tuli.
 
Maan jakautuminen kahdeksi maapalloksi ei ole fyysistä jakautumista. Se on enemmän Maan tietoisuusmuutosta yhdestä kehosta toiseen.
 
On enemmän taustaihmisiä tai robotteja, kuin luulet
 
Eräs ystäväni kertoi äskettäin, että useammat ihmiset kuin käsitämme, ovat "tausta- ja täyteihmisiä". Dolores Cannon ja Guy Needler ovat selittäneet, että nämä ovat ihmisiä, joita ei oikeasti ole – he saattavat olla hologrammi. Voimme koskettaa heitä ja puhua heille fyysisesti. Jos kiinnität todella huomiota, oivallat, että keskustelu heidän kanssaan on todella pinnallista ja heillä näyttää olevan ohjelmoituja vastauksia. Oivallat tämän, kun kuulet useamman ihmisen sanovan täysin saman asian tai kuulet jonkun ihmisen toistavan jotain robottimaisesti.
 
Video: Back Drop and Back Fill People – Dolores Cannon and Guy Steven Needler
 
Jotkut ihmiset ovat kopioita, jotka on laitettu auttamaan sinua siirtymässä. Jotkut näistä "borgeista" ovat vakoilijoita ja agentteja.
 
Kun "vaiheilee" tähän todellisuuteen ja ulos siitä kuin köydenvedossa, emme tiedä, olemmeko peruuttaneet takaisin aiemmalle aikajanalle, vaihtaneet uuteen aikajanaan vai pelkästään kopioineet aikajanaan "päällyksen", joka sallii sen siirtyä uuteen aikajanaan järkyttämättä tai aiheuttamatta liikaa fyysisiä ongelmia.
 
Olemme vapaita
 
Herännyt kriittinen massa on vähitellen vahingoittanut riittävästi tätä matriisipäällystä kuin videopelissä Tiilenhajottajat:
 
Video: The Brick Breaker Great Video Game
 
Pane merkille tässä videossa, että kun muuri alkaa murtua, pallo liikkuu nopeammin, mikä sallii muurin lisätuhoamisen nopeammin. Tämä on mahtava analogia siitä, mitä on tapahtunut kontrolloidulle todellisuudellemme.
 
Synkronismi tekee taas vaikutuksen, kun luen yhden Facebook-kaverini, Jay Essexin postausta 12.10.: "Tämä oli vaikutusvaltainen dynastia. Se on kaatunut. Olet vapaa." Jay viittaa galaktiseen sotaan, joka on ollut käynnissä Maan ulkopuolella. Muutama minuutti myöhemmin menin Simon Atkinsin viimeisimpään Skyaia-ohjelmaan. Se oli nauhoitettu 12.10. ja hänkin sanoi, että olemme vapaita!
 
Video: WaveX Symptoms and What's next? Oct 12 2015, Skyaia #57
 
Huomautus Simonin ohjelmasta: tällä videolla on erittäin läpikotainen luettelo muutosoireista ja puhun tästä lisää 7.11. In5D Meetupissa Tarpon Springsissä Floridassa.
 
Musta aukko –teoria
 
Kaikki tämä työ mitä olemme yrittäneet tehdä, on valmistelua suureen siirtymiseen mustan aukon läpi toiseen todellisuusulottuvuuteen. Oma teoriani tästä vahvistettiin Simon Atkinsin videon lopussa 58.44, missä hän näyttää kuvan Maan sijainnista madonreiän edessä.
 
alt
 
Sain hidastettuna näyn siitä, miten tämä tapahtuu. ME olemme energiatyöntöjärjestelmä. Tähtisiemenet ja valotyöntekijät vedetään madonreiän läpi, kun he nostavat värähtelyään. Meidät on kuitenkin sidottu ja ankkuroitu planeettaan ja kaikkiin, jotka ovat sen päällä. Kun venytämme aikaa ja vedämme ihmisiä eteenpäin, jotkut pystyvät käsittelemään sen ja toiset pääsevät irti. Autamme Maan vetämisessä mustan aukon läpi sinne, missä sen tarvitsee olla. Olemme Lähde, olemme tulleet auttamaan ja olemme niitä, joita olemme odottaneet.
 
Heti kun kerroin Greggille teoriani, että Maa vedettäisiin ja se menisi viimeisenä, sain välittömän vahvistuksen kuuntelemastamme haastattelusta, kun haastateltava mies sanoi, että Maa menisi viimeisenä. Emme muista kumpikaan, mikä haastattelu se oli! Siinä on yksi ylösnousemusoire.
 
Lisää synkronismia
 
Lopulta universumi halusi antaa minulle vahvistusta kiedottuna kauniilla pikkurusetilla. Sanon "minulle", koska tämä on minun kokemukseni, minun todellisuuteni ja vaikka olemme kaikki yhteydessä, koen tämän eri tavalla kuin sinä. Kuitenkin päästyämme kaikki lopulliseen määränpäähän, millään tästä ei ole merkitystä.
 
Yllä olevan videon alussa Simon osoittaa kaulassaan elämänkukkakorua mustassa nauhassa. Melkein pyörryin nähdessäni sen! Tammikuussa 2014 Gregg osti täsmälleen samanlaisen riipuksen yhdeltä myyjältä "Enkelikaupunki, kosminen herääminen" –konferenssissa. Kun hän osti sen, se oli ruostumattomassa teräsketjussa eikä hän käyttänyt sitä. Kun muutimme hiljattain, purin sen laatikosta ja ripustin posliinikaapin oveen kristallien ja metafyysisten muistoesineiden kanssa (meillä ei ole posliineja). Gregg laittoi sen kaulaansa viikko sitten ja päätti etsiä mustan nahkanauhan siihen.
 
Jos googlaa kuvia titaanisista elämänkukkariipuksista, saa useita sivuja ja satoja muunnelmia. Kun Gregg valitsi sen 2014, muistan häneltä mennen kauan aikaa sen valitsemiseen. Tässä on kuva Greggin riipuksesta, joka on täsmälleen samanlainen kuin Simonilla.
 
alt
 
 
XOXO ja Stretch Armstrong
 
Ystäväni joka pysäytti ajan, kertoi, että hän näkee "päällyksiä" ihmisten kasvoilla. Jotkut ovat pitkulainen X, jotkut vain X ja jotkut ovat O. Hän saa huonon tunteen ihmisistä, joilla on säännöllinen X tai O. Voiko olla niin, että ohjelmoitu XOXO, jonka pitäisi merkitä "haleja ja suukkoja" on mustan magian koodi? Standardikirjainta X on käytetty saatanan symbolina. Jos käännetään XO ympäri, saadaan OX tai "Voi saatana".
 
alt
 
Tämä on paras kuva, jonka löysin edustamaan "pitkulaista X:ää", joka Greggillä ja minulla on, ja sen pitäisi olla todellisuudessa symmetrinen. Kun etsin kuvaa, esiin tuli Stretch Armstrong –lelu. Tämän jälkeen törmäsin räppäri Eminemin "That's All She Wrote" –laulun sanoihin: "Kun käytät voimakeinoja, olen kuin Stretch Armstrong". Eikö joskus näytä siltä, että meitä venytetään normaalirajojemme yli?
 
X-aalto on tietysti pitkulaisia aaltoja.
 
Suurempi kuva
 
Nämä ovat vain osa niistä paljastuksista, joita sain nopeutetusti kahden päivän aikana. Jotkut meistä ovat tehtävässä matriisin sisällä ja kurkottavat mustan aukon läpi, vetäen samalla köyttä niiden olentojen kanssa, jotka eivät halua päästää Maata menemään. Jotkut korkeammat osamme taistelevat galaktisia sotia tämän ulottuvuuden ulkopuolella. Kaikki asiat asettuvat riviin ja yhdistymme nopeasti uuteen todellisuuteemme.
 
Viestit ovat hyvin yksinkertaisia ja kanssamme joka päivä. Joskus emme kuitenkaan näe niitä, koska looginen vasen aivopuoliskomme yrittää ajatella liikaa ja viesti täyttyy tiedollisista ristiriidoista. Totuus on suoraan silmiemme edessä – meidän täytyy vain virittyä siihen. Egomme haluaa meidän uskovan, että pystymme käsittelemään sen, mutta olemme tarvinneet todella aikaa sen paljastumiseen ja uppoamiseen sisään.
 
Osoittautuvatko matriisin selkkaukset ja kamppailut katalyytiksi, joka työntää meidät mustan aukon läpi?
 
Ei ole todellisuudessa sanoja kuvaamaan tätä siirtymää. On paljon muuta, mitä en voi mitenkään kertoa teille – ei siksi, ettette ansaitse tietää, vaan on niin paljon, etten edes itse pysy kaiken perässä. Lisäksi teidän täytyy kokea se itse ymmärtääksenne todella. Haluaisimme kaikki jonkun antavan meille totuuden hopealautasella. Et kuitenkaan pääse mustasta aukosta läpi, ellet sovi yhteen tuon taajuuden kanssa kasvamalla. Etsi ja löydät.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >