HomeViestejäMichelle Walling29.8.2015 - Näky ylösnousemuksesta

29.8.2015 - Näky ylösnousemuksesta

NÄKY YLÖSNOUSEMUKSESTA
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
29.8.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Millaista olisi herätä toisessa ulottuvuudessa? Tämän todellisuuden monet ovat nähneet meditoidessaan, mikä antaa uskottavuutta sille ajatukselle, että ylösnousemus voi tapahtua hetkessä. Eräs nainen joka pysyy mieluummin anonyyminä, kertoo näkynsä ylösnousemuksesta, kera varoituksen "tekoylösnousemuksesta" joka saattaa olla pimeiden olentojen suunnittelema.
 
Sisäpiiriläisen tarina (kutsumme häntä nyt Pamiksi) alkaa kuoleman lähikokemuksesta 8-vuotiaana. Hän tapasi "toisella puolella" kuudennen ulottuvuuden olennon, jota hän alkoi kutsua "Isäksi" ja joka on puhunut hänelle kehoon paluusta saakka. Isä puhuu Pamille hyvin rakastavasti ja opettavasti.
 
Yksi syvällisimmistä toteamuksista jonka Isä on tehnyt Pamille, oli 911-tapahtuman aikana, kun toinen kone osui kaksoistorniin. Hän sanoi: "Maanne on juuri pettänyt teidät." Hän kehotti sitten Pamia "katsomaan ja ottamaan opikseen". Pam järkyttyi tuolloin hänen sanoistaan. Se muutti täysin Pamin havaintoa siitä, mitä oli tapahtunut.
 
Marraskuussa 2012 Pamille annettiin näky, jonka hän uskoo todelliseksi maapallon ylösnousemukseksi ja paluuksi viidenteen ulottuvuuteen. Pamille näytettiin hidastettuna maapallon ja kehomme transformoituminen korkeampaan ulottuvuuteen. Pam odotti monien muiden tapaan tämän tapahtuvan seuraavassa kuussa, joulukuussa 2012.
 
Pamille näytettiin myöhemmin, että maapallo oli laitettu aikasilmukkavääristymään. Lisäksi se oli äskettäin murtautunut vapaaksi ja siirtyi kohti tähtiporttia siihen aikaulottuvuuteen, josta se tuli. Pam sanoo, että Atlantiksen romahtamisen jälkeen maapallo vangittiin ja pakotettiin menemään portaalista, joka vei sen kolmannen ulottuvuuden vankilaan. Tuleminen viidennestä ulottuvuudesta kolmanteen aiheutti myös kaikki nuo mullistuksesta johtuvat maamuutokset.
 
Pam sanoo, että kun maapallo tulee lähemmäs paluuportaalia, se kokee korkeampien ulottuvuuksien aaltoja, joita tulee tästä portaalista, ja tämä aiheuttaa maanmuutoksia. Pimeät olennot eivät halua päästää sitä pois kolmannesta ulottuvuudesta, mutta ne eivät voi estää sitä synnyttämästä itseään takaisin kotiinsa.
 
Marraskuussa 2012 Pamille näytettiin myös "synnytysprosessi". Hänelle näytettiin tämä kuva kahdesta eri kulmasta, jotta hän pystyi näkemään yksityiskohtia. Hän sanoo kuitenkin, että sitten kun se tapahtuu, se tapahtuu hyvin nopeasti … kuin SUURI suhaus tai välähdysaalto. Se muistutti hänestä vauvan syntymistä.
 
Pamin ensimmäinen näkökulma oli avaruudesta. "Näin maapallon, kun se kulki avaruudessa. Sain vaikutelman, että maapalloa hinattiin tai vedettiin kurssissa jonkinlaisella energiasäteellä. Se ei liikkunut itse. Se oli ikään kuin lukittuna jonkinlaiseen "traktorisäteeseen", mikä teki siitä pysäyttämättömän. Kun katselin maapalloa, se alkoi lähestyä valtavaa koboltinsinistä ja hopeista plasma-aukkoa, joka vaikutti tähtiportilta. Sininen plasma renkaan keskellä näytti voimakkaalta siniseltä tulelta. Se oli yhtä lumoava kuin kaunis. Kun maapallo oli tähtiportin sisäänkäynnillä, se pysähtyi hetkeksi ja aliotti sitten ylösnousemuksensa tähtiportista, jotka kutsuttiin "SILMÄKSI".
 
Jos joku teistä on lukenut Yellow Rose of Texas –blogia, hän sanoo, että maapallo vedetään pois mastostaan ja käännetään valmisteluna "SILMÄN" läpi menemiseen. Pam yritti välittää informaationsa tälle ryhmälle, muttei sitä otettu vastaan kovin hyväksyvästi. Rose teki erittäin selväksi, että ryhmällä on oma mielensä eikä hänellä ole "virallista" ryhmää, vaikka hän on kiitollinen tukijoista. Pyysin Rosea tulemaan In5d:n Kosmiseen heräämisohjelmaan ja hän vastasi tuolloin, ettei hänen terveytensä salli sitä. On kiehtovaa kuulla itsenäinen näky, joka vastaa jokseenkin Rosen tulkintaa maapallon asemoinnista menemään SILMÄN läpi.
 
Kun löysin Rosen aineiston, muistin välittömästi viime vuonna kirjoitetun artikkelin ja mietin, miten tarkkaan ottaen palaisimme korkeampaan värähtelyymme. Kuulin selvästi mielessäni paljastuvan ajatuspaketin, joka sanoi: "Palaamme sen läpi, mistä tulimme." Pamille oli näytetty, että maapallo asui ennen SILMÄN toisella puolella korkeammassa ulottuvuudessa, ennen kuin se vangittiin ja pakotettiin alempaan ulottuvuuteen noin 13000 vuotta sitten.
 
Pam jatkaa: "Nyt yhtäkkiä näkymä muuttui näkökulmaksi, jossa seisoin planeetan pinnalla. Olin olohuoneessa mieheni kanssa. Tiedostimme välittömästi, että jotain "epänormaalia" tapahtuisi pian. Ilma oli täynnä sähköä ja kaikkialla ihossa tuntui kihelmöintiä. Tunsimme tarvetta mennä ulos verannalle. Kun pidimme kädestä ja katsoimme pellon yli ylös taivaalle, näimme jotain, mikä vaikutti valtavalta koboltinsiniseltä, hopeakärkiseltä aallolta, joka tuli meitä kohti. Se näytti vuorovesiaallolta, mutta vaikutti kirkkaansiniseltä tulelta veden sijasta. Siinä oli voimakas energia. Meidän olisi pitänyt olla ehdottomasti kauhuissamme, kun se tuli meitä kohti, mutta meitä koskettanut energia oli rauhaa ja rakkautta. Kun se liikkui, se kyllästi kaiken koskettamansa puhtaalla AUTUUDELLA. Kun katselimme aallon kulkevan pellon poikki, näimme, että kaikki mihin se koski, muuttui välittömästi kristallikoostumukseksi. Oli enemmän värejä, mitä meillä tällä hetkellä on. Aalto vaikutti liikkuessaan muuttavan kaiken takaisin korkeammaksi värähtelyksi. Väreistä tuli voimakkaita ja kirkkaampia. Kaikki oli kauniimpaa ja elävämpää, ehdottoman energistä."
 
Seuraavaksi Pam kuvasi, miten hän näkee kehomme tekevän tuon muutoksen: "Kun aalto lopulta nielaisi meidät, sieluolemuksemme irrotettiin fyysisestä kehosta ja kiinnitettiin astraalikehoon. Sitten yhdessä vilauksessa astraalikehomme alkoi imeä ja muuntaa fyysistä keho-olemustamme jonkinlaisen napanuoran läpi, joka oli yhteydessä solar plexukseen. Oli tunne imemisestä, sellainen kuin juodessa sakeaa pirtelöä pillillä. Kun siirto tapahtui, fyysinen keho heikkeni ja astraalikeho vahvistui. Ei ollut kipua. Itse asiassa se tuntui täydelliseltä parantumiselta ja transformoitumiselta, joka oli täynnä rakkautta ja rauhaa. Tunsimme sen jälkeen itsemme säteileväksi ja vahvaksi, välittömästi terveeksi ja kokonaiseksi, täydellisen hyvinvoinnin ja eheyden tunteen kera. Tunsin uuden kehoni vahvuuden ja tiesin, että olin ainakin 210 cm pitkä. Kun prosessi oli valmis, astraalikehoni alkoi kiteytyä ja sitten siitä tuli tiivis. Fyysisestä kehostani oli jäljellä vain pölymäistä jauhetta ympäri käsivarsia. Pyyhin sen välittömästi pois."
 
Pam sanoo, että se muistutti hänestä myöhemmin pölyä, joka oli jäljellä sarkofagissa Egyptin Kuninkaanhaudassa, kun adeptit ylösnousivat.
 
Pam jatkaa maapallon ulkomuodosta: "Katselin kaikkea uskomatonta kauneutta ympärillämme. Tiesin, että olimme kotona, kuten myös kallis maapallomme. Se oli muuttunut iäksi ja täysin palautunut alkuperäiseen kauneuteensa. Tuolla hetkellä tuntui siltä, että olimme mieheni kanssa uusi Aatami ja Eeva täysin uudella planeetalla. Sitten näky loppui."
 
Kuluneella viikolla Pamin Isäksi kutsuma olento jakoi lisää informaatiota siitä, mitä pian tapahtuu 3D-ulottuvuudessamme. Hän aloitti esittämällä Pamille kysymyksiä kemikaalivanoista, joita on ollut taivaallamme. Hän kysyi, tiesikö Pam niiden tarkoituksen, erityisesti miksi maapallolle on suihkutettu "nanohiukkasälypölyä" 1990-luvun lopulta saakka. "Isä" sanoi, että näitä hiukkasia on maaperässä, kehossamme, eläimissä ja planeetan kaikissa kasveissa. Hän lisäsi sitten sekaan CERNin ja X-aallon nähdäkseen, näkikö Pam mitään yhteyttä. Kun Pam pohdiskeli, mikä hemmetti oli suunnitelmana näissä kaikissa asioissa, Isä alkoi yhdistää pisteitä toteamalla, että "he" suunnittelivat tekoylösnousemusta ja että tämä oli suuri petos, jota oli suunniteltu.
 
Pam toteaa: "Kun todellisuus ja hänen sanojensa seuraamukset upposivat tietoisuuteeni, tunsin olevani sairas sielussani. Ihmiskuntaa oli petetty aivan kuin 911-tapahtumassa, mutta paljon laajemmin. En halua kertoa tätä, mutta hyvällä omallatunnolla, millainen ihminen olisin, jos pitäisin tämän itselläni. Ota tästä siis se, mitä haluat, ja sivuuta muu. Voimme suojella itseämme parhaiten pysymällä sydämessämme, koska nanohiukkaset eivät voi pettää sydänaivojamme, ne voivat pettää vain aivot päässämme."
 
Joillakin ihmisillä on ollut ehkä samanlainen näky kun Pamilla. Jotkut ihmiset sanovat, että tämä on osa todellista petosta – suunnitelma luoda viidennen ulottuvuuden astraalimaailman paikka ihmisille, jotka päättävät ylösnousta siihen, ja jujuna tässä on, että se on edelleen valevalomatriisi. On muistettava, että monilla ihmisillä on erilainen rooli tässä ja nämä ihmiset kokevat tämän ajan monin tavoin.
 
Kun on niin erilaisia ajatuksia siitä, mitä tapahtuu, tietääkö kukaan oikeasti, miten tämä kehittyy? Yksi asia on varma: moniin skenaarioihin sisältyy totuus joillekin, mutta ne kaikki on jaettu häiriötekijänä ja tapana pitää meidät hämmentyneenä ja poissa keskuksestamme.
 
Miten erotamme totuuden? Minun mielestäni se mitä tapahtuu, riippuu omista ajatuksista ja henkilökohtaisesta sieluolemuksesta ja kokemuksista. Astraaliolennot tietävät, että olemme voimakkaita luojia, ja ne ovat yrittäneet manipuloida ajatuksiamme voidakseen luoda lisää manipulointiskenaarioita. Kun yrittää saada selville, onko Pamin näky tai kenenkään muun näky osatotuus maapallon ylösnousemuksesta, on käännyttävä sisäänpäin katsomaan, miltä se itsestä tuntuu.
 
Etsijällä on monta tietä päästä käsiksi riittävään informaatioon, jolloin vapaustodellisuuteen siirtymisen takana oleva pelko vain häviää. Kun pääset siihen paikkaan, että tiedät, kuka olet ja mitä ylösnousemus merkitsee sinulle, kunnioita sitä. Älä murehdi, mitä toiset ihmiset ajattelevat, vaan jaa vapaasti ajatuksiasi ja tunteitasi toisten ihmisten kanssa, kun joillain ihmisillä saattaa olla samoja ajatuksia kuin sinulla ja heillä olisi vahvistukselle käyttöä.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >