HomeViestejäMichelle Walling12.7.2015 - Miten X-aalto vaikuttaa sinuun?

12.7.2015 - Miten X-aalto vaikuttaa sinuun?

MITEN X-AALTO VAIKUTTAA SINUUN?
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
12.7.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
X-aalto on tohtori Simon Atkinsin antama termi suurelle sähkömagneettitaajuusaallolle, jonka on ennustettu saapuvan planeetalle syyskuun lopussa tänä vuonna. On tieteellisiä todisteita, jotka osoittavat, että auringosta tulevat sähkömagneettitaajuudet vaikuttavat kaikkiin eläviin asioihin ja tietoisuuteen planeetalla. Miten X-aallon sähkömagneettiset ja kosmiset taajuudet vaikuttavat sinuun?
 
Olet itse asiassa paras henkilö vastaamaan tähän kysymykseen. Maapallo ja sen asukkaat ovat saaneet Lähdevaloenergiaryöppyjä auringonpurkauksina ja gammasäteinä jo tuhansia vuosia. Kun maapallo, aurinkokunta ja galaksi asettuivat linjaan universumin keskuksen kanssa joulukuun 2012 lopussa, kaikki pystyivät alkamaan vastaanottaa lisääntyviä transformaatioenergia-aaltoja kosmoksen keskuksesta tai Lähteestä, jotka nostavat kaiken värähtelytaajuutta, mikä osuu sen tielle.
 
Vuodesta 2012 vuoteen 2013 tuntui kuin lepo- ja valmistautumisjaksolta monille ihmisille. Näytti siltä, ettei mitään tapahtunut ja olimme jumissa loputtomassa aikasilmukassa. Juhlat alkoivat taas 2014, kun kaoottiset maailmantapahtumat alkoivat heijastaa ihmisten sisäisiä muutoksia. Vuoden 2014 loppu ja 2015 alku toivat aallon toisensa jälkeen transformaatioenergioita, jotka ovat lähettäneet ihmisiä yleisesti syöksykierteeseen, mikä taatusti muuttaa maailman ikuisiksi ajoiksi.
 
Katso taaksepäin vuoteen 2012 ja tarkastele, miten olet muuttunut sen jälkeen. Oletko eri ihminen? Onko sinulla parempi ymmärrys siitä, mitä ihmiskunnan menneisyydessä on tapahtunut ja mitä tapahtuu parhaillaan DNA:llemme? Katsomalla nopeutumisen alkua ja sitä, miten olet muuttunut, voit saada hyvän ajatuksen siitä, miten käsittelet X-aallon energiat.
 
Pikaraidesielut
 
Ne jotka ovat valinneet pikaraideheräämisen, ovat muuttuneet kirjaimellisesti 180 astetta viimeisten viiden vuoden aikana. Nämä ovat ihmisiä, jotka olivat unessa ja aivan yhtäkkiä saivat valtavan herätyksen, että jokin oli hyvin väärin heidän elämässään ja oli kiire löytää, mikä se oli. Tämä johti siihen, että he uhrasivat suurimman osan ajastaan tutkimiseen ja seurasivat lankaa toisensa jälkeen löytääkseen totuuden siitä, kuka he ovat ja miksi he ovat täällä.
 
Pikaraideyksilöille oli erityisen haastavaa integroida energiat kehonsa läpi niin lyhyessä ajassa. Näillä ihmisillä on saattanut olla merkittäviä flunssan kaltaisia ylösnousemusoireita pari, kolme kertaa, kun keho poisti myrkkyjä ja puhdistui energeettisesti. Heidän on täytynyt tehdä todella rankasti työtä muutaman egon ja alemman persoonallisuuden kuolemisen kautta sielun pimeässä yössä.
 
Useimmat pikaraideihmiset integroivat X-aallon energiat nopeasti ja armollisesti. He ovat tottuneet muuttumaan eivätkä pelkää omistaa elämänsä joka sekuntia integrointiin ja tutkimiseen. Se miten pitkälle pikaraideihmiset vievät homman, riippuu siitä integrointimäärästä, jonka he ovat tehneet tässä elämässä, yhdistettynä yleiseen sieluintegrointiin ja –kokemiseen.
 
Pioneerit
 
Ne jotka ovat olleet hereillä ja integroineet energioita monta vuotta – ja jotkut vuoden 1987 Harmonisesta yhdentymisestä saakka – ovat valinneet pioneerin tien. Heidän täytyi asettaa näyttämö massiivisen ihmismäärän heräämisen alkamiselle vuodesta 2012 lähtien. Pioneerityö sisälsi verkkotyötä, energiaparannusta, selvänäköisiä tulkintoja, kanavointia ja kirjoittamista selittämään tulevaisuuden valontuojille, mitä heidän varalleen olisi varastossa. Pioneerit valitsivat pitkän ja vakaan muutos- ja valmistautumispolun, joka on valmistellut heidät X-aaltoon, tässä elämässä kerryttämänsä viisauden ja kokemuksen vuoksi. Monet pioneerit ovat tehneet tämäntyyppistä työtä muissakin elämissä ja ovat ehkä olleet lapsesta lähtien hereillä ja tietoisia siitä, kuka he ovat ja mitä he tarvitsevat.
 
Pelkästään se, että pioneeri on tehnyt tätä työtään koko elämänsä, ei takaa kultaista lippua niiden muutosten läpi, joita planeetalla tapahtuu tänä aikana. Joillekin tämä aika saattaa itse asiassa olla äärimmäisen haastavaa, koska he ovat tavallisesti vanhempaa polvea, mikä luonnostaan merkitsee, että he saattavat vastustaa äkillistä muutosta. Se miten pioneeri integroi tulevan galaktisen aallon, riippuu siitä, miten valmis hän on luopumaan hyvin vakiintuneista käytännöistään, kun kaikki muuttuu nopeasti kehkeytyvien paljastusten uuteen ja interaktiiviseen kanssaluomisvaiheeseen. Pioneerien taattu menetelmä integroida tämä aalto on antaa mennä ja olla todellinen aito itsensä. Pioneerienergian kaunis yhdistäminen indigoenergiaan rakentaa sillan, jotta monet pikaraiteella olevat voivat integroida tämän uuden energian ja tulla tämän päivän huomattavaksi johtajaksi ja opettajaksi.
 
Tähtilapset ja indigot
 
Tähtilapset ja indigot voidaan yhdistää, koska he ovat pelinmuuttajia. Tähtilapset ovat tämän päivän lapsia, jotka tietävät, keitä ovat, ja heillä on jo mahdollisesti kolme tai useampi DNA-säie aktivoituna. Indigoihin sisältyy lapsia ja aikuisia, jotka ovat aina tienneet olevansa täällä ankkuroimassa uusia energioita ja käymässä läpi tämän tietoisuusmuutoksen planeetan kanssa. Tähtilapset ja indigot virittyvät jo X-aaltoon, kun se lähestyy planeettaa, ja ankkuroivat etukäteen energioita voidakseen auttaa galaktisen taajuuden muuntamisessa vähän kerrallaan, koska energia on liian jalostunutta sisäistettäväksi kerralla.
 
Indigoaikuiset voivat olla pikaraiteella, jos heiltä meni pitkään herätä siihen, kuka he ovat ja miksi he tulivat. Herättyään heidän täytyi kiirehtiä ja päästä ajan tasalle henkilökohtaisessa työssään, voidakseen tietää, mitä tehdä, sitten kuin suuria energia-aaltoja tuli. Pelkästään inkarnoitumalla oman valonsa kanssa tälle planeetalle tänä aikana, tähtilapset ja indigot ovat suorittaneet tehtävänsä.
 
Kaksitoista DNA-säiettä merkitsee 12 ulottuvuutta ja enemmän
 
Kaikki ovat esittäneet tärkeää roolia planeetan valmistelemisessa vastaanottamaan puhdistavat X-aaltoenergiansa. Sillä ei ole mitään rajaa, mitä näillä energioilla voidaan saavuttaa. Kaksitoistasäikeinen DNA sallii pääsyn 12 ulottuvuuteen ja avautuu ovia, jotka ovat olleet suljettuna tuhansia vuosia. Sinun on oltava halukas löytämään nuo ovet ja kulkemaan niistä. Huomaat, että voit palata Lähteeseen koska tahansa paistattelemaan rakkauden ja rauhan tyhjiössä. Täytettyäsi sisältäsi sen tyhjyyden, joka halusi aina mennä kotiin, saat täysin uuden arvostuksen maapalloa ja sen antamia fyysisiä kehokokemuksia kohtaan.
 
Carla Fox kertoi äskettäin oman kokemuksensa Lähteeseen palaamisesta ja siitä, mitä hän kohtasi siellä. Tässä on ote hänen blogistaan, missä hän kuvaa matkaansa kotiin:
 
"Havaitsin ensin leijuvani enimmäkseen pimeässä paikassa. Kaukana joka suunnassa oli valtavia kuplia, joiden oletin olevan niitä eri jumalolentojen, ylösnousseiden mestarien ja arkkienkelien – muutamia mainitakseni – neljännen ulottuvuuden synteettisiä todellisuuksia, joihin George Kavassilas on viitannut monta kertaa. Opastukseni on ollut aina välttää näitä – kiertää ne ja olla yhdistymättä niihin.
 
Sitten avautui tunneli tai madonreikä, joka johti minut sen suuren tyhjiön läpi, joka erottaa neljännen ulottuvuuden viidennestä. Voin nähdä korkeamman itseni tämän tunnelin toisessa päässä ja se yllytti minua eteenpäin kuin huutosakin johtaja. Tunnelista päästyäni etenin ulottuvuuksiin, jotka johtivat tähtiportille Linnunratagalaksin keskuksessa. Pystyin näkemään monia muita todellisuuksia ulottuvuuksissa 5-8, mutta taaskaan tehtäväni ei ollut yhdistyä mihinkään niistä. Tässä kohtaa vilkaisin myös taakseni ja oli yllättynyt nähdessäni, että kokonainen olentojoukko seurasi takanani melkein kuin komeetan pyrstö. Tulkintani tästä on, että aina kun yksilö lähtee tälle viimeiselle matkalle, on muita – kenties samasta sieluperheestä – jotka poistuvat neljännen ulottuvuuden alueelta samaan aikaan, jotta kaikki voivat nousta ylemmäs yhdessä.
 
Normaali informaatiomallien kerääminen mikä tapahtuu Linnunratatähtiportin yhdeksännessä ulottuvuudessa, oli erittäin lyhyt tällä kertaa. Tämä kertoo minulle, että yksilön täytyy olla melko selkeä/puhdas täällä 3D:ssä, ennen kuin tämä matka edes alkaa.
 
Ulottuvuuksiin 10-12. Kuten olen sanonut aiemmin, heti kun putkahtaa Linnunratatähtiportin toiselle puolelle, kaikki näyttävät ja tuntuvat melko samalta. Täällä luodaan todellinen ryhmätietoisuus. Tunsin itseni tulevan suuremmaksi ja laajemmaksi, kun yhdistyin toisiin tietoisuuksiin, jotka olivat samalla matkalla kanssani. Kenties yhdistyin niihin moniin olentoihin, jotka seurasivat minua. Kaikki tämä oli myös hyvin organisoitua, kuin pyhän geometrian kuvio.
 
Tietoisuus minkä osa olin nyt, värähteli jatkuvasti korkeammalla, tuli suuremmaksi ja laajemmaksi ja liikkui nopeammin, kun se lähestyi tämän universumin poistumisportaalia. Näytti siltä, että suuremmasta itsestäni oli tullut tässä kohtaa yhtä suuri kuin universumi. Putkahdin portaalin läpi ja sain lyhyen vilauksen monista universumeista, joita on multiversumissa. En selvästikään pysähtynyt tutkimaan mitään niistä.
 
Jonkin ajan kuluttua päädyin yhdistymään energiakenttään, mitä voin kuvata maanäkökulmastani "Kaikeksi olevaiseksi" tai "Lähteeksi". Tämä tila oli väriltään haaleaa kultaa ilman mitään muotoja tai energiavirtoja. Se oli täysin puhdas ja yhtenäinen. Siellä ei tapahtunut ns. mitään! Kuvaisin jopa niin, että siitä puuttui kaikki tietoisuus, koska tietoisuuden läsnäolo vihjaisi jonkinlaiseen ajatteluprosessiin eikä siellä tapahtunut mitään tällaista. Kuvittele olevasi avaruudessa, mikä on täysin neutraali, ja siitä puuttuu liike, ääni, tunteet, ajatukset, tarpeet ja tavoitteet ja se on täysin nyt-hetkessä ilman tarvetta mennä menneisyyteen tai tulevaisuuteen. Se oli kaikki ja samaan aikaan ei-mitään. Hyvin vaikea kuvata.
 
Oliko tämä siis koti? Näin pitkälle pääsin tämän päivän "laukaisussa", joten kolmannen ja neljännen ulottuvuuden perspektiivistäni se luultavasti oli. Onko enemmän tämän tuolla puolen? Luultavasti, kun olemme äärettömässä luomakunnassa. Nyt kun olen käynyt tässä Lähdepaikassa, voin palata sinne koska tahansa. Se on täydellinen paikka levätä ja vain olla."
 
Lue Carlan blogin toinen osa tästä.
 
Kehittyneet metafyysiset kyvyt
 
Useimmat ihmiset joilla on aikomus siirtyä viidenteen ulottuvuuteen, yllättyvät iloisesti, kun he saavat pääsyn korkeampiin ulottuvuuksiin ja paikkoihin sen rajoittavan matriisikerroksen ajan ja avaruuden ulkopuolella, jonka vankina olemme olleet. Kun useammat ihmiset tutkivat vankilamuurien ulkopuolella, näitä valheellisia valomatriiseja ei enää tueta ja ne hajoavat. Pääsy korkeampiin ulottuvuuksiin ei välttämättä kehity lineaarisesti. Moniulotteisina olentoina olemme aina olleet yhteydessä kaikkiin ulottuvuuksiin, mutta olemme unohtaneet, miten niihin päästään.
 
Monet ihmiset joilla on kehittyneitä metafyysisiä kykyjä, kokevat avautumisen, mikä sallii heidän opettaa kykyjä, joita he eivät koskaan uneksineet mahdollisiksi. Ihmiset jotka jo saavuttavat astraalitason takaiset alueet, menevät vielä pidemmälle. Ne jotka kanavoivat jo informaatiota korkeammalta itseltään, saavat välittömän pääsyn universaaleihin akaasisiin tiedostoihin. Hyvin lähitulevaisuudessa teleportaation pitäisi olla mahdollista fyysisen kehon dematerialisoinnin ja materialisoinnin avulla, kun kehomme muuttuu enemmän valoksi kuin tiheä fyysinen keho. Fyysisen kehon elpyminen ja nuortuminen hoitaa kaikki sairaudet ja ikääntymisen. Minkä tahansa tarvittavan ilmentäminen taustaenergiasta, antaa rajattoman luomisen, luomisvastuun kera.
 
Ne jotka ovat valmistautuneet metafyysisten kykyjen ilmentymiseen parantumisen ja puhdistamisen avulla, pystyvät hyödyntämään niitä X-aallon tulemisen myötä. Tämä on todella jännittävää aikaa elää tällä planeetalla riippumatta siitä, mitä kaaos purkaa tähän transformaatioon ja lisääntyneeseen kyvykkyyteen liittyen.
 
Indigot ja tähtilapset keksivät ja valmistavat teknologiaa, mitä tarvitaan planeetan puhdistamiseen. Ne jotka ovat osoittautuneet negatiivisiksi itsensä palvelijoiksi, erotetaan niistä, jotka toimivat rakkaudessa ja harmoniassa. Maailma muuttuu iäksi, ei vain tuhanneksi vuodeksi. Se miten paljon maailma muuttuu, riippuu meistä, ja se miten nopeasti pääsemme perille, riippuu siitä, miten nopeasti pystymme purkamaan rajoitteet. Miten suuria olet valmis uneksimaan?
 
Muuttaako X-aalto maailman hetkessä? Maailma on jo muuttunut tulevaisuudessa. Ajan ulkopuolella maailma on täydellinen. Reitti täydellisyyden yhdistämiseen nyt-hetkeen fyysisyyteen ja tämän täydellisyyden ilmentymisen vaatima aika riippuvat ihmisistä. Samalla kun jotkut ihmiset muuttuvat välittömästi energia-aaltojen tullessa syyskuussa, toiset yrittävät tietää, mikä heihin iski. Valmistautukaa nyt sillä aikomuksella, ettei teillä ole rajoja sille, mitä voitte tehdä tällä energialla.
 
Löydä lisää valmistautumisesta ja X-aallosta tohtori Simon Atkinsin haastattelusta. Simon palaa päivityksen kera Cosmic Awakening Show'hun 27.8.!
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >