HomeViestejäMichelle Walling20.6.2015 - Kiireellinen! Huikea astrologinen tähtisiemenviesti ilmentämiseen

20.6.2015 - Kiireellinen! Huikea astrologinen tähtisiemenviesti ilmentämiseen

KIIREELLINEN! HUIKEA ASTROLOGINEN TÄHTISIEMENVIESTI ILMENTÄMISEEN

Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
20.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Heinäkuu tuo tärkeän mahdollisuuden tähtisiementen yhdistymiseen aikomuksenaan luoda todellisuus, minkä haluamme kokea. Vahvistukset ja synkronismi johtavat meidät tärkeiden viestien luo, jotka voidaan jakaa ja yhdistyä samanmielisten sielujen kanssa, parhaan mahdollisen lopputuloksen ilmentämiseksi ihmiskunnalle. Löydämme itsemme yhdestä tällaisesta ajasta nyt ja tämä viesti on täynnä toivoa, mutta vaatii, että teemme sitä työtä, mitä muistamme tulleemme tänne tekemään.
 
On erittäin tärkeää muistaa, että luomme oman todellisuutemme. Me jotka olemme tietoisia ja heräämme täyteen voimaan täysivaltaisena vapaana sieluna, jolla on elämä tällä hetkellä ihmiskehossa, opimme, miten hallitaan tämä tilanne ollessamme edelleen 3D-vankilamatriisissa. Käyttämällä aikomusta ja mielikuvitusta "tahdomme" itsemme pois tästä joka päivä, kun heräämme tällä planeetalla. Aikajanat muuttuvat jatkuvasti ja opimme, miten hyödymme yhdistymisestä tähtisiemeninä luomaan siirtymisen haluamaamme taajuuteen.
 
Astrologi Carl Bordeaux'n mukaan olemme tulossa uudenkuun myötä 16.7. harvinaiseen astrologiseen asetelmaan, mikä on täydellinen halumme ilmentämiseen luottavaisena ja määrätietoisesti:
 
"Tähän saakka eikä pidemmälle
 
Monta kuukautta astrologinen viesti on ollut: haastavia ja toistuvia tunnevapautuksia, hämmennystä ja päättämättömyyttä. Tämä muuttuu melkein varmasti heinäkuussa.
 
Neptunus, Kheiron, Nessus ja Saturnus ovat pehmittäneet maaperää. Positiiviset aspektit ovat kylväneet toivon ja pyrkimyksen siemeniä ja alkaneet viitoittaa tietä eteenpäin.
 
Alkaen hyvin pian – heti kun heinäkuun uusikuu alkaa tuntua – määrittelemme tavoitteen itsellemme. Tunnemme tiukkaa ja oikeudenmukaista päättäväisyyttä saavuttaa tuon tavoitteen, vaikka se merkitsisi niiden suoraa kohtaamista, jotka vastustavat meitä.
 
Kuun työ
 
Rapu jota tällä hetkellä transitoi aurinko, on kuun kotimerkki. Sekä Rapu että kuu liittyvät läheisesti keskeiseen neljänteen huoneeseen psyykkisesti ja henkisesti.
 
Rapu, kuu ja neljäs huone liittyvät läheisesti mallien kutomiseen tiedostamattomassa mielessämme. Nämä mallit vaikuttavat henkisyyteemme ja psyykeemme. Ne vaikuttavat voimakkaasti asenteisiimme ja käyttäytymiseemme, jolleivät yksinkertaisesti määrää niitä.
 
Kuu äärimmillään
 
Joka heinäkuu aurinko transitoi Rapua ja asettaa energiapainotuksensa syviin psyykkisiin ja henkisiin prosesseihin, joita Rapu, kuu ja neljäs huone hallitsevat. Heinäkuussa 2015 monet tekijät lisäävät dramaattisesti tätä fokusta ja voimistavat, nopeuttavat, vahvistavat ja henkistävät näitä psyykkisiä ja henkisiä prosesseja.
 
Heinäkuussa 2015 on kolme kuuta:
- täysikuu Kauriissa 2.7.
- uusikuu Ravussa 16.7.
- täysikuu Vesimiehessä 31.7.
 
Yksin tämä kuuenergiamäärä laittaa psyykkiset ja henkiset prosessit ylikierroksille. Mutta on muutakin.
 
Vakavasti otettava Sirius
 
Sirius on tähän saakka kirkkain tähti taivaalla. Se on myös pyhin tähti. Koska se sijaitsee Ravussa, pidän Siriusta korkeamman tietoisuuden valona, mikä säteilee Ravun hallitsemien psyykkisten ja henkisten prosessien läpi.
 
Mallit mitä kudomme kuun kuukausikierron kuluessa, eivät saa olla niin tiiviitä, että ne estävät henkisen intuition valon, mitä säteilee vakaasti Ravusta antaen näkemystä, opastusta ja tukea. Symbolisesti tämä merkitsee, ettei meidän pidä estää Siriuksen valoa kutomalla tiukkoja ja läpinäkymättömiä malleja piilotajuntaamme.
 
Suhteellisen harvoin poikkeuksin uudenkuun yhtymä tuottaa riittävän vahvan Sirius-energiasääteen pehmentämään tiukimmat ja läpinäkymättömimmät mallimme alitajunnassa ja tunkeutumaan niihin – vaikka jotkut saattavat olla niin hauraita, että napsahtavat paineen alla.
 
Kannattaa panna merkille, että historiallisesti Rapu-Kaurisakseli on osoittautunut hyvin herkäksi. Pluton transiitti tähän akseliin Ravussa tai Kauriissa on johdonmukaisesti korreloinut merkittäviin historian tapahtumiin.
 
Uudenkuun hetkellä 16.7. Mars, Merkurius ja Sirius liittyvät yhteen. Tämä triplayhtymä on tarkassa oppositiossa perääntyvään Plutoon Kauriissa. Astrologisesti ajateltuna Merkuriuksen, Siriuksen ja Marsin välinen etäisyys on mitättömän pieni.
 
Tämä tarkka yhtymä ja oppositio on hyvin epätavallinen. Tarkistin 1600-luvulle saakka enkä löytänyt mitään vastaavaa."
 
Voit lukea Carlin koko heinäkuun astrologiaennusteen täältä (englanniksi).
 
Pidin hiljattain Kosminen herääminen –ohjelman parantaja Daniel Teaguen kanssa, jolla on monta virkaa, mm. viestien vastaanottaminen hyväntahtoisilta maan ulkopuolisilta olennoilta. Daniel sai kiireisen viestin tähtisiemenille kolmessa eri tilanteessa ja jakaa nämä viestit 42.50 minuutin kohdasta alkaen ohjelman nauhoituksessa.
 
Video Cosmic Awakening Show 19.6.2015
 
51.46 minuutin kohdalla sanon haastattelussa: "Olen kanssasi täysin samaa mieltä ja olen täysin samaa mieltä tämän viestin kanssa. Kun yhdistymme ihmiskuntana ja ilmaisemme aikomuksen siitä, mitä haluamme tällä planeetalla, se tapahtuu." Kumppanini Gregg Prescott kuunteli takaverannalla ohjelmaa ja heti, kun sanoin näin, hyvin suuri keltavalkoinen valopallo viuhahti taivaan poikki ja hävisi. Gregg näki taivaan hyvin rajoittuneesti verannan katon vuoksi, joten se tapahtui juuri siinä, missä hän kykeni näkemään sen. Asumme Sarasotassa, Floridassa ja se oli naapurin katonharjan yläpuolella, mikä on itä-länsisuunnassa Meksikonlahdelle päin. Meille kummallekin tämä oli vahvistus, että tämä viesti on hyvin tärkeä tänä aikana ja meillä on todella positiivista vaikutusta.
 
(Suom. huom. Teaguen saama viesti pähkinänkuoressa: aikomuksen ilmaiseminen rauhasta, kasvusta, vauraudesta, rakkaudesta ja elämästä Gaian värähtelyn nostamiseksi.)
 
Monet metafyysiset ja henkiset tähtisiemenryhmät ovat osoittaneet aikomuksen voiman ja miten se voi muuttaa havaitsemaamme todellisuutta. He ovat heikentäneet maanjäristyksiä, tsunameja ja muita luonnonkatastrofeja, mitkä olisivat varmasti vaatineet enemmän kuolonuhreja. He ovat liittyneet ryhmiin auttamaan ihmiskuntaa siirtymisessä eteenpäin positiivisemman todennäköisyyden kera, mikä saa suunnitellun tuhon häviämään kuin taikaiskusta. Monet näistä ihmisistä "lentävät tutkan alla" ja tekevät ihmiskunnan palvelutyötä nöyrän päättäväisesti ilman tunnustusta. Tähän sisältyvät ne, jotka tekevät verkkotyötä ilkeiden maan ulkopuolisten tähtiporttien sulkemiseksi sekä positiivisten energiatähtiporttien vahvistamiseksi.
 
Monet näistä tähtisiemenistä ovat tulleet pois piilosta voidakseen kokoontua samanmielisten yksilöjen kanssa. Osa tähtisiementen työtä on muuttunut päivittäiseksi auransa puhdistamiseksi ja niiden kosmisten energioiden integroimiseksi, joita tulee Suuresta keskusauringosta oman aurinkomme kautta. Olemme maadoittaneet näitä energioita planeetan ytimeen ja verkkoihin käyttämällä kehoamme maadoitusjohtona. Voidaksemme maadoittaa maksimimäärän energioita ihmistietoisuusverkkoon, on tullut välttämättömäksi pitää chakrat puhtaana sekä aura tai energiakenttä ehjänä ja suojattuna.
 
Nyt on aika yhdistyä ja keskittyä päivittäin sen elämän luomiseen, mitä haluamme planeetalle. Voimme käyttää uudenkuun energia-asetelmaa 16.7. yhdistyäksemme ryhmiin ja vahvistaa haluamme ilmentää rauhaa, kasvua, vaurautta, rakkautta ja valoa. Sen muistaminen kuka olemme tähtisiemenenä ja miksi olemme täällä, aktivoi DNA-geenikoodimme. Monia asioita tapahtuu planeetalla samanaikaisesti työntämään energiamuutosta eteenpäin ja elämme todella jännittäviä aikoja.
 
Samalla kun kaaoksen ja petoksen näkyviin tuleminen jatkuu planeetalla epätoivoisina yrityksinä estää menestyksemme, meitä vaaditaan olemaan pimeyden tarkkailija, jotta universumi pystyy auttamaan meitä tasapainottamaan tämän pimeyden valolla. Fokuksemme olisi parasta tällä hetkellä olla siirtyminen eteenpäin vähimmän mahdollisen ihmiskärsimyksen kera, kun ensimmäinen monista asioista tapahtuu pian avaamaan mahdollisimman monen ihmisen silmät. Suunnitelmana on aina ollut kyetä herättämään ja parantamaan niin monia ihmisiä, kuin voimme. Lukumäärä olisi aiheuttanut pettymystä 21.12.2012, mutta on suuri toivo, että sitten kun tämä kaikki on ohi, olemme hyvin tyytyväisiä, että pysyimme äärimmäisen polariteetin kurssissa auttaaksemme niin monia ihmisiä, kuin voimme.
 
Nauti synkronismista ja jatka maadoittumista ja keskittymistä Äiti Maahan. Jos vain tietäisit, miten tärkeää sinun on ainoastaan olla oma itsesi tällä planeetalla tänä aikana, ottaisit tämän tehtävän erittäin vakavasti, yli kaikkien häiriötekijöiden joita ilmestyy elämääsi. Toisaalta huumori ja hauskanpito ovat upeita työkaluja päästä läpi kolmannen ulottuvuuden liejusta ja pitää taajuutesi korkeana ja vahvana.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >