HomeViestejäMichelle Walling2.3.2015 - Haluammeko oikeasti positiivisen aikajanan?

2.3.2015 - Haluammeko oikeasti positiivisen aikajanan?

HALUAMMEKO OIKEASTI POSITIIVISEN AIKAJANAN?
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
2.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Nyt kun opimme totuuden siitä, mitä maapallolla tapahtuu, mikä tahnansa näyttää paremmalta vaihtoehdolta sille, mitä meillä on, kunhan se on positiivista. Meidän täytyy kuitenkin tiedostaa ne "syötti ja vaihto" –tekniikat*, joita matriisin viekkaat ohjelmoijat käyttävät. Tarvitsemmeko lainkaan aikajanaa vai haluammeko poistua kokonaan positiivinen/negatiivinen –aikajanamatriisista?
 
(*Suom. huom. asiakas houkutellaan sisään käyttäen syöttinä matalahintaista tuotetta ja sitten kauppaan mentäessä tuotetta ei olekaan tai kaupataan innokkaasti korvaavaa tuotetta korkeampaan hintaan)
 
Erittäin suosittu radioisäntä on julistanut, että olemme nyt positiivisella aikajanalla. Tämän henkilön otsikossa lukee: "Aikatiede osoittaa maapallon vaihtaneen positiiviselle aikajanalle aika-avaruushologrammissamme!" Vaikka se saattaa olla upeaa taisteluhengen nostamisessa, se peittää mukavasti kolmannen oven, mikä on olla kokonaan ajan ulkopuolella. Kun alat purkaa matriisimalleja, tunnistat, että kaikki mikä on yhteydessä tieteeseen, on osa peliä. Tiede on luotu johtamaan meitä harhaan, luomaan todisteita asioista, jotta niistä tehdään totta. Siihen on sekoitettu myös vähän totuutta, mikä tässä tapauksessa osoittaa, että olemme aika-avaruushologrammissa.
 
Meille on opetettu brahma-sykleistä ja sykleistä syklien sisällä, mitkä ovat oletettavasti osa luomista. Meille ei kerrota sitä, että luonnonmukainen luominen on aikasyklien ulkopuolella. Aikaa, avaruutta/paikkaa ja valoa käytettiin luomaan matriisi, missä luoja halusi matkia todellista luomista. Sellaisia työkaluja kuin astrologia, geometriset symbolit, matematiikka ja mustan magian loitsut, käytetään tässä luomisessa, jotta se pidetään virtaamassa tasaisesti.
 
Astrologia johtaa aikalukkoon, missä on pyöreä kalenteri näyttämään, mihin sykliin meidän on tarkoitus mennä. Olemme siirtyneet mekaanisesti kultaisista ajoista pimeisiin aikoihin ja taas takaisin. Itse asiassa monet ihmiset tietävät jo, että on kultaisen aikakauden aika, koska se tulee seuraavaksi aikataulun mukaan. Kultaiseen aikaan siirtymiseksi kaikki se mikä ei toimi, täytyy tuhota. Kuulostaako tämä vähän hullulta – luoda asioita, tuhota ne ja luoda taas uusi imperiumi hallitsemaan, vain tuhottavaksi taas myöhemmin?
 
Kultaiset ajat kestävät vain yhden kolmasosan ajasta, kun taas pimeät ajat kestävät muun osan ajasta. Odotas hetki, se on vähän epäreilua, eikö vain? Kun luin, että tämä rauhanaika kestää tuhat vuotta, hälyytyskelloni alkoivat soida. Mitä sen jälkeen tapahtuu? Aloitammeko taas sodat ja tuhoamme sen, mitä olemme rakentaneet?
 
Kaikki mikä liittyy aikaan, on osa matriisia. On sanottu, että tuolla jossain on todellisuus, mihin kerran olimme yhdistyneet ja mikä on ajattomuudessa. Vaikka saattaa olla luonnonmukainen lineaarinen ilmaisu, minkä voimme kokea, meidät on leikattu irti siitä tässä matriisissa. Kronos on Isä Aika ja se on Saturnus astro-teologiassa. Saturnus on Saatana ja se on laittanut sinut leimaamaan kellokortin joka päivä, kun heräät, ja jatkat sen tekemistä uudestaan, kunnes lopulta tajuat.
 
En ole käyttänyt rannekelloa viiteen vuoteen. Minulla ei herätyskelloja. En aseta uunin ja mikroaaltouunin kelloa oikeaan aikaan. Monta kertaa silloin kun katson kelloa, kuten autossa tai puhelimessa, näen 11:11 tai 1:11. Alan todella ihmetellä, onko tämä koodi, joka pitää minut matriisissa.
 
Alan ajatella, etten halua olla enää Jousimies. Synnymme jonkin merkin alla, mikä hahmottelee, mitä luonteenpiirteitä ja energiapuumerkkiä kannamme voidaksemme täyttää ne sopimukset, joiden kanssa tulimme tähän elämään. Tuon syntymäaikani energiapuumerkkileiman hyväksyminen on ansa, mikä pitää minut tuossa aikasilmukassa. En ole se. Olen ääretön energia, millä on tämä fyysinen kokemus, ja voidakseni olla, kuka olen, en aio sokeasti hyväksyä sitä, mikä minuun laitetaan jonain määritelmänä.
 
Karuselli on pyörinyt hyvin pitkään pysähtymättä. Kun aikaa toistavat syklit syklien sisällä tulevat loppuun, se on merkki niille, jotka ovat valmiita, hypätä pois karusellista. Maassa on monia ihmisiä varmistamassa, että he laskeutuvat turvallisesti. Jos riittävä määrä ihmisiä lähtee karusellista, toivottavasti töpseli vedetään seinästä ja se lopettaa toimintansa.
 
Varo, mitä toivot, kun positiivinen aikajana esitellään vaihtoehtona. Vaikka jotkut ihmiset saattavat haluta kokea tätä luomista vähän lisää, jotkut meistä ovat valmiita jättämään ajan kokonaan. Asian ytimenä on, että meidän täytyy jatkuvasti kyseenalaistaa kaikki ja auttaa kaikkia muita kyseenalaistamaan kaikki. Jos et kyseenalaista, seuraat laumaa, mikä on osa matriisin ohjelmointia.
 
Olen löytänyt yhden totuuden ja sen on hyvin yksinkertainen. Ainoastaan rakkaus on totta, kaikki muu on osa matriisia. Siirry rakkauteen, siirtymiseksi pois matriisista, koska se on asia, mitä ei voi kopioida tai käyttää sinua vastaan.
 
Liite:
 
Tässä on pieni tarina, selostus ajasta, jonka haluaisin jakaa.
 
Ajattelen arvokkainta omaisuutta, mitä ex-miehelläni oli, ja minusta se on ironista. Kuten jotkut teistä tietävät, työskentelimme yhdessä öljy- ja kaasuteollisuudessa, ja hän teki töitä 25 vuotta suurille yrityksille, jotka helposti tunnistaisitte. Yhtenä vuosipäivänään hän sai kauniin kaappikellon. Se oli hänen ylpeytensä ja ilonsa. Sanon "oli", koska muutimme Teksasissa Houstonista takaisin Fort Worthiin yhtenä päivänä ja seurasimme hänen kanssaan muuttoautoa, joka veti perävaunua, missä oli tavaroitamme.
 
Tulimme mäen yli ja näimme tulipalon kaukana. Kun pääsimme lähemmäs, näimme, että se oli bensa-asemalla. Kun pääsimme vielä lähemmäs, näimme, että tuo tulipalo bensa-asemalla olivat kaikki huonekalumme perävaunussa. Jarrut olivat syttyneet tuleen eikä kuskina ollut kaveri tiennyt siitä ja hän oli pysähtynyt bensa-asemalle tankkaamaan. Myyjä sulki pumput ja paloauto oli minuuttien päässä – onneksi se oli pieni kaupunki eikä kukaan loukkaantunut, paitsi muuttomies.
 
Ex-mieheni oli kauhuissaan, koska osa hänen arvokkaasta omaisuudestaan oli tuossa perävaunussa. Hän huusi: "Kelloni on siellä!" Muuttomies olin niin kauhuissaan, että hän avasi perävaunun takaosan ja poltti kätensä vetäessään muutamia huonekaluja saadakseen kellon pois. Minulla oli "jalokivikaappi", mikä kärventyi vain yhdeltä puolelta ja se pelastui. Ex-mieheni kello pelastui – tavallaan. Silloin tuuli raivokkaasti ja yritti saada liekkejä leviämään. Kehotin muuttomiestä irrottamaan autonsa, ettei hän menettäisi kaikkea, ja olemaan huolehtimatta huonekaluista. Kun hän oli poissa, katselin hidastettuna kohtausta, mitä en unohda koskaan. Tuuli kaatoi arvokkaan kellon ja lasi pirstoutui. Jos joku tuntee tämäntyyppisten kellojen koneiston herkkyyden, niin punnukset ja liikkuvat osat on nollattava päästäessä perille. Muuttomies palasi siirrettyään autonsa ja oli vielä kauhistuneempi. Katselin, kun ex-mieheni vaikeroi kellon menetystä.
 
Tämä oli juuri ennen heräämistäni, mutta näin jo silloin, ettei jokin ollut oikein. Hän osti uuden kellon vakuutuskorvausrahoilla, muttei se ollut koskaan sama asia hänelle. Miten ironista, että öljy- ja kaasuteollisuus oli käyttänyt sellaista aikasymbolia palkitakseen monet ohjelmointi- ja palveluvuodet.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >