HomeViestejäMichelle Walling20.2.2015 - Voiko viides ulottuvuus ja uusi aika olla ansa?

20.2.2015 - Voiko viides ulottuvuus ja uusi aika olla ansa?

VOIKO VIIDES ULOTTUVUUS JA UUSI AIKA OLLA ANSA?
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
20.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä on yksi vaikeimmista artikkeleista, minkä olen kirjoittanut, ja minulla on tunne, että lisää on tulossa. Kaiken kyseenalaistamisfilosofiassani olen kompastunut opetuksiin, jotka osoittavat, että viides ulottuvuus sekä uusi maa saattavat olla ansa, mikä pitää meidät lukittuna matriisiin.
 
Kaikki näyttää olevan takaperin ja ylösalaisin todellisuudessamme. En liioittele sanoessani "kaikki". Se tuntuu pahalta unelta ja ironista kyllä, voidaksemme muuttaa sen meidän täytyi kokea se, mitä emme halunneet, ja tunnistaa, miten se tuli olemaan. Tietääksemme, mikä viides ulottuvuus oli, meidän täytyi haluta ulottuvuus, mikä näyttää korkeammalta kuin tämä. Kaikki olisi parempaa kuin olla täällä, tässä tiheässä paikassa, missä emme voi nähdä ulottuvuuksia ympärillämme, eikö vain? En ole enää varma tästä.
 
Olemme jo olleet korkeammissa ulottuvuuksissa ja kun edistyimme, menimme ALASPÄIN ulottuvuuksissa. Tiesimme luonnostaan, että voidaksemme ylösnousta, meidän täytyi mennä tynnyrin pohjalle ja tuoda asiat ylös sieltä tai erityisesti korjata se, mikä oli tehty planeetan aikajanoille.
 
On luonnollinen maapallomalli, mitä muokattiin luomaan aikasilmukkamatriisi, mitä on koettu Atlantisen ajasta saakka, jolloin navat kallistuivat planeetalla. Silloin kun navat kallistuivat, se aiheuttaa todellisuuteemme aika-avaruusrepeämän, mikä sallii uuden todellisuuden lisäämisen. Repeämät on kursittu kokoon ja astraalitason arkonit/arkontit pyörittävät aika- ja hajottamisohjelmia pitääkseen meidät vankina, jotta ne voivat käyttää energiaamme ruuakseen.
 
Kaiken aikaa olen turhautunut ajatellessani, että jotta ihmiset voivat tehdä valinnan siitä, missä he haluavat olla suuren syklin lopussa (kaikki syklit syklien sisällä päättyvät), heidän täytyy saada informaatiota tehdäkseen tietoisen valinnan. Sisäinen missioni on ollut julkaista informaatiota voidakseni kouluttaa niitä, jotka haluavat tietää. Käytettävissä on ollut paljon informaatiota, mutta on tehty ärsytyskynnyksen alapuolella olevaa sisäistä ohjelmointia, jotteivät ihmisten sallita kyseenalaistaa mitään. Tyypillinen elämän hyörinä – menemistä töihin, tulemista takaisin kotiin päivälliselle, menemistä nukkumaan ja tämän toistamista viikon loppuun saakka, jolloin hoidetaan huushollin askareita ainoastaan sunnuntain ollessa rentoutumiseen – on saanut ihmiset tietämättään haluamaan parempaa (astraali)maailmaa, missä he uneksivat, ettei tarvitse tehdä töitä eikä tarvita rahaa. Olin yksi näistä hyörijöistä vain viisi lyhyttä vuotta sitten.
 
Opiskelin viisi vuotta melkein joka päivä, vain löytääkseni itseni hämmentyneenä ja juoksemasta ympyrää, minkä astraaliolennot olivat huolellisesti laatineet saadakseen minut uuden "valitse uusi maa" -ajattelumallin ansaan. Vaikka luonnonmukainen malli edellytti "ei rahaa" tai "ei työskentelemistä orjana", tämä vääristyy uuden maan haluamiseksi osana uutta astrologista hallinta- ja kontrollointisykliä.
 
Todellisuudessa maapallo ja aurinko ovat kaksi luonnonmukaista aistivaa olentoa, jotka sallivat sielujen inkarnoitua fyysisyyteen tähtiporttien kautta. Mutta tätä on vääristetty ja jos uusi maa istutetaan alitajuntaan ohjelmoinnilla eläessäsi planeetalla, niin sielun jättäessä kehon kuolemassa, voit löytää monia uusia maapalloja astraalitasolta ja valita tuon olemassaolon. Sama pätee yksilön ajatukseen taivaasta ja sinne johtavista helmiporteista – kaikki on osa astraalitason aikamatriisiohjelmaa. On myös samaa juonta värähdellä takaisin "ylös" viidenteen ulottuvuuteen.
 
Henkilökohtaisesti kanssani resonoi eniten poistuminen matriisiohjelmasta ja meneminen takaisin luonnonmukaiseen maamalliin. Puhun tästä haastattelussa, jonka tein "Lily Eartlingin" kanssa tällä videolla.
 
Luonnonmukainen maamalli näyttää maalitaulusymbolilta, missä ympyrän keskellä on piste. Matriisiohjelma on jin/jang-symboli, mikä on työnnetty henkisyyteen hyvänä asiana, tasapainona pimeyden ja valon välillä. Kun raamatussa puhutaan "tulkoon valkeus", se merkitsi aikaa, jolloin sielut erotettiin Lähteestä käyttämällä valoa (sateenkaarimatriisi) kokemiseen.
 
Valo on tulkittu väärin hyväksi asiaksi. Minäkin olen käyttänyt "valoa" aiemmissa artikkeleissani, koska se oli osa syvää ärsytyskynnyksen alittavaa ohjelmaa, mikä oli pyörinyt sisälläni uudestaan ja uudestaan joka elämässä. Olen palvellut monta kertaa valoa hyvin mm. essealaisena, temppeliherrana ja kuningattarena. Olen kumuloinut kaikki nämä elämät voidakseni palata Lähteeseen persoonallisuuteni täynnä kokemuksia ja olen kasvattanut laajasti kokoa/energiamassaa ja viisautta.
 
Tänä päivänä en ole enää nuo elämät enkä nuo ihmiset. Ne olivat astraalitason kokemuksia. Kutsun sisään kaikki osani, jotka olivat moniulotteisia/astraalia ja parannan ne voidakseni palata tapaan saada maainkarnaatio ilman äärimmäistä polariteettia tai jinia/jangia.
 
Minulla on luontainen muistikuva noista elämistä, jolloin ennen napamuutosta Altantiksella pystyimme luomaan mitä tahansa taustaenergiasta, mitä kutsutaan "pimeydeksi". Se on vailla valoa. Valolla luominen on osa "pimeiden olentojen" ohjelmaa uni- tai astraalimaailmassa, missä kaikki voivat olla valoluoja. Kaikki on ylösalaisin ja nurinpäin, kun sinut ohjelmoitiin pitämään "pimeää" huonona sanana, koska he kutsuivat itseään "pimeiksi", minkä itse asiassa pitäisi olla "negatiivinen". Polariteetin vastapuoli on positiivinen ja meillä on ollut myös näitä elämiä, vain saadaksemme asiat lopulta palaamaan taas kerran negatiivisiksi pimeiksi ajoiksi.
 
Olen kirjoittanut artikkeleita myös valheellisesta valomatriisista, mikä vetää meitä magneettimaisesti, silloin kun kuolemme, jotta meidät voidaan kierrättää tunnelin läpi. He huijaavat meidät reinkarnoitumaan uudestaan matriisin sisällä. Tämä kierrätyskeskus on luultavasti kuussa, koska Hollywood kuvaa "miestä/ihmistä kuussa" ja Dreamworksin logo kuvaa poikaa, joka istuu kuussa kalastamassa (sieluja). Maapallolla on luonnonmukainen portaali yhdistyneenä Lähteeseen, mikä on pikimusta – se on tyhjiö. Tämä näyttää vaikealta hyväksyä, koska ohjelmointi menee hyvin syvälle halussa säteillä valoa pimeyteen, jotta kätketyt asiat voidaan paljastaa.
 
Monet ihmiset haluavat poistua tästä matriisista jättämällä planeetan, tapahtuu se sitten aluksissa tai kuolemassa ja saada sielunsa poistumaan auringon kautta. Dragoniaanijärjestelmä on saanut huomiomme muualle ja ohjelmoinut meidät vihaamaan planeettamme, missä kärsimme maanmuutoksista, kuten kuivuudesta, tulvista, tulivuorenpurkauksista ja maanjäristyksistä. Maapallo on kuitenkin luonnonmukaisesti sidottu Lähteeseen, mikä merkitsee, että se on avaruusaluksemme ja se voi viedä meidät pois tästä matriisista! Keho on avaruuspukumme.
 
Maapallo toimii ihmiskunnan vapautumiseksi astraalimaailmoista olemalla sallimatta napavaihdoksen tapahtua. Tietoisuusmuutos laittaa meidät taas positiiviselle aikajanalle, mikä on osa jin/jang-astraaliaikajanasilmukkaa. Meidän jotka olemme valmiita tämän kokemuksen osalta, täytyy todellisuudessa kerätä moniulotteiset/astraaliolentoelämämme ja liittyä taas yhdeksi sieluksi, täysin yhdistyneenä Lähteeseen. Tämä sielu siirtyy sitten planeetan tähtiportin läpi, mikä on yhteydessä Lähteeseen, ja siellä persoonallisuus ja kaikki kokemukset jäävät koskemattomiksi. Maapallo on valinnut luonnonmukaisen aikajanan astraalisilmukan sijasta ja voimme liittyä siihen tekemällä tietoisen päätöksen siitä vapaalla tahdollamme.
 
Meidät on jaettu, rikottu ja erotettu monta kertaa, jotta sielustamme tulee niin pirstoutunut, että kadotamme tuntuman sieluolemukseemme ja unohdamme, kuka olemme. Nyt on se aika, jolloin Gaia on pysäyttänyt napavaihdoksen antaakseen niille, jotka haluavat päästä pois oravanpyörästä, tilaisuusikkunan tehdä se. Sekin on valmis tämän kokemuksen osalta.
 
Monet valitsevat taas kerran astraalimaailmakierron ja se on ok heille – vaikka sen täytyy tapahtua toisella planeetalla. Niille jotka kuulivat kutsun, se on todella herätys matkustaa maaplaneetalla ihmisavaruuspuvussa. Astraalimaailmassa olevilla on vaikeaa pysyä sen pinnalla, kun se nostaa värähtelyään. Jonotimme kehoon inkarnoitumista, koska tiesimme, että näin voisimme parhaiten päästä Gaian portaaliin, kun kehomme on tehty sen materiaalista. Taistelemme nyt pysyäksemme elossa kehossa, mikä on yhdistynyt ikuiseen Lähteeseen maapallon ytimen kautta. Pysy kuulolla saadaksesi selville, miten parannat itsesi, miten pysyt elossa ja miten Gaia työntää meidät positiiviselta astraaliaikajanalta palautetulle luonnonmukaiselle planeetta-aikajanalle vuoteen 2017 mennessä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >