HomeViestejäMichelle Walling29.11.2014 - Kuka sinua opastaa?

29.11.2014 - Kuka sinua opastaa?

KUKA SINUA OPASTAA?

Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
29.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jinnit, henget, ylösnousseet mestarit, henkioppaat, enkelit ja arkkienkelit odottavat auttamistasi, kun pyydät apua. Kysymys kuuluu: ketkä auttavat sinua oman värähtelysi perusteella?

Taika stimuloi sisäistä lasta

Kun vartuin, television kaksi suosikkisarjaani olivat "I Dream of Jeannie" ja "Vaimoni on noita". Jokin sytytti muiston kyvystä ilmentää tyhjästä tai hävitä yhdestä paikasta ja ilmestyä toiseen. Taika on aina pitänyt sisäisen lapseni innostuneena ja uteliaana mahdollisuudesta saada silmänräpäyksessä se, mitä haluaa tai tarvitsee.

Olisi kivaa, että olisi henki tai noita vaimona, jota voisi kutsua tarvitessaan apua. Kuitenkin kummankin televisio-ohjelman lähtökohtana oli, että Jeannie ja Samantha aiheuttivat vaikeuksia ja yrittävät aina saada tekemättömäksi sen, mitä olivat saaneet aikaan. Majuri Nelson ja Darren yrittivät aina vähentää heidän avuntarvettaan, jotta he voisivat elää kuolevaisena ihmisenä käyttämättä taikoja.

Ihmiskunta on nyt samalla leikkikentällä, kun oivallamme, keitä olemme. Emme ole pelkästään kuolevaisia ihmisiä, jotka kompuroivat avuttomana tämän elämän läpi. Monet meistä ovat oivaltaneet omat ilmentämiskykymme ja ovat kutsuneet apua maailmoista verhon takana, silloin kun olemme huomanneet tarvitsevamme sitä.

Astraalitason apu

Planeetta on värähdellyt erittäin pitkään hyvin matalalla taajuudella. Meillä on ollut monta elämää tässä taajuudessa, mikä on jäänyt toistuvaan kehään. Tämä kierto rikottiin 2012 ja olemme kukin löytämässä tiemme ulos pimeydestä.

Jinnit, henget ja huiputtajat elävät astraalimaailmassa, mikä on osa neljännen ulottuvuuden alempia tasoja. On myös vääriä valo-olentoja, jotka esittäytyvät arkkienkeleinä, enkeleinä ja ylösnousseina mestareina ja odottavat yhdistymistä kanssasi, kun pyydät. Ne pyrkivät varastamaan sisäisen valosi. Nämä ovat matalan värähtelytason olentoja, jotka mielellään ovat käytettävissäsi, kun kutsut epätoivoisesti apua uhriuden tai heikkouden tilasta. Universaalin "saavutetun värähtelyn lain" mukaisesti värähtelyltään samanlaiset vetävät puoleensa toisiaan.

Neljäs tiheys/viides tiheys

Joka hetki on vaihtoehtona siirtyä yli entisistä tunteista ja pelkoajatuksista. Meille jotka päätimme siirtyä viidennen ulottuvuuden taajuuteen, tämä elämä muuntaisi karman pimeistä sota-, patriarkaatti-, hallinta-, kontrollointi- ja kärsimysajoista.

Esimerkkejä pelosta ovat viha, kateus, epävarmuus ja avuttomuus. Ironista kyllä, egon tehtävä on työskennellä kanssasi ja näyttää nämä matalat värähtelytilat, jotta voit oivaltaa, miltä ne saavat olosi tuntumaan. Monet ihmiset kulkevat sielun pimeän yön läpi voidakseen kohdata pelkonsa kerta kaikkiaan.

Kun maapallo siirtyy korkeampaan, viidennen ulottuvuuden rakkausvärähtelytaajuuteen, ihmiset jakautuvat lopulta niihin, jotka pystytä käsittelemään tämän taajuuden, ja niihin jotka eivät pysty. Rakkaus on pelon vastakohta tässä kaksinaistodellisuudessa. Olemme jo nähneet todisteita tästä jakautumisesta, koska näemme, että jotkut ihmiset ovat pudonneet pois elämästämme ja jotkut ovat päättäneet lähteä planeetalta kokonaan.

Tämä taajuusmuutos on jo siirtynyt kouriintuntuvaan värähtelyyn kehossamme. Voidaksemme jatkuvasti sopia yhteen maapallon kohoavan taajuuden kanssa, entisten elämien energioita esitellään meille eri tilanteina toisten ihmisten kanssa, jotka olemme suunnitelleet ennen inkarnoitumistamme. Nämä energiat on esiteltävä toisilleen, jotta ne voidaan muuntaa ja puhdistaa ja keho voi jatkaa taajuutensa nostamista.

Tiennäyttäjät tekevät upeaa työtä ja siirtyvät rakkauteen ja puhdistavat pelkoenergioita kehostaan. Kun he puhdistavat matalampia energiataajuuksia, he tekevät tilaa korkean värähtelyolemuksena tuomiselle enemmän kehoonsa. Tämä olemus on valoa ja jos sen voisi nähdä paljaalla silmällä, se näyttäisi valomajajoilta ympäri maailmaa. Nämä majakat ovat yhteydessä ja tiennäyttäjät laajentavat yhdistäviä valosäikeitä välillään, mikä vaikuttaa vääjäämättä kaikkiin muihin.

Korkeamman värähtelyn oppaat ja mestarit

Joskus meillä olisi käyttöä näkymättömälle kädelle, joka auttaa vetämään sisään lisää korkeamman värähtelyn energiaa. Silloin kun pyydämme apua korkeammalta värähtelyltä, saamme apua korkeamman värähtelyn olennoilta. Tavallisesti pyydettävää apua käytetään toisten palvelemiseen kaikkien korkeimmaksi eduksi.

Moniulotteisina olentoina olimme jo ylösnousseet, ennen kuin värähtelymme laski. Olemme tuo ylösnoussut mestari, enkeli tai opas. Osiamme on toisilla aikajanoilla, toisissa ulottuvuuksissa ja tämän todellisuuden ulkopuolella. Kutsuessamme apua toisilta olennoilta korkeammissa maailmoissa, yhdistymme tavallisesti omaan korkeampaan aspektiimme.

Toisiin olentoihin jotka auttavat meitä korkeammista maailmoista, sisältyvät ne rakkaat, jotka ovat kuolleet ja värähdelleet tiensä rakkausulottuvuuteen. Nämä olennot päättävät usein palvella oppaina niille, jotka he ovat jättäneet taakseen, koska tämä aikamme on merkittävä. Meillä on myös muita perheitä toisilta planeetoilta, jotka tarkkailevat meitä aina ja odottavat meidän käyttävän vapaata tahtoamme opastuksen ja avun pyytämiseen.

Luojalähteen korkeimmasta perspektiivistä katsottuna, kaikki mainitut olennot ovat pelkästään itsen aspekteja. Ei arvostella korkeaa värähtelyä vs. matala värähtely. On vain niitä, jotka ovat eksyneet kauimmas Lähteestä ja niitä, jotka siirtyvät takaisin Lähdettä kohti.

Päätimme tulla tähän elämään, missä siirrymme lähemmäs Luojan rakkautta ollessamme edelleen fyysisessä kehossa maan päällä. Sitten kun ihmiskeho on puhdas negatiivisista energioista ja ajatuksista, se antaa alustan todellisen olemuksemme säteilemiselle sisältä maapallon rinnalla, mikä on korkeammassa aspektissaan fyysisessä muodossa. Tasapainossa oleminen luo fyysisessä muodossa symbioottisen suhteen sielumme kanssa sekä planeetan ja sen tekijän kanssa.

Emme pelkästään ylösnouse. Muistamme ja palaamme eheyteen ja rakkauteen. Meillä on tieto ja kipinä sisällämme ja se on yhdistynyt kaikkeen apuun, mitä koskaan tarvitsemme.

Kutsumme sitä osaamme, mikä on jo korkeammissa maailmoissa ajan ja paikan ulkopuolella, liittymään meihin täällä maan päällä tänä erittäin tärkeänä aikana. Kun nostamme taajuuttamme, emme enää ole niiden alempien astraalimuotojen ulottuvissa, jotka haluavat varastaa valomme ja pitää meidät yhteydettömänä. Olemme yksi ainoa aito valo ja tämä tieto ja sen tunnistaminen on kaikkien aikojen suurin pidetty salaisuus.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >