HomeViestejäMichelle Walling19.11.2014 - Kahdeksan vihjettä henkisestä heräämisestä

19.11.2014 - Kahdeksan vihjettä henkisestä heräämisestä

KAHDEKSAN VIHJETTÄ HENKISESTÄ HERÄÄMISESTÄ
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
19.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Periaatteessa henkistä heräämistä tapahtuu joka hetki, kun teemme valinnan. Kuitenkin yhtenä päivänä on suuri tilaisuus heräämiseen, mikä muuttaa menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden. Silloin kun päätetään kehittyä vanhojen uskomusten ja mallien yli, ilmestyy laukaisijoita ja vihjeitä, jotka ovat selviä merkkejä henkisestä heräämisestä.
 
1. Kyseenalaistamme sen, kuka olemme
 
Yksi pääasia minkä alamme kyseenalaistaa henkisessä heräämisessämme, on se, kuka oikeasti olemme. Eri opetuksista ja kirjoissa ja internetissä olevasta informaatiosta saamme vihjeitä siihen, miten käännytään sisäänpäin. Menemällä sisään oivallamme, että olemme ääretön olento, jolla on fyysinen kokemus ihmiskehossa.
 
Suurimpaan oivallukseen henkisessä heräämisessä sisältyy sen muistaminen, että meillä on aina ollut yhteys Luojaamme, mutta sen on verhonnut meiltä olentoryhmä, joka halusi kontrolloida meitä. Sitten oivallamme, ettei ole vain yhteyttä Luojalähteeseemme, vaan ymmärrämme, mitä merkitsee olla tuon Lähteen hologrammikipinä.
 
Sen ymmärtäminen, että olet kaikkivoimaisen Luojaolennon fraktaali, muuttaa kaiken, koska sen hyväksyminen, kuka olet, heijastaa Luojasi rakkautta. Se peilaa ehdotonta rakkautta ja antaa sinulle ymmärryksen identiteetistä yksilönä ja äärettömänä Luojaolentona.
 
2. Kysymme, miksi olemme täällä
 
Kun alamme oivaltaa, kuka olemme, tunnemme kiinnostusta kysyä, miksi olemme täällä. Elämäntarkoitus on erilainen jokaisella yksilöllä. Alamme kuitenkin etsiä sieluryhmiä, jotka pitävät samanlaisista asioista kuin me. Joitain ihmisiä viehättävät maan ulkopuoliset tai planeettaryhmät, kun taas toisia viehättävät meditatiiviset tai henkiset teemat. Loppujen lopuksi nämä ryhmät ovat sama asia, joka on pakattu eri tavalla, ja ne ovat upeita työkaluja yhdistyä samanmielisten ihmisten kanssa. Alamme muistaa, että teimme sopimuksia peilataksemme elämäntarkoituksia toisillemme.
 
Elämäntarkoituksemme eläminen on yksi tyydyttävimmistä asioista, mitä voimme tehdä. Se on useimpien henkisesti heränneiden ihmisten mielessä. Ihmiset tekevät usein elämäntarkoituksensa löytämisestä monimutkaisempaa, mitä sen tarvitsee olla. Monta kertaa vastaus on ollut elämässäsi kaiken aikaa, mutta energiasi ei ole ollut ohjattu sitä kohti. Sen tekeminen, mikä tekee sinun onnelliseksi vahingoittamatta toisia, on suuri vihje elämäntarkoitustasi kohti.
 
3. Elämämme kääntyy ylösalaisin
 
Sitten kun oivallamme olevamme henki, joka asuu fyysisessä kehossa, näemme yhtäkkiä elävämme maailmassa, missä kaikki on takaperin ja ylösalaisin. Alamme oikaista asioita ja vetää energiamme pois järjestelmästä, mikä on luotu orjuuttamaan ja kontrolloimaan meitä.
 
Alamme kyetä lukemaan salakoodia ympärillemme symboleihin ja kieleen upotetuissa juonissa ja taikaloitsuissa, joissa ei ole paras intressimme mielessä. Opimme tasapainottamaan tätä mustaa magiaa valkoisella magialla ja alamme ajatella itse selkeästi ja tarkoituksen kera.
 
4. Alamme kokea synkronismia sattumanvaraisuuden sijasta
 
Synkronismi on vihje siitä, että ihminen on korkeimmalla polulla. Sitä voi tulla toistuvasti jonain tarttuvana lauseena tai sanana, minkä näet useita kertoja päivässä tai pidemmällä aikajaksolla. Usein ihminen sattuu katsomaan kelloa juuri oikealla hetkellä, jolloin se on 11.11 tai jotain sellaista kuin 2.22, 3.33 jne.
 
Ks. aiheeseen liittyvät artikkelit:
Psychologist Carl Jung and the 11:11 Synchronicity
1111: Walk in Your Power
Paying Attention to Repetitive Synchronistic Numbers
 
Asiat alkavat kehittyä elämässämme saumattomasti ja meillä saattaa olla ennalta tietämistä ja déjà vu –hetkiä useammin. Lopulta opimme, että todellisuus on muokattava matriisi, mitä voi verrata televisio-ohjelmaan: jos emme pidä siitä, mitä näemme, opimme muuttamaan sen vaihtamalla taajuutta tai kanavaa.
 
5. Meiltä katoaa monia ihmisiä elämästämme ja saamme muutamia erittäin tärkeitä uusia suhteita
 
Kun henkinen herääminen etenee, se luomisenergia mistä meidät on tehty, värähtelee nopeammin. Tämä hiukkasten kiihtyminen muuttaa sitä, miten vaikutamme toisiin, ja se voi saada myös ne ihmiset tuntemaan epämukavuutta, jotka eivät ole vielä aloittaneet tätä prosessia. Huomaamme, että jotkut ihmiset pakotetaan pois luotamme, koska heidän puolustusmekanisminsa käynnistyvät ja heidän egonsa keksii tekosyyn sille, etteivät he halua enää olla lähellämme.
 
Kun katsomme taaksepäin, muistamme hämärästi ne, jotka ovat pudonneet pois. Herääminen ja kehittyminen on valinta, jota kaikki eivät tee, mutta ne jotka tekevät, aloittavat tiiviitä suhteita, jotka perustuvat luottamukseen.
 
Saavutetun värähtelyn universaalin lain vuoksi, värähtelytasomme vetää luonnostaan kuin magneetti samalla tasolla olevia puoleemme. Koska tällä hetkellä heränneiden osuus planeetan ihmisistä on alle 51%, saatamme huomata siirtyvämme yhtäkkiä uuteen työpaikkaan tai kenties seuraavamme unelmaa, mikä meillä on aina ollut asumisesta tietyssä paikassa, missä sielukumppaneillamme on tilaisuus ilmestyä elämäämme.
 
Katso aiheeseen liittyvä artikkeli:
So, Your Spiritual Awakening Cost You Some Friends
 
6. Hankkiudumme eroon epäjärjestyksestä ja aineellisesta omaisuudesta
 
Kevätsiivous tulee vuoden aikana koska tahansa, kun ymmärrämme sen energian, mikä on kiinni liiallisessa epäjärjestyksessä ja tavaroissa, jotka painavat meitä alaspäin. Ikivanha Feng Shui ottaa huomioon, että positiivinen energia virtaa huoneessa tai huone voi tuoda harmoniaa niille, jotka käyttävät sitä.
 
Jos ihminen on käynyt läpi muuttosiirtymän, tunne kuorman vähentymisestä on vapauttava ja selvä. Alamme oivaltaa, että aineellisen omaisuuden aivopesu luotiin painamaan meitä alaspäin ja pitämään värähtelymme hitaampana.
 
7. Oivallamme, että rakkaus on perusrakennuspalikka
 
Yksi henkisen heräämisen suurimmista saavutuksista on suojakerrosten kuoriminen sydämen ympäriltä. Useimmilla ihmisillä tämä elämä on ollut täynnä sydämen särkymisiä – on kyse sitten huonosti menneestä suhteesta, parhaan ystävän pettämisestä tai lasten lähdöstä collegeen. Positiivisia tapahtumia ovat mm. lapsen syntymä tai terveen suhteen löytäminen, mikä sallii yhteisen kasvun, kun jaetaan henkinen heräämispolku.
 
Kyky vetää puoleensa oikea kumppani tai sielunkumppani alkaa tekemällä työtä, että rakastat itseäsi sellaisena, kuka olet. Tulee tapahtumien ketjureaktio ja se tuo esiin jumiutuneen energian, mikä voidaan puhdistaa valmistautumiseksi terveeseen ja rakastavaan suhteeseen. Tätä jaksoa kutsutaan "sielun pimeäksi yöksi". Jos olet löytänyt sielunkumppanisi jo ennen henkistä heräämistä, niin sinulla on todella hyvä tilaisuus saada joku, joka tukee sinua tehdessäsi sisäistä työtäsi.
 
Vaikutamme kaikkiin lähistöllämme – oivallemme sitä tai emme. Olemme kaikki symbioottisessa suhteessa sielutasolla ja rakastamme toisiamme ja silloin kun siitä tulee tietoisnen käytäntö, se vahvistuu sanoinkuvaamattomasti. Vaikutus mikä sinulla on jonkun toisen värähtelyyn, ei ehkä näytä positiiviselta alussa, koska tuon ihmisen todellisuus saattaa alkaa lässähtää kokoon, aivan kuten sinulla lässähti. Yhtenä päivänä pikapuoliin kaikki jotka heräävät, katsovat taaksepäin ja oivaltavat sen rakkausvärähtelyn dominovaikutuksen, mikä muutti maailman.
 
8. Meistä tulee tyyniä myrskyssä
 
Oivaltamalla, että olemme heränneet henkisesti tässä elämässä, siirrymme selviytymisestä ja pelosta anteeksiantoon ja rakkauteen. Kun päästämme irti selviytymis- ja kuolemispelosta, se luo sisällemme tilan tulevaisuutemme luomiseen, samalla muuttaen menneisyytemme. Tämä aiheuttaa tavallisesti kaipauksen palvella toisia.
 
Opettamisesta, jakamisesta, rakastamisesta ja parantamisesta tulee uusia tavoitteitamme ja kaipaamme sitä, että kaikki heräävät ja haistelevat ruusuja.
 
Yhteinen vapaustavoite
 
Vihjeiden ja vahvistusten seuraaminen polun varrella johtaa korkeimpaan rakkaus- ja onnellisuuskutsumukseemme. Maailman muuttaminen tapahtuu yksi ihminen kerrallaan ja alkaa tiedostamis- ja aikomusvastuusta yksilötasolla.
 
Perimmäinen oivallus suuresta kuvasta on, että ihmiskuntaa on orjuuttanut pieni olentoryhmä, joka on pitänyt meidät lukittuna matalaan värähtelyyn. Ne jotka alkavat tiedostaa tämän, saavat luonnostaan työkalut itsensä vapauttamiseksi tästä vankilasta.
 
Henkinen tiedostaminen kulkee käsi kädessä sen kanssa, että tietoisuutesi lisääntyy ja tuot enemmän sieluolemustasi tähän elämään. Rakkaus parantaa kaiken ja se on todellinen avain muutokseen.
 
Kun rakastamme itseämme, luomme tilan toisten rakastamiseen. Kaikki sota, kilpailu ja hallinta putoavat pois ja vastaukset kaikkiin kysymyksiin tulevat ulottuville yksilötasolla. Henkisesti heränneiden ihmisten lukumäärän kasvu on vaikuttanut planeettaan ja se jatkuu, kunnes olemme vapauttaneet itsemme ja kollektiivi valitsee uuden todellisuuden.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >