HomeViestejäMichelle Walling8.9.2014 - Todellinen herääminen - se tapahtuma

8.9.2014 - Todellinen herääminen - se tapahtuma

TODELLINEN HERÄÄMINEN – SE TAPAHTUMA
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
8.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Todellinen herääminen ei ole vielä tapahtunut. Vaikka olemme tietoisempia siitä, kuka olemme ja mitä olemme täällä tekemässä, kyvyt joita meillä ennen oli, ovat piievinä DNA:ssamme tällä hetkellä. Todellinen herääminen tapahtuu, sitten kun otamme moniulotteisen itsemme käyttöön ja oivallamme, mikä kosminen tähtiperintömme on.
 
Kosminen perintömme
 
Paljon ajastamme käytetään parhaillaan kosmisen perintömme tutkimiseen, kun etsimme tähtiperhettämme. Joillakin ihmisillä on muistoja menneistä elämistä näiden olentojen kanssa ja toisilla on muistoja kontaktista perheeseensä täällä planeetalla, tähtialuksella tai astraalimatkalla. Useimmilla ihmisillä ei kuitenkaan ole muistoja kosmisesta perheestään, mikä jättää sisällemme tyhjyyden, mitä yritetään jatkuvasti täyttää.
 
Planeetan nykyinen ihmisversio on sekoitus useista eri "jumalista", joilla on ollut ihmisperintönsä planeetalla.  Oli "jumalia", jotka joko harrastivat seksiä ihmisten kanssa, jotka olivat täällä toisista roduista, tai muokkasivat heidän DNA:taan geneettisesti. Sitten nuo ihmiset harrastivat seksiä toisten rotujen kanssa tai muokkasivat DNA:ta jne. Näin ollen meillä on vähän perintöä Siriukselta, Plejadeilta, Orionillta, Arcturukselta ja muualta.
 
Joillain saattaa olla enemmän yhdenlaista rotua kuin toista. Esimerkiksi joillain saattaa olla itsessään enemmän matelijaa Siriukselta tai harmaata Orionilta. Kaikki riippuu entisten elämien kosmisesta perheperinnöstä sekä fyysisten vanhempien DNA:sta ja perinnöstä (jotkut ihmiset pudotettiin tähtialukselta!) Ponttina on, ettei kaikilla ole samaa prosenttiosuutta kosmista perintöä, DNA:ssamme määriteltyjen fyysisten tekijöiden ja ei-fyysisten piirteiden vuoksi.
 
Miten DNA liittyy "siihen tapahtumaan"
 
Voimme alkaa luoda omaa paratiisiamme maapallolle ja minne tahansa muualla, kun alamme sulautua moniulotteisiin aspekteihimme (menneet ja tulevat elämät) ollessamme vielä kehossa. Tämä tehdään aktivoimalla se piilevä DNA, mikä suljettiin geenimanipuloinnilla. Ottamalla piilevän DNA:n käyttöön, vaihdamme kolmannen ulottuvuuden todellisuudesta moniulotteiseen todellisuuteen.
 
DNA-aktivointimme laukaisee useampi tekijä. Kun energiaa lähetetään kosmoksen keskuksesta, se vaikuttaa kehomme soluihin ja saa ne värähtelemään nopeammin. Kun työskentelemme tämän värähtelyn kanssa ja hyväksymme ja maadoitamme sen kehoomme, se auttaa puhdistamaan jumiutuneita energioita, joita on kannettu tunnekehossamme elämästä toiseen. Kun puhdistamme nämä energiat, saamme paremman yhteyden korkeampaan itseemme, mikä vuorostaan auttaa kehoamme puhdistamaan energioita vielä lisää voidaksemme jatkaa DNA-aktivointia.
 
Myös planeetta nostaa värähtelyään, mikä auttaa meitä nostamaan värähtelyämme, ja tämä kierto jatkuu. Huomaamme tunnistavamme malleja, jotka vievät tietoisuutemme tunnekentän energioihin, jotka lopultakin saadaan pudistettua, kun selvitämme ne. Itse asiassa tunnekehomme on salainen DNA-aseemme. Kosminen perheemme kommunikoi myös kanssamme ajatuksilla ja ladattavilla paketeilla, jotka koostuvat valosta, geometrisistä kuvioista ja symboleista, jotka auttavat aktivoimaan meidät. Yhteenvetona, ihmiskunta, maapallo, aurinkokunta ja kosmos toimivat yhdessä tämän muutoksen tekemiseksi.
 
"Se tapahtuma" voidaan määritellä hetkeksi, jolloin tunnekehomme on puhdistettu ja DNA täysin aktivoitunut. Kun tämä tapahtuu, pystymme tuomaan moniulotteisen itsemme energian ja kokemukset fyysiseen kehoon tähtiportin tai madonreiän kautta, mikä avautuu ja yhdistyy korkeampaan itseemme, ylisieluumme ja Luojaamme. Se on aikaa, jolloin meillä on käytössämme enemmän työkaluja ja kykyjä, mikä muuttaa todellisuuden ympärillämme tällä planeetalla.
 
Ajattelu on energiaa liikkeessä
 
"Nyt ymmärrämme, että ajattelunopeus ylittää kovasti valonopeuden ja elämme kvanttiuniversumissa, missä kvantti-ilmiö on pimeän energian kentässä. Tämä kvanttiuniversumi tukee informaatiosiirtoa mielestä toiseen kvanttihologrammivaihdon kautta ja eteneminen valoajattelunopeudella sallii sen, mitä yhteiskunta kutsuu ihmeeksi, kuten telepatia, entisten elämien kokemukset, kaukokatselu ja viljaympyrät."
- tohtori Rudy Schild, Harvard Smithsonian Instituutin tutkimusastronomi
 
Tämä on hyvä syy tarkkailla ajatuksia voidaksesi olla vastuullinen ja tietoinen luoja.
 
Todellinen herääminen
 
Tietämällä, että ajatus on energiaa, oivallamme, että ajattelu luo ulkoisen todellisuutemme. Nykyinen maailmantila on ilmentymä ihmiskunnan sisäisistä arvista, mitkä johtuvat niistä kamalista tapahtumista, joita sattui Atlantiksen aikana ja sen ulkopuolella. Voidaksemme korjata tämän pimeän voiman tuhot, meidän täytyy ymmärtää, että muutos on sisäinen.
 
Mary Rowellin videon mukaan DNA:mme on sulatettu keinotekoisesti yhteen luonnottomalla geenimanipuloinnilla käyttäen teknologiaa, mikä on peräisin aurinkokuntamme ulkopuolelta. Ihmis-DNA voi itse asiassa olla maan ulkopuolinen koodiviesti, mikä kertoo todellisen alkuperämme.
 
Todellinen herääminen tapahtuu, kun pystymme aina yhdistymään korkeampaan itseemme, käymään kosmisen perheemme luona ja muistamaan ne monet elämät, joita meillä on ollut useilla planeetoilla ja tähtialuksissa. Tämä on määritelmä todellisesta sen muistamisesta, kuka olemme Luojamme aspektina, jolla monia eri kokemuksia ja joka on Luojamme alkuperäinen malli, ennen kuin siihen sekaannuttiin.
 
Hyperkommunikointi
 
Emme pysty ainoastaan ilmentämään taustaenergiasta kaikkea, mitä tarvitsemme selviytyäksemme, vaan pystymme myös teleportoimaan, kaksoispaikantumaan ja kommunikoimaan kosmisen perheemme kanssa aina halutessamme.
 
Maryn videolta: "Pidetään mielessä, että valtaosassa maan ulkopuolisesta kommunikoinnista tähtivierailijat kommunikoivat ihmisten kanssa siirtämällä telepaattisesti mielikuvia ja käsityksiä, eivät sanoin ja puhuen."
 
Tietysti on jo todisteita monista kontakti- ja kommunikointitapauksista, mikä osoittaa, että DNA:tamme aktivoidaan ja saatetaan toimintakuntoon. Kun yhdellä ihmisellä on tämä kyky, se vaikuttaa koko ihmiskuntaan kollektiivitietoisuuden kautta. Erottelukyvyn käyttö on äärimmäisen tärkeää kanavoiduissa viesteissä.
 
Maryn videolta: "… kaikki on tehty samasta aineesta, mikä resonoi eri harmonioissa, joten maan ulkopuoliset pystyvät kommunikoimaan kanssamme, mikä ohjaa ajattelua aliatomitasolla … ja näin aktivoi alitajunnan … näiden symbolien on tarkoitus kommunikoida makrokosmoksen luonne …"
 
Se tapahtuu jo
 
Lapsia syntyy jo uskomattomien kykyjen ja entisten elämien muistojen kanssa. Kuten videolla ehdotetaan, kenties heillä on enemmän aktiivisia DNA-kodoneja kuin planeetan keskivertoihmisellä ja tämä kenties auttaa myös meitä, jotka olemme tehneet kovasti työtä itsemme puhdistamiseksi. Viimeaikaisten energiapiikkien myötä joita olemme saaneet, jotkut ihmiset tuntevat, että jotain suurta tapahtuu, ja muistavat, että tulimme planeetalle kokemaan tämän tänä aikana.
 
"Sen tapahtuman" ajoitus riippuu ihmisistä ja ihmisiä tulee aalloittain enemmän ja enemmän tietoiseksi siitä, että he ovat tekemässä täällä jotain ja heillä on tehtävä. Mitä useammat ihmiset alkavat tuntea näin, sitä nopeammin pystymme siirtymään eteenpäin, vaikka monet ihmiset jotka tulivat tänne herätäkseen, eivät tee sitä tässä elämässä. Avaimena on auttaa mahdollisimman monia ihmisiä, jotta voimme pysyä liikkeessä eteenpäin ja lopulta murtautua vapaaksi yhteiskunnallisesta ohjelmoinnistamme ja muuttaa todellisuutemme sisältä ulospäin.
 
Perimmiltään olemme kaikki yhden Luojan aspekteja, joka lähetti meidät kokemaan. Se on todellinen kosminen perintömme. Saamme kuitenkin kokea persoonallisuuksia kussakin elämässä emmekä kadota tuota osaamme tai kokemustamme. Näitä kokemuksia ei tallenneta ainoastaan DNA:hamme, vaan myös maapallon DNA:han, aurinkokuntaan jne. Voimme päästä käsiksi akaasisiin tiedostoihin myös DNA:ssamme ja näin olemme eläviä kirjastoja, jotka voivat jakaa informaatiota monien olentojen kanssa kosmoksessa. Se on todellista heräämistä sille, kuka ja mitä oikeasti olemme!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >