HomeViestejäMichelle Walling4.11.2014 - Mitä tapahtuu, kun verho nousee?

4.11.2014 - Mitä tapahtuu, kun verho nousee?

MITÄ TAPAHTUU, KUN VERHO NOUSEE?

Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
4.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun planeetan värähtelyn lisääntyminen jatkuu, meistä on vaikeampaa käsitellä haasteita todellisuudessamme. Kun pimeät sielut kilpailevat epätoivoisesti huomiostamme ja alistumisestamme, äärimmäiset haasteet perimmiltään herättävät niitä, jotka ovat edelleen kiinni mustan magian lumouksessa. Onko tämä valmistelua unohdusverhon nousemiseen?

Valmistautuminen verhon nousemiseen

Onko mahdollista, että tämän äärimmäisen kaksinaisuuspelin loppumiseksi meidän täytyi kohdata haasteita, jotka pakottavat meidät kyseenalaistamaan todellisuutemme? Eikö olisi helpompaa omaksua suuri kuva hitaasti, yllätyksen vähentämiseksi siitä tosiasiasta, että olemme olleet orjia tällä planeetalla? Jos pystyisimme näkemään hetkessä, keitä olemme ja keitä olemme olleet, luultavasti olisimme hyvin hämmentyneitä ja pelkäisimme. Monet meistä jotka etsivät vastauksia, etsivät niitä, koska meidät on laukaistu kyseenalaistamaan todellisuutemme, mikä johtaa hitaasti verhon nousemiseen.

Olen oivaltanut, että minulle on syötetty totuutta vähän kerrassaan ja eilisen totuus ei ehkä ole tämän päivän totuus. Tämä johtuu siitä, että todellisuutemme muuttuu hetkestä toiseen ja muutamme menneisyyttämme valinnoillamme nyt-hetkessä. Sitten kuin verho nousee täysin, tukokset jotka ovat yrittäneet vaientaa yhteytemme Lähteeseen, häviävät.

Välitön ilmentäminen

Kun verho nousee, ilmennämme välttömästi. Jonkin aikaa meillä on apupyörät, ennen kuin voimme olla todella valmis valokehoon. Jos ihminen ei ole herännyt sille, mitä planeetalle ja ihmiskunnalle tapahtuu, hän voi olla todella täynnä pelkoa. Hänen pahimmat painajaisensa voivat ilmentyä ja on niitä, jotka ovat valmistautuneet tähän ja valmiina auttamaan.

Ne jotka valmistautuvat tähän suureen paljastukseen, pystyvät auttamaan toisia puhdistamaan itsensä kaikista entisen elämän energioista - aivan kuten me olemme puhdistaneet itsemme. Niille tulee todella rankempi pikaraide, jotka eivät ole tehneet tätä työtä lainkaan. On mahdollista, että nämä ihmiset päättävät odottaa viime hetkeen saakka heräämistä - kuitenkin jotkut ihmiset jäävät yksinkertaisesti kiinni siihen petosverkkoon, mikä on kietonut planeetan sisäänsä tuhansia vuosia. Tämä verkko tai verho on nopeasti häviämässä ja tällä hetkellä siihen on isketty monia reikiä kuin emmentaljuustoon.

Joillain lapsilla on syntyessään DNA aktivoidumpi kuin meillä. Nämä lapset auttavat aktivoimaan meitä oman käyttämättömän DNA:mme olemalla kanssamme maan päällä tänä aikana. On myös kosmoksen energioita, jotka vaikuttavat maapallon ja meidän värähtelyymme. Korkeammalla värähtelevät taajuudet aktivoivat käyttämättömän DNA:n, mikä sisältää totuuden olemassaolostamme ja kyvyistämme. Lopulta kehomme värähtelee riittävän korkealla säteilläkseen valoa eivätkä meihin enää vaikuta ne, jotka värähtelevät alemmalla taajuudella.

Rakkaus on pelon vastakohta

Korkein värähtelytaajuus mitä voit kantaa varmistamaan, että värähtelysi on riittävän korkea valokehoon vaihtamiseksi, on ehdoton rakkaus. Tämä merkitsee tuomitsematonta rakkautta kaikkia planeetan eläviä asioita kohtaan. Kyllä, tähän sisältyy niiden arkonttien käskyläisten tuomitsemattomuus, jotka tekevät tästä planeetasta helvetin.

Vaikka jotkut näistä käskyläisistä ovat täysin tietoisia siitä, mitä he tekevät, minusta tuntuu, että hyvin harvat itse asiassa oivaltavat, mitä on tapahtunut. Olen tavannut monia ihmisiä, jotka työskentelevät öljykenttäteollisuudessa, ja heidät on aivopesty rakastamaan rahaa, turvallisuutta ja selviytymistä. Perheen elinkustannukset ovat nousseet dramaattisesti viimeisten 40 vuoden aikana ja öljy- ja kaasuteollisuus on yksi parhaiten maksavista aloista ympäri maailmaa. Aloin käsittää, että monet näistä ihmisistä ovat lumoutuneet ja sisältä he ovat oikeasti hyviä ihmisiä, jotka on huijattu olemaan piittaamatta ympäristöhaitoista.

Sitten kun nämä ihmiset, samoin kuin omat rakkaamme, kokevat verhon nousemiseen liittyvän kaikkitietävän todellisuuden, heille saavat todella suuren yllätyksen. Voin kuvitella, että monien heistä täytyy muuntaa syyllisyysenergiaa siitä, mitä he ovat tukeneet tai mistä he ovat olleet piittaamatta.

Ehdoton rakkaus ja anteeksianto

Kun verho nousee, ei voi olla enää salaisuuksia. Pääsemme taas kerran käsiksi akaasisiin tiedostoihin omassa DNA:ssamme ja pystymme saamaan vahvistuksen erilaisista agendoista, jotka kilpailevat planeetan kontrolloinnista. Aivan kuten elokuvassa "Pahan kehä" (They Live), mekin pystymme tunnistamaan DNA-hybridit, joissa on 50% tai enemmän matelija-DNA:ta. Ne jotka ovat palvelleet itseä, jäävät kiinni housut kintuissa, eikä se ole mikään kaunis näky.

Iso kysymys on, pystymmekö antamaan anteeksi niille, jotka oivaltavat olleensa vain pelinappuloita ja joiden muisti pyyhitään pois niin kuin meillä? Tämä on todellinen ehdottoman rakkauden testi ja se on ainoa tapa, millä nuo olennot pystyvät vaihtamaan valokehoonsa. Ehdottoman rakkauden voima voi todella antaa anteeksiantolahjan rikoksesta riippumatta, jos ihminen todella oivaltaa, että hänet huijattiin, ohjelmoitiin ja joskus myös "implantoitiin" toimimaan kuin murhanhimoinen robotti.

Ainoa tapa millä voimme muodostaa ehdotonta rakkautta kyetäksemme auttamaa niitä, jotka haluavat vilpittömästi vaihtaa puolta, on muodostaa ehdotonta rakkautta sisällemme. Tämän voi tehdä rakastamalla itseään ehdottomasti. Tämä voi hyvinkin olla yksi vaikeimmista asioista, mitä teemme tänä aikana.

Kun katsomme peiliin, näemme heijastuksen sisäisestä myllerryksestämme ja entisten elämien tunnetaakasta. Tämä siirtyy monista elämistä, jolloin meitä on huijattu ja olemme unohtaneet, kuka olemme. Kaikki tämä voidaan muuntaa rakastamalla itseä riippumatta siitä, mitä näkee tai tuntee elämästään ihmisenä. Myös itselle anteeksiantaminen on välttämätöntä tämän tehtävän suorittamiseksi. Meillä kaikilla saattaa olla elämiä, joissa tapoimme toisia tai toteutimme pimeyden tehtäviä, koska olimme lumottuja orjia.

Anteeksianto itsellesi ja toisille ehdottomalla rakkaudella on myös lahja valepuvussa, koska se on korkeinta taajuutta, mikä auttaa sinua vaihtamaan valokehoon. Jos et tekisi mitään muuta, kuin nostaisit omaa taajuuttasi jatkuvalla ehdottomalla rakkaudella, todennäköisyys valokehosi syttymiseen nopeasti on todella suuri. Kuten mainittiin aiemmin, se on myös yksi vaikeimmista asioista sen ohjelmointimme vuoksi, ettemme ole riittävän hyvä.

Voit menettää rakkaita ja ystäviä

Jos ympärilläsi on ihmisiä, jotka haastavat sinut jatkuvasti testaamaan ehdottoman rakkauden kykyjäsi, on luultavasti parasta poistua tästä haasteesta. Ehdotonta rakkautta voidaan säteillä sisältä ja lähettää jollekin omassa taloudessa, naapurissa, asuinalueella, valtiossa ja koko planeetalla. Tämä ei merkitse, että sinun täytyy kertoa näille ihmisille henkilökohtaisesti, vaikka se onkin voimallista ollessaan tarkoituksenmukaista.

Ehdoton rakkaus ei lopu koskaan ylisielustamme. Virtaus voi kuitenkin ehtyä, mikä sallii niiden talloa meidät, jotka eivät käsitä, keitä ovat. Voidaksemme ylläpitää korkeimman tietoisuusvärähtelytilan, joskus on parasta, että kokoonnumme samanmielisten, korkeavärähteisten olentojen kanssa, kunnes verho nousee ja he saavat suuren yllätyksensä.

Eroaminen myrkyllisistä ihmisistä voi olla väliaikaista. Kuvittele, millaista on, sitten kuin totuus tulee julki ja nämä ihmiset palaavat luoksesi ja pyytävät anteeksi sitä, miten he nauroivat sinulle tai sanoivat hulluksi? Et luultavasti sano: "Mitäs minä sanoin". Sen sijaan muistatte todennäköisesti kumpikin, että suunnittelitte pelin tällä tavalla. Jonain päivänä nauramme tälle pelille petoshologrammissa.

Kahden päivän aikana kaksi lähdettä sanoo "kahdessa vuodessa"

Kaksi ihmistä kertoi sielukumppanilleni Greggille, että verho häviää lopullisesti kahden vuoden kuluessa. Tämä tapahtui kahden päivän aikana ja samana aikana katselimme Greggin kanssa videon, missä Alfred Lambremont Webre haastatteli Simon Parkesia. Simonin mukaan "suuri muutos" tapahtuu 2017. Mielestäni verhon häviäminen kahden seuraavan vuoden kuluessa on valmistelua muutokseen, mihin hän viittaa.

Tässä videossa (www.youtube.com/watch?v=IBl7cU_6a-g) on mielenkiintoista informaatiota ja silloin kun elämässämme tapahtuu synkronismia, kiinnitämme usein huomiota. Aivan kuten kaikessa muussa, mitä kerrotaan ulkopuolellamme, käytä se, mikä tuntuu oikealta sinulle, ja anna muun mennä. Minulle ei ole mikään ongelma, onko kaikki informaatio eri videoissa ja artikkeleissa täysin totta tai sovellettavissa itseeni. Voin käyttää informaatiopalasia vahvistamaan omaa polkuani, kun monia asioita alkaa asettua riviin ja vahvistaa toisiaan synkronistisesti elämässäni.

Tietysti se voi tapahtua nopeamminkin! Kaikki riippuu astrologisesta tilaisuudesta, kosmisesta sodasta ja siitä, milloin saavutamme vaadittavan ihmismäärän, joka on aloittanut heräämisen. On oltava riittävästi ihmisiä valmiina auttamaan toisia, jotka eivät pystyneet särkemään lumousta. Joka päivä mietin, miten paljon pahemmiksi asiat voisivat mennä, ennen kuin meistä kaikista tulee hulluja.

Kumpikin lähde sanoi, että pari seuraavaa vuotta on todella vaikeita. Koska saamme varoituksen etukäteen, olisi parasta valmistautua nyt poliittiseen ja taloudelliseen levottomuuteen. Koska ajatuksemme kuitenkin luovat todellisuutemme, olisi fiksua asettua neutraaliin tilaan mieleltään, henkisesti ja fyysisesti. Tässä tilassa olet maailmassa, muttet oikeasti maailmasta. Energiasi poistaminen tästä maailmasta on upea asia, mihin keskittyä tänä aikana, koska tämä muuttaa ulkoisen maailmasi.

Olemme pioneereja

Pimeyssyklin on loputtava ja olemme jo katselleet tämän kehittymistä. Vaikka ei ole helppoa tuntea tuskaa siitä, miten maailmaa tuhotaan eläessämme siinä, ainoastaan ne joilla on paras mahdollisuus kestää tämä, tulivat vapaaehtoisesti olemaan täällä toisia varten.

Olen kirjoittanut aikaisemmin pysymisestä maadoittuneena ja keskittyneenä sydäntilaan riippumatta siitä, mitä ympärillä tapahtuu, ja se sopii todella yhteen tämän artikkelin aiheen kanssa. Jos asiat kehittyvät niin, kuin meille on kerrottu, meillä ei ole mitään ongelmaa kontrolloida ajatuksiamme, sitten kun verho nousee. Harjoittele sitä, että annat sydämen johtaa aivoja - ei tosin päin. Tämä tekee siirtymästä saumatonta ja sallii sinun päästä suoraan töihin auttamaan muita, jotka ehkä kamppailevat totuuden kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >