HomeViestejäMichelle Walling27.9.2014 - Miten selviytyä moniulotteisena olentona rajoittuneessa tietoisuudessa

27.9.2014 - Miten selviytyä moniulotteisena olentona rajoittuneessa tietoisuudessa

MITEN SELVIYTYÄ MONIULOTTEISENA OLENTONA RAJOITTUNEESSA TIETOISUUDESSA
 
Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
27.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ei ole käsikirjaa selittämään, miten meidän on tarkoitus käsitellä se ilmiö, kun planeetan ihmiset alkavat värähdellä keskenään hyvin eri tavalla.
 
Syvemmällä tasolla tiedämme, että olemme kaikki yhteydessä. Siihen saakka kunnes tapahtuu merkittävä käänne, mikä siirtää meidät mukavampaan tilanteeseen, miten voimme jatkaa yhteiselämää tällä planeetalla tulematta hulluksi tai aiheuttamatta vahinkoa toisillemme?
 
Värähtelymuutos tapahtuu nyt
 
Värähtelyjakautumisen vuoksi "minun tavallani tai ei ollenkaan" –asenne näyttää olevan vuoden 2014 teema. Ikään kuin suuri energiasäde olisi singonnut jotkut ihmiset yhteen suuntaan, kun taas toiset ajelehtivat vastasuuntaan, Äiti Maan hoivatessa keskellä kumpaakin ryhmää. Olen tarkkaillut, kun ihmiset leikkivät tuolileikkiä asettuakseen värähtelyyn, mikä tuntuu hyvin epämukavalta.
 
Tulee selvemmäksi ja selvemmäksi, ettei meille osoiteta ainoastaan valintatilannetta, ylösnousemmeko toiseen ulottuvuuteen tai tietoisuuteen vai jatkammeko siinä rajoittuneessa tietoisuudessa, missä useimmat ovat. Tulee myös ilmeiseksi, että jotkut ihmiset käyttävät kaiken tarvitsemansa ajan tuon valinnan tekemiseen.
 
Tiedollinen erimielisyys
 
Sellaiset sosiaaliset foorumit kuin In5d, eri chattihuoneet ja Facebook ovat tulleet upeiksi työkaluiksi henkilökohtaisten kokemusten jakamiseen ylösnousemuksestamme ikuiseksi luovaksi olennoksi. Jos olet joskus osallistunut näihin keskusteluihin tai lukenut kommentteja, niin olet varmasti tunnistanut joitain asioita, joita aion jakaa kanssanne.
 
Kirjoittajana, chattaajana ja bloggaajana olen jakanut artikkeleita maanulkopuolisesta persoonastani, joka on matkustanut universumissa monille muille planeetoille ja muihin aurinkokuntiin valmisteluna tätä elämää varten. Olen myös jakanut syvällisiä artikkeleita henkisestä persoonastani, joka yrittää integroida ja parantaa noita elämiä ollakseen uusi "online-ihmisversio". Tunnen myös, että minusta osa on kosmoksen keskipisteessä sen olennon vieressä, joka loi tämän koko kokemuksen, ja voisin kutsua sitä "enkeli-itsekseni". Minussa on monia muitakin osia. Niinpä olen monta olentoa kietoutuneena yhteen.
 
Havaintoni ovat ällistyttäviä niiden vastustuksesta ja kommenteista, jotka kyseenlaistavat kaiken negatiivisesti, erityisesti kun kyse on toisten ihmisten kokemuksista. Käytän näitä esimerkkejä selittämään, millaisia reaktioita olen saanut kirjoituksiini, voidakseni kertoa, minkä tunnen aiheuttavan nämä reaktiot.
 
Reaktio 1: Kaksinainen ohjelmointi mikä jakaa asian joko/tai-päätökseen. Yhtenä hetkenä puhut olevasi avaruusolento ja seuraavana sanot olevasi henkinen opettaja. No, oletko avaruusolento vai henkinen ihminen? Olen ihminen eli voin koskettaa käsivarttani ja tiedän olevani ihmiskehossa, joten käyttäydyn kuin avaruusolento (hah-hah), samalla kun käsittelen edessäni olevaa todellisuutta kuin älykäs ihminen.
 
Reaktio 2: Ego reagoi sellaiseen, joka on tiennäyttäjä. Kun joku nousee toisten eteen jakamaan kokemuksia tai asioita, mitä hän on oppinut, häntä kritisoidaan joskus halusta olla guru tai syytetään ihmisten hyväksikäyttämisestä taloudellisesti tai teeskentelijänä tai huijarina olemisesta. Minusta tuntuu, että jotkut näistä ihmisistä saattavat syvällä sisällään tuntea yhteyttä näihin tiennäyttäjiin ja he ovat samaa mieltä heidän kanssaan osittain tai täysin – kuitenkin heidän tietoinen itsensä tai egonsa lähettää itsepuolustussignaalia, mitä sanoo "miksi en ajatellut oman kokemukseni jakamista ensin" tai "jos olemme yhtä, mikä hänestä tekee niin erityislaatuisen". Toinen tilanne voi olla, että joku joka ei aio olla guru tai käyttäydy gurumaiseksi, päätyy saamaan joka tapauksessa paljon seuraajia. Ihmiset sanovat sitten, ettei pidä luottaa kehenkään, joka nähdään guruna tai joka haluaa sinun seuraavan itseään – perustuen ainoastaan siihen, että hänellä on seuraajia, joita hänen ei ollut tarkoitus saada.
 
Reaktio 3: Kokemuksesi ei voi olla totta, koska se ei ole minun kokemukseni. Silloinkin kun informaation kerrotaan selvästi tulleen sisäisestä näkemyksestä tai tietämisestä henkilökohtaisena kokemuksena, informaatio tulkitaan vääräksi. Joskus tämän negatiivisuuden voi tunnistaa uhaksi tuon ihmisen egolle. Puolustusmekanismi menee päälle ja sanoo "en ikinä anna jonkun toisen pirstoa luomaani todellisuutta".  
 
Reaktio 4: Olen enkeli enkä ole sama mieltä tai värähtele kanssasi. Siksi sinun on oltava pimeä olento tai pimeän olennon vaikutuksen alainen. Omasta mielestäni hyvin harvat olennot ovat peräisin tämän planeetan ytimestä. Perimmiltään useimmat meistä kaikista ovat enkeleitä (maan ulkopuolisia viestintuojia) riippumatta siitä, olemmeko valonenkeli vai päätimmekö langeta ja palvella osana pimeyttä vai olemmeko neutraali olento, joka on auttamassa maata sen tehtävässä. Sana "enkeli" merkitsee yksinkertaisesti Jumalan tai Lähteen viestintuojaa – energia-aspektia mikä lähetettiin kokemaan tiheämpi värähtelytaso fyysisessä muodossa. Kun viesti tai värähtely palaa Lähteeseen, se auttaa Lähdettä tunnistamaan oman heijastuksensa. Tästä esimerkistä voit nähdä, miten asioita voi tarkastella eri tavoin.
 
Reaktio 5: Olet new age –uskonnon fanaatikko tai väärän informaation agentti. Valitettavasti on ihmisiä, jotka yrittävät lokeroida new ageksi tai ei-new ageksi asioita, joita ei voi lokeroida, koska kielemme monilla termeillä on eri merkitys monille ihmisille. Esimerkiksi joitain jotka pitävät kiinni Jeesus-Kristus-tietoisuusteoriasta, vähätellään new agelaisina sellaisiksi, jotka seuraavat astroteologiaa. Toisaalta jotkut ihmiset pitävät Jeesuksen tarinaa osana väärää "arkonista" valomatriisia. Vaikka on ehdottomasti väärää informaatiota, minkä on suunniteltu aiheuttamaan hämmennystä, erimielisyyttä ja pettymystä, on tuomitsevaa laittaa jonkun toisen kokemukset tai käytännöt new agen joko/tai-kategoriaan. Parempi jonkin kuvaamistapa voisi olla moniulotteinen (valo, hierarkia, pimeys (enimmäkseen yhteydetön luonnolliseen Lähde-energiaan)) ja neutraali (yhdistynyt Lähde-energiaan pimeän aineen kautta). Näin ollen alkaa oivaltaa, ettei edes uskontoa pitäisi tuomita, koska se voi hyvin olla väylä, mihin joku on liittynyt työkaluna ja suurena haasteena, minkä avulla herätä siihen, kuka hän oikeasti on.
 
Jokaisella on oma tapansa nähdä asiat
 
Jotkut ihmiset tuntevat myös, että kaikki pitäisi antaa ilmaiseksi henkisessä ja metafyysisessä maailmassa, jotta se palvelisi ihmiskunnan parasta intressiä. On minunlaisiani ihmisiä, jotka antavat kokemuksia ilmaiseksi eivätkä ole vielä keksineet, miten selviydytän tässä kompromississa. Show on saattanut loppua minulla ja monilla ihmisillä omassa tilanteessani nettikirjoittajana ja bloggaajana, kun viimeiset säästömme ovat loppuneet. Tämä johtuu enimmäkseen niistä, jotka ajattelevat, ettei henkiseen informaatioon pitäisi kuulua energiavaihtoa, mutta he vartioivat vain omia intressejään raunioituneessa taloudessa.
 
Tietysti tämä unohtaa myös huijarit, jotka ovat muuttaneet oikein mukavasti rahaksi kasvavaan valoon perustuvan henkisen liikkeen ja new agen yhden maailmanuskonnon pimeän agendan. Minun on kuitenkin pohdittava sitä tosiasiaa, että he ovat melko onnekkaita, kun ei tarvitse istua toimistossa kahdeksaa tuntia päivässä tehden töitä jollekin toiselle tai haaskaten aikaa liikenteessä. Omasta mielestäni jokainen hetki minkä voit käyttää henkilökohtaiseen pohdiskeluun ja kasvuun, tekee sinusta tyytyväisemmän pitkässä juoksussa ja tällä tavalla energia palaa sinulle muilla tavoilla kuin rahana.
 
Päätelmiä
 
Laajemmin katsottuna minä olen sinä ja sinä olet minä. Mutta tässä hetkessä olemme tietoisuuden yksilöaspekteja, jotka ovat karanneet tämän ohjelman tiheimpään osaan ja joilla on ainutlaatuinen ihmiskehokokemus. Tällainen on tiheimmän fyysisyyden ironia 3D – 5D ulottuvuuksissa. Tämä maakokemus edustaa kosmoksen haastavimpia ja palkitsevimpia henkisiä kasvukokemuksia.
 
Tärkein päätelmäni on, että kaikkien pitäisi oppia vastuuseen omista teoistaan. Koska ajatukset ovat energiaa, negatiivisten ajatusten luominen lisää negatiivista energiaa ihmisten kollektiivitietoisuuteen, mitä Pierre Del Chardin nimitti noosfääriksi. Vähentämällä negatiivisten ajatusten määrää tietoisuus voi kallistua valtaosin positiiviseksi. Kun tämä tapahtuu, todellisuudessamme ei ole enää äärinegatiivisuutta. Olemme silloin nousseet sen yläpuolelle, pois siitä tai sen ulkopuolelle – miten tahansa näemmekin sen. Kultainen sääntö hallitsee täällä ja kuten Cameron Day sanoo, olkoon se ainoa universaali laki, minkä integroimiseen voisimme keskittyä tänä aikana yli kaikkien muiden.
 
Olen myös oppinut jakamaan kokemukseni ja havaintoni kuulostamatta opettajalta ja yrittämään kyseenalaistaa kaiken tuomitsematta tai mitätöimättä toisten kokemuksia. Tähän sisältyy mielipiteidensä aloittaminen "minun mielestäni", "minusta tuntuu" tai "oman kokemukseni mukaan". Tämä näyttää helpottavan sen osaa, joka haluaa automaattisesti mitätöidä sen, mitä jaat.
 
Yritän myös tukea toisia, jotka jakavat kokemuksiaan "antamalla hyvän kiertää". Useimmat tätä lukevat ihmiset ovat saaneet jonkinlaista tukea elämässään päästäkseen siihen, missä he ovat – on se sitten tunteellista tai taloudellista tai muunlaista tukea. Antamalla tuon energian kiertää tukemaan toisia, takaat energiakierron paluun itsellesi.
 
Robert Stanley ehdottaa, että tämä kokemus mikä meillä on tällä hetkellä, on tärkein testimme siitä, olemmeko valmis siirtymään seuraavalle tasolle. Jos ihmiset eivät tule toimeen ja osoita kunnioitusta chattihuoneissa ja Facebook-foorumeilla, niin miten he käyttävät vastuullisesti universumiin pääsemisvoimaa? Tämä näyttää minusta yhdeltä tärkeimmistä asioista pohdiskeltavaksi nyt. Jotkut sanovat, etteivät he halua mitään sääntöjä, mutta toisaalta ilman niitä sallimme vastuuttomien ihmisten olla omassa versiossamme maailmasta eivätkä värähtelyt sovi yhteen. Tämä aiheuttaa ristiriitaa, kuten todistaa värähtelyn saavuttamisen universaali laki.
 
"Emme voi ratkaista ongelmiamme samalla ajattelutasolla, millä loimme ne." –Albert Einstein
 
En ole Einstein, mutta olen oivaltanut, että selviytymisavain on tietoisuus. Minusta ihmisille esitellään nyt kaksi vaihtoehtoa.
 
Vaihtoehto 1: Tee sisäinen työsi ja nosta tietoisuuttasi ja pysy maadoittuneena ja omassa keskuksessasi. Ole vastuussa itsestäsi käyttäen työkaluina myötätuntoa, anteeksiantoa, kiitollisuutta ja rakkautta. Opettele minimoimaan egosi ja tasapainottamaan tunnekehosi.
 
Vaihtoehto 2: Tule energiaharvesteriksi ja jatka samalla tietoisuustasolla taas noin 26000 vuotta, kunnes tulee uusi tilaisuus siirtyä eteenpäin. Jotkut näistä ihmisistä eivät kuitenkaan pysty elämään korjaamalla satoa ja he muuttuvat "avaruustomuksi".
 
Miten olemme yhdessä, kun meillä on erillisyysharha? Olen havainnut sen auttavan, että toimii aina parhaansa mukaan eettisesti oikein. Korkeammasta perspektiivistä ei ole oikeaa tai väärä, on vain kokemuksia. Voit kuitenkin kokeilla erilaisia asioita nähdäksesi, mikä sinulla toimii ja mikä ei. Tarkkaile näytelmää parvekkeelta sen sijaan, että tuomitset nuijaa kopauttamalla, ja tee elämässäsi muutoksia, mitkä tukevat laajentumista ja rakkautta, supistumisen ja pelon sijasta.
 
Ennen kaikkea havaintoni ovat antaneet minulle upeaa kirjoitusmateriaalia ja upeita kasvuoppitunteja sellaisena, joka on kohdannut pilkanteon pelon voidakseen jakaa kokemuksia. Vaikka auttaisin vain yhtä ihmistä, tunnen tukevani ihmiskuntaa. Monet astrologiset ja selvänäköiset tulkinnat ovat täysin linjassa ja selittävät tämän elämän kiinnostuksiani, mitkä ovat kaikki johtaneet siihen, mitä teen tässä kohtaa elämässäni. Kannustan kaikkia jatkamaan painamista läpi tästä monien päällekkäisten syklien loppumisiirtymästä.  
 
Saattaa olla yksi suuri pyörä, mikä lopulta loksahtaa paikoilleen ja avaa uuden elämän niille, jotka valitsevat sen. Siihen saakka oivalla, että olemme yksilöllistyneet syystä, ollen kuitenkin kaikki yhteydessä, kokeaksemme tämän kokemuksen suuren kaksinaisuuden ja polarisaation, ja se miten käsittelemme sen yksilötasolla, heijastaa ymmärrystämme siitä, kuka olemme laajemmalla tasolla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev