HomeViestejäMax ja Lana21.2.2015 - Miksi tunnen, että polkuni on epäselvä?

21.2.2015 - Miksi tunnen, että polkuni on epäselvä?

MIKSI TUNNEN, ETTÄ POLKUNI ON EPÄSELVÄ?
 
Kirjoittanut Max ja Lana (www.in5D.com)
21.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kerta toisensa jälkeen kuulemme sellaisia kommentteja kuin:
 
Jos olen todella lahjakas ja tietoinen, miksi osa elämästäni tuntuu niin pahalta?
 
Mikseivät uneni tai vilaukseni heräämisestä kestä pidempään tai pysyvästi?
 
Tiedän syvällä, että elämälläni on tarkoitus, mutta miksi tunnen, että polkuni on hyvin pirstoutunut ja epäselvä?
 
Teille jotka esitätte noita kysymyksiä ja tunnette olevanne alisuoriutuja heräämisprosessissa, vakuutamme, että pelkästään tuntemalla kertomallanne tavalla olette hyvin matkalla tietoisen heräämisen polkua pitkin. Se on prosessi ja luultavasti koette sitä tarkoituksenmukaisen nöyryyden, halun, edistymisen ja päättäväisyyden kera – vaikka se ehkä tuntuukin pysähtyvän.
 
Kuten monet teistä huomaavat, silloin kun heräätte kauneudelle, valolle ja energialle, heräätte myös toisten ihmisten, eläinten, luonnon ja itse planeetan tuskalle ja epäoikeudenmukaisuudelle, minkä vuoksi herääminen ei ole aina helppoa, täydellistä tai autuasta! Ihmismieli ja –keho suodattaa ja suojelee sinua ja sallii päästä sinun käsiksi informaatioon vasta, kun siitä tulee turvallista, tarpeellista ja terveellistä sinulle ja maailmalle. Kun kehitymme yksilöinä, ihmisrotuna, planeettana tai energioina toiselta planeetalta, epäilemättä meitä sopeutetaan ja valmistellaan ja saamme sen, mitä tarvitsemme henkilökohtaista kohtaloamme ja planeetan ylösnousemusprosessia varten. Varjopuoli on, ettei prosessi ehkä aina tunnu hauskalta, koska myös positiiviset muutokset voivat joskus tuntua kummalliselta tai epämukavalta.
 
Useimmat meistä ovat kasvaneet mielessämme tarina Tuhkimosta, kun ajattelemme heräämistä ja tietoisuutta. Meidät on johdettu uskomaan, että yhtenä hetkenä kytkintä käännetään, heräämme tietoisuuteen ja kaikki ihmiskokemuksemme siitä lähtien ovat täysin muuttuneet ja ne ovat helppoja, iloisia, selkeitä ja "onnellisia elämän loppuun saakka". Kun se ei voi tapahtua eikä tapahdu tuolla tavalla, luulemme sen johtuvan siitä, ettemme ansaitse sitä, ettemme meditoineet tarpeeksi, käyttäneet "oikeaa kangasta", sanoneet oikeita mantroja, käyneet oikeilla kursseilla tai kokeilleet viimeisintä new age -muotivillitystä.
 
Vaikka epäilemättä on ulottuvuuksia, planeettoja ja galakseja, joissa taajuustaso sallii tuollaisen välittömän heräämisen ja sen jatkumisen, tällä hetkellä tällä planeetalla olemme edelleen ihmisiä, joita ympäröivät ihmiset ja heidän taajuutensa ja joita tilapäisesti estää se, mitä ihmismieli, -keho ja -henki pystyy hyväksymään nykyisessä taustassamme, aikahavainnossamme ja muodossamme. Tiedämme, että kaikenlaiset taajuudet hermostuttavat järjestelmiämme ja riippumatta siitä, miten positiivinen uusi ilmasto tai tapa saattaa olla, ihmiset vaativat aikaa hyväksyä, sopeutua, tottua ja ottaa vastaan uudet tasot. Ylösnousemusta kutsutaan prosessiksi syystä.
 
Esimerkiksi monet valotyöntekijät tai ensimmäisen aallon edustajat näyttävät lataavan taajuuksia ja informaatiota ääninä, unina ja kokemuksina, jotka tosiaan värittävät ja luonnehtivat tulevaisuutta. On kuitenkin joskus taistelua integroida tuo uusi informaatio, taajuus ja ajattelutapa ja käyttää sitä, kun elää maailmamme nykyisissä poliittisissa, taloudellisissa, yhteiskunnallisissa ja henkisissä tavoissa. Ensimmäisen aallon haasteet eivät synny siitä, että he jäävät "tavoitteesta" tai ettei heidän tarkoitus täyttää suurta kohtaloa. Ne syntyvät siitä, että heidän täytyy puhua kieltä, tulla toimeen ja elää niiden toisten ihmisten maailmassa, joita he ovat täällä auttamassa.
 
Meistä tuo ihmiskasvu kokonaisuutena muistuttaa pientä lasta, jolla on uskomaton potentiaali, sydän, uskomattomia lahjoja ja ominaisuuksia – mutta joka kasvaa, oppii, kypsyy ja osaa enemmän ja enemmän joka päivä. Joinain päivinä luonnollinen kasvu näyttää nopeammalta kuin toisina, mutta jälkikäteen näemme, että kyse oli prosessista, mikä johti meidät suurempaan kyvykkyyteen, kapasiteettiin ja lisäarvoon maailmallemme. Kaikilla ihmisillä, mukaan luettuna ensimmäinen aalto, kypsymistä ja synkronismia tapahtuu kaiken aikaa, silloinkin kun emme tunne niin voimaantuneemme niistä, kuin haluaisimme! Meistä saattaa tuntua voimattomalta, mutta ajattelutapamme ja taajuutemme voi vaikuttaa siihen ajoitukseen, vaivattomuuteen ja itseluottamukseen, millä lähestymme suurta kohtaloa.
 
Kuten useimmat meistä myöntävät, luonnon, poliittiset, globaalit, galaktiset ja henkiset voimat valmistelevat ihmisiä ottamaan seuraavan askeleen taajuudessa ja ajattelutavassa. Se epämukavuus, pysähtyneisyys, surullisuus ja/tai levottomuus, mitä monet ensimmäisessä aallossa tuntevat erityisesti nyt, on tulosta heidän kehittymisestään tai kypsymisestään ensimmäisenä – ja he tuntevat yksinäisyyden tuskaa, kun he viitoittavat tietä koko ihmisrodun seurattavaksi edessä olevina vuosina. Se on sekä toivo että fakta, että kasvamme ja kehitymme tullaksemme lopulta yhdeksi korkeamman taajuuden ja ulottuvuuden ihmisroduksi. On kuitenkin edelleen ja tulee jatkuvasti olemaan "kasvukipuja", kun valmistaudumme siirtymiseen seuraaville tasoille.
 
Kuten monet ihmiset uskovat ja tuntevat nyt, mekin tunnemme, että maailma ei luultavasti lopu tässä joulukuussa (2012). Valitettavasti uskomme myös, että ennenkuulumattomat luonnonkatastrofit ovat luonteenomaisia muutaman seuraavan vuoden ympäri planeettaa – tuloksena siitä, miten ihmiset ovat ärsyttäneet Äiti Maata, ja myös kutsuna yhteistoimintaan planeetan ja ihmisrodun pelastamiseksi. Nämä luonnon tapahtumat merkitsevät planeetan omia välttämättömiä "kasvukipuja", mitkä varmistavat sen selviytymisen sekä edesauttavat täällä asuvien ihmisen yhteyttä ja evoluutiota.
 
Historia on näyttänyt kerta toisensa jälkeen, että ihmiset muuttuvat dramaattisimmin ja positiivisimmin vastoinkäymisten ja katastrofien kohdatessa. Noina aikoina hyväksymme ykseyden, empatian ja rakkauden – ja alamme palvella enemmän toisia. Juuri tämän edessä olevien kuukausien ja vuosien planeettamuutoksen aikana ensimmäinen aalto näkee, miten kaikki heidän matkansa osatekijät ovat palvelleet heitä, valmistelleet heitä ja mahdollistaneet heidän täyttää kehityskohtalonsa rotuna ja planeettana.
 
Ensimmäinen aalto saa silloin ahaa-elämyksen, että heidän heräämisprosessinsa oli käynnissä koko ajan, kun he saavat nähdä myös muun maailman navigoivan ylösnousemusprosessia ja auttaa siinä. Tuolloin kaikissa harrastuksissa, kiinnostuksissa, kamppailuissa, levottomuus- ja lepojaksoissa, sairauksissa, vaivoissa ja oppitunneissa on tolkkua. Ne olivat tarkoituksenmukaisia ja hyödyllisiä ja ne tekevät kustakin "ensiaaltolaisesta" ensimmäisenä hätätilanteeseen reagoijan ja oppaan, jota tarvitaan auttamaan toisia uuden maailmamme uudelleenrakentamisessa, sekä kirjaimellisesti että kuvainnollisesti.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >