HomeViestejäMax ja Lana17.1.2015 - Olenko korkeampaa taajuutta?

17.1.2015 - Olenko korkeampaa taajuutta?

OLENKO KORKEAMPAA TAAJUUTTA?
 
Kirjoittanut Max ja Lana (www.in5D.com)
17.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huomaatko sen tai jopa turhaudut siitä, että lisäravinteet, lääkkeet, ruokavaliot ja menetelmät jotka näyttävät toimivan toisilla ihmisillä, eivät toimi sinulla? Teetkö sellaista, mitä suurin osa pitäisi "kaikkina oikeina asioina" terveytesi ja henkesi kannalta ja tunnet silti, ettet toimi optimaalisesti? Tuntuvatko energiasi, mielialasi ja immuunijärjestelmäsi tarvitsevan lisäpotkua, vaikka käytät aikaa itsesi hoitamiseen?
 
Jos vastasit "kyllä" näihin kysymyksiin, on hyvä mahdollisuus, että olet osa sitä 1%:ia väestöstä, mikä on geneettisesti korkeampaa taajuutta. Korkeamman taajuuden ihmisiä kuvataan usein "liikaherkiksi", empaattisiksi, intuitiivisiksi, luoviksi, joskus perfektionisteiksi, "valotyöntekijöiksi" ja (upean!) monimutkaisiksi. Siitä huolimatta, että he huomaavat toisten ihmisten vedon itseään kohtaan, korkeamman taajuuden yksilöt tuntevat usein olevansa yksin tässä maailmassa, koska he muodostavat niin pienen osan väestöstä. Kuitenkin he jatkavat elämässään eteenpäin ainutlaatuisella ja sydänkeskeisellä tavalla. He asuvat melkein strategisesti maapallon eri osissa "valotyöntekijöinä" ja toteuttavat täällä tärkeää tehtäväänsä tai "kosmista toimintakutsua", mikä on auttaa lajiamme ja planeettaamme selviytymään ja kukoistamaan tiedostavammaksi heränneenä maailmana.
 
Sen tuloksena korkeamman taajuuden ihmiset tavallisesti jakavat monia seuraavista ominaisuuksista tämän ihmiskokemuksen aikana:
 
1. Halu löytää, vahvistaa tai "vangita" todellinen henkinen "kotinsa", kumppaninsa, perheensä ja/tai yhteisönsä.
 
2. Tunne, että heidän ympärillään on olentoja tai enkeleitä. He saattavat myös nähdä tai kuulla noita olentoja toisinaan.
 
3. Tunne, etteivät he saavuta haluamaansa menestystä, suhteita ja onnellisuutta – vaikka heillä on huomattavia taitoja, kykyjä ja älykkyyttä.
 
4. Mielialassa, tunteissa ja energiatasossa on muutoksia, mitkä vaikuttavat heijastavan ihmisiä tai planeettaa heidän ympärillään yhtä paljon – jos ei enemmän – kuin heidän omaa tilaansa.
 
5. Hetkittäin tunne, että on heränneempi tai tietoisempi, mutta nuo ajat ovat lyhytaikaisia tai mahdottomia ylläpitää jokapäiväisessä 3D-elämässä.
 
6. Elävät unet ja kulkeminen, puhuminen tai toimiminen unessa.
 
7. Intensiiviset suhteiden, vastuiden tai prioriteettien karistamisjaksot.
 
8. Tunne, että aika kulkee paljon nopeammin tai "eksyy" tavallisten toimien aikana.
 
9. Suurempi tietoisuus synkronismista ja usko, etteivät ne ole sattumia tai vahinkoja.
 
Jos olet korkeampaa taajuutta, luultavasti jaat seuraavia uskomuksia, perspektiivejä ja ideologioita:
 
1. "Toisten palveleminen" on mantrasi tai mottosi, mikä määrää päätöksesi ja kaiken, mitä olet ja teet. Tiedät, että se mitä teet toisille ja toisten puolesta, vaikuttaa sinuun ja rakkaisiisi ennemmin tai myöhemmin – koska olemme kaikki taajuuksien, energian, planeetan ja karman yhdistämiä.
 
2. Näet maapallomme ja ihmiskokemuksen pienempänä osana suurempaa kuvaa. Sinusta tuntuu melkein, että me ihmiset olemme kokeilu, leikkikenttä tai koulu hengille, olennoille tai voimille toisista ulottuvuuksista, mukaan luettuna jotkut oman sielusi energialähteestä.
 
3. Ymmärrät, että tavallisesti vaaditaan vakavia tilanteita ihmisten mielen avaamiseen. Haluat olla aito vuorovaikutuksessasi toisten kanssa jokapäiväisessä elämässäsi, mutta tunnet enemmän, että sinun on pakko olla metafyysinen Clark Kent ja sinun täytyy pitää Supermiehen ajatuksesi ja taitosi piilossa. Huomaat, että vasta kun tulet pelastamaan toisia hankalasta tilanteesta, he pystyvät katsomaan henkisemmän viittasi ja lähestymistapasi ohi. Lopultakin he ovat avoimempia ja kiitollisia avusta.
 
4. Uskot, että onnellisuus saattaa olla tämän inkarnaation tavoite tai sitten ei, mutta elämä mikä on yhtenevä tarkoituksesi kanssa, tuottaa kaiken täyttymyksen, mitä voisit koskaan haluta. Kyse ei ole sen matkimisesta, mitä toiset sanoisivat "menestyksekkääksi elämäksi". Kyse on siitä tunteesta, että olet parhaalla omalla polulla kohtaloosi.
 
5. Uskot, että kohtalosi on määrätty ja upea, mutta vapaa tahto ja taajuus voivat muuttaa ja muuttavat tuon kohtalon toteutumisen ajoitusta, vaivattomuutta ja tehokkuutta. Näin ollen pyrit vahvistamaan taajuuksiasi ja tietoisuuttasi enemmän kuin useimmat.
 
6. Seuraat sydäntäsi ja tunnistat sen, minkä tiede on viimein todistanut. Sydän tuntee jonkin tapahtuman ja reagoi siihen jo ennen, kun se tapahtuu ja aivot pystyvät käsittelemään sitä. Sydän todella tietää parhaiten – ja ensimmäisenä.
 
7. Et pidä siitä, että raha on nykymaailmamme fokus ja lähtökohta. Näet mieluummin ihmiset sellaisina, kuin he ovat ja mitä he tuntevat, etkä sellaisina mitä heillä on tai keitä he tuntevat. Vaihdat mieluummin palveluja ja taitoja kuin rahaa. Taiteesi, aikasi ja asiantuntemuksesi jakaminen heijastaa sinulle usein enemmän sitä, mitä sydämessä on, kuin mikään valuutta voisi koskaan tehdä.
 
8. Rakastat ja kunnioitat planeettamme ja luonnollista universumia. Tunnet fyysistä ja tunnetuskaa, kun Äiti Maa sairastaa tai jyrähtelee. Tunnet ehkä myös vetoa tai fyysisiä ja mielen häiriöitä sellaisten tapahtumien aikana kuin kuun kierto, auringonpurkaukset, planeetta-asetelmat jne. Sinua inhottaa, että ihmiset ovat priorisoineet ahneuden, kestävyyden ja ystävällisyyden sijasta meitä ympäröiville eläville olennoille.
 
9. Tunnistat, että jokaisella ihmisellä on eri osa maailman yhteisössä. Asemasta, roolista tai koulutuksesta riippumatta jokaista ihmistä arvostetaan ja hän on ratkaiseva suuremman kuvan kannalta. Oppilas on yhtä tärkeä opettajalle kuin opettaja oppilaalle, kuten on myös se rakennusporukka, joka rakentaa heidän koulunsa, ja kunnossapitoporukka mikä pitää sen kauniina.
 
Jos yllä mainitut ominaisuudet ja taipumukset resonoivat kanssasi, niin sinulla on luultavasti paljon kokemuksia korkeamman taajuuden ihmisenä ja/tai heidän ympäröimään olemisesta. Ei ehkä tule yllätyksenä, että – kaikkien niiden energioiden vuoksi joita korkeamman taajuuden ihmiset ottavat sisäänsä ja itselleen ympäröivästä maailmasta – he ovat hyvin alttiita ruoka-aine- ja ympäristöallergioille, kilpirauhasongelmille ja "lisämunuaisväsymykselle", tulehdukselle joka johtaa ruuansulatus- ja/tai nivelvaivoihin , masennukselle, riippuvuuksille ja äärimmäisille mielialavaihteluille, intensiiviselle suhteelle seksuaaliseen aktiivisuuteen, kehokuvaan ja/tai liikuntaan. Useimmat korkeamman taajuuden ihmiset tuntevat tarvetta järjestäytyä uudelleen tai virkistäytyä olemalla yksin ja poissa toisten ihmisten energioista, viettämällä aikaa vedessä tai luonnossa, urheilemalla tai fyysisellä toiminnalla ja/tai uppoutumalla musiikkiin, tanssiin tai muihin luoviin taidemuotoihin – kaikki auttamaan heitä pääsemään eroon taajuuksista, joita he ottavat sisään, sekä tasapainottamaan oman energiajärjestelmän.
 
Samalla kuin superlatautuneena ihmisenä olemisessa on haasteensa, oppituntinsa ja sopimuksensa, sisällät jumalaisen kudelman, energioita ja sielun, mitkä edustavat ihmislajimme seuraavia askelia. Koska 3D-elämä korkeamman taajuuden ihmisenä on monimutkaista, ei ole hyödyllistä eikä odotettavaa, että elät jatkuvassa autuudessa tai eristäytyneenä, maailmaan osallistumisen sijasta. Jokainen epämukavuus ja hämmennys mitä koet, viitoittaa tietä vilpittömyydellesi ja nerokkuudellesi, sinnikkyytesi innostaa muita ja sitkeytesi on tulevaisuutemme toivo. Mikä tärkeintä, elämällä sitä elämää, mikä resonoi kanssasi, liikutat myös toisia transformoitumaan positiivisilla ja syvällisillä tavoilla. Vaikka et ehkä aina saa aplodeja, tunnustusta tai kiitosta, mitä ansaitset toisilta – kuten useimmat pioneerit – koettelemuksesi, vaikeutesi ja voittosi ovat ratkaisevia ja tulevat sukupolvet arvostavat niitä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >