HomeViestejäMax ja Lana11.4.2013 - Onko kaikki minun, mitä tunnen?

11.4.2013 - Onko kaikki minun, mitä tunnen?

ONKO KAIKKI MINUN, MITÄ TUNNEN?
 
Kirjoittanut Max ja Lana (www.in5D.com)
11.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Herkkänä energiaolentona voit olla varma, etteivät tunteesi, perspektiivisi ja fyysiset vaivasi ole tavallisesti kaikki sinun. Käsittelet jatkuvasti informaatiota ja reagoit informaatioon, mitä saat kaikista taajuuksista sisälläsi ja ympärilläsi sekä massatietoisuudesta tai siitä ykseydestä, mihin olemme kaikki yhdistyneet ja osallistumme. Valotyöntekijöille, empaattisille ihmisille tai muille korkeampivärähteisille tuo vaikutus on vielä suurempi kuin muille ihmisille.
 
Voidakseen määritellä, miten ympäristö ehkä vaikuttaa korkeamman taajuuden yksilöön, on tärkeää ottaa huomioon reaaliaikaiset energiat välittömässä ympäristössä – suhteissa, teknologoissa ja myrkyissä – sekä "imaisut" säämalleista, seismisestä aktiivisuudesta ja muista globaaleista ja kosmisista tapahtumista. Olemme koonneet alle luettelon harkittavista asioista, kun yrität määritellä, miten paljon sitä, mitä tunnet tiettynä hetkenä, voimistavat tai aiheuttavat ulkopuoliset voimat.
 
Luetteloa ei ole tarkoitettu saamaan sinua juoksemaan erämaahan ja eristäytymään iäksi. Se on tarkoitettu vain auttamaan sen määrittelyssä, miten ympäröivät taajuudet voivat poimittaa päivittäin mielialojasi, fyysistä terveyttäsi, ajatuksiasi ja motivaatiotasi. Tämän tiedostamalla voit sitten erottaa ja parantaa omaa voimaasi, omia energioitasi, prioriteettejasi ja halujasi sen sijaan, että heijastat vain niitä, jotka pelkästään värittävät elämäsi taustaa. Toisin sanoen, pystyt paremmin kuulemaan, näkemään ja keskittymään siihen, mitä haluat, eikä meluun tai ristiriitaan ympärilläsi.
 
1. Tulviiko tiheästi asutusta kaupungista tai täydestä rakennuksesta sinulle toisten ihmisten energioita?
 
Vaikka jotkut korkeampivärähteiset yksilöt menestyvät vilkkaassa kaupungissa, asunnossa, sairaalassa tai työpaikassa, ennemmin tai myöhemmin monet huomaavat, että ne voivat olla uuvuttavia ja pakahduttavia – erityisesti jos yksilö ei pyri eristämään energioita tai hankkiutumaan eroon imetyistä energioista. Mielialavaihteluja, väsymystä tai fyysisiä oireita voi pahentaa tai aiheuttaa se, mitä nappaat täysinäisistä ja hyvin latautuneista paikoista. Tästä syystä korkeampitaajuuksisten yksilöjen on kaupunkiympäristössä erittäin tärkeää ympäröidä itsensä mahdollisimman paljon onnellisilla, terveillä, inspiroituneilla ja positiivisilla ihmisillä sekä viettää aikaa yksin, vedessä tai luonnossa tasapainottuakseen.
 
2. Asutko siirroslinjojen tai muiden alueiden lähellä, missä on voimakkaampaa seismistä aktiivisuutta ja/tai voimakkaampia säämalleja?
 
On hyvin yleistä, että korkeampitaajuuksiset ihmiset – paljon villieläinten tapaan – aistivat luontoäidin maanjäristykset, suuret myrskyt tai epätavalliset mallit. Tutkimukset ovat osoittaneet, että sellainen auringon toiminta kuin aurinkomyrskyt tai –purkaukset sekä kuun ja planeettojen asema voivat vaikuttaa tunteisiimme, fyysiseen kehoomme ja kollektiivikäyttäytymiseemme – aivan kuten ne vaikuttavat säätilaan, seismiseen aktiivisuuteen, vuorovesiin ja teknologoihin maan päällä. Jokaista kehomme solua ympäröivät magneettivoimat, jotka reagoivat niihin rytmimuutoksiin, joita tapahtuu aurinkokuntamme sisällä ja ympärillä ja joita maan aktiivisuus sitten heijastaa. Siksi korkeampitaajuuksiset yksilöt usein kertovat väsymyksestä, päänsärystä, ihottumasta tai surusta juuri ennen paikallista maanjäristystä tai myrskyä tai jotain suurempaa tapahtumaa lähialueella. Vastaavuuksien kartoittaminen voi auttaa sinua määrittelemään, minkä tyyppisiä tapahtumia aistit, miten hahmotat ne ja miten paljon etukäteen merkkisi ilmestyvät. Jonkin ajan kuluttua saatat huomata, että oma kehosi on tarkin meteorologi, seismologi ja astronomi!
 
3. Huomaatko, että joinain päivinä voit mennä kauppaan, ostoskeskukseen tai muuhun paikkaan tuntien yhdellä tavalla ja lähteä pois vähän ajan kuluttua tuntien vastakkaista tai dramaattisen erilaista – ilman mitään "todellista" tai selvää syytä?
 
On hyvin dokumentoitu ilmiö, että korkeampitaajuuksiset ihmiset voivat käydä samassa paikassa eri aikoina ja kokea dramaattisen ja huomattavan muutoksen mielialassa tai tunteissa joka kerta, mutta eri tavalla tai eri suuntaan kuin aiemmilla käynneillä. Toisin sanoen, he voivat mennä kauppaan hyvin onnellisena ja lähteä hyvin surullisena ja toisilla kerroilla kokea aivan päinvastaisen muutoksen. Yleisesti ottaen, jos jonkin paikan yleisilmapiiri pysyy suhteellisen vakaana, mutta mielialasi eivät usein pysy uppoutuessasi sen energioihin, luultavasti nappaat niiden ihmisten taajuuksia, jotka työskentelevät, shoppailevat tai kuluttavat muuten aikaa siellä kanssasi. Älä siis ylläty, jos menet kauppaan tuntien olosi hyväksi ja alat sitten olla hyvin vihainen – vain huomataksesi, että kaupan etuosassa on kassa tai asiakas, joka on raivoissaan tai tolaltaan. On aina lohduttavaa, vahvistusta antavaa ja kiehtovaa tietää, ettei kyse ollut kokonaan sinusta.
 
4. Laukaiseeko ajan viettäminen tietyllä alueella kotona, kaupassa, jossain rakennuksessa tai kulkuvälineessä johdonmukaisesti väsymyksen, pahoinvoinnin, päänsäryn, huimauksen, näkökyvyn hämärtymisen, vatsavaivat, ahdistuksen tai paniikkikohtauksen, ollessasi siellä tai pian sen jälkeen?
 
Jos näin on, ne voivat olla korkean sähkömagneettitaajuuden alueita. Jokaisella ihmisellä on oma kynnyksensä erityyppisille sähkömagneettikentille ja voi olla hyödyllistä testata niiden paikkojen tai teknologioiden sähkömagnetismi, joita käytät eniten. Edullisia tunnistimia ja älypuhelinsovelluksia on helposti saatavissa avuksesi arvioinnissa. Kaikissa laitteissa – mikroaaltouunit, ilmanpuhdistin, pölynimuri, hiustenkuivaaja, tietokone, kännykkä, tietyt valaisimet, ulkoiset sähköverkot ja –mittarit, turvatarkastuspisteet, diagnostiset kuvauslaitteet ja useimmat moottorikuljetuslaitteet – on taajuuksia, jotka voivat olla rasittavia ja voivat alentaa kynnystäsi muille fyysisille ja tunnepuolen stressitekijöille. Kun tiedät, mitkä alueet tai laitteet ovat laukaisijoitasi, voit paremmin välttää niitä, eristää ne, valmistautua niille altistumiseen tai kompensoida sen.
 
Lisäinformaatiota aiheesta seuraavasta artikkelista:
 
Why Do So Many on the Spiritual Path Suffer from EMF Sensitivity?
 
5. Ovatko kemikaalit, pakokaasut, home, pöly tai muut myrkyt kovin yleisiä ilmassa, vedessä, rakenteissa tai työpaikalla, missä vietät aikaasi?
 
Onneksi korkeamman taajuuden keho on äärimmäisen vastustuskykyinen ja voi osoittautua hyvin sopeutuvaksi. Jos immuunijärjestelmäsi vaarantuu jatkuvasti ja sinulla on jatkuvaa tukkoisuutta, rinta/keuhkokipua, kurkkukipua, päänsärkyä, kuiva iho, pahoinvointia, huimausta ja/tai vakavia mielialavaihteluja, olisi ehkä tarkoituksenmukaista tutkia ympäristö, missä vietät aikaasi, jotta näet, verottavatko ympäristömyrkyt elimistöäsi ja alentavat merkittävästi yleissietokykyäsi. On monia edullisia pakkauksia ja palveluja, joita voidaan ostaa ilmanlaadun, vedenlaadun, homeen jne. testaamiseksi. Elämme tietysti aktiivisessa ja dynaamisessa maailmassa, mikä on täynnä kemikaaleja ja saasteita, eikä elämä steriilissä kuplassa ole toivottavaa eikä käytännöllistä. Toisaalta kehosi voi yrittää kertoa sinulle, kun jotain myrkkyä on pitoisuudeltaan, läheisyydeltään tai määrältään riittävästi työntämään sinut optimihyvinvointisi kynnyksen yli. Kun tuo ärsyttävä aine on poistettu, sinusta tuntuu huomattavasti paremmalta mentaalisesti ja fyysisesti ja sietokyky elämäsi muille myrkyille ja laukaisijoille lisääntyy dramaattisesti.
 
6. Saatko riittävästi luonnonvaloa?
 
Monet ihmiset, erityisesti korkeampitaajuuksiset, ovat alttiimpia surulle, vihalle tai masennukselle vuodenaikoina, jolloin päivänvaloa on rajallisesti. Näinä kausina voit löytää helpotusta maksimoimalla oleskelusi päivänvalossa ja/tai tutkimalla muita tapoja täydentää suotuisaa valoaltistusta, kuten käyttämällä "valolaatikoita" ja tietynlaisia lamppuja – olettaen, että niiden sähkömagneettitaso resonoi elimistösi kanssa (kuten kuvattu kohdassa 4).
 
7. Oletko tunnistanut sielusuhteita tämän tason ihmisten kanssa, sellaisten kuin sielukumppanit, kaksoisliekki tai muut joiden kanssa sinulla on syvä energiayhteys?
 
Korkeampivärähteisille ihmisille on hyvin tavallista tuntea oman sielupiirinsä ihmisten tunteita, oireita tai mielenlaatu, vaikka he eivät olisikaan tällä hetkellä kontaktissa tai muuten yhteydessä heidän kanssaan. Koska sielusuhteisiin sisältyy toistensa taajuuden jakaminen ja tukeminen, saatat huomata, että joko heijastat sitä, mitä toinen käy läpi, tai koet juuri päinvastaista, koska teillä on vuorot energioiden ja kokemusten jakamisessa. Suhteen katkeaminen ei aina katkaise energiayhteyttä. Jos kuitenkin huomaat, että energiayhteys on jatkuvasti enemmän raskas kuin virkistävä, voit heikentää tuota vetoa ajan kuluessa jatkamalla etääntymistä ja siirtymällä eteenpäin elämässäsi ja muissa suhteissa positiivisella tavalla. Lopulta se ei enää heikennä sinua, vaikka jäisitkin tietoiseksi tuota suhteesta.
 
Lisätietoa sielukumppani- ja/tai kaksoisliekkiyhteyksistä seuraavissa artikkeleissa:
 
How Do I Know If I've Found My Twin Flame? (suomennettu nimellä "Mistä tiedän löytäneeni kaksoisliekkini?")
Tips for Navigating the Twin Flame Experience (suomennettu nimellä "Vinkkejä kaksoisliekkikokemuksen navigoimiseen")
 
8. Elätkö indigon, kristallin tai muun korkeampivärähteisen yksilön kanssa, jonka energiat vahvistuvat vielä lisää?
 
Kun korkeampitaajuuksiset lapset ja aikuiset käyvät läpi kasvu- tai heräämisprosessiaan, he voivat usein lisätä ja/tai häiritä ympärillään olevia taajuuksia. Erityisesti keskittyessään voimakkaisiin energioihinsa tai lisätessään niiden kierroksia, korkeampitaajuuksiset ihmiset voivat huomata, että lähistöllä teknologia hyytyy, toimii väärin tai hajoaa useammin, säämallit voivat muuttua lähes mystisesti ja ystävillä, perheenjäsenillä ja työtovereilla on enemmän pääsärky- ja väsymyskohtauksia tai mielialavaihteluja. Hyvä uutinen on, että nuo kohoavat taajuudet tarttuvat ja korkeampitaajuuksiset yksilöt voivat tietoisesti ja tiedostamatta käyttää niitä auttaakseen, parantaakseen ja herättääkseen ympärillä olevia. Näiltä voidaan vain vaatia vähän sopeutumista!
 
Lisätietoa indigoista ja kristalleista seuraavasta artikkelista:
 
Could I Be a Crystal Being or Related to One?
 
9. Aistitko ympärilläsi näkymättömiä olentoja tai energioita, jotka ehkä tarkkailevat ja/tai puuttuvat kokemuksiisi?
 
Vaikka tutkimus on osoittanut, ettei kaikilla ole suojelusolentoja tai –enkeleitä ympärillään koko ajan, korkeampitaajuuksisillä yksilöillä näyttää olevan sellaisia energioita ympärillään hyvin usein, jos ei jatkuvasti. Nämä oppaat eivät ehkä aina tee elämästä helppoa sinulle, mutta niiden on tarkoitus suojella ja varmistaa, että olet parhaalla polullasi. Jos energiat tuntuvat negatiivisilta, se johtuu luultavasti siitä, että ne ovat turhautuneita, koska teet samoja virheitä tai et lue merkkejä, joita ne antavat. Vauvat ja kissat voivat todella nähdä niitä olentoja, joita ympärilläsi on. Kissa tai pikkulapsi luultavasti tuijottaa taaksesi tai viereesi ikään kuin fiksoituneena siihen kiehtovaan olentoon, mitä oma suodattimet eivät tavallisesti salli meidän nähdä. Kun aistit, että kanssasi on olentoja, pane tarkemmin merkille, mitä tapahtuu sinulle ja ympärilläsi. Oppaasi yrittävät luultavasti vaikuttaa aikajanoihin ja lopputuloksiin, mitkä ovat lopulta positiivisia sinulle ja tehtävällesi täällä.
 
Lisätietoa enkeleistä, olennoista ja niiden läsnäolon parhaasta hyödyntämisestä seuraavista artikkeleista:
 
Do I Have Angels or Entities around Me?
When Bad Manifestations Happen to Good Light Workers
 
Vaikka ekstraherkkyys ja korkeampitaajuisuus voivat tuntua joskus kiroukselta, olet voimakas ja jumalainen energia, joka kykenee eristämään, poistamaan ja/tai muuntamaan niitä ympäröiviä taajuuksia, jotka ovat hyvin rasittavia. Mitä enemmän tiedostat energioita maailmassasi ja kehosi eri reaktioita niihin, sitä enemmän voit saada parhaan irti tästä ihmiskokemuksesta!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >