HomeViestejäAndrea Scully18.6.2015 - Haasteita siirtymässä

18.6.2015 - Haasteita siirtymässä

HAASTEITA SIIRTYMÄSSÄ
 
Asteria kanavoinut Andrea Scully (andreastar00.com)
18.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vaikka on ollut joitain yksityistulkintoja viime aikoina, siitä on jo tovi, kun olen tullut luoksenne saamaan informaatiota julkisempaa jakelua varten. Voimmeko puhua haasteista ajankohtaisessa siirtymässä?
 
Elämä on esittäytynyt minulle erittäin haastavana. On muutoksia, jotka ovat hyvin fyysisiä, ja niissä on monia puhdistumisoireita ja myös paljon kehokipuja. Olen nääntynyt ja yritän lisätä itseni hoitamista, mutta se on silti kiusallista.
 
On ollut myös mitä turhauttavinta hämmennystä siitä, miten edetä tehtävissä. Vanhat puskemistavat eivät näytä toimivan enää. Voitteko puhua näistä kokemuksista ja antaa jotain näkemystä?
 
Aster: Olemme tässä jakaaksemme oman perspektiivimme tästä kanssasi. "Puristus on päällä", kuten sanottaisin. Tämä tunne puristamisesta pois vanha toimintatavan havainnoista on hämmentävää useimmille teistä ja katselemme tarkkaan, miten tämä haaste käsitellään.
 
Tekemis- ja myös olemistavat muuttuvat nyt, koska energiat eivät enää tue sitä supistunutta ja rajoittunutta olemistapaa, minkä olette oppineet tuntemaan. Eivätkä ne tue myöskään tuntemianne etenemistapoja asioiden tekemisessä.
 
Väittäisimme, että irtipäästäminen tavanomaisista ajatuksista, tunteista ja tavoista, joita on käytetty, vähentää tämän siirtymän stressiä. Uudet toimintamallit pyytävät paljon enemmän virtaavuutta ja myös paljon enemmän luottamusta luonnolliseen tapahtumakehitykseen joka hetki.
 
Salli meidän kysyä sinulta tätä. Jos yksilö todella aikoo luoda uusissa energioissa sellaista, mikä on kaikkien olentojen suurimmaksi hyödyksi, onko tätä kyetty "mikrojohtamaan" suunnittelulla ja tekemisellä? Onko kukaan joukostanne onnistunut tässä tällä tavalla? Väittäisimme, ettei ole, ja väittäisimme vielä, ettei se ole mahdollista.
 
Meidän perspektiivistämme katsottuna luominen harmoniassa jumalaisen Lähteen kanssa ei toimi näin. Sen toimintatapa on ilmaista aikomus ja liikkua sen kera, mutta varsinainen suunnitelma kehittyy tavoilla, mikä on mitä suurin mysteeri. Tämän mysteerin salliminen tulla näkyviin menemättä sen tielle on suuri haaste muodossa oleville tänä aikana. Tämän havaitsemme laajemmasta näkökulmastamme.
 
Kaikki mikä luodaan yhdessä Lähteen kanssa, ns. taivaallisen ja jumalaisen avun kera, tehdään täydellisellä ajoituksella ja täydellisesti järjestettynä monimutkaisena tapahtumana, mikä uhmaa kaikkea ymmärrystä. Yritys kontrolloida tai johtaa kaikkea tätä kaiken suurimmaksi hyväksi, ylittää kaiken, minkä kukaan yksi olento pystyy kuvittelemaan, vielä vähemmän tekemään.
 
Vaikka näin on, se on mitä hyödyllisintä tiedostaa ja harmonisoida henkilökohtainen luomisenergia-aikomus kaikkien olentojen suuremman hyvän kanssa. Ei ole tarvetta ymmärtää yksityiskohtaisesti, mikä tämä suurempi hyvä on – eikä se ole mahdollistakaan. Tarvitsee vain ottaa omakseen tämä aikomus ja sallia sen taian kehittyä.
 
Kun pysyy avoimena havaitsemaan tämän kehittymisen, se parantaa kovasti olentoa, joka harmonisoituu tämän tietoisen kanssaluomisen pyhän seikkailun kanssa. Miten muuten voi olla kanava tällaiselle liikkeelle ykseyden jumalaisesta sydämestä? Kun pysyy avoimena niille tönäisyille ja vihjeille, joita tulee polun varrella, se auttaa pyhiinvaeltajaa navigoimaan polkua ja löytämään ne tavat, joita esittäytyy.
 
Ajoituksesta stressaaminen ei ole myöskään tuottavaa, vaan se aiheuttaa esteitä ja vahvistaa huonoja tapoja, jotka on ohjelmoitu suurimpaan osaan Gaian ihmisväestöstä, heidän erottamiseksi keinotekoisesti luomisvoimista.
 
Kaikki nämä luomisvoimat tulevat suoraan Lähteestä ja annetaan niille, jotka ovat halukkaita palvelemaan niiden kanavana. Sen sijaan että niitä ohjataan, nämä voimat sisältävät luonnostaan Lähteenä älykkyyttä ja ohjaavat olentoa polulle, mikä on parhaiten sopusoinnussa suuremman hyvän kanssa. On kuitenkin oltava aikomus harmonisoitua kaiken suuremman hyvän ja Lähteen tahdon kanssa.
 
Tässä on minusta täysin tolkkua ja voin nähdä, että turhautumisessa on ollut kyse yrityksestä edetä tavalla, mikä olettaa, että minun täytyy selvittää tavat sen sijaan, että sallin niiden ilmestyä täydellisellä ajoituksella. Tämä liittyy ehdottomasti osaltani huonoihin tapoihin ja luottamuksen puutteeseen sen prosessin luonnolliseen kehittymiseen, mistä puhutte.
 
Aster: Ja kuitenkin jos sallit turhautumisesi laantua ja rentoutat sen aiheuttaman ristiriidan, tämä on hyvin hyödyllistä nopeuttamaan sen tapahtumista, minkä saatat liikkeeseen perusaikomuksellasi. Voitko nähdä, miten sekoitat tuota aikomusta, kun pidät näitä vanhoja tapoja tarpeellisina? Nämä tavat ovat suora heijastus epäluottamuksesta prosessiin.
 
Kyllä, tässä on minusta täysin järkeä. Pysähdyn ja arvostan sitä, mitä tässä on sanottu, ja sallin asioiden kehittyä, niin kuin ne aina kehittyvät – tahtoni suuremmasta hyvästä harmoniassa Lähteen tahdon kanssa. Ymmärrän, mitä sanotte. Voin nähdä, miten saan aikaan ristiriitaisen energian aikomukselleni harmonisoitua Lähteen kanssa, kun tuon tietoisuuteeni vastustuksen luontaista kehittymistä vastaan ja sallin sen virrata minusta tällaisena turhautumisessa.
 
Aster: Autamme sinua tässä siirtymässä, kun pyydät. Tällä hetkellä laulamme sinulle energioita, joita tarvitset tukemaan tässä siirtymässä ja havaintomuutoksessa, mitä teet. Puhutaanpa nyt niistä fyysisistä haasteista, joista kysyit.
 
Tällä hetkellä keho jossa asut, mikä on Gaian keho monimuotoisuudessa, tekee siirtymää nopeammin kuin sinä. Se johtaa sinua paljon suurempaan laajentumiseen, mutta se tarvitsee tukeasi tässä. Se on päässyt pitkälle kanssasi ja on ollut suurin ja uskollisin liittolaisesi. Ei ole ketään toista "ylä- tai alapuolella", joka on omistautuneempi tai kriittisempi liittolainen tehtävällesi kuin se!
 
Siksi sanoisimme suoraan, että sinun täytyy vielä lisätä kehoosi liittyvää huomiota, huolehtimista ja asenteita. Voit tehdä tämän tai olla tekemättä, mutta piittaamattomuuden tai sivuuttamisen hinta on tällä hetkellä huomattava.
 
Emme ehdota mitään erityistä, ainoastaan kehon kunnioittamista ja sen viisauden kuuntelemista. Se on viisaampi kuin mikään viisaus tai informaatio, mitä olette keränneet ja/tai luetteloineet siitä, miten kehosta huolehditaan. Se tietää itsensä auttamistavat, mutta teidän on kuunneltava!
 
Eniten se tarvitsee ja haluaa rakkauttanne. Se aika on ohi, jolloin tästä pyhästä perustasta Itsen ja kehon välisessä suhteessa voitaisiin olla piittaamatta ja silti odottaa, että keho jatkaa olennon tukemista tavoilla, mitkä ovat harmoniassa suurimman hyvän aikomuksen kanssa. Voitko tuntea tämän epäjohdonmukaisuuden?
 
Voin. Nyt kun korostatte tätä, voin nähdä, miten en kunnioita niitä perusperiaatteita, jotka haluan synnyttää luomisessa tällä hetkellä, sivuuttamalla pyhän suhteen minun ja kehoni välillä. Ei mikään ihme, että vaivat ovat olleet suuria viime aikoina.
 
Aster: Ylläpidä aikomusta suuremman hyvän tapahtumisesta ja se tapahtuu. Tähän sisältyy kaikki, mitä käsittelet – mentaalinen, fyysinen ja tunnepuoli loksahtavat paikoilleen, jos hoidat ne kunnioittaen näitä pyhiä suhteita Itseen ja toisiin.
 
Ymmärrä, että nämä ajankohtaiset energiat tukevat sinua, jos vain kiinnität huomiota siihen aikomukseen, minkä tuot joka hetkeen. Johdonmukaisuutta vaaditaan, kun näiden energioiden luominen on paljon nopeampaan ja "ketterämpää", mihin olette tottuneet. Nämä energiat ovat nopeita ja voimakkaita, rikkoen kaikki nopeus- ja voimaennätykset.
 
Ymmärrä, että vaikka näin on, niin jos aikomuksena on harmonisoitua kaiken suuremman hyvän kanssa, se siirtymään ja muuntumiseen liittyvä aika, mikä sallii kehittymisen tapahtua, saattaa näyttää tauolta. Tässä "tauossa" on käsittämättömän Lähteen liike. Kunnioita sitä, että näin on, ja mene eteenpäin luottavaisena ja vaivattomasti.
 
Olemme läsnä kanssasi hyvin omistautuneen huomion kera, rakas sisar. Nyt sanomme näkemiin ja pyydämme, että huolehdit Itsestä hellän myötätuntoisesti tällä hetkellä.
 
Niin teen. Kiitos ja näkemiin.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >