HomeViestejäAndrea Scully8.11.2014 - Muutos on täällä nyt!

8.11.2014 - Muutos on täällä nyt!

MUUTOS ON TÄÄLLÄ NYT!
 
Asteria kanavoinut Andrea Scully (andreastar00.com)
8.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakas Aster, joka olet myös itseni, olen tullut vihdoin pois alituiselta näyttävästä irtipäästämisvaiheesta. Tämän sijasta minusta tuntuu olevan mittasuhteiltaan eeppinen muutos uuden luomistoimintaan. Tämä ei ole ainoastaan oma kokemukseni, vaan näen sitä ja kuulen siitä monilta muiltakin tällä hetkellä.
 
Aster: Vanhasta irtipäästäminen on ollut välttämätön alkusoitto tälle luomisvaiheelle. Ennen kuin tämä irtipäästäminen tuli tiettyyn kollektiivipaikkaan, kollektiivienergioiden energiavuorovaikutus ja yhteisluominen ei ollut valmis etenemään.
 
Etenemisaika on tullut ja se on suorassa suhteessa siihen tilaan, mikä luotiin päästämällä irti energioista ja kiinnikkeistä siihen, mistä on tehty vanhentunutta. Uusi taso on saavutettu ja sillä tapahtuu toimivan jumaluuden räjähdys, runsasta kasvua ja dynaamista ja laajentavan hurjaa liikettä.
 
Riemuitkaa, sillä aika liikkua on täällä nyt. Vaaditaan vain sydäntä sen tekemiseen.
 
Tarkoitamme "sydämellä" jotain erityislaatuista tässä tapauksessa. Tarkoitamme erityisesti, että olennon sydän, ydin, rakkaus, sielu ja intohimo on oltava mukana, jotta liikettä eteenpäin tapahtuu. Jos tämä poistetaan yhtälöstä, mikään ei liiku tai se katkeaa tai peruuntuu.
 
Valmistaudu näkemään ja kuulemaan tästä ympäri maailmaa, sillä tämä on piirre universaalien energioiden lisääntymisessä ja toiminnassa ajan ja paikan todellisuuksissa. Pyhä Henki toimii tässä eikä ole mitään ja ketään, joka voi astua sivuun tai paeta tätä tästä lähtien.
 
Eikä tämän tapahtumiselle ole vuosien tai edes kuukausien viivytystä, kuten tilanne on ollut usein menneisyydessä. Kuitenkin tämän havaitsemiseksi on otettava laajin mahdollinen perspektiivi. Riippumatta siitä, onko yksilö riittävän tarkkanäköinen tietääkseen tämän omakohtaisesti vai uskoko hän vain jumalaiseen suunnitelmaan ja sen vääjäämättömyyteen, näin on ja se on täällä nyt!
 
Siunattuja ovat ne, jotka ovat päättäneet osallistua tähän pyhään hetkeen! "Hetkellä" tarkoitamme nyt-hetkeä, eikä vain yhtä niistä. Tarkoitamme kellon tikitystä tästä eteenpäin "nyt, nyt, nyt" kuvaamaan sitä, mitä koetaan lineaarisesti.
 
Tämä muutos on valtava. Se käsittää koko planeetan ja tietoisuuden Gaian planeettakehossa. Myös kaikki olennot muuttuvat fyysisinä kehoina sen pinnalla.
 
Ne jotka eivät muutu, lähtevät toisiin maailmoihin, joten neuvomme, että riippumatta siitä miltä vaikuttaa kullakin, joka muuttuu tai ei muutu sopiakseen yhteen Gaian olemuksen kanssa, tämä on asian ydin.
 
Kyllä, monia on näyttänyt lähtevän kuluneena vuonna ja kuitenkin fokukseni on ollut niissä, jotka sijoittuvat uutta toimintatapamuutosta varten.
 
Aster: Enää ei ole tapahtumisen odottamisaika! Ilmentämisajan alku on täällä. Nyt!
 
Tiedämme, että tunnet ja tiedät tämän ja teet uutterasti työtä ilmentääksesi syvimmät ja rakkaimmat intohimosi ja projektisi. Tiedä, että näin on myös monilla muilla, vaikkei näkökulmasi ole ehkä vielä tarpeeksi laaja nähdäksesi sen ja kuullaksesi siitä.
 
Samanaikaisesti – ja sen mukaan mitä olemme jo kertoneet – kaikki sellainen hajoaa, mikä ei ole valmis muuttumaan sydän/sielukeskeiseen harmoniaan Gaian ja sen planeettakehon kanssa. Elämänvoimaenergiat eivät tue sitä ja toimintakyky häviää äärettömän nopeasti nyt.
 
Kenenkään ei tarvitse tehdä mitään hajottaakseen tai taistellakseen vastaan tai vastustaakseen – siirrytään vain sivuun siitä, mikä jo hajoaa, ja vältellään putoavia rakenteita. Niiden perusta ei enää tue niitä.
 
Onko tämä henkilökohtainen viesti vain minulle vai sanotko, että tämä pätee kaikkiin olentoihin tällä hetkellä? Että täytyy siirtyä sivuun ja vain sallia vanhentuneiden rakenteiden mureneminen ja kaatuminen?
 
Aster: Sanomme, että on niitä, jotka kaatavat innokkaasti sitä, mikä on hajoamassa joka tapauksessa. Sanomme, että nämä ovat tietyllä tasolla kiinnostuneita paistattelemaan kaiken sen loistossa. Tämä on ok emmekä tuomitse. Antaa kaikkien, jotka tuntevat tätä tarvetta, ilmaista sitä haluamallaan tavalla.
 
Mutta meidän näkökulmastamme tämä olisi vähemmän oikein ja totta. Totuus on paljon syvempi ja suurempi kuin mikään näistä pinta-asioista, jotka voitaisiin selittää ihmistoiminnalla, vaikka se olisi miten sankarimaista tai omistautunutta.
 
Siunausta niille, jotka välittävät, ja niille jotka ovat panostaneet kaikkein olentojen tietoisuuden heräämiseen. Emme halua vähätellä heitä emmekä halua lannistaa heitä. Haluamme vain jakaa laajemman näkökulman, mikä on lähempänä totuutta sellaisena, kuin näemme sen.
 
Luulen ymmärtäväni, mitä sanotte tässä. Sanotte, että vaikka on monia olentoja, jotka pyrkivät monin tavoin kiireisenä siirtymään uuteen toimintamalliin koko planeetalla, todempi totuus laajemmasta perspektiivistä katsottuna on, että tämän muutoksen mahdollistaa Gaian ja sen kehon muutos.
 
Aster: Kyllä! Tosiaankin tätä korostamme ja haluaisimme myös kannustaa kaikkia ottamaan avosylin vastaan siirtymä ja muutokset. Ei enää odottelua, rakkaat. Ei enää myöskään valon piilottamista itsenne suojelemiseksi. Ne jotka pyrkisivät vahingoittamaan, yrittävät nyt liian kiireisenä estää oman repeämisensä liitoksistaan!
 
Tämä on hyvin voimallista informaatiota tällä kertaa. On myönnettävä, että minusta tuntuu, että pidikkeet on poistettu tai kivenjärkäle on nyt mäen päällä valmiina vierimään alas, entisen ylämäkeen työntämisen sijasta.
 
Aster: Tosiaankin. Olisimme samaa mieltä, että näin on. Käytä hyödyksi tämä luomisaika – salli sen vain paljastaa taikansa sen sijaan, että yrität pakottaa sitä. Ota aikaa uusien alkujen miettimiseen tarkasti. Löydä kärsivällisyyttä, vaikka on erittäin voimakas tunne puskea.
 
Kuten syntymässä, "kruunu" näkyy nyt. Salli luonnon toimia omia aikojaan ja se toimii. Ei ole tarvetta kiirehtiä eikä työntäminen ole parasta tällä hetkellä. Se mikä syntyy, tarvitsee myös kehittymisaikaa, mutta tämä aika menee hyvin nopeasti ohi.
 
Tunnemme ja jaamme myös jännityksen ja innostuksen siitä, mitä tapahtuu. Meidän näkökulmastamme kaikki mitä vaaditaan paratiisin tekemiseen maan päälle, on jo tapahtunut. Tiedämme näin olevan, koska tulemme tästä paikasta käymään nyt luonasi.
 
Vau! Tuo viime toteamus on täysin toinen keskustelu!
 
Aster: Kyllä, niin on, ja kuitenkin lähdemme luotasi tällä erää tuon vinkin, kaiken rakkautemme ja kiitollisuutemme kera kaikesta siitä, kuka olet, ja kaikesta välittämisestäsi. Ilman tätä meitä ei olisi emmekä olisi täällä.
 
Lähdette luotani tänä iltana mielenkiintoisten uusien palapelinpalasten kera. Seuraavaan tapaamisemme saakka, kiitos käymisestä luonani ja perspektiivistänne. Menkää rakkauden kera.
 
Aster: Olemme aina täällä. Tuemme sinua rakkaudella.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >