HomeViestejäAndrea Scully29.10.2014 - Epämukavuutta ja perustusten hajoamista

29.10.2014 - Epämukavuutta ja perustusten hajoamista

EPÅMUKAVUUTTA JA PERUSTUSTEN HAJOAMISTA

Asteria kanavoinut Andrea Scully (andreastar00.com)
29.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Andrea: Haluaisin saada palautetta viime aikojen epätavallisesta ja epämukavalta tuntuneesta jaksosta. Parisen viikkoa olen tuntenut surua ja myös vähän masennusta. Pidän itseni kiireisenä, mutta totuus on, ettei millään tunnu olevan väliä.

Tiedän, että tämä on sekä totta että valhetta samanaikaisesti. Tiedän, että minä päätän, millä on merkitystä. Monet tekemistäni päätöksistä perustuvat sen tietämiseen, millä minulle on merkitystä, riippumatta tuotosta ja eteenpäin liikkumisen helppoudesta. Tuntuu jotenkin lannistuneelta ja tämä on epätavallista minulle. Olen tavallisesti optimistisempi.

Aster: Tervehdimme sinua, sisar ja itse. Olemme tietoisia ajankohtaisesta epämukavuusaallostasi ja tiedämme, että kuulet siitä eri muodoissa myös toisilta. Tämä epämukavuusvirtaus kulkee kollektiivin läpi ja monet ovat panneet sen merkille, mutta harvat ymmärtävät sitä laajemmassa mielessä.

Ihmisen tapana on ottaa henkilökohtaisesti kaikki, mitä koetaan. Tähän viitataan suodattimena ja on myös monia muita nimiä tai sanoja kuvaamaan kokemusten moninaisuutta sen kussakin havaintopisteessä, mikä muodostaa meidän kaikkien jakaman ykseystietoisuuden.

Sanotte siis, että tämä on tunnevirtaus, mikä kulkee yhteisen tai kollektiivisen tietoisuutemme läpi?

Aster: Sanoisimme, että näin on. Sanoisimme myös, että se kirjo miten tämä koetaan, on erittäin laaja. Riippuen siitä havaintopisteestä missä yksilö on, tämä voi olla epämukavaa tai se voi olla myös valaisevaa tai vapauttavaa.

Kuitenkin monet tuntevat sen epämukavuutena. Tapahtuu liikettä ja se on tuntuvaa ja se puskee läpi siitä, mitä voitaisiin nimittää kollektiiviajatusten ja -uskomusten perustaksi tai perusperiaatteiksi. Osittain käännetään nurin katedraalin kulmakiviä ihmiskunnan vaalituimmissa ja jaloilta näyttävissä ihanteissa ja ikoneissa.

Millaisia tunteet ovat, kun tällaista tapahtuu? Silloin kun perustat murtuvat, koska niitä pystyssä pitävät uskomukset ovat virheellisiä, jo ennen tämän oivaltamista on sortumista ennustava tunne.

Nämä ikoniset ja vaalitut uskomusjärjestelmät ovat kriittisesti vaarantumassa. Itse asiassa monet niistä eivät ole enää lainkaan elinkykyisiä. Tästä koituu surua ja murhetta ja kuten olemme sanoneet, tämä havaitaan hyvin monin tavoin.

Huokaus ... En voi sanoa, etten tunne sitä tässä, vaikken ole oikeastaan ajatellut sitä niin. Luulen, että aika kertoo, onko sanomanne totta ja pitääkö se paikkansa myös siinä, mitä toiset kokevat. On vain hämmentävää, ettei millään näytä olevan merkitystä, eikä kyse ole vain minusta.  

Aster: Vanhan mureneminen huokaa tuulessa. Hyvin monet niistä tavoista joita käytetään tällä hetkellä eteenpäin menemiseen, ovat edelleen sidottuja hajoamassa oleviin asioihin.

Tarvitaan irtipäästäminen ja tyhjiö tai tauko, jotta päästään taas vauhtiin ja mennään eteenpäin tavoilla, jotka ovat uusia ja harmoniassa tai ainakin lähestyvät harmoniaa sen kanssa, mikä on totta - jumalaisten periaatteiden ja piirteiden kanssa.

Tämä ei ole helppo vaihdos eikä tässä tuomita. Tyhjiö mistä puhumme, on pelottava useimmille, ja vaikka tiedämme sen olevan välttämätön tauko muutoksen sallimiseksi perustassa, mikä on kaiken alla kuljettaessa eteenpäin, tiedämme myös, että suuren surun vapauttaminen ja sureminen on tarpeellinen askel ja on parempi olla sivuuttamatta tai kunnioittamatta sen syvyyttä ja todenperäisyyttä tällä hetkellä

Olen iloinen, että toin tämän teille tänään. Epäröin mainita siitä, koska tuntuu siltä, että olisin pettänyt omat valintani tai omistautumiseni tai jonkin. Tiedän, ettei näin ole, ja kuitenkin siltä minusta tuntuu tällä hetkellä.

Aster: Tämä tauko on pyhä. Kaikki hetket ovat tietenkin pyhiä, mutta tämä on erityishetki, mikä tarjoaa sinulle jotain merkittävää. Tässä on maaginen hetki, jolloin tunteesi osoittavat sinulle, mikä on hajoamassa. Salli kaiken epämukavuuden ilmaista itsensä ja suosittelemme olemaan liian kiireesti tuomitsematta mitään siitä, mitä koetaan.

Kaikkien mielialojen ja tunteiden tapaan tämäkin menee ohi. Kun näin tapahtuu, jokin uusi valtaa sinut - uusi omistautuminen ja ihmetys ilmestyy pitämään sinut kiireisenä ja innostuneena.

Kiitos tuosta ennustuksesta, Aster. On ollut hyvä käydä tämä keskustelu ja jakaa tämä päivä. Luulen, että nyt pystyn olemaan huolehtimatta kiinnittymisestä tähän tunteeseen tai yrittämättä lääkitä sitä. Voin nähdä, että tämä on luultavasti merkki sen hajoamisesta ja rappeutumisesta, mikä täytyy perustaa uudella tavalla.

Luulen, että monien muiden tapaan olen vain kyllästynyt odottamaan ja tunnen, että se mikä muuttuu, ei muutu tarpeeksi nopeasti. Taidan olla vain lopen uupunut hetken ja se menee pian ohi.

Aster: Tämä uupumus on yhteinen kokemus monilla teistä tällä hetkellä. Olemme täällä tukemassa solidaarisesti teitä, vaikkakaan monet eivät tiedosta yhteyttä kaikkiin olentoihin. Tuemme ja rakastamme teitä.

Kiitos ja näkemiin tällä erää.

Näkemiin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >