HomeViestejäAndrea Scully17.10.2014 - Kunnioittaminen ja mestaruus

17.10.2014 - Kunnioittaminen ja mestaruus

KUNNIOITTAMINEN JA MESTARUUS

Asteria kanavoinut Andrea Scully (andreastar00.com)
17.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen tässä nyt ja kiinnitän huomiota, jotta voitte lopettaa painamisen tietoisuuttani vasten, kun yritän tehdä jokapäiväisiä asioitani. (Naurua!)

Aster: Se olet sinä, joka painaa meidän tietoisuuttamme! (Naurua!)

Mistä haluaisitte sitten puhua kanssani tänään?

Aster: Haluaisimme puhua mahdollisimman yksinkertaisesti kunnioittamisesta. Tarkoitamme tällä oman tietoisuutesi ja omien kokemustesi kunnioittamisesta vaatimatta kaikkea sitä erillisyyttä, mitä kohdistat tähän polariteettina, tuomitsemisena ja arvottamisena.

Hoitaessasi päivittäisiä tehtäviäsi, "menet" samaan aikaan myös kaikkialle muualle tietoisuudessasi, eikö vain? No, haluaisimme korostaa, että se jaetaan tähän "sisällä/ulkona", "arkinen/pyhä" ja muuhun arvottamiseen. Tässä tapahtuu erottelua ja se tapahtuu enimmäkseen automaattisesti ja tietoisuuden ulkopuolella.

Pyytäisimme lisähuomion tuomista tähän prosessiin - että se tuodaan tietoisempaan paikkaan. Tämä tuo enemmän valoa kaikkiin toimiisi. Tämä tuo myös havaintotapamuutoksen, mikä on erittäin tärkeä sinulle tällä hetkellä.

Ai, luulen ymmärtäväni tämän. Ehdotatte, että toimin sen tiedon mukaan, että kaikki toiminta on itse asiassa pyhää eikä mikään ole todellisuudessa arkista.

Aster: Kyllä! Siihen tulemme, mutta on muutakin. Tämä "muutakin" on tehtävän antaminen itsellesi ja itsesi haastaminen muokkaamaan olemistapaasi. Tämä muokkaaminen ei ole vain toisille, vaan itsellesi. Hyvin pitkäaikaiset tavat ovat syvälle iskostuneena teihin ja kehoonne. Teidän tehtävänne on tuoda tämä tiedostamattomuuden pimeydestä valoon muuntamista varten.

Andrea, olemme ulkopuolellasi. Olemme sisälläsi. Olemme yhtä. Puhumme kunnioittamisesta voidaksemme kutsua huomiosi korkeammalle tasolle. Olet valmis hallitsemaan tämän nyt.

Mikään toiminta ei ole pyhyyden ulkopuolella. Siihen saakka kun tämä on täysin integroitu, sinulla ilmentyy jatkuvaa epäharmoniaa. Tämä henkilökohtainen mestaruustaso on ulottuvillasi. Se on itse asiassa jo sisälläsi, koska se on kaikkien olentojen piirre.

Havaintotapasi reunalla on vahvistus tästä kaikin tavoin. Ehdotamme kunnioittamista sinulle tapana keskittää huomiosi siihen pyhyyteen, mikä on. Tämä on ykseytemme piirre ja kaiken olevaisen luontainen arvo.

Taas kerran, nämä ajatukset ovat valtava laajentuminen siihen, mihin olet tottunut. Tällaisen fokuksen säilyttäminen vaatii tietyn määrän rakkautta ja halua. Se voidaan säilyttää ja jos teet tämän, korjaat satoa taianomaisuuden maailmassa.

Koko luomakunta reagoi tähän pyhänä kunnioittamiseen. Tämä on rakkauden aspekti ja harmoniassa totuuden sekä jumalaisten lakien ja periaatteiden kanssa. Tiedämme, että tiedät tämän jo älyllisesti, mutta pyydämme sinua soveltamaan tätä tietoa jatkuvasti ja johdonmukaisesti. Jos teet sitä edes vähän aikaa, se integroituu riittävästi tullakseen tavaksi.

Sitten kun tämä tapa on muodostettu, sen ylläpitämiseen tarvittava tietoinen panostusmäärä putoaa dramaattisesti. Olemme täällä tukemassa sinua tässä. Laulamme harmonisia säveliä sinulle, rakas Andrea. Käytä niitä muuttuaksesi suuremmalle mestaruustasolle.

Tämä on upeaa informaatiota minulle. Kyllä, olen ollut tietoinen kauan tästä kaiken pyhyydestä, kuten huomautitte. Olen onnistunut ylläpitämään tämän fokuksen lyhyitä aikoja, mutta nyt sanotte, että pystyn integroimaan sen pysyvästi??

Aster: Sanomme, että energiat tukevat sinua tällä hetkellä tässä. Sanomme, että olemme valmiina laulamaan energioita käyttöösi tässä pyrkimyksessä. Pyydämme sinua etenemään nyt viivyttelemättä, koska tämä on sopimuksemme ja on aika ...

Minusta tuntuu ehkä perhoselta, joka tulee ulos kotelosta. En ole varma, pystynkö säilyttämään tällaisen fokuksen koko ajan, mutta jos sanotte minun pystyvän, olen valmis yrittämään sitä. Voin kuvitella, miten tämä muuttaa sitä arvoa, mitä annetaan elämässäni monille asioille. Vau! Tästä pitäisi tulla mielenkiintoista!

Aster: Olemme täällä sitä tukea varten, mitä tarvitset tässä. Tämän täydellinen integrointi sekä tietoisesti että tiedostamatta vaatii ponnistusta. Ole kärsivällinen prosessissa ja pysy rakastavissa ja myötätuntoisissa tunne- ja mentaalirakenteissa.

Fokus harhailee, mutta tuo se vain takaisin. Lupaamme, että siitä tulee pian oletusasetus elämääsi. Mikään ei voi vastustaa tätä liikettä, paitsi oma päätöksesi olla tavoittelematta sitä.

Tiedämme jo, että tavoittelet tätä, koska sopimuksemme on muistuttaa sinua tästä ja antaa tukeamme tämän energian järjestämisessä laulamalla sinulle. Tämä laulaminen on oikean värähtelyilmapiirin antamista ja sinun tarvitsee vain käyttää sitä.

Tunnen tämän värähtelyn, mistä puhutte, mutten kuule sitä.

Aster: Henkilökohtaiset aistisi ovat sellaisia, että tunteminen on sinulla tärkein. Silti lähin tulkinta siitä mistä puhumme, on ääni. Jotkut joukossanne kuulevat sen, jotkut näkevät, jotkut maistavat ja jotkut myös tuntevat kuten sinä.

Siis päästään takaisin sen kunnioittamiseen, mihin päätät keskittyä joka hetki. Jokainen hetki on pyhä, kaikki toiminta on pyhää ja kaikki aistiesi havaintopiirissä ja sen ulkopuolella on pyhää. Ja tämän tuominen tietoiseksi ja tämän tietoisuustilan tekeminen tavanomaiseksi on ilmeellisin ja taianomaisin muutos, minkä voit tehdä.

Tämä mestaruusteko on ulottuvillasi juuri nyt! Seuraamme sinua rakkaudella ja hämmästelemme, miten pitkälle olet päässyt. Olemme kanssasi matkan jokaisella askeleella.

Kiitos! Aion tehdä tämän teidän avullanne. Kulkekaa rakkauden kera, kunnes jälleen tapaamme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >