HomeViestejäAndrea Scully10.10.2014 - Mitä tämä epäröinti on?

10.10.2014 - Mitä tämä epäröinti on?

MITÄ TÄMÄ EPÄRÖINTI ON?

Asteria kanavoinut Andrea Scully (andreastar00.com)
10.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei taas, Aster. Miten kummallista onkaan avata tyhjä sivu tietämättä, mitä siihen tulee. Huomaan myös, että jos palaan lukemaan uudestaan sen, mitä on annettu aiemmin, tuntuu usein siltä, etten ole lukenut sitä aiemmin. Jos tämä on informaatiota, mikä tulee periaatteessa itsestäni (koska olemme yhtä), miten näin voi olla? Se on vähän hämmentävää, vaikka hyväksynkin, että niin on nyt.

Aster: Siinä on todella paljon, kuka olemme. Venytetään tämän rajoja, kun ei ole mitään rajoja ... Ja kuitenkin joka hetki on se, mitä on tulossa fokukseen. Kaikkien fokusten pitäminen tarkkana koko ajan vaatii paljon enemmän sen avaamista ja venyttämistä, mitä pidetään tietoisuutena.

Ihmismaailmassa on tällä hetkellä hyvin monia uskomuksia rajoittamassa tätä laajentumista. Sitä tapahtuu silti ja kuitenkin on edelleen paljon tehtävää kaikkien rajoittuneiden olentojen kannustamisessa kunnioittamaan tapahtuvaa laajentumista. Tavanomainen asenne on sivuuttaa se, mikä on normin ulkopuolella, ja on myös asenne olla piittaamatta siitä, mitä ei voi ymmärtää tavanomaisilla tavoilla.

Kannustamme teitä jatkuvasti pelkästään sallimaan laajentuvat käsitykset rajoittamatta ja astumatta takaisin rajoittuneisiin ajattelutapoihin. Suurin osa universumista on ja tulee olemaan käsittämätön niin kauan, kun on tarvetta rajata se hallittavaksi tai loogiseksi ketjuksi, jotta se voidaan hahmottaa.

Siihen menee kauan, ennen kuin laajentuminen on riittävää universumin mekanismien ymmärtämiseksi niillä lähestymistavoilla, joita täällä kaivataan. Ja monin tavoin tätä ei tosiasiassa tapahdu koskaan. Tämä lähestymistapa rajoittaa kovasti havaintoja ja se on tasapainotettava mestarien lähestymistavalla ja sallittava sen, mitä on, olla havaintokentässä ilman tarvetta lokeroida sitä tai tietää, mitä se on.

Kaikki nimeäminen ja leimaaminen mitä jatkuu ihmistietoisuudessa, on pelkästään rajoittunutta kommunikointitaitoa. Sitten kun telepatia on yleisempää, käsitysten siirtäminen on tasaisempaa ja vailla erittäin monia väärintulkintoja.

Koska tällä hetkellä tapahtuu monien tasojen integrointia, tämän informaation jakamistapa koetaan tiedostamiskenttäsi ulkopuolella. Se ei ole oikeasti kovin kaukana, mutta nykyisen todellisuustilasi hallitsemiseksi se paljastuu "tuolla jossain".

Koska näet sen edelleen "tuolla jossain", niin se on. Tämä integrointi jatkuu ja "tuolla jossain" tulee olemaan "tässä", tiedostamiskenttäsi sisällä. Salli pelkästään ja pian niin on.

No, tämä on hyvä tietää. Minulla liittyy edelleen levottomuuden tunnetta näihin keskusteluihin. Vaikka se on helppoa, sitten kun lopulta murrun ja avaan sivun sille, niin sen tekemisessä on aina vähän vastustusta. Miksi näin on?

Aster: Sinä tiedät paremmin kuin minä! Mutta kyllä, korostaisimme, että elämä missä on tavanomaisesti pidetty ulkopuoli ulkona ja sisäpuoli sisällä, on tuonut vastustusta kenttääsi. "Miten se palvelee sinua nyt", kysyisimme sinulta.

Hmm, hyvä kysymys. En tietoisella tasolla todellakaan ajattele, että olen enää niin suljettu tai haavoittuva tai mitään sellaista. En ollut ylipuolustautuva ennenkään. Mutta kyllä, ymmärrän, mistä puhutte tässä. Tämä vastustuksen tunne johtaa minut taustalla olevaan, kätkettyyn ahdistukseen, mitä tunnen. Vau, ja luulin olevani jo ohi tuosta hidastustöyssystä.

Aster: Jäänteet olemuskentässäsi ovat pieniä verrattuna siihen, mitä sinulla oli ennen. Mutta niiden kaiku on edelleen riittävän voimakas luomaan tämäntyyppisen tukoksen. Sinun tehtäväsi on päästää niistä irti ja mennä eteenpäin vapaammin. Tämä on syntymäoikeutesi ja perintösi olentona.

Tietoisuus- ja olemisulottuvuus ovat sinulle. Ne kuuluvat sinulle kuin meri kaloille. Ymmärrätkö tämän vertauskuvan merkityksen?

Kyllä, ymmärrän ja se saa minut hymyilemään. Miten yksinkertaista tämä on ja kuitenkin on edelleen paljon sellaista, mitä tulee valoon vain, silloin kun käyn näitä keskusteluja teidän kanssanne. Se on puhdasta taikaa, joten en oikeasti ymmärrä tuota epäröintiä ...

Aster: Ehdotamme, että epäröinti on sinulla ajatus, että sivu saatettaisiin avata eikä mitään tapahtuisi. Ottaen huomioon sen mahtavan tunteen, minkä olet kokenut jälleenyhdistymisestä kanssamme, sinussa on osa, joka pelkää yhteyden häviävän. Tämän tunnustaminen tietoisella tasolla ja myötätunto sitä kohtaan, alkaa parantaa tätä ja poistaa epäröintiä ja epämukavuutta, mitä olet tuntenut.

Olemme läsnä aina. Olemme aina olleet. Ei ole koskaan enää mahdollisuutta erillisyyteen tai meidän unohtamiseen. Se oli rajoittunut aikatekijä ja se on palvellut tarkoituksensa. Pian laajennut riittävästi oivaltaaksesi, ettei luomisessa ole ollut koskaan aikaa, jolloin unohdit meidät. Muistat pian tämänkin.

Voi hyvänen aika. Melkein tajusin, mitä sanoitte, ja muistin. Luulen, että tämä riittää tässä sessiossa, kun haluan integroida tämän informaation nyt. Yhtäkkiä on melkoisesti muistoja aivan kielen kärjellä ...

Kuten aina, kiitos tästä taianomaisesta oviaukosta, minkä läpi kommunikoimme.

Aster: Ja kiitämme sinua, että olet portaali toiminnallemme maan päällä, yhdessä Gaian ja sen valtakuntien kanssa. Tule taas pian, rakastamme sinua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >