HomeViestejäAndrea Scully3.10.2014 - Kaaos tulee ennen pyhän geometrian uudelleenjärjestäytymistä

3.10.2014 - Kaaos tulee ennen pyhän geometrian uudelleenjärjestäytymistä

KAAOS TULEE ENNEN PYHÄN GEOMETRIAN UUDEELLEENJÄRJESTYMISTÄ

Asteria kanavoinut Andrea Scully (andreastar00.com)
3.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei, olen tässä ja valmiina taas jakamaan ajatuksia kanssanne. Pari viime viikkoa keskustelumme jälkeen ovat tuntuneet energeettisesti hyvin, hyvin raskailta. Tällä kertaa raskaus tuntuu olevan enemmän mielessä ja tunteissa kuin kehossa, kuten ennen.

Olen tuntenut ehdottomasti niiden tilanteiden puristavan ja haastavan, mitkä vaikuttavat paineistetuilta. On ollut tunne, että paine lisääntyy ja jokin on jossain valmis poksahtamaan.

Samaan aikaan epäröin liittää tätä mihinkään erityiseen. Minusta tuntuu intuitiivisesti, että tämä tapahtuu kaikkialla, monilla eri alueilla.

Aster: Sanoisimme näin olevan. Tietysti sanoisimme, että jos tämä on henkilökohtainen kokemuksesi, niin tietysti on, vaikkei niin olisi kenellekään muulla. Tässä tapauksessa kuitenkin se on tällä hetkellä tapahtuvaa värähtelyvuorovaikutusta ja sen ilmaisumuodot teidän ulottuvuudessanne ovat moninaisia.

Ihmiskunnalla on taipumusta antaa mielessään syy sille, mitä koetaan - laittaa ns. etiketti pulloon. Pullossa voi olla kuitenkin täysin muuta. Tässä tapauksessa pullossa on vertauskuvallisesti ihmisten kaikkien ilmennysten ja kollektiivitietoisuuden kaoottista uudelleenjärjestelyä.

Tämä voidaan nähdä vanhojen toimintamallien murenemisena ja uusien toimintamallien luomistohinana. Tämä voidaan nähdä kaoottisena, mutta itse asiassa se nähdään paremmin energeettisen ilmentämisketjun uudelleenjärjestelynä.

Sait tämän oivalluksen aiemmin päivällä, mutta salli meidän laajentaa sitä lisää. Ymmärrä, että lineaarinen ajatus siirtymisestä pisteestä toiseen on täysin epäjohdonmukainen jumalaisten lakien ja todellisuuden kanssa.

Lähempänä todellisuutta on ympyrä (tai spiraali, mutta pidetään tämä yksinkertaisena) ja jossain kohdassa ympyrää on piste, missä on samanaikaisesti äärimmäinen kaaos ja äärimmäinen järjestys. Ne eivät ole vastakohdat niinkään kuin jumalaiset täydentäjät. Jotta toinen voi olla olemassa, toisenkin on oltava.

Kuitenkin niiden "aistivarusteiden" vuoksi mitkä useimmilla on käytössään tällä hetkellä, on laitettava huomionsa jompaankumpaan, jotta voi kokea toisen näistä piirteistä. Ihmisen täytyy laajentua kyetäkseen integroimaan kummankin kerralla. Tämä integrointi tapahtuu ja se muuttaa kaiken.

Jokainen kokemus muuttuu luonteeltaan ja kaikelle annettu arvo on erilainen tämän tietoisuuslaajentumisen vuoksi, mistä puhumme. Aika rajaa tätä mahtavaa muutosta ja kaikki olennot tuntevat tämän uudelleenjärjestämisen voiman.

Tämä on suuri yllätys, vaikka minulla on ollut viime aikoina samanlaisia ajatuksia värähtelyistä ja siitä, miten ne ovat kaoottisia, ennen kuin räjähtävät uudeksi monimutkaiseksi malliksi.

Tämä voidaan nähdä hiekassa metallilevyllä, kun soitetaan musiikkia. Värähtelyt muodostavat geometrisiä malleja hiekanjyvistä, kun saavutetaan tiettyjä säveliä. Niiden välillä hiekanjyvät tanssivat ympäriinsä ja poksahtelevat kuin popcornit. Maailmassani on tuntunut viime aikoina poksahtelevalta popcornilta.

Aster: Se että huomaat tämän ja intuitiivisesti tunnet sen värähtelymuutoksen piirteeksi, on todiste siitä tietoisuuslaajentumisesta, mistä puhumme tässä. Jatka tarkkailemista, koska kaoottinen liike jatkuu, kunnes seuraava "sävelaskel" saavutetaan. Tämä on pyhän geometrian seuraavan monimutkaisen mallin paljastumista ja tällä on merkittäviä seuraamuksia kaikkien olemistasojen olennoille.

Kokemuksia tästä ilmiöstä on yhtä monia kuin olentoja tässä ulottuvuudessa. Kenelläkään ei ole samoja oivalluksia tai kokemuksia, mutta sen tapahtuminen kaikille tekee monia samanlaisia skenaarioita ja lopputuloksia.

No, on hyvä tietää, ettei kaaos ole mitään pahaa, mitä meidän pitäisi pelätä. Olisi helppoa langeta siihen, koska se tuntuu epämukavalta ja epävakaalta.

Aster: Riemuitkaa, sillä tämä on ihmeiden ja ihmetyksen aikaa! Älkää salliko menneisyyden jännityksen ja ahdistuksen puuttua kykyyn olla taianomaisessa nyt-hetkessä.

Tarkkailkaa, mitä tässä energialiikkeessä on, sallikaa sen intensiivisyyden olla, tuntematta tarvetta kontrolloida sitä. Kukaan ei voi kontrolloida sitä - itse universumi on synnytyspuristuksessa.

Kaiken aiemmin piilossa olleen kaoottinen ja raivokas työntäminen pintaan on osa uuden synnyttämistä. Se on lipunkantaja kolonnan edessä ja se ilmoittaa uuden aikakauden luomisseurueen tulevan näkyviin.

Kiitos paljon laajennetusta yleiskatsauksesta siitä, mitä tapahtuu. Siinä on paljon ajateltavaa ja se antaa minulle rauhaa siinä, mikä on ollut melko stressaavaa kuluneiden kahden viikon aikana. Se tuntuu joltain kärsittävältä, ärsyttävältä.

Aster: Harmonisen sävelen saavuttamista edeltävät riitasoinnut ovat melkein ohi. Teidän aikakokemuksessanne se on pitkällinen koettelemus ja kuitenkin meidän ajattomasta näkökulmastamme se on jo tehty. Olkaa vakuuttuneita, ettei mikään voi pysäyttää tätä toimintaa. Sen on tapahduttava, koska näin koko elämänvoima, universumin tietoisuus ja Lähde toimii.

Tämä on uusi käsite teidän näkökulmastanne, mutta hyvin tunnettu meidän ulottuvuudessamme ja sitä on tarkkailtu aioneita. Poikkeuksetta se on ja on aina.

Näiden ajatusten myötä lähdemme nyt luotasi. Tule taas ja kerromme lisää näkemyksiämme ajateltavaksenne.

Näkemiin ja mene rakkauden kera.

Näkemiin ja kiitos.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >