HomeViestejäAndrea Scully24.9.2014 - Käytävä on kapea

24.9.2014 - Käytävä on kapea

KÄYTÄVÄ ON KAPEA

Asteria kanavoinut Andrea Scully (goldenageofgaia.com)
24.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Andrea: Hei, rakas Aster. Siitä on 10 päivää, kun viimeksi keskustelimme - ainakin "virallisesti". Nämä päivät ovat olleet melko rankkoja minulle fyysisesti ja vähän myös henkisesti. Paljon kehon puhdistusta ja sanotaan vain, ettei mieleni tottele "voimankäyttösääntöjä" sellaisena, kuin olen tuntenut ne.

Aster: Ja niin se on. Tämä osa käytävästä on kapea, vaikka sen läpikulkemisen on tarkoitus viedä teidät laajempaan tilaan. Sanomme "kapea", koska energiat jotka virtaavat kehonne läpi - sekä fyysisen että mentaalikehon - työntävät tietoista tajuntaanne eräänlaisen tunnelin läpi.

Sallikaa tämän jatkua huolehtimatta, koska tämän kapean käytävän toisessa päässä on haluamaanne avaruutta. Eikä tämä avaruus ole täysin uusi teille - muistatte paljon, millainen se on, vaikka ällistyttekin siitä, miten erilainen se on kun mikään, minkä voitte muistaa tässä elämässä.

Kuin tiimalasin hiekka, ihmiskollektiivi seuraa samaa reittiä käytävän läpi uuteen toimintamalliin ja tästä on määrä ominaisuus sekä ajassa että paikassa tai 3D:ssä, niin kuin ymmärrätte sen. Niin kuin hiekanjyvät, jotkut kulkevat läpi aiemmin, mutta kaikki siirtyvät uuteen aikaan ja paikkaan kokien sen omalla tavallaan.

Sanomme tämän kiinnittääksenne huomiota siihen, miten kokemuksenne on monin tavoin sama, ja kuitenkin se on myös täysin erilainen siinä, miten koette sen. Rentoutukaa. On kokemisaika ja -paikka. Kyse on siitä, että kokemuksenne siitä muuttuu dramaattisesti.

Kehonne muuttuu, integroituu ja tulee paremmaksi. Sama pätee mieleenne. Monet kokevat tämän hämmennyksenä ja myös sairautena, mutta totuus on, että nämä energiat ovat vastustamattomia ja kehonne "tietää", mitä tehdä ja miten navigoida seuraavaan vaiheeseen, jos päästätte irti kontrolloivasta pelkoasenteesta.

Tässä energiamuutoksessa on hyvin luovia energioita. Ajatuksenne ja myös tunteenne saavat ilmentymään nyt paljon nopeammin sen, mitä värähtelyä generoitte. Tiedämme, että näin on sanottu monissa paikoissa. Tiedämme myös, että olette huomanneet tämän itse.

Hämmennys ei ole vihollinen tänä aikana. Se on alkusoittoa paljon suuremmalle selkeydelle. Tämä selkeys tulee sen lähteen integroinnista, mikä parhaillaan tunnetaan joko hämmennyksenä tai unohtamisena.

Antakaa unohtamisen tapahtua. Sen ei tarvitse aiheuttaa levottomuutta, sillä tämä on osa armoa. Armoon sisältyy ehkä sen ymmärtäminen, että asiat jotka eivät ole tärkeitä ja arvokkaita, unohdetaan ja se mikä on elämänenergianne ja huomionne arvoista, tulee esiin ilman tarvetta kontrolloida tai murehtia.

Luottakaa, sillä universumi "juonittelee" auttaakseen teitä mitä taianomaisimmilla ja ihmeellisimmillä tavoilla. Koskaan ei ole ollut näin helppoa vapautua siitä, mikä ei ole harmoniassa Jumalan kanssa, eikä koskaan ole ollut näin helppoa luoda sellaista, mikä on harmoniassa sen kanssa.

Rakkauden kanssa harmoniassa olevien kanssaluojien aika on nyt. Kaikki ovat tulleet osallistuakseen tähän aikaan. Se moninaisuus mitä tämä merkitsee, on erittäin suuri. Ehdottaisimme, että sen arvosteleminen jotenkin, mitä se on tai ei ole toisille, on äärimmäistä ajanhaaskausta.

Olet käynyt läpi intensiivisen integrointijakson kuluneiden 10 päivän aikana. Ole jatkuvasti hyvä itsellesi ja anna niin paljon erityistukea kehollesi, kuin voit. Kaikki ylimääräinen nukkuminen on ollut erinomaista, koska tämä sallii suurimman osan kehon elinvoimasta mennä solumuutoksiin, joita tarvitaan nyt.

Andrea: Minulle on ilo tietää tämä. Olen nukkunut paljon viime aikoina, mistä osa on ollut hyvin syvää ja osa levotonta ja täynnä unia.

Aster: Ja etkö huomaa, että unesi ovat hyvin selkeitä nyt?

Andrea: Kyllä, uneni ovat melkein aina "valveunia" nykyään.

Aster: Tällä tavalla siirryt moniulotteisempiin tiloihin, sallien samalla tietoisen valveitsesi rentoutua ajatukseen niin suuresta laajentumisesta. Liike unien ja hereilläolon välillä vähenee jatkuvasti, kunnes on vähän tai ei mitään eroa niiden välillä, mutta tämä vie vielä vähän kauemmin sinulla.

Andrea: Siinä on tolkkua minusta ja olen jo pannut sen merkille itse. Kun ennen oli valtava ero valveillaolon ja nukkumisen ja niiden "sääntöjen" välillä, sitä näyttää olevan vähemmän ja vähemmän ja olen myös melkein aina tietoinen siitä, että näen unta. On hämmästyttävä, että valveillaolo ottaa myös tiettyjä unennäkemisen piirteitä.

Aster: Riemuitse! Sillä tämä merkitsee, että elämä paljastaa itsensä sellaisena, kuin se on.

Lopetamme tämän session nyt, kun alat kadottaa yhteyden. Rakastamme sinua ja näkemiin.

Andrea: Näkemiin ja kiitos.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev