HomeViestejäKaren Downing12.6.2017 - Kynnyksen ylittäminen

12.6.2017 - Kynnyksen ylittäminen

KYNNYKSEN YLITTÄMINEN

Kirjoittanut Karen Downing (www.yoursoulmission.com)
12.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen nyt yli viikon saanut selkeitä kuvia uuden maavauvan tuomisesta kotiin. Kenen tahansa vastasyntyneen tapaan maavauvamme on täynnä uutta energiaa – mahdollisuuksia, henkistä vahvuutta ja täyttä elämää. Tämä maavauva ei ole oikeasti lainkaan vauva, vaan edustaa uuden energian ja uusien mahdollisuuksien maailmaa meille. Kun kirjoitan tätä, minulle näytetään kuvaa uusista vanhemmista (ihmiskunta), jotka odottavat astumista kynnyksen yli ja maavauvan tuomista kotiin. Etuovesta täytyi irrottaa monia lukkoja, mutta ne on nyt kaikki avattu. Ovi avautui täysin ja melko vaivattomasti, ja nyt odotamme astumista etuovestamme.

Odottaessa huomaamme, että valo kotimme sisällä on melkein sokaisevaa ja vähän hämmentävää. Niinpä odotamme tässä kynnyksen ylittämistä. Odotamme, että silmämme sopeutuvat uuteen taajuuteen, joka on ollut täällä kaiken aikaa, mutta nyt se voidaan ankkuroida, kun maavauvamme on tuotu kotiin. Ei ole selvää, miten kauan odotamme kynnyksen ylittämistä, mutta se on seuraava ja ainoa askel jäljellä.

On ainutlaatuista sinulle, miten koet tuon prosessin. Jotkut tuntevat nämä energiamuutokset intensiivisesti kehossa, toiset tuntevat tyyneyttä ja rauhaa. Jotkut eivät tunne mitään. Kaikkien keho virittyy energiamuutokseen eri tavalla. Monet kokevat kirkkaan valon, joka ei ole kovin erilainen kuin voimakas salama (ilman ukkosta). Valo kylvettää koko planeettaa ja tulee ja menee nopeasti. Toiset näkevät ympäristönsä käyvän läpi jotain, mikä tuntuu "ongelmalta matriisissa", hyvin samaan tapaan, mitä Neo kokee Matrixissa saadessaan déjà vun. Monet puhuvat itsensä ulos siitä, mitä näkevät tai kokevat. Useimmat tuntevat toivottomuutta siitä, että tämä Muutos ylipäätään tapahtuu.

Miten tiedämme epäilemättä, milloin olemme ylittäneet tuon kynnyksen? Heräämme uutislähetyksiin suurien totuuksien paljastumisesta. Päivästä toiseen jaetaan erilaisia totuuksia, täydellistä paljastumista, mikä johtaa aiheesta toiseen, kunnes kaikki tiedostavat totuudet ihmiskunnan historiasta, alkuperästä, politiikasta, galaktisesta avusta ja siitä, miten meitä on manipuloitu hyvin pitkään. Yhtäkään aluetta ei jätetä koskematta. Nämä totuudet jaetaan tavalla, joka on täydellinen, vangitseva, parantava ja paljastava.

Samaan aikaan meillä on runsautta parantumisessa, taloudessa, tilaisuuksissa, koulutuksessa ja monilla elämän alueilla. Tuntuu siltä, että menneisyyden havaitut rajoitukset on poistettu. Tunnemme laajuutta ja vapautta elää sielutehtävämme, luottaa ja tietää, että meillä on kaikki, mitä tarvitsemme, ja vielä enemmän jaettavaksi.

Harjoittele, miltä tuntuu olla tuossa laajuudessa, maailmassa täynnä mahdollisuuksia, maailmassa missä resursseista kilpaileminen antaa tietä yhteistyölle, maailmassa missä puutteen pelko antaa tietä rakkauden jakamiselle. Olemme ylittämässä kynnyksen – on juhlan hetki, todellisen voiton hetki kaikille, elävän historian hetki. Kun pääsemme lähemmäs tätä hetkeä, voit tuntea omassa elämässäsi tapahtuvat muutokset, ovat ne sitten henkisiä muutoksia, fyysisiä muutoksia tai muutoksia havaintotavassasi elämästä. Jokainen turvataan huolimatta siitä, mitä näet elämässäsi tällä hetkellä. Ajattele, miten haluaisit ilmentää sielutehtäväsi. Mitä se sisältää? Ketä/miten auttaisit, jos raha ja terveys ei olisi ongelma? Miltä ihanne-elämäsi näyttää? Miten jaat tehtäväsi toisten kanssa? Miltä sinusta tuntuu kantaa maavauva kynnyksen yli kotiin? Olemme valmiina astumaan yli.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >