HomeViestejäKaren Downing16.3.2017 - Läpimurto on lähellä

16.3.2017 - Läpimurto on lähellä

LÄPIMURTO ON LÄHELLÄ
 
Kirjoittanut Karen Downing (www.yoursoulmission.com)
16.3.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Miten tietää, kun on lähestymässä merkittävää läpimurtoa? On kolme päämerkkiä, joita voi etsiä ulkoisesti ja sisäisesti. Näiden merkkien määrittämisessä on usein vaikeutena se, miten ne ilmaistaan: tasapainoisena vastakohtaisuutena.
 
Universumi on kaikkien asioiden hienoviritetty tasapaino kaikkina aikoina. Ja näin läpimurron ollessa lähellä, kaikki voimistuu. Tämä merkitsee, että voi kokea hämmennystä selkeyden rinnalla, korostuneita tunteita irrallisuuden rinnalla, rauhaa kiireisyyden rinnalla jne.
 
Läpimurto on lisäys asioihin, ja kun ihmiskuntaa pohjustetaan "räjähtämään" uuteen todellisuuteen, tämän tulevan läpimurron enteily voi tuntua sekä kuoppaiselta että tyyneltä samaan aikaan. Monet ovat sanoneet, että planeetta on kokenut vakaita energia-aaltoja muutaman kuluneen vuoden. On tärkeää muistaa, että nämä aallot saavat aikaan aaltoilua, kuten valtameri.
 
Vuorovesiaaltoilu on tasapainossa, koska toista ei voi olla ilman toista. Siksi ne ovat pelkästään eri havaintoja samasta asiasta. Sama pätee kaikkiin käsitteisiin, joita pidetään tasapainossa. Laskuvesi on virtaa, selkeys on hämmennystä ja kiireisyys on rauhallisuutta. Kun pystyt tunnistamaan kaikki nämä energiat saman kolikon eri puoliksi, niin olet valmis käyttämään hyväksi läpimurtosi.
 
Päiväntasaus on täydellinen aika tehdä se.
 
Siis miten paikannat nämä läpimurtoenergiat? Katso luonnollista kiertoa niiden asioiden välillä, jotka moni saattaa tuntea vastakohdiksi.
 
Monet teistä jotka luette tätä viestiä, saatatte huomata liikkuvanne edestakaisin suuresta selkeydestä ja fokusoituneisuudesta hämmennykseen, ja epäluottamuksesta tietämiseen. Ensimmäinen askel on ymmärtää, että se mitä tapahtuu, on luonnollista kiertoa. Se tulee huomiosi piiriin nyt, koska kaikkien syklien tapaan, aaltoilu on tässä nopeutunut.
 
Ymmärrä, että sekä selkeys että hämmennys ovat yhteystiloja. Kun olet yhdistynyt ja täysin virittynyt henkikehoosi, tunnet selkeyttä – kun olet yhteydetön, tunnet hämmennystä. Tällä hetkellä ihmiskunta kiipeää ylösnousemusportaita, ja joka kerta noustessasi yhden portaan, olet vähän ulkona kehosta. Sitten kun olet tuolla portaalla, sinut tuodaan takaisin yhteen. Ja tämä jatkuu. Et normaalisti huomaa tätä prosessia kovin paljon, koska jokaisella portaalla pidetään pitkiä taukoja. Kuitenkin läpimurron lähestyessä tapahtuu nopeaa kiipeämistä ja voit nousta useita portaita päivässä ja pompit nopeasti näiden kahden yhteystilan välillä.
 
Löytääksesi tiesi tämän matkan läpi, yritä pysyä hypertietoisena nykyhetkestä. Tämä voidaan tehdä sanomalla sisäisesti, mitä teet tällä hetkellä: "Kävelen. Avaan kaapin. Tartun kupista. Laitan kupin pöydälle, jne." Kun tämän yhteysprosessin nopeutuminen jatkuu, tämä hypertietoisuus nykyhetkestä on paras navigointioppaasi.
 
Toiseksi, etsi voimistuneita tunneilmaisuja itsestäsi ja toisista. Kun läpimurto on lähellä ja energia lisääntyy, se toimii kuin magneetti ja vetää ulos kaiken tunne-energian. Tänä aikana joillakin ihmisillä on hyvin voimakkaita tunteita ja jotkut käyttäytyvät niin, kuin heitä ei hätkähdyttäisi mikään. Taas kerran, nämä ovat saman kolikon kaksi puolta. Kumpikin on yhtä arvokas polku itsesi ymmärtämiseen – miksi tunnet, mitä tunnet, mistä tunteesi tulevat ja palvelevatko nuo tunteet vielä korkeimpia tarpeitasi tänään.
 
Tunteissa ei ole mitään väärää – ne sisältävät valtavan varaston arvokasta informaatiota. Haaste syntyy silloin, kun tunteet valtaavat elämäsi ja saavat sinut toimimaan puhtaasti tunneimpulssin mukaan. Ajattele tunteita henkilökohtaisena elokuvanasi – ne antavat sinulle elämänkontekstin ja perspektiivin ja johtavat seuraavaan tärkeään osaan tarinassasi. Ne ovat kaikki hyödyllisiä elämänpolullasi. Kuitenkin elokuvan tapaan, sinun on tarkoitus kokea tunteesi mielikuvituksen, keskustelun, terveen purkamisen ja muiden tällaisten menetelmien kautta. Mutta sinun ei ole tarkoitus elää tunteistasi niin, kuin olisit itse elokuva.
 
Kun läpimurto on lähellä, joillekin ihmisille voi tulla hyvin vaikeaksi erottaa tunteita todellisuudestaan, mikä saa aikaan paljon kiihkeämmin ilmaistuja saarnoja, syytöksiä, uhrina olemista ja muita vastaavia malleja. Jos olet jonkun lähellä, joka kokee korostuneita tunteita, anna hänelle tilaa prosessoida – älä osallistu suoraan hänen tunne-elokuvaansa, vaan kannusta häntä purkamaan tunteensa turvallisesti kirjoittamalla, katsomalla elokuvaa, lukemalla kirjaa, menemällä kävelylle, käymällä terapeutin luona tai jollain muulla tavalla, joka olisi sopiva purkautumistapa hänelle yksilönä.
 
Kolmanneksi, tunnet muodostuvan energialiikevoimaa. Kun ihmiskunta jatkaa eteenpäin, tunnet energiahuipun. Tämä energia voi tuntua kahdella tavalla. Toinen on vapauttava ja iloinen, kuin pääsemistä pitkän kilpailun loppuun. Toinen voi tuntua pakahduttavalta, kiireiseltä tai stressaavalta. Nämä ovat harmonian kaksi eri ilmaisumuotoa. Kun olet harmoniassa elämänpolkusi ja Jumalan polun kanssa (Jumalan tahto sinulle), tunnet iloa, vapautta ja synkronismia elämän kanssa. Synkronismia putkahtaa esiin uudestaan ja uudestaan, olosuhteet selviävät itsestään ja kaikissa kokemuksissa on yleistä helppoutta.
 
Kun tunnet pakahtuvasi ja stressiä, yrität kontrolloida elämääsi. Unohdat luottaa itseesi ja siihen polkuun, jonka olet laittanut jo liikkeeseen. Unohdat luottaa Jumalaan, Henkeen tai universumiin. Kun et ole harmoniassa elämänpolkusi kanssa, tunnet tuon liikevoiman lisääntyvän, mutta työnnät sitä vastaan pelkoajatuksillasi, esim. se ei tapahdu tai ole, mitä haluat, se ei ole, milloin haluat, se ei ole tarpeeksi, se tapahtuu kaikille muille, paitsi sinulle jne.
 
Kun et ole harmoniassa, voit kokea, etteivät asiat mene hyvin, olet kömpelö, on väärää kommunikointia ja turhautumista halutessasi asioiden olevan sinun tavallasi (vaikket voisikaan tunnistaa sitä). Jos turhauduit viime toteamuksesta, niin et ole harmoniassa.
 
Yksi tapa edustaa Jumalan tahtoa on ehdoton rakkaus. Tämä on enemmän kuin vain kaikkien hyväksyminen sellaisena, kuin he ovat – tämä on myös tapahtumien, paikkojen, kokemusten, tilanteiden ja kaiken muun hyväksymistä sellaisena, kuin se on. Ei ole tarvetta ajaa aggressiivisesti liikenteessä – se on, mitä on. Ei ole tarvetta olla vihainen päivällisen odottamisesta – se on, mitä on. Ei ole tarvetta jäljittää tuota pakettia – se tulee oikeaan aikaan. Ei ole tarvetta keskeyttää ja kertoa jollekin, mitä tehdä – hän on, kuka on. Ei ole tarvetta pakottaa jotain päättymään – se tapahtuu Jumalan aikaan.
 
Kun aloitat hyväksymisen tilasta, olet automaattisesti harmoniassa ja tiedät intuitiivisesti, mitä tehdä tai sanoa. Mutta silloin kun ylpeytesi kertoo, että ole oikeutettu johonkin nyt tai että tiedät paremmin, niin huomaat yrittäväsi puskea sitä liikevoimaa vastaan, joka on auttamassa sinua.
 
Kaiken kaikkiaan, läpimurto on laajentuva energiailmapallo, joka lisää elämän joka puolta, jotta se voidaan tuntea äärimmäisenä. Äärimmäisessä yhteydessä, tunteessa ja harmoniassa opit itsestäsi. Tuo oppiminen on sysäys henkilökohtaiseen läpimurtoon. Kun miljoonia tai miljardeja henkilökohtaisia läpimurtoja tapahtuu samanaikaisesti, kyse on todellakin aikakausien laajamittaisesta siirtymämuutoksesta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >