HomeViestejäKaren Downing15.1.2016 - Kyseenalaista kaikki

15.1.2016 - Kyseenalaista kaikki

KYSEENALAISTA KAIKKI
 
Kirjoittanut Karen Downing (www.yoursoulmission.com)
15.1.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Minulta kysytään usein: "Kyseenalaistatko koskaan sitä, miten saat informaatiosi?" Vastaukseni on: "Kyllä". Itse asiassa minusta tuntuu, että intuitioprosessinsa säännöllinen kyseenalaistaminen pitää kurissa, poissa egosta ja vielä tärkeämpää, poissa pahansuopien olentojen vaikutuspiiristä.
 
Tämä ei ole suojautumiskysymys. Jos haluat olla suojeltu ja pyydät suojelua, olet suojassa. Mutta mitä jos olet tietämättäsi pyytänyt suojelua olennoilta, jotka eivät ole olleet rehellisiä sinulle? Miten opit erottamaan korkeamman itsesi ja egon? Pahansuovat olennot jotka ovat täällä heikentämässä ja hyväntahtoiset olennot jotka ovat täällä auttamassa?
 
Tämän tekemisessä on kaksi avainasiaa: tasapaino ja erottelukyky. Kumpikin on helppo muistaa, mutta niitä voi olla haastavaa saada. Kaikille on työkaluja ja pienellä harjoituksella voit hallita ne hyvin helposti.
 
Energiasi avaaminen jonkinlaiselle intuitiiviselle kommunikoinnille on kuin kotiovesi avaamista. Ja aivan kuten ennen kotiovesi avaamista, haluat tarkistaa ja tasapainottaa muutaman asian, ennen kun avaat energiasi intuitiiviseen kommunikointiin.
 
Ensimmäiseksi haluat tietää, kuka on ovella. Kun avaat oven uudelle energialle, haluat tietää, keitä he ovat. Aloita kysymällä heidän nimeään. Sitten haluat kysyä, mistä he ovat ja miksi he tulevat tervehtimään sinua. Joskus esittäytyy pitkäaikainen henkiopas tai rakas, joka on kuollut, tai joskus joku josta et ole kuullut. Joillain epäitsekkäimmillä ja avuliaimmilla olennoilla on nimi, jota emme ole koskaan kuullut, joten älä anna vieraan nimen perua tapaamista.
 
Eräs sääntö koskee sitä nimeä, jolla energiaolento voi esittäytyä. Sen on oltava nimi, johon he ovat viitanneet aiemmin, mutta ei välttämättä heidän nimensä toisella puolella. Esimerkiksi sinulle on annettu nimi tähän elämään maatasolla. Kun lähdet tästä elämästä ja menet toiselle puolelle, muistat myös sielunimesi. Vastaat sielunimeen ja myös kaikkiin monien inkarnaatioidesi nimiin. Maan päällä elävät sukulaisesi eivät tiedä sielunimeäsi, jolla kutsua. Tämä nimisääntö voi kuitenkin olla hämmentävä, kun tapaat uuden energian ensimmäistä kertaa. Jos kuulet nimen "Mikael", älä oleta sen olevan arkkienkeli Mikael kysymättä muutamaa lisäkysymystä.
 
Yksin nimeen liittyvän vaikeuden lisäämiseksi, on ollut olentoja, jotka ovat kulkeneet matkijanimellä. Niinpä sen Mikaelin jonka kanssa yhdistyt, on mahdollista olla matkija-Mikael. Tästä syystä kysymysten esittäminen heidän alkuperästään ja syystään yhdistyä kanssasi ovat uskomattoman tarpeellisia heidän aikeidensa määrittämiseksi. Kuitenkin sitten kun olet tutustunut energiaan, jonka kanssa työskentelet, on monia erilaisia vihjeitä, joita voit poimia. Heillä on tunnusväri, jonka he esittelevät, joillakin on tunnustuoksu ja kaikkien energiaolemuksessa on tietty tunne.
 
Tämä tunne on paras erottelutyökalusi. Aivan kuten rakkaiden ihmistesi osalta, voit helposti oppia tuntemaan ihmisen/olennon energiapuumerkin. Tätä ei voi jäljitellä. Mutta et voi aloittaa tästä tunteesta. Sinun täytyy ensin tietää, kuka se on, muodostaa suhde hänen kanssaan ja vasta sitten voit luottaa tunteeseen hänen energiapuumerkistään.
 
Silloinkin sinun kannattaa säilyttää tasapaino luottamisessa siihen, mitä tunnet, ja sen tietämisessä, että jos jokin tuntuu olevan "poissa", on aika taas kyseenalaistaa yhteys. Elämässäsi ei pitäisi koskaan olla aikaa, jolloin voit nojata sokeaan uskoon intuitiivisessa kommunikoinnissa. Jos nojaat, se on herkkyys, jota pahoissa aikeissa olevat voivat käyttää. Myös energia jonka tunnet Jumalana, voidaan kyseenalaistaa nimen, lähteen ja aikomuksen osalta. Käymättä läpi edes yhtä kyselykierrosta, et koskaan tiedä, oletko tietämättäsi kommunikoinut matkija-Jumalaenergian kanssa. Jos et koskaan kyseenalaista kommunikointiprosessiasi, olet kuin avoin energialinja, jota voidaan käyttää ilman lupaasi. Paras tapaa lisätä luottamusta yhteyteesi minkä tahansa energiaolennon kanssa, on lisätä ensin yhteyttäsi omaan korkeampaan itseesi.
 
Tämä yhteys korkeampaan itseen on jokaisen yksilön osa. Yhteyspolkusi toisiin energiaolentoihin kulkee korkeamman itsesi kautta. Kuvittele valopilari, joka ulottuu jalkojesi alta pitkälle pääsi yläpuolelle. Tuo pilari yhdistää Äiti Gaian (Maan) Lähde-energiaan. Sinä – ja kaikki muut – olet silta tälle valoyhteydelle. Jokainen meistä voi tahdon, erottelukyvyn ja huomion avulla pitää tämän sillan leveänä, virtaavana ja turvallisena. Jos olemme piittaamatta siitä tai annamme sen hallinnan jollekin toiselle, siitä tulee kapea, hutera ja vaikea ylittää. Jos pidämme siltamme vaikeana ylittää, tämä luo alttiuden, että toiset energiat hyödyntävät siltaa tietämättämme. Kun sinulla on luottava yhteys korkeampaan itseesi, valosiltasi on automaattisesti leveä, turvallinen ja virtaava energiasta ja kommunikoinnista.
 
Miten siis luot luottavan yhteyden korkeampaan itseesi? Tämä tulee ensin sen tunnistamisesta, mitä ominaisuuksia korkeammalla itsellä on ja mitä egolla. Ego on kiinnittynyt ahneuden, vihan, erillisyyden, pelon, korruption jne. matriisiverkkoon. Korkeampi itse on vapaa kaikista tämäntyyppisistä tunteista ja se on ykseydessä ja rauhassa kaikkien asioiden kanssa. Mitä enemmän neutraloit egon, sitä enemmän yhdistyt korkeampaan itseesi. Mitä enemmän yhdistyt korkeampaan itseesi, sitä enemmän neutraloit egon.
 
Egon täydelliseksi neutraloimiseksi, sinun täytyy tunnistaa sisälläsi kaikki pelko, suru, epäily, viha, ahneus, ylpeys, korruptio, ylimielisyys, puute jne. Saattaa kuulostaa valtavalta tehtävältä, mutta todellisuudessa käsiteltyäsi 50% näistä egopiirteistä, olet enemmän korkeamman itsesi osassa. Tuossa kohtaa korkeampi itse pystyy tekemään oikeasti taikojaan ja poistamaan sisältäsi paljon enemmän mahdollisia alttiuksiasi. Tietenkin mitä enemmän kiinnität huomiota tähän prosessiin, sitä enemmän ja nopeammin näitä alttiuksia tuodaan valoon. Kaikki pääsevät samaan määränpäähän, mutta sinne pääsemisaika riippuu siitä, miten paljon osallistut aktiivisesti korkeamman itsesi rinnalla.
 
Yksi karhunpalvelus jonka jotkut vetovoimanlain opettajat tekevät, on, että he kehottavat pakottautumaan negatiivisten tunteiden yli. Valitettavasti tämä vain sulloo ne sisälle. Sen sijaan kun tunnet tarvetta itkeä, itke. Kun tunnet tarvetta purkaa tunteita, pura. Kun tunnet tarvetta ilmaista vihaasi, ilmaise. On hyödyllisiä ja sopivia tapoja päästää irti tunteistaan. Ja upeaa on, että kun olet päästänyt irti niistä, ne eivät enää palaa puremaan sinua tiedätkö-mihin!
 
Vain silloin kun egotunteet ja –piirteet pidetään haudattuna sisälle, ne voivat aiheuttaa jonkinlaisia ongelmia – ei vain henkisessä kommunikointiprosessissa, vaan ne vaikuttavat myös fyysiselle tasolle. Edesauttamaan tunteiden ja egopiirteiden irtipäästämisessä, täytyy vain tunnistaa kaikki, mitä tunnet, ja sitten löytää terve kanava sen saamiseksi ulos itsestäsi. Tässä on joitain suosituksia (englanniksi).
 
Yhdistymiseksi enemmän korkeampaan itseesi, voit tehdä mitä tahansa, joka tuo tyydytystä sinulle. Silloin kun vaalit rauhaa, iloa, onnellisuutta, tyytyväisyyttä, hyväksyntää, ykseyttä, yltäkylläisyyttä ja tyydytystä, olet korkeammassa itsessäsi. Mitä enemmän pystyt pitämään näitä positiivisia taajuustiloja sisälläsi (samalla päästäen irti myös egopuolesta), olet saavuttanut tasapainon, jota tarvitaan erottelukykytyökalujesi käyttämiseen.
 
Tasapainoa tarvitaan erottelukykyyn. Erottelukykyä tarvitaan oman energiasi säilyttämiseen täysivaltaisena. Kyseenalaista kaikki, mutta luota myös. Rakenna sisäistä rauhaasi, mutta vapauta myös viha. Pysy erossa sen tuomitsemisesta, missä toinen ihminen tai energia on oppimispolullaan. Keskity sen sijaan siihen, ovatko hänen aikeensa harmoniassa omiesi kanssa. Jos eivät ole, pyydä häntä vain siirtymään eteenpäin. Älä ole vihainen sille tai pelkää sitä. Se voi käyttää tuota energiaa tunkeutuakseen valosiltaasi. Keskity sen sijaan rakentamaan omaa valosiltaasi, ylläpitämään sitä ja ymmärtämään sitä. Sitten voit olla todella varma, että yhdistyt omilla ehdoillasi.
 
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >