HomeViestejäKaren Downing5.6.2012 - Herääminen uuteen elämäänne

5.6.2012 - Herääminen uuteen elämäänne

HERÄÄMINEN UUTEEN ELÄMÄÄNNE
 
Auroraa kanavoinut Karen Downing (aurorasmessage.com)
Uutiskirjeestä 5.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuulostaa jännittävältä, eikö vain? Ja jo on aikakin. Olette odottaneet kärsivällisesti ja selvittäneet uutterasti pelkojanne, epäilyjänne ja menneen elämän energiaa. Nyt 4.6.12 täydenkuun ja kuun pimennyksen jälkeen uusi elämänne sarastaa ja heräätte hitaasti sopeutuen tähän uuteen tilaan, mihin olette laskeutuneet.
 
Mitä tämä tarkkaan ottaen merkitsee teille? Aluksi - aivan kuten koska tahansa herätessänne aamulla - olette vähän pökerryksissä ja saattaa viedä vähän aikaa tottua. Tämä voi tuntua siltä, ettei ole täysin läsnä kehossa, on "sen ulkopuolella" tai hyvin maadoittumaton - melkein kuin olisitte askeleen perässä. Tämän syynä on, että fyysistä kehoanne siirretään uuteen chakrajärjestelmään, joka lopulta ottaa niiden seitsemän chakran paikan, jotka tunnette erittäin hyvin.
 
Tämä tapahtuu, koska fyysinen keho nostaa värähtelyään uudelle tasolle henkisen kehityksen tikkailla. Ikään kuin se askelma, joka teille oli kerran neljäs, on nyt ensimmäinen. Chakratasolla sydänchakra sulautuu yhteen juurichakran kanssa. Tämä saa teidät aloittamaan toimimisen yhteydessä Maapallon uuteen sydänkeskeiseen todellisuuteen, mikä on luotu. Lisäinformaatiota uusista chakroista ja niiden esiintulevista rooleista aurorasmessage.com/crystal_chakras.html.
 
Kun tämä muutos tapahtuu, havaitsette, että rinnan ja sydämen alue tekee valtavan määrän irtipäästämistä. Tämä voi tuntua paineelta, väpätykseltä, raskaudelta tai syvältä tunnevapautumiselta. On uusi chakra, nimeltään ehdottoman rakkauden chakra, mikä ottaa sydänchakran paikan. Tämän muutoksen myötä ehdottoman rakkauden chakra avaa ihmisen rakkauskäsityksen täysin uudelle tasolle. Tästä syystä oli erittäin tärkeää, että saitte runsaasti lepoa viimeisten 30 päivän aikana. Ilman kunnon lepoa tätä muutosta ei olisi voinut tapahtua.
 
Upeita asioita laitetaan liikkeelle elämässänne, mutta niiden toteutumiseksi on oltava aikajakso (kenties liian pitkä joillekin), missä syvistä peloista, vihasta ja muista ongelmista jotka pitävät teitä menneisyydessä, on päästettävä irti. Ette voi luoda uutta tulevaisuutta, jos pidätte kiinni menneisyydestä. Tämä irtipäästämisaika alkoi marraskuussa 2011, jolloin monet teistä kulkivat neulansilmän läpi. Tämä irtipäästämisaika on nyt loppumassa tämän kuukauden lopulla (noin 25.6.). Tuon ajankohdan jälkeen näette muutosvauhdin positiivisesti elämässänne.
 
Mitä sitten tulee irtipäästämisen jälkeen? Vastaanottaminen. Resurssien, yhteyksien, tilaisuuksien, kokemuksien, rentoutumisen, onnellisuuden, kumppanuuksien vastaanottaminen - minkä tahansa mitä kohti olette tehneet työtä. Tapahtuuko se yhdessä yössä? Ei, se on prosessi. Mutta prosessi mikä pystyy nyt alkamaan elämässänne uudella tavalla, mikä on vapaa menneisyyden pysähtyneisyydestä.
 
Heräämisessä uuteen elämäänne on kyse jokaisen hetken luomisesta täydellisen vapauden tilasta. Tämä voi olla hyvin pelottavaa monille teistä ja toisille se tulee suurena helpotuksena. Tunnette ehkä jo uuden elämänne osia tulevan näköpiiriin. Teillä saattaa ensimmäistä kertaa vuosiin olla uusi fokus tai kenties olette heränneet taas idealle tai ammatille, minkä luulitte laittaneenne pois.
 
Mille tahansa heräättekin, huomaatte, että universumi pystyy tukemaan teitä uusin ja erilaisin tavoin, joita ette ole ehkä ajatelleet edes mahdolliseksi. Ainoastaan te laitatte elämäänne rajoituksia, mitkä perustuvat pelkoihinne, ehdollistumiseen siinä, miten asioiden pitäisi olla, tai vastaavaan. Itse asiassa kaikki asiat ovat mahdollisia ja heräätte pian täysin siihen rooliin, mitä esitätte oman elämänne luomisessa.
 
Jonkin aikaa maatason yllä oli ollut kollektiivinen epäilypilvi. Mutta kun olette alkaneet nähdä maailman heräävän eri tavoin, niin tapahtuu myös jokaiselle yksilölle. Jokaisen sielun valo ikään kuin kirkastuu ja kirkastuu, yksi valo kerrallaan, kunnes Maa roihuaa tätä uutta energiaa.
 
Pitäkää siis tiukasti kiinni uskostanne ja toivostanne. Tietäkää, että se minkä eteen olette tehneet kovasti työtä, on nyt noussut horisontin ylle ja tulee lähemmäs ja lähemmäs energiaanne joka päivä. Sen saamiseksi tapahtumaan teidän on vain vastaanotettava ehdottomasti. Antakaa kaikkien neuvojen, resurssien, kaiken opastuksen, yltäkylläisyyden, rakkauden, tuen, ystävyyden ja muun energian tulla luoksenne ilman ehtoja, odotuksia tai käsityksiä. Tietäkää vain, että se on jumalainen syntymäoikeutenne ja olette tehneet kovasti töitä sen tuomiseksi todellisuuteenne. Nyt voitte rentoutua, seurata intuitiotanne ja osallistua uuden elämänne luomiseen.
 
Rakkautta, Aurora
 

< Prev