HomeViestejäDiana Cooper5.12.2022 - Joulukuun 2022 uutiskirjeestä

5.12.2022 - Joulukuun 2022 uutiskirjeestä

JOULUKUUN 2022 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
5.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

joulukuu on erityislaatuinen ja elämää muuttava kuukausi. Talvipäivänseisaus, joulu ja vanhan vuoden loppu, joka merkitsee uuden uutta vuotta, antavat merkittäviä energiamuutoksia, tänä vuonna tavallista enemmän.

Talvipäivänseisaus merkitsee lyhintä päivää, ja se on aina merkittävää loppumis- ja uudestisyntymisaikaa. Ja tänä vuonna talvipäivänseisaus merkitsee puoliväliä matkalla vuodesta 2012 vuoteen 2032. Kosminen hetki 21.12.2012 merkitsi Atlantiksen aikakauden loppua ja 2032 merkitsee uuden kultaisen ajan alkua. 21.12.22 on tärkeä ja keskeinen. Se ennustaa valtavaa muutosta henkilökohtaisessa elämässä ja planeetalla. Ja käytettävissämme on hyvin paljon apua.

Tällä hetkellä planeettamme on 15 % edellä ennustetta, kun etenemme uutta kultaista aikaa kohti. Jos teemme kaikki oman osuutemme, päivänseisauksessa voimme lisätä tätä 23 %:iin tai vielä ylemmäs.

Juuri nyt auktoriteetin ja vapauden välinen taistelu voimistuu. Monet ihmiset ympäri maailmaa käyvät läpi vaikeita vihkimyksiä, jotka liittyvät suhteisiin, työpaikkoihin, asumiseen, kotielämään, terveyteen, omantunnon kriiseihin ja muihin asioihin.

Lisäksi miljoonat valotyöntekijät liittyivät lordi Kuthumin Kultaisen viitan veljeskuntaan ennen inkarnoitumistaan. Nämä ovat sieluja, jotka sitoutuivat kuljettamaan ihmiskunnan tuskaa oman fyysisen kehonsa läpi.

Vaikka kaikki tämä tarjoaa vielä yhden tilaisuuden henkiseen kasvuun, siitä on tullut AIVAN LIIKAA useimmille ihmisille. Tim Whild ja minä olemme huolestuneet lisääntyvässä määrin ihmiskunnasta. Toivottavasti liityt meihin ennen päiväseisausta anomaan:

1. karmanherroilta helpotusta massoille, jotka ilmoittautuivat vapaaehtoisesti kantamaan valtavia taakkoja. Silloin kun he tekivät sen, kukaan ei tiennyt, että Maassa olisi nyt hyvin vaikea selviytyä.

2. Kultaisen viitan veljeskuntaa vapautumaan ilman rangaistusta suostumisesta kuljettamaan muiden tuskaa ja sairautta oman kehonsa läpi. Tim ja minä olemme hiljattain eronneet tästä veljeskunnasta, ja se tuntuu helpotukselta. Meitä kiitettiin palveluksestamme monien elämien ajan, ja meidät vapautettiin!

3. että lohikäärmeet jotka ovat halukkaita, tekevät planeetan jatkuvaa puhdistusta, eivätkä luonnonvoimat.

Monet olennot korkean taajuuden tähdistä, planeetoilta ja galakseista odottavat kutsua tulla lähemmäs auttamaan ihmiskuntaa ja Maata helposti ja armollisesti täysin viidenteen ulottuvuuteen. Mitä useammat meistä lisäävät energiansa näihin kutsuihin ennen päivänseisausta, sitä suurempi enkelimaailmojen ja tähtiolentojen vastaus on.

Meitä on opastettu tekemään kaikki tämä ennen päivänseisausta, jotta päivänseisausvalolla on selvä tie synnyttää uusia ja korkeampia energioita planeettaan, valmisteluna vuoteen 2023.

Jumalainen suunnitelma on kaataa vanhat kolmannen ulottuvuuden rakenteet vuosina 2012–2022. Vuodesta 2023 alkaen uutta tulee sisään, ja kanssaluomme aktiivisesti suunnitelmia uutta kultaista aikaa varten. Klikkaa tästä saadaksesi lisäinformaatiota.

Joulu lähestyy. Joulun uutiskirjeeseeni lisään tavallisesti muistutuksen sen Kristus-valon voimasta, jota virtaa jouluaatosta tapaninpäivään. Tuo poraali jolloin ehdoton rakkaus kylvettää planeettaa, on todella tärkeä kaikkien taajuuden nostamisessa. Muistan aina sen poikkeuksellisen kokemuksen, joka minulla oli jouluna 2016, jolloin olin sairaalassa joulun ja katselin kultaisen Kristus-valoaallon ryöppyävän osastolle, sinkoilevan seinistä ja lattiasta ja vyöryvän sairaalan läpi. Se oli todella, kuin olisi nähnyt rakkaustsunamin tulevan planeetalle.

Uutiskirjeessäni jaan tapoja siirtyä pois haastavista tilanteista. Lisään tehokkaan siteidenpoistamisharjoituksen, johon arkkienkeli Metatron osallistuu aktiivisesti. Laitan mukaan myös yhden suosikkivisualisointini, jonka avulla voit vierailla arkkienkeli Sandalphonin piilopaikassa maagisessa kristalliluolassa Atatlan-järvessä, Guatelmalassa, ja pyytää häntä lisäämään energiansa rukouksiisi ja sitten viemään ne Lähteelle. Lisäksi jaan viimeisimmän päivityksen violettiin muuntamisliekkiin, ja se on poikkeuksellinen ja voimakas (suom. huom. tätä ei ollut mukana).

Toivottavasti sinulla on upea päivänseisaus ja joulu ja olet valmis uuden vuoden energiaan.

Rakkautta ja siunauksia,

Diana

Teitä ulos haastavista tilanteista

Tällä hetkellä koko maailma on kaaoksessa, kun vanhan toimintamallin torni romahtaa nopeasti. Oletko haastavassa paikassa fyysisesti, mentaalisesti tai tunnepuolella, kun rakentamasi elämä hajoaa?

Tai käytkö läpi jotain vihkimystä, joka pakottaa sinut siirtymään korkeammalle tietoisuustasolle?

Tai kohtaavatko ystäväsi tai rakkaasi vaikeuksia?

Kun nostat henkistä taajuuttasi, vanha häviää ja vedät automaattisesti erilaisia asioita elämääsi.

Tarina 1

Sain sähköpostin vanhemmalta, vammautuneelta mieheltä, joka sanoi tarvitsevansa taloudellista apua. Hänellä oli pienet tulot eikä hänellä ollut asuinpaikkaa. Hän halusi minun lähettävän enkeleitä auttamaan häntä. Selvästikin hän oli kamalassa tilanteessa, eikä ollut yllätys, että hän lähetti epätoivoista matalaa energiavärähtelyä. Enkelin, puhumattakaan arkkienkelin, on erittäin vaikea päästä epätoivonpilven läpi auttamaan.

Siis mitä hän teki henkisesti siirtyäkseen pois tuosta kamalasta paikasta?

1. Kehotin häntä olemaan antamatta yhtään happea alemmalle energialle ympärillään tai valittamatta nykytilanteestaan.

2. Sen sijaan hän käytti tuon energian fokusoituakseen päivittäin kiitollisuuteen siitä, mitä hänellä oli, ja visualisoi positiivisesti itsensä terveenä – pankkitilillä on rahaa ja hän asuu miellyttävässä kodissa.

3. Hän keskittyi joka päivä tuohon positiiviseen kuvaan piirämällä sen, mitä hän halusi.

4. Joka päivä hän meni kävelylle paikalliseen puistoon, nurmikon ja puiden keskelle, ja kuvitteli hyviä asioita tulevan itselleen.

5. Kun hän käveli, hän teki positiivisia affirmaatioita, ja tämä alkoi siirtää pois tuota synkkää pilveä hänen aurastaan.

Muistutin hänelle, että hyvät asiat ovat mahdollisia, sillä positiiviset kuvitelmat saavat ihmeitä tapahtumaan.

En sano, että tämä on helppoa, mutta hän oli päättäväinen ja fokusoitunut. Tämä nosti hänet suhteellisen nopeasti värähtelyyn, jossa arkkienkeli Rafael, terveyden ja yltäkylläisyyden enkeli, pystyi auttamaan häntä. Kuukausien kuluessa hän oli kivassa kodissa ja hänellä oli osa-aikatyö. Tätä on henkinen laki toiminnassa.

Tarina 2

Puhuin miehen kanssa, joka oli omistanut elämänsä muiden auttamiseen, mutta hän kävi läpi merkittävää vihkimystä. Kaikki hänen elämässään romahti. Alemmat voimat vainosivat häntä, ja hän oli hyvin hauraassa tilassa. Lisäksi hän fokusoitui jatkuvasti huonoihin asioihin, joita tapahtui. Selitin, että hän oli mutalammessa krokotiileja ympärillään, ja hänen negatiiviset ajatuksensa kutsuivat nuo krokotiilit hänen elämäänsä.

Jos on tässä paikassa, täytyy nostaa taajuuttaan, jotta voi nousta mudan yläpuolelle, josta krokotiilit eivät voi enää löytää.

Ehdotin, että hän tekee joka päivä anteeksiantorukouksen ja ympäröi itsensä arkkienkelipallolla, fokusoituen samalla haluamaansa lopputulokseen. Hän tekstasi minulle, että hän teki tätä tunnontarkasti joka päivä. Muutaman viikon päästä irrotin hänet ilkeimmästä krokotiilista.

Tilanne ei ole vielä ratkennut, mutta oppaani Kumeka sanoo minulle, että se tapahtuu hyvin pian.

Forgiveness Prayer (= anteeksiantorukous) ja Archangel Ball (= arkkienkelipallo) ovat Youtube-kanavallani ja olivat uutiskirjeessäni hiljattain. Alla on korkeamman taajuuden siteiden katkaisuharjoitus arkkienkeli Metatronin kanssa.

Korkeamman taajuuden siteiden katkaiseminen

Olen varma, että tiedät siteiden katkaisemisen periaatteet, mutta joskus tarvitsemme muistutusta. Lisään myös jotain uutta ja korkeampaa taajuutta, minkä arkkienkeli Metatron antoi minulle.

On erittäin helppoa olla psyykkisesti kiinni jossain ihmisessä tai tilanteessa, koska jokaisessa ajatuksessa jonka lähetät sille, on energiaa. Jos lähetät ajatuksia tunteen kera, ne kiinnittyvät tuohon ihmiseen tai tilanteeseen ja muodostavat siteen. Siteet voivat olla niin jäykkiä kuin rautakanki, tai kuin köysi, lonkero tai metallilanka. Ne voivat kuristaa sinut (tai tuon toisen ihmisen), pitää sinut jumissa, heikentää sinua, estää sinua, sitoa sinut, haitata sinua tai miljoona muuta asiaa, ja on aina hyvä puhdistaa ne. Ehdoton rakkaus ei muodosta sidettä, sillä se jättää ihmiset vapaaksi.

Jos sinut on sidottu johonkin ihmiseen tai tilanteeseen tai uskomukseen tai paikkaan, vedät sen jatkuvasti takaisin.

Kun katkaiset siteen, tuo suhde voi muodostua uudestaan uudella ja korkeammalla tasolla, tai osapuolet voivat erota. Mitä tapahtuukin, olet vapaa vetämään jotain uutta ja parempaa elämääsi.

Kun olemme lopunajoissa, arkkienkeli Metatron on nyt tullut lisäämään oman energiansa, ja jaan alla, miten hän tekee tämän.

Voit mukauttaa tätä visualisointia ja tehdä sen jollekin muulle armossa. Koska et ole tunteellisesti kiinnittynyt häneen tai hänen tilanteeseensa, tämä voi olla hyvin tehokas.

Visualisointi siteiden katkaisemiseksi, arkkienkeli Metatronin kanssa

1. Etsi paikka, jossa voit olla hiljaa ja häiritsemättä.
2. Pyydä arkkienkeli Sandalphonia maadoittamaan sinut maatähtichakrasi kautta.
3. Pyydä arkkienkeli Metatronia asettamaan kultaoranssi viittansa ympärillesi täydelliseksi suojaksi. Tämä merkitsee myös, että vanha energia ei voi hiipiä takaisin ja muodostaa uutta sidettä sinuun.
4. Visualisoi numero 8 maahan ja istu sen toisessa puolessa.
5. Visualisoi tuo toinen henkilö, paikka tai tilanne toiseen silmukkaan.
6. Totea selkeästi, että haluat nyt siirtyä korkeampaan taajuuteen ja poistaa vanhat siteet.
7. Tunne, kuvittele tai visualisoi nuo siteet.
8. Katkaise siteet sopivalla työkalulla – saksilla, veitsellä, sahalla tai mitä tarvitaankin.
9. Poista lempeästi kaikkien siteiden juuret fyysisestä kehostasi ja energiakentistäsi, ja pyydä, että ne poistetaan myös tuosta ihmisestä tai tilanteesta toisella puolella.
10. Pyydä nyt arkkienkeli Metatronia leikkaamaan tuon kahdeksikon toinen puoli irti ja tuomaan Metatronin kuutionsa väliinne. (Ks. kuva)
11. Kun hän tekee tämän, hän lisää voimansa ja mahtinsa vapautumiseesi.
12. Visualisoi tuon toisen ympyrän ja sen "asukkaan" leijuvan pois.
13. Arkkienkeli Metatron vie sinut nyt kultaisesta portista kauniille kukkulalle.
14. Istu siinä ja kuvittele niin suurella energialla ja intohimolla, kuin pystyt, ihme jonka haluat luoda elämääsi.
15. Kiitä arkkienkeli Metatronia.

Kuva,
       joka sisältää kohteen teksti, keltainen, kevyt, oranssi
       Kuvaus luotu automaattisesti

 

Rukousten antaminen arkkienkeli Sandalphonille

Arkkienkeli Sandalphon joka on vastuussa maatähtichakrasta, on arkkienkeli Metatronin kaksoisliekki. Hänen eetteripiilopaikkansa on maaginen kristalliluola Atatlan-järvellä Guatemalassa, johon Maan kundaliini on nyt tallennettu. Arkkienkeli Sandalphon on musiikin enkeli, joka työskentelee sfäärien musiikin kanssa. Ne ovat jumalaisia, täydellisiä harmonioita, joita luovat tähtien liikkeet.

Arkkienkeli Sandalphon esittää myös rukouksesi Lähteelle ja lisää samalla energiaa niihin.

Monta vuotta sitten joku lähetti minulle valokuvan alttarista. Sillä oli monia paperilappuja, joihin ihmiset olivat kirjoittaneet rukouksia. Tuossa valokuvassa oli arkkienkeli Sandalphonin orbi. Minulle kerrottiin, että hän keräsi rukoukset viedäkseen ne suoraan Lähteelle ja lisäsi niihin omaa energiaansa. Siitä lähtien olen käyttänyt seuraavaa visualisointia rukouksissa itselleni ja muille.

Visualisointi rukousten viemiseen arkkienkeli Sandalphonin kautta Lähteelle

1. Etsi paikka, jossa voit olla hiljaa ja häiritsemättä.
2. Laita jokin suoja energiakenttiesi ympärille, kuten Kristuksen kultainen säde tai arkkienkeli Mikaelin sininen viitta.
3. Visualisoi itsesi tyynenä, aurinkoisena päivänä ylittävän tukevassa veneessä Atatlan-järven sädehtivän siniset vedet Guatelmalassa, lähestyen arkkienkeli Sandalphonin piilopaikkaa.
4. Ota aikaa, että hengität mukavasti, kun vene ylittää järveä.
5. Lähestyt valtavaa luolaa, ja vene rantautuu pehmeälle hiekalle sen suulla.
6. Kun astut luolaan, näet, että maagiset kristallivalot valaisevat sen, ja ympärilläsi on kymmeniä värikkäitä keijuja.
7. He virtaavat edelläsi, johtaen sinut sisäkammioon.
8. Saatat kuulla taivaallista musiikkia.
9. Täällä on kaunis, pyhä alttari.
10. Sen vieressä arkkienkeli Sandalphon odottaa hiljaa hohtavan hopeisessa valoviitassaan.
11. Kirjoita rukouksesi ja anna se hänelle, tai kerro mielessäsi hänelle rukouksesi, itsesi tai jonkun muun puolesta, armossa.
12. Tunne nyt hänen ympäröivän rukouksesi hopeisella valollaan ja lisäävän voimakkaan energiansa siihen, ennen kuin hän häviää viemään sitä Lähteelle.
13. Hengitä lempeästi, kun odotat.
14. Sitten arkkienkeli Sandalphon palaa ja katsoo suoraan sinua kirkkaansinisillä silmillään.
15. Hän välittää telepaattisesti viestin, jonka hän on saanut Lähteeltä sinulle.
16. Kun olet valmis, palaa veneeseen ja ajelehdi Atatlan-järven yli takaisin sinne, mistä lähdit.

 

Henkiset harjoitukseni aamuisin ja iltaisin

Siitä saakka kun sain syöpädiagnoosin, olen keskittynyt henkisiin harjoituksiini, ja olen tehnyt henkisiä aamu- ja iltaharjoituksia ja huomannut massiivisen eron taajuudessani ja voinnissani. Tämä on erittäin tärkeää aikaa vaatia voimamme kuvittelemalla se elämä, jonka haluamme luoda, ja elämällä se. Sen täytyy tapahtua. Kun tarpeeksi moni meistä fokusoituu loistavaan kultaiseen tulevaisuuteen – yhteisöllisyys, tasavertaisuus, täydellinen terveys, nuortuminen ja sielutyytyväisyys – tuomme sen esiin. Harjoitus on tietysti henkilökohtainen minulle, ja se tuntuu oikealta minulle. Halusin kuitenkin jakaa sen siltä varalta, että se resonoi osittain tai kokonaan kanssasi. Jos resonoi, käytä siitä, mitä haluat, tai muuta sitä sopimaan omiin olosuhteisiisi. Tiedän, että tämän tekeminen on muuttanut massiivisesti energiaani ja valotasojani. Ja olen rakastanut tehdä sitä!!!!

Youtube-video (Suom. huom. harjoituksia oli tekstimuodossa lokakuun uutiskirjeessä)

Työpajoja, tuotteita …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >