HomeViestejäDiana Cooper1.10.2022 - Lokakuun 2022 uutiskirjeestä

1.10.2022 - Lokakuun 2022 uutiskirjeestä

LOKAKUUN 2022 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät.

Miten jännittävä kuukausi tämä on ollut maailmalle ja minulle henkilökohtaisesti. Minun täytyy kiittää hyvin monia teitä niistä siunauksista ja parannuksista, joita olette lähettäneet minulle. Olen saanut tuhansia rakastavia viestejä ja hyvin monia ehdotuksia ja tarinoita, jotka ovat tulleet rakkauden kera – sisältäen ruokavalioita, eteerisiä öljyjä, musiikkia, meditaatioita, spraytä, yrttejä, visualisointeja ja paljon muuta. Taas kerran, kiitos. Minusta tuntuu upealta, kaikkien jalomielisten ajatustenne ja parannustenne piristämänä. Hyväksyn kaiken, mikä on osoitettu minulle ehdottomasti!

Kuten aina, tämä terveyshaaste sisältää lahjan. Olen keskittynyt henkisiin harjoituksiini ja huomannut massiivisen eron taajuudessani ja siinä, miltä minusta tuntuu. Oppaani Kumeka ja enkelit ovat auttaneet minua joka päivä, ja kasvain kutistuu, samaan aikaan kun olen juossut koirieni kanssa! Olen saanut sellaisen parannustulvan, että se olisi voinut olla pakahduttava. Magenta Pixie joka kanavoi Yhdeksän valkosiipisen kollektiivitietoisuutta, lähetti viestin, että hän oli nähnyt pienen valkoisen koiran toimivan transformoijana kaikelle tuolle parantavalle energialle, tuoden sen tasolle, jonka pystyisin käsittelemään! Siis kuten aina, Venus joka on koiramestari, on esittänyt oman osansa.

Ja myös toinen hämmästyttävä ja jännittävä asia on tapahtunut. Kun vastaanotan parantavaa energiaa joka päivä ja tunnen arkkienkeli Rafaelin ankkuroivan viidennen ulottuvuuden terveyspiirustuksen kehooni ja energiakenttiini, tulen tietoiseksi siitä parantavasta valosta, joka kulkee planeetan ympäri ja muodostaa uuden ajan 5D-terveyspiirustuksen sisältävän verkon. Tietysti monet muut ihmiset muodostavat myös näitä ankkuripisteitä, jotta kaikki parantava energia käytetään siellä, missä sitä eniten tarvitaan.

Ja sitten Maan 5D-terveyspiirustusverkko säteilee meidän ulkopuolellemme muille planeetoille, erityisesti Arcturukselle, Siriukselle, Plejadeille, Andromedaan ja Venukselle, mutta verkosto laajenee nopeasti. Ja nuo tähti- ja planeettakeskukset auttavat meitä ja rakentavat myös universaalia verkostoa. Nyt on se aika, ja jokainen joka lähettää parantavaa valoa ja rakkautta, auttaa tuomaan uuden terveysmallin planeetallemme.

Ja tietysti kuningatar Elisabetin kuolema ja hautajaiset ovat saaneet aikaan planetaarisen muutoksen, koska hän oli kallio, ja tapahtuu mullistus, kun muutosvyöry pääsee valloilleen. Lisää hänestä ja hänen elämäntehtävästään myöhemmin tässä uutiskirjeessä.

Tämä on hyvin tärkeää aikaa vaatia oma voimasi kuvittelemalla se elämä, jonka haluat luoda, ja elämällä se. Sen täytyy tapahtua. Kun tarpeeksi meitä fokusoituu upeaan kultaiseen tulevaisuuteen – yhteisö, samanarvoisuus, täydellinen terveys, nuortuminen ja sielutyytyväisyys – tuomme sen esiin.

Uutiskirjeessäni jaan päivittäisen harjoituksen, jonka olen omaksunut Kumekan opastuksella. Epäilemättä se muuttuu ja kehittyy. Jaan tämän kolmessa osassa Youtube-kanavallani, joten liity seuraani (linkit lähetetään sähköpostilla, kun videot ovat käytettävissä). Se lisää kaikkien 5D-terveyspiirustusta ja luo kvanttimuutoksen ihmiskunnalle.

Rakkaudella,

Diana

 

Päivittäinen aktiviteettini

Olen kävellyt rannalla tai metsässä, satoi tai paistoi, hyräillen tai laulaen:

Jokainen päivä on iloa ja riemua,
kun kylven puhtaassa enkelivalossa.
Ylösnousseet mestarit, kiitos myös teille,
rakkaudesta ja viisaudesta mitä lähetätte.

Se lisää hyvää tunnetta ja tuo enkeleitä ja ylösnousseita mestareita luokseni.

Uskomaton tarina toiselta puolelta, kirjoittanut Katie Murphy

Irlantilainen ystäväni Tara kuoli juuri ennen syntymäpäivääni. Hänellä oli hyvin aggressiivinen sairaus, ja tämä kahden nuoren lapsen äiti lähti erittäin nopeasti. Minua opastettiin käymään hänen luonaan erittäin pian. Olimme toivoneet, että hänellä olisi ainakin vielä neljä vuotta, mutta yhtäkkiä tuo aika muuttui päiviksi, ja sitten oli enää tunteja.

Hän lähetti hakemaan minut, ja riensin sairaalaan niin nopeasti, kuin pystyin. Kun astuin hänen huoneeseensa, siellä oli kamala energia, ja tämä todella yllätti minut. Olin järkyttynyt nähdessäni hänellä niin paljon kipua ja pelkoa.

Ultravioletit yksisarviseni tulivat sisään ja ympäröivät hänet, ja tunsin välittömästi muutoksen raskaassa, melkein siirappimaisessa energiassa, jossa hänen kehonsa oli. Hän kysyi minulta, kuolisiko hän, ja sanoin, että hän oli hyvin peloissaan. Tiesin sitten, että tehtäväni oli pitää häntä kädestä ja kertoa hänelle, ettei ollut mitään pelättävää. Hän kertoi minulle jatkuvasti, että valo tuli, mutta hävisi aina uudestaan ja uudestaan. Kuitenkin valo joka luotiin tuolla hetkellä, salli hänen siirtyä tuon raskaan, melkein matriisimaisen energian läpi.

Lopulta laitoin kristallienkelin hänen käteensä ja kerroin, että rakastin häntä ja kommunikoisin hänen kanssaan heti, kun hän olisi valmis siihen. Hän kuoli muutaman tunnin päästä.

Tänään hän tuli läpi ja kertoi innoissaan minulle kaiken uskomattomasta kosmisesta energiasta, laajasta taikuudesta, ja sanoi jatkuvasti minulle: "Se on vielä parempaa, kuin mistä puhuimme, Katie."

Tara oli uskomaton valotyöntekijä, mutta lasten jälkeen hänen avioliittonsa hajosi, ja hän päätti jättää henkisen työnsä ja fokusoitua äitinä olemiseen. Tiesin aina, että kun hän kuoli, hänen työnsä olisi vielä uskomattomampaa.

Hän kertoi minulle, että tänään hän astuisi smaragdinvihreään kammioon, jonka ympärillä oli hänen valotiiminsä, valoneuvosto ja monia enkeleitä. Hänen täytyi saada parannusta monien elämien osalta, ja kun hän on valmis, hän palaa takaisin auttamaan Äiti Gaiaa.

Hänelle on annettu uskomaton tilaisuus jäädä, oppia ja ladata hyvin paljon ja tulla valonmestariksi, tai reinkarnoitua. Hän tekisi päätöksensä vasta tuon kammion jälkeen.

Minut teki onnelliseksi se uskomaton ilo, jota hänellä oli. Hän ehdottomasti rakasti kaikkea sinun työtäsi, Diana, ja hän sanoi, että tämä auttoi häntä yhdistymään enkeliulottuvuuteen paljon helpommin.

Tähän päivään saakka hänen kuolemisensa on ollut minulle valtava ongelma, olin melkein traumatisoitunut hänen kärsimyksestään, mutta olen hyvin onnellinen kuullessani hänen olevan taas kotona.

Katie

Kuka kuningatar oli?

Kuningatar oli poikkeuksellisen fokusoitunut ja kurinalainen nainen, joka omisti elämänsä työlleen. Hänen 70-vuotinen omistautunut palvelunsa on vielä uskomattomampi saavutus, kun ajattelee, että tämä oli hänen ensimmäinen inkarnaationsa maan päällä. Voidakseen ottaa sellaisen tehtävän, ennen inkarnoitumista hänen henkeään koulutettiin laajasti kaikilla ylösnousemusplaneetoilla, Siriuksella, Neptunuksella ja Orionilla, Plejadeilla. Hän meni oppimaan myös Saturnukselle, kurin planeetalle. Silti hänen saavutuksensa oli henkeäsalpaava. Hänellä oli tietysti kohtalo.

Hän oli esimerkki, kallio.

Ei mikään ihme, että hänen kuollessaan Buckingham Palacen, Widsorin ja Balmoralin yläpuolella oli sateenkaaria. Enkelit lähettivät tosiaankin merkkejä.

Sain sähköpostitulvan ihmisiltä, jotka kunnioittivat häntä. Myös muutaman niiltä, jotka eivät. Heille sanoisin, että heittäkää pois tummat lasinne ja etsikää jumaluutta kaikista sieluista.

Henkiset harjoitukseni aamuisin ja iltaisin

Haluan korostaa, että tätä olen tehnyt syöpädiagnoosini jälkeen. Se on tietysti henkilökohtaista minulle, ja tunnen sen oikeaksi itselleni. Halusin kuitenkin jakaa sen siltä varalta, että se resonoi osittain tai kokonaan kanssasi. Jos resonoi, käytä se, mitä haluat, tai muuta se sopimaan omiin olosuhteisiisi. Tiedän, että tämän tekeminen on muuttanut massiivisesti energiaani ja valotasojani. Ja olen rakastanut sen tekemistä!!!

Julistus kulkea korkeinta polkuaan

Jumalan ja kaiken sen nimeen, mikä on valoa, armossa, käsken, että kaikki vähäisemmät polut suljetaan, ja minut opastetaan vain korkeimmalle polulleni. Kutsun nyt esiin vastuitani ja siunauksiani kanssaluojana uuden kultaisen ajan jumalaisessa suunnitelmassa.

Niin olkoon. Se on tehty.

Anteeksiantojulistus

Teen nyt anteeksiantojulistukseni. Pidän tauon jokaisen julistuksen jälkeen ja tunnen sitä energiaa, mitä tapahtuu. Tämä puhdisti massiivisesti energiakenttäni, ja se on tehty, mutta jatkan sitä silti!!

Annan anteeksi kaikille, jotka ovat koskaan loukanneet tai vahingoittaneet minua, tietoisesti tai tiedostamatta, tässä elämässä tai jossain muussa, tässä universumissa, olemassaoloulottuvuudessa tai -tasolla, tai jossain muussa. 

Annan heille armon.

Pyydän anteeksiantoa kaikesta, mitä olen koskaan tehnyt loukkaamaan tai vahingoittamaan toista, tietoisesti tai tiedostamatta, tässä elämässä tai jossain muussa, tässä universumissa, olemassaoloulottuvuudessa tai -tasolla, tai jossain muussa. 

Pyydän armoa.

Annan anteeksi itselleni kaiken, mitä olen koskaan tehnyt loukkaamaan tai vahingoittamaan toista, tietoisesti tai tiedostamatta, tässä elämässä tai jossain muussa, tässä universumissa, olemassaoloulottuvuudessa tai -tasolla, tai jossain muussa. 

Hyväksyn armon.

Olen vapaa ja iloinen. Kaikki kahleet ja rajoitukset putoavat pois. Seison täydessä voimassani mestarina.

Niin olkoon. Se on tehty.

Invokaatiot

Invokaatiot merkitsevät jonkin korkeamman olennon kutsumista auttamaan. Ensimmäinen on invokaatio mestareille, pyytäen heitä täyttämään minut erityislaatuisella energialla. Pidän tauon jokaisen invokaation jälkeen, tunteakseni todella tuota energiaa ja saadakseni vaikutelmia. Sen tekeminen merkityksellisesti vaatii aikaa ja omistautumista, mutta se on ehdottomasti elämää mullistavaa.

Invokaatio mestareille

El Morya, vahvista korkeampaa tahtoani ja anna minulle lahjomatonta johtajuutta.
Lanto, tee minulle mahdolliseksi tuntea se viisaus, jota säteilee sydänkeskuksestani.
Paul Venetsialainen, vahvista sydämellistä/vilpitöntä luovuuttani.
Kwan Yin, pidä minua ehdottomassa rakkaudessa.
Maria Magdaleena, auta minua hyväksymään jokainen, rakkauden ja myötätunnon kera.
Maitreya, tee minulle mahdolliseksi olla Kristus-valo ja säteillä sitä.
Melchizedek, auta minua elämään rauhassa ja yhteenkuuluvuudentunteessa.
Kumeka, valaise tietäni.
Voosloo, pidä elämäni tasapainossa.
Gautama, näytä minulle polkuni.
Serapis Bay, vahvista ymmärrystäni pyhistä symboleista.
Hilarion, auta minua ymmärtämään henkistä teknologiaa ja käyttämään sitä 5D-tavalla.
Lady Nada, avaa minut korkeammalle henkiselle ymmärrykselle ja universumin viisaudelle.
Rakoczy, sopeuta ihmiskehoni selviytymään uusista energioista.
Jeesus, auta minua kulkemaan todellista polkuani rohkeasti.
St. Germain, näytä minulle uuden ajan potentiaali.
Komentaja Ashtar, auta minua pääsemään käsiksi tähtien viisauteen.

Ylösnousemuksen massiivinen nopeuttaminen

Kutsun nyt esiin Jumalan sydämestä

* kultaisen valopilarin ympäröimään minut. (Tämä voi ympäröidä sinut tai täyttää huoneesi tai talosi.)
* kosmisen liekin valaisemaan jokaisen chakran.

* Näe maatähtichakrasi valtavana hopeanvärisenä pallona.
Arkkienkeli Sandalphon sytyttää kosmisen liekin sen sisään.
Tuo liekki valaisee jumalaisen potentiaalisi ja lahjasi.
33 hopeaterälehteä avautuu täysin ylöspäin, tuo liekki keskellä.

* Näe juurichakrasi valtavana platinanvärisenä pallona.
Arkkienkeli Gabriel sytyttää kosmisen liekin sen sisään.
Tuo liekki valaisee luottamus-, turvallisuus- ja itsekuritasosi.
2 platinaterälehteä avautuu täysin ylöspäin, tuo liekki keskellä.

* Näe sakraalichakrasi valtavana vaaleanpunaisena pallona.
Arkkienkeli Gabriel sytyttää kosmisen liekin sen sisään.
Tämä liekki valaisee ylimaallisen rakkauden.
16 vaaleanpunaista terälehteä avautuu täysin ylöspäin, tuo liekki keskellä.

* Näe napachakrasi valtavana oranssinvärisenä pallona.
Arkkienkeli Gabriel sytyttää kosmisen liekin siihen.
Tuo liekki valaisee ykseyden ja yhteisörakkauden.
16 oranssia terälehteä avautuu täysin ylöspäin, liekki niiden keskellä.

* Näe solar plexus -chakrasi valtavana kullanvärisenä pallona.
Arkkienkeli Uriel sytyttää kosmisen liekin sen sisään.
Tuo liekki valaisee voiman – viisauden ja jumalaisen suurenmoisuutesi kera.
33 kultaista terälehteä avautuu täysin ylöspäin, liekki niiden keskellä.

* Näe sydäncharkasi valtavana valkoisena pallona.
Arkkienkeli Chamuel sytyttää kosmisen liekin sen sisällä.
Tuo liekki valaisee puhtaan ehdottoman rakkauden.
33 valkoista terälehteä avautuu täysin ylöspäin, liekki niiden keskellä.

* Näe kurkkuchakrasi valtavana syvänsinisenä pallona.
Arkkienkeli Mikael sytyttää kosmisen liekin sen sisälle.
Tuo liekki valaisee rehellisyyden, totuuden ja korkeamman kommunikoinnin.
33 terälehteä avautuu täysin ylöspäin, leikki niiden keskellä.
Näihin sisältyy alta majorin 11 terälehteä.

* Näe kolmannen silmän chakrasi valtavana läpikuultavanvihreänä pallona.
Arkkienkeli Rafael sytyttää kosmisen liekin sen sisälle.
Tuo liekki valaisee valaistumisen, yltäkylläisyyden ja laajentumisen.
96 läpikuultavanvihreää terälehteä avautuu täysin ylöspäin, liekki niiden keskellä.

* Näe kruunuchakrasi valtavana läpikuultavankeltaisena pallona.
Arkkienkeli Jofiel sytyttää kosmisen liekin sen sisään.
Tuo liekki valaisee universaalin yhteyden ja viisauden.
1000 läpikuultavankeltaista terälehteä avautuu täysin ylöspäin, liekki niiden keskellä.

* Näe kausaalichakrasi valtavana valkoisena pallona.
Arkkienkeli Christiel sytyttää kosmisen liekin sen sisään.
Tuo liekki valaisee rauhan ja enkeliyhteyden.
Yksi "kammio" avautuu ylöspäin, liekki sen keskellä.

* Näe sielutähtichakrasi valtavana magentana pallona.
Arkkienkeli Mariel sytyttää kosmisen liekin sen sisään.
Tuo liekki valaisee sielusi ja vetää sisään sieluviisauttasi.
33 magentaa terälehteä avautuu täysin ylöspäin, liekki niiden keskellä.

* Näe tähtiporttichakrasi valtavana kultaoranssina maljana.
Arkkienkeli Metatron sytyttää kosmisen liekin sen sisään.
Tuo liekki valaisee ylösnousemisen "minä olen" -olemukseesi.
Tuo liekki ulottuu ylös universumiin.

1. Ja näe nyt noiden liekkien yhdistyvän, kun sinusta tulee valopilari.
2. Tuo alas violetti liekki jokaiseen chakraan syvämuuntamaan kaiken jäämän.
3. Tuo alas kultainen Kristus-säde.
4. Tuo alas Mahatma-energia, ja anna sen valaista jokainen chakra ja jokainen rauhanen.

Invokaatio arkkienkeleille

Kutsun nyt:

1. Arkkienkeli Mikaelia seisomaan oikealla puolellani, suojellen minua ja laittaen syvänsinisen viitan ympärilleni, ja täyttäen minut rohkeudella ja positiivisuudella.

2. Arkkienkeli Urielia kultaisessa valossa seisomaan vasemmalla puolellani, täyttäen minut rauhalla, itseluottamuksella ja viisaudella.

3. Arkkienkeli Gabrielia puhtaan valkoisessa valossa seisomaan eteeni, puhdistaen minut ja antaen minulle selkeyttä.

4. Arkkienkeli Rafaelia smaragdinvihreässä valossa seisomaan takanani, kietoen minut siipiinsä ja laittaen viidennen ulottuvuuden terveyspiirustukseni kehooni ja kenttiini, tuoden minulle sisäistä näkökykyä ja yltäkylläisyyttä.

5. Arkkienkeli Chamuelin puhtaan vaaleanpunaisessa valossa laajentamaan rakkausliekkiä sydämessäni.

6. Arkkienkeli Sandalfonia seisomaan alapuolellani hopeavalossaan. Maadoita minut Lady Gaiaan ja laajenna potentaaliani.

7. Arkkienkeli Metatronia yläpuolellani kultaoranssissa valossaan kaatamaan Jumalan valoa minuun ja lisäämään valotasojani.

8. Laulakoot valonenkelit, mahtavat arkkienkelit, ruhtinaskunnat, voimat, myös kerubit ja serafit maailman yläpuolella tänään. Antaa rakkauden, valon ja rauhan koskettaa kaikkia maan päällä. Aum, aum, aum.

Kun tämä on valmis, teen henkilökohtaisen visualisoinnin, sitten meditaation.

Illalla laulan, soinnutan, rukoilen ja meditoin.

Käsittelen tätä yksityiskohtaisemmin youtube-kanavallani. Linkit lähetetään aikanaan. Liity seuraani nuortumaan, nostamaan värähtelyä ja levittämään valoa.

Alta major ja korkemapi kurkkuchakra

Matka totuuteen

Olen saanut paljon palautetta tästä työpajasta. Se tuntuu laukaisseen monia energiamuutoksia. Ei mikään yllätys, kosk se siirsi kurkkuchakran hypyllä uudelle tasolle. Franziska Siragusan kokemus oli hyvin mielenkiintoinen. Hän on Diana Cooper School of White Light -koulun upea rehtori.

Tämän hän lähetti minulle sähköpostina.

"Halusin jakaa kanssasi kokemuksen, jonka sain yhdistyneenä viimeisimpään Youtube-tapahtumaasi. Sinä päivänä kun pidit Zoomin klo 19, olin erittäin huonovointinen noin tunnin, ja unohdin koko Zoomin. Kun oloni oli parempi, nousin ylös ja muistin sen, ja menin tietokoneelle. Olit pitämässä viimeistä 20 minuuttia, ja olin liian väsynyt kuuntelemaan sen kokonaan tuona iltana.

Mutta tuona yönä tulit uneeni. Näytit nuorelta ja sinulla oli kirkkaanpunainen mekko, ja söimme kakkua (kahta laatua: joulukakku ja äitini tekemä kakku). Sitten sanoit jotain anteeksiannosta ja kerroit minulle: "Muuta vapausliekki iloliekiksi."

Seuraavana päivänä kuuntelin videosi, ja kun pääsimme kammioon 25, puhuit "syvemmästä anteeksiannosta", ja valpastuin todella. Tiesin, että tämä oli tärkeää minulle ja yhteydessä tuohon uneen. Ja sitten sanoi anteeksiantorukouksen, joka loppui sanoihin "olen vapaa ja iloinen …" Olin hyvin hämmästynyt, koska se oli kuin tuo viesti unessani. Oivallan, että anteeksiannossa on hyvin monta tasoa, ja meidän täytyy vain jatkaa eteenpäin.

Toinen kammio jonka tunsin erittäin voimakkaasti, oli 30, korkeampien ylösnousemuskoodien lataus. Kirjoittaessani siitä nyt, voin tuntea surinaa alta majorissani."

Franziskan havainnot anteeksiannosta ovat täysin totta. Kun sanon anteeksiantojulistuksen, pidän tauon jokaisen osion jälkeen ja pyydän arkkienkeli Lavenderia (sielutähtichakran arkkienkeli Marielin kaksoisliekki) menemään sellaisen luo, jolla on vaikeuksia avata sydämensä antamaan anteeksi tai vastaanottamaan anteeksiantoa. Lempeällä rakkaudellaan hän on erinomainen suostuttelemaan ihmisiä näkemään korkeammasta perspektiivistä. Joka kerta kun teen anteeksiantojulistuksen, tunnen energiakenttäni puhdistuvan, kun ne siteet jotka ovat kiinnittäneet minut ihmisiin tai tilanteisiin vuosien tai elämien ajan, häviävät.

Nyt ensimmäistä kertaa Atlantiksen romahtamisen jälkeen olemme pystyneet tuomaan takaisin ja integroimaan Alta Majorin 11 kammiota kurkkuchakraan, jotta se palaa alkuperäiseen 33 kammioonsa ja voi kirkastua suurenmoisesti.

Halusin mainita, että tuo nauhoitus The Alta Major and the Higher Throat Chakra – The Journey to Truth on käytettävissä rajattomasti, jotta voit hyötyä näistä energioista silloin, kun tarvitset niitä.

Tilaa tästä

Kotisi säilyttäminen valoportaalina

Silloin kun kotisi on valoportaali, koko tilasi päällä on valokupoli. Sen sisällä olet suojassa. Vain korkeammat olennot voivat tulla sisään, sillä olet luonut portin heille. Enkelimaailmat, galaktiset olennot ja kaikki muut voimat universumissa voivat nähdä portaalisi. Ja siinä voit kehittää itseäsi henkisenä majakkana.

Tietenkin rakennat portaalisi kehittämällä henkilökohtaista taajuuttasi, kuten

* Harjoittamalla ystävällisyyttä, rakkautta, anteliaisuutta, rohkeutta ja muita positiivisia ominaisuuksia.

* Paljon naurua, positiivisuutta ja onnellisuutta.

* Henkisiä harjoituksia, mantralaulua, rukoilua, meditointia, joogaa jne.

* Alttarin tai "kristalliruudukon" rakentaminen keskipisteeksi.

* Korkeampien energioiden kutsuminen virtaamaan tilasi läpi.

Alemmat energiat voivat tulla henkilökohtaiseen tilaasi vain, jos kutsut ne sisään.

Ennen kuin luet seuraavan, kutsu Kristuksen kultaista sädettä ja anna sen ympäröidä sinut ja suojella sinua.

Minua nolottaa kertoa tämä tarina, mutta se oli hyödyllinen ja kamala oppitunti minulle, ja se opettanut minua olemaan hyvin varovainen. Yhtenä iltana katselin televisiota, ja siellä tuli ohjelma Jeffery Epsteinista. Tiedän, tiedän! Tiesin vain vähän hänestä, ja olin utelias. Typerä minä! Katselin tuota ohjelmaa vähän kauhuissani, ja menin nukkumaan.

Seuraavana aamuna menin olohuoneeseen ja astuin taaksepäin järkyttyneenä, kun synkkiä pahuuden pilviä virtasi television kautta huoneeseen. Tiesin välittömästi, mitä tapahtui, joten kutsuin violettia liekkiä muuntamaan sen. Mitään ei tapahtunut. Pimeyttä virtasi edelleen sisään. Kutsuin kaikkia valonenergioita, joita saatoin ajatella, mutta ne eivät voineet estää sitä. Lopulta kutsuin Atlantiksen valkoista liekkiä, ja synkkä pilvi pysähtyi siihen paikkaan ja lopultakin tuo reikä oli tukittu. Sitten minun täytyi puhdistaa talo.

Mutta se oli terveellinen oppitunti. Olin kutsunut pimeyden sisään katselemalla tuota ohjelmaa. Voimme käyttää tuntitolkulla aikaa siihen, että teemme itsestämme tai kodistamme puhtaan ja valoa … ja sitten mitätöidä kaiken tuon hyvyyden muutamassa minuutissa fokusoitumalla johonkin negatiiviseen.

Luettuasi yllä olevan vedä kultaista ja hopeista violettia liekkiä lävitsesi huuhtelemaan pois kaikki, mitä olet ehkä vetänyt puoleesi, ja toivottavasti opit minun typerästä virheestäni.

Mielenkiintoista kyllä, kun aloin kirjoittaa tuosta kokemuksesta, Venus joka on hyvin psyykkinen, hyppäsi ylös kiihtyneenä ja alkoi raapia läppäriäni. Hän on nyt palannut sohvalleen rentoutumaan.

Vision ilmentäminen

Elämme hyvin myrskyisää aikaa. Varmaan se antaa meille tilaisuuden harjoitella pysymistä vakaana ja valon pitämistä korkeimman hyvän puolesta!

Vetäydyimme Rosemary Stephensonin kanssa kerran ryhmän kanssa Ranskaan lyhyeen hiljaisuuteen. Kahdella osallistujalla oli erittäin haastavia ongelmia, joihin ei näyttänyt olevan mitään ratkaisua. Kolme päivää tuossa seminaarissa fokusoiduimme korkeampiin henkisiin asioihin. Kun palasimme kotiin seminaarin jälkeen, saimme sähköpostia kummaltakin heistä ja he kertoivat, että mahdoton oli tapahtunut. Kumpikin tilanne oli odottamatta ratkennut.

Kun päästät irti ja nostat taajuuttasi tuon ongelman yläpuolelle, taikuutta tapahtuu. Universumi tulee visiosi taakse ja energisoi sen.

Tässä on muutamia askelia.

1. Kirjoita visiosi muistiin tai ajattele sitä selkeästi.
2. Totea, että se tapahtuu vain kaikkien osallisten korkeimmaksi hyväksi.
3. Kerro vain ihmisille, jotka suhtautuvat visioosi positiivisesti.
4. Anna sen mennä. Älä ajattele sitä.
5. Tee korkeataajuisia asioita, joihin keskityt täysin.
6. Tämä antaa universumille tilaa ilmentää visiosi.

Jos sitä ei tapahdu, se ei ole korkeimmaksi hyväksi, joten et joka tapauksessa haluaisikaan sitä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >