HomeViestejäDiana Cooper1.7.2022 - Heinäkuun 2022 uutiskirjeestä

1.7.2022 - Heinäkuun 2022 uutiskirjeestä

HEINÄKUUN 2022 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät.

Kesä on täällä, ja sen myötä tulee "kesäaika"/"höpsö aika" (suom. huom. aika jolloin lehdet raportoivat triviaaleista asioista uutispuutteen vuoksi). Disinformaatiota ja salaliittoteorioita on runsaasti. Miten täydellinen tilaisuus erottaa totuus illuusiosta! Olen Neitsyt, ja yksi kaikkien Neitsyiden isoista oppitunneista on erottelukyky ja arvostelukyky, joten olen työstänyt tätä vuositolkulla! Ymmärrän innostuksen ja draaman joistain teorioista, joista ihmiset puhuvat, ja tavoitteeni sivuuttaa kaikki, mikä ei ole totuus.

Kolmannen silmän oppituntien hallitsemisessa on seitsemän tasoa, ja ensimmäisessä tasossa on kyse näkemisestä illuusion läpi totuuteen. Kaikki mikä ei ole rakkautta ja puhtainta valoa, on illuusio. Hyvin paljon synkistä/pimeistä jutuista – ulottuen sodasta sairauteen ja avioeroon – näyttää hyvin todelliselta ja tuntuu hyvin tuskalliselta, erityisesti eläessämme niitä läpi. Se on kuitenkin kolmannen ulottuvuuden illuusio.

Lisäksi universumi antaa meille jatkuvasti peilejä, joihin voimme katsoa, jotta näemme tiedostamattomat aspektimme heijastettuna ihmisiin ja tilanteisiin ympärillämme. Mitä enemmän fokusoidumme niihin ja energisoimme niitä, sitä todellisempia ne näyttävät olevan. Itse asiassa elämme illuusiomaailmassa, joka syntyy erillisyydestä Lähteeseen. Sillä hetkellä kun käännämme katkaisinta ja todella tunnistamme, mikä se on – ego – universumi muuttuu.

Ja heijastukset elämässämme muuttuvat iloon ja rakkauteen. Maailmamme transformoituu. Vaikka muut ihmiset elävät pimeässä, meidän ei tarvitse liittyä heihin. Jos haluamme transformoida maailman valmiiksi uuteen kultaiseen aikaan, voimme aloittaa tekemällä tuon vaihdon omassa tietoisuudessamme. Sitten voimme siirtyä kolmannen silmän toiselle tasolle.

Sisällytän tähän uutiskirjeeseen informaatiota Ho'oponoponosta, havaijilaisesta rukouksesta elämäsi parantamiseen, sekä informaatiota arkkienkeli Purlimiekistä, luonnon enkelistä. Ja olen myös innostunut siitä, että pidän ensimmäisen livepuheeni yli kahteen vuoteen. Sen aihe on kultainen tulevaisuus – yksi intohimoni.

Paljon rakkautta kaikille. Olemme kaikki yhtä.

Diana

Elämäsi parantaminen – Ho'oponopono

Hermes, yksi Atlantiksen alkuperäisistä korkeista papeista, palasi sinne juuri ennen sivilisaation romahtamista, viedäkseen heimonsa Havaijille, jossa heistä tuli Kahunoita. He ottivat mukaansa voimakkaimman rukousmuodon, Huna-rukouksen. Olen kirjoittanut siitä usein. He toivat mukanaan myös uskomattoman delfiinilinkin, jonka kautta pääsemme käsiksi Atlantiksen ja Lemurian viisauteen.

Lisäksi he toivat Ho'oponopono-rukouksen. Tämä on hyvin yksinkertainen, ja olen varma, että tunnet sen ja mahdollisesti käytät sitä itse. Törmäsin siihen hyvin monta vuotta sitten, mutten täysin ymmärtänyt, miten se todella toimi, joten en yhdistynyt sen voimakkuuteen ja uskomattomaan parannusvaikutukseen. Huomasin sen hiljattain kolme kertaa, ja tiesin, että minun täytyy tutkia sitä jälleen. Vau! Aloin ymmärtää sen.

Rukous on:

Olen pahoillani. Anna anteeksi. Kiitos. Rakastan sinua.

Sen yksinkertaisuus on sen voima. Pyydät anteeksi, pyydät anteeksiantoa, ilmaiset kiitollisuutta ja sitten rakkautta.

Ennen oletin tämän olevan minulta toiselle ihmiselle, kuolleelle tai elävälle. Ja tietysti sitä voi käyttää sillä tavalla, ja se on tehokas.

Se toimii sen ymmärryksen mukaan, että olemme kaikki yhtä ja hyväksyt, että olet täysin vastuussa kaikesta, mitä on elämässäsi. Olet mestari.

Jokainen ihminen tai tilanne on elämässäsi, koska olet vetänyt sen siihen tiedostamattomalla ohjelmoinnillasi. Sielumatkasi aikana olet omaksunut tuhansia ja tuhansia uskomuksia, joista kaikki vaikuttavat sataprosenttisesti elämään, jonka olet luonut. Kyllä, sataprosenttisesti. Uskomukset jotka olet ohjelmoinut, luovat elämäsi.

Ydinolemuksesi on jumalainen. Korkeampi itsesi on rakkautta, ja monadisi on 12. ulottuvuuden valoa. Uskomuksesi ovat ainoa asia, joka estää sinua elämästä upeaa, yltäkylläistä, tervettä ja rakkauden täyttämää elämää. Puhuttelet tällä rukouksella monadiasi, jumaluutta sisälläsi. Puhut jumalaiselle sinulle, joka voi muuntaa vanhat ohjelmat.

Sanot anteeksi monadillesi siitä, että sinulla on edelleen uskomuksia, jotka estävät edistymistäsi.

Pyydät siltä anteeksiantoa. Pyytäessäsi anteeksiantoa sallit jumaluuden purkaa esteen.

Kun sanot kiitos, kiität monadiasi, että se muuttaa niin paljon tuota ohjelmointia, kuin mahdollista.

Sitten lähetät rakkautta monadillesi.

Tässä on muutama esimerkki.

Suhde

Ystävä valittaa lapsestaan, kumppanistaan tai työtoveristaan. Tuo ystävä on osa sinua, sillä olette yhtä. Saatat tunnistaa, että olet joskus turhautunut lapseesi, kumppaniisi tai työtoveriisi. Mikä uskomus aiheuttaa tämän? Siinä voi olla kyse tunnustuksen saamisesta, arvostamisesta, rakastetuksi tulemisesta tai jostain muusta. Tai et ehkä ymmärrä, miksi olet turhautunut.

Sano monadillesi, olen pahoillani (että pidät kiinni uskomuksesta, joka sai aikaan tämän). Anna anteeksi. Kiitos (tämän muuttamisesta). Rakastan sinua (auttaa sinua harmonisoitumaan korkeamman itsesi kanssa).

Tuomitseminen

Tuomitsevat ajatukset erottavat meidät ykseydestä.

Kävelet tietä pitkin. Näet jonkun käyttäytyvän tietyllä tavalla, ja herää tuomitsevia ajatuksia. Tuo ihminen on osa sinua! Tuomitset jumalaisen ydinolemuksesi.

Sano monadillesi, olen pahoillani (että pidät kiinni tästä tuomitsevasta uskomuksesta). Anna anteeksi. Kiitos (tämän uskomuksen muuttamisesta). Rakastan sinua (auttaa valaisemaan jumalaisen itsesi).

Televisio ja media

Tämä on mahtavaa tuomaan esiin juttuja meidän kaikkien sisältä. Näet jotain ilkeää, ja herää pelokkaita ajatuksia. Mikä pelkosi perusta on? Se tulee jostain uskomuksesta.

Sano monadillesi, olen pahoillani (että pidät kiinni tästä pelkoa aiheuttavasta uskomuksesta). Anna anteeksi. Kiitos (tämän uskomuksen muuttamisesta). Rakastan sinua (tunnustaen rakkauden, jota tunnet).

Itsekritiikki

Useimmat meistä on kasvatettu alentamaan itseämme. Jos saat itsesi kiinni ajattelemasta: "Olen typerä", tai "Olen niin ruma", tai "Epäonnistun varmasti", tai "Lyön vetoa, että saan flunssani", tai miljoona muuta asiaa, pysähdy! Violetti liekki on mahtava peruuttamaan jonkin toteamuksen.

Siis on hyvä, jos käytät sitä, mutta sano sitten monadillesi, olen pahoillani (että pidät kiinni tästä negatiivisesta ohjelmoinnista). Anna anteeksi. Kiitos (sen purkamisesta ja parantamisesta). Rakastan sinua (tunnustan rakkautesi todellista itseäsi kohtaan).

Kipu tai sairaus

Tämä kaikki tulee henkilökohtaisista tai esi-isiltä perityistä uskomuksista, jotka pidättelevät ylösnousemustasi. Sillä ei ole merkitystä, ettet tiedä, mitä ne ovat tai mistä ne tulevat. Sano olen pahoillani, anna anteeksi, kiitos ja rakastan sinua.

***

Jonkin sanominen on askel syvemmälle kuin ajatus. Olen muutaman viime päivän aikana kuullut ihmisten sanovan seuraavia ja monia muita erillisyysilmauksia ääneen.

En koskaan kuulu joukkoon, koska olen ulkomaalainen.

Toivottavasti hän ei tule tähän tapaamiseen.

Toivon/haluan hänen lähtevän pois.

Se, että olen kuullut ne, merkitsee, että tuo asenne on eksynyt jonnekin syvälle tietoisuuteeni, joten sanon ho'oponoponon.

Käytä sitä, ja rakastaisin tietää, mikä vaikutus sillä on sinun elämääsi! diana@dianacooper.com.

Herätä korkea sydämesi -työpaja

Kun elät korkeasta sydämestäsi, hehkut rakkautta ja kaikki tuntevat olonsa hyväksi läsnäollessasi. Valosi vaikuttaa kosmokseen.

Vain uskomuksesi estävät sinua säteilemästä sitä ulospäin. Viidennen ulottuvuuden sydämesi puhtaan valkoinen keskus yhdistyy kosmisen sydämen kautta suoraan Lähteeseen. Muodostamme tuon yhteyden ja näemme sen selvästi purkamalla vanhat, ohjelmoidut uskomukset.

Tiedät tehneesi tämän, kun näet jumalaisen rakkauden jokaisen ihmisen sydämessä.

Kutsumme yksisarvisesi, kauniin vaaleanpunaisen lohikäärmeen ja arkkienkeli Chamuelin, sydämen enkelin, fokusoimaan energiansa sydämeesi, kun teemme matkan 33 kammion läpi puhdistaen, muuntaen, valaisten ja lopulta avaten ja herättäen korkeamman sydämesi. Ja arkkienkeli Metatron joka on vastuussa koko ylösnousemusprosessista ja intiimisti yhteydessä sydämesi avaamiseen, käyttää Metatronista kuutiotaan kammioiden uudelleenkoodaamisen ykseyden ja rakkauden alkuperäisillä jumalaisilla sydänkoodeillasi.  Sitten hän täyttää sydänchakrasi loistavasti seitsemännen ulottuvuuden valolla. Tämä mahdollistaa sinulle magneettisen enkelirakkauden säteilemisen.

Ilmoittaudu tästä.

Kuukauden enkeli

Kuukauden enkeli on luonnon enkeli, arkkienkeli Purlimiek.

https://840841.smushcdn.com/1755108/wp-content/uploads/2022/07/AA-Purlimiek-717x1024.jpg?lossy=1&strip=1&webp=1

Hän huolehtii luonnosta. Hän auttaa ympäristöä. Hän työskentelee elementaalien kanssa. Hänen enkelipiilopaikkansa on Suur-Zimbabwe Afrikassa. Hän on saapunut toisesta universumista auttamaan Maata nyt. Hän säteilee kaunista sinivihreää valoa.

Viisi tapaa yhdistyä arkkienkeli Purlimiekiin

1. Affirmaatio. Arkkienkeli Purlimiek auttaa minua virittymään luontoon.

2. Rukous. Rakas arkkienkeli Purlimiek, työskentele kauttani ympäristön auttamiseksi.

3. Rytminen laulu.

Arkkienkeli Purlimiek, rukoilen
auta minua auttamaan maailmaa tänään.

4. Mantra. Arkkienkeli Purlimiek yhdistää minut elementaaleihin, puihin ja luontoon.

5. Visualisointi.
* Sulje silmäsi ja keskity.
* Kuvittele itsesi kauniissa, aurinkoisessa luonnossa.
* Tunne puiden toivottavan sinut tervetulleeksi.
* Ruoho ja kukat hohtavat väreissä.
* Upea sinivihreä valo tulee sisään, ja arkkienkeli Purlimiek tervehtii sinua.
* Liikut häntä kohti, ja sitten seisot hänen valossaan.
* Tunne turvaa ja suojaa.
* Aisti luonnon avaimia ja koodeja ladattavan auraasi.
* Tunne itsesi yhdeksi luonnon kanssa.
* Kiitä häntä ja avaa silmäsi.

Tarina

Monta vuotta sitten ystävystyin erityislaatuisen peikon/menninkäisen kanssa, joka kulki usein metsässä kanssani ja seurasi minua myös muihin paikkoihin. Tuossa taikametsässä tapasin tonttuja, keijuja, yksisarvisia ja enkeleitä. Kerran minua siunattiin sillä, että näin suuren elementaalimestarin Panin, joka työskentelee suoraan arkkienkeli Purlimiekin kanssa. Seisoin vain siinä ja katselin häntä, kunnes hän hävisi.

Kerran puunkaatajia oli tullut metsään, ja he "teurastivat" puita yhdeltä alueelta. Ensimmäiseksi tiesin sen siitä, kun minulla oli kamala tunne sisälläni mennessäni tuohon metsään. Sitten näin tuon verenvuodatuksen ja tunsin puiden itkevän ja huutavan tuskasta. Varmasti arkkienkeli Purlimiek oli siellä auttamassa, ajattelin. Kutsuin häntä, ja olen varma, että hän yritti päästä läpi, mutta ilmeisesti ei pystynyt siihen tuon alueen matalan taajuuden vuoksi.

Onnistuin löytämään henkilön, joka oli vastuussa kaatamisesta, ja kerroin hänelle hyvin kohteliaasti, että puut olivat aistivia olentoja ja niille täytyi antaa varoitus aikomuksestaan ja myös kohdella niitä kunnioittaen, eikä vain teurastaa. Hän oli hyvin kohtelias, mutta selvästi ajatteli, että olin sekopää!

Muutaman päivän päästä minulle lähettiin upea orbikuva arkkienkeli Purlimiekistä rientämässä estämään jotakuta kaatamasta puuta kuiskaamalla hänen korvaansa. Oppaani kertoi minulle, että tuo mies kuunteli eikä kaatanut sitä puuta. Siis arkkienkeli Purlimiek auttaa aina, kun voi.

Ja yhtenä päivänä nojasin puuta vasten metsässä hiljaisena ja tyynenä aamuna, kalpean auringon valaistessa metsän, kun näin arkkienkeli Purlimiekin välähtävän vihreänä valona ohitseni. Hymyilin. Hän ja hänen enkelinsä tekevät ylitöitä suojellakseen ympäristöämme.

Kuukauden kristalli

Arkkienkeli Purlimiek on vihreä, ja hänen kivensä on malakiitti. Se on kaunis kivi auttamaan sinua virittymään luontoon ja luonnon arkkienkeliin. On myös upeaa siunata ja pitää kädessä malakiittikristallia ja sitten laittaa sen puun alle tai sammalpenkereelle, tukemaan luontoa. Minulla on upea malakiitti kasvihuoneessani.

Huippuvinkki: tee arkkienkeli Purlimiekille kiitospuutarha

Voit tehdä pienen puutarhan lautaselle tai kulhoon, käyttäen sammalta, pikkukiviä ja kukkia. Tai voit omistaa pienen paikan puutarhastasi tai myös julkisesta paikasta kiitokseksi arkkienkeli Purlimiekille kaikesta, mitä hän tekee hyväksemme.

Tee siitä mahdollisimman kaunis. Kutsu keijuja ja muita elementaaleja tähän puutarhaan, Kiitä heitä ja arkkienkeli Purlimiekiä siitä, että he pitävät huolta maailmastamme. Lapset rakastavat tehdä tätä kanssasi.

Ihmisten/kansan voima/valta

Liikumme vääjäämättä uutta kultaista aikaa kohti, joka alkaa 2032. Sen jälkeen planeetta siirtyy viidenteen ulottuvuuteen, ja ihmisten täytyy harmonisoitua sen kanssa. Jokainen joka värähtelee viidennen ulottuvuuden taajuudella tai ainakin neljännen ylätasoilla, sydän avoimena ja ymmärtäen, että hän on sielumatkalla, osallistuu tähän uuteen toimintamalliin maan päällä. Tehtävämme on valaista tietä kaikille, jotka todella haluavat elää rakkaudessa, ystävällisyydessä, välittämissä, jakamisessa ja joukkoon kuulumisessa, ja antaa astinkiviä matkan varrelle.

Kuten monet teistä tietävät, olen kirjoittanut usein upeasta, kultaisesta tulevaisuudesta, joka on edessä ja josta osa ylittää nyky-ymmärryksemme. Siinä ei ole kyse vain hienosta, henkisestä teknologiasta ja psyykkisten lahjojemme ja voimiemme paluusta. Minusta jännittävin ja kaunein aspekti on se, että elämme kaikki korkeammassa tietoisuudessa, ykseydessä. Sen saavuttamiseksi upeasti on todella tärkeää fokusoitua tuohon visioon. Olemme kanssaluojia, ja kun ajattelemme kultaista tulevaisuutta, puhumme siitä ja kuvittelemme sen, nopeutamme sitä ja mahdollistamme, että useammat ihmiset saavuttavat sen nopeammin.

Yksi seuraavista askelista joka auttaa synnyttämään kultaisen tulevaisuuden, on ihmisten voima. Oppaani Kumeka on usein kertonut minulle, että ihmisten voima auttaa pyyhkimään pois vanhaa ja aktivoimaan uutta. Menen "Stand in the Parkiin" (= seiso puistossa) Lyndhurstiin aina, kun voin, ja kuulun Vapausyhteisöön. "Stand in the Park" on maailmanlaajuinen liike, ja olen hyvin siunattu, kun paikallisryhmäni on hyvin dynaaminen, ketään syrjimätön ja lämminsydäminen, ja se kokoontuu joka viikko yhteen auttamaan planeetan muuttamisessa.

Monet ihmiset ovat huolissaan vanhan terveydenhoitojärjestelmän romahtamisesta. Auttamaan meitä kaikkia, ennen kuin uusi toimintamalli on käytössä, energisoidaan uutta järjestelmää. Sen nimi on The People's Health Alliance – kansalta kansalle (= kansan terveysallianssi). Keskuksia perustetaan parhaillaan paikallisesti kaikkialle, yhdistämään luonnon, holistiset ja allopaattiset parannusmenetelmät.

Ehkä haluat käydä katsomassa nettisivut, joilla jo neuvotaan luonnollisia tapoja pysyä terveenä.

Esitelmä kultaisesta tulevaisuudesta 23.7.2022 Brockenhurstissa …

Kursseja netissä …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >