HomeViestejäDiana Cooper1.6.2022 - Kesäkuun 2022 uutiskirjeestä

1.6.2022 - Kesäkuun 2022 uutiskirjeestä

KESÄKUUN 2022 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystävät.

Sekä Merkurius että Saturnus lähtevät eteenpäin kesäkuun ensimmäisellä viikolla, joten tuntuu, että asiat voivat liikkua taas eteenpäin. (Suom. huom. tässä taitaa olla virhe, koska Saturnus alkanee perääntyä ensimmäisellä viikolla.)

Ja sitten Iso-Britanniassa on kuningattaren vuosijuhla ja juhlallisuuksia kaikkialla. Tiedän, että kaikki eivät hyväksy monarkiaa, mutta kuningatar Elizabeth on ollut uskomaton kuningatar ja pysynyt vakaana myrskyisten vuosien aikana henkilökohtaisessa elämässään ja maailmassa. Oppaani Kumeka kertoi minulle, että on vasta hänen toinen inkarnaationsa maan päällä, joten se mitä hän on saavuttanut, on uskomatonta. Kun hänen on sallittu ottaa tuo rooli, hänen on täytynyt olla korkealle kehittynyt olento toisessa planeettajärjestelmässä. Hänen elämää edeltävä konsultaationsa on varmaan ollut hyvin mielenkiintoinen.

Mietitkö koskaan, mitä tapahtui omassa elämää edeltävässä konsultaatiossasi? Minkä mission suostuit ottamaan? Mitä tukea odotit saavasi? Tarvitseeko sinun pyytää nyt lisää opastusta ja tukea, ja jos täytyy, oletko pyytänyt sitä? Koska nämä ovat hyvin poikkeuksellisia aikoja, on ennenkuulumaton määrä apua käytettävissämme, jos pyydämme.

2022 on keskikohta vuosien 2012 ja 2032 välillä. Vanha rakennus ei ole kuitenkaan vielä purettu, ja monia salaisuuksia paljastuu ja on taloudellisia haasteita sekä massiivista levottomuutta maailmanlaajuisesti, ennen kuin voimme aloittaa uuden rakentamisen. Valmistaudu järkytyksiin tässä kuussa ja koko loppu vuoden. Sen jälkeen meidän täytyy tutkia uuden ajattelutavan suunnitelmaa ja todella kuvitella tuo uusi kultainen aika, voidaksemme ilmentää sen.

Mitä voit tehdä?

1. Ennen kaikkea pidä huolta omasta henkisestä kasvustasi. Joka kerta kun nostat taajuuttasi, autat maailmaa.

2. Tee yhteistyötä muiden kanssa. Yritä tehdä asioita yhteisöllisesti. Puhu naapuriesi kanssa. Kultaisessa tulevaisuudessa on kyse yhdessä työskentelemisestä.

3. Älä anna energiaa epäilylle. Fokusoidu sen sijaan positiiviseen visioon itsellesi ja maailmalle.

Ja mitä tahansa tapahtuukin ympärilläsi, päätä nauttia olostasi tänä kesänä.

Rakkauden ja siunausten kera,

Diana

Kuukauden enkeli

Arkkienkeli Mariel on kesästä vastuussa oleva enkeli. Hän työskentelee korkeimmalla ja puhtaimmalla rakkaudella. Hän pitää huolta sielutähtichakrastasi. Hänen kaksoisliekkinsä on arkkienkeli Lavender. Hänen enkeliturvapaikkansa on Himalajan yläpuolella. Hän on astunut toisesta universumista auttamaan ylösnousemuksessamme. Hän säteilee suurenmoista aniliininpunaista valoa.

https://840841.smushcdn.com/1755108/wp-content/uploads/2022/06/AA-Mariel-717x1024.jpg?lossy=1&strip=1&webp=1

Viisi tapaa yhdistyä arkkienkeli Marieliin

1. Affirmaatio: Arkkienkeli Mariel täyttää minut puhtaalla rakkaudella.

2. Rukous: Rakastettu arkkienkeli Mariel, puhdista sieluni tänään ja auta ylösnousemustani.

3. Rytminen laulu:

Mariel, valaise sieluni,
jotta minusta tuntuu rakastavalta, viisaalta ja ehjältä.

4. Mantra: Arkkienkeli Mariel auttaa minua ilmentämään syvimmät sieluhaluni.

5. Visualisointi:
* Sulje silmäsi ja maadoitu.
* Kuvittele itsesi mitä kauneimpaan puutarhaan.
* Sisäinen maailmasi humisee kesän ääniä.
* Värikkäitä kukkia on kaikkialla ympärilläsi.
* Haistele upeantuoksuisia ruusuja.
* Olet tietoinen pehmeästä aniliininpunaisesta valosta, kun arkkienkeli Mariel seisoo vieressäsi.
* Hänen valtavat ja upeat höyhenmäiset siipensä kietovat sinut sisäänsä.
* Huomaa, miltä tuntuu painautua niitä vasten.
* Tunnet hänen "suihkuttavan" sinua kesän rauhalla ja runsaudella.
* Hengitä tätä energiaa auraasi.
* Voit nyt vetää puoleesi lisää rauhaa ja yltäkylläisyyttä.
* Kiitä häntä ja avaa silmäsi.

Kuukauden kristalli

Arkkienkeli Mariel värähtelee rubiinin tai granaatin kanssa. Pidä sitä ja siunaa se. Sitten kerro arkkienkeli Marielille, mitä haluaisit vetää elämääsi sielusi korkeimmaksi tyydytykseksi.

Rukouksen laki

Silmäilin kirjaa A Little Light on the Spiritual Laws (= vähän valoa henkisiin lakeihin), ja silmiini osui rukouksenlaki. Tuo kirja julkaistiin vuonna 2000, kauan sitten, mutta se on hyvin relevantti meille nyt.

Rukous on kommunikointia Jumalan kanssa. Huoli on negatiivinen rukous. Se kertoo Jumalalle, miten peloissasi olet. Se myös vahvistaa kaikkia asioita, joita et halua tapahtuvan, joten meidän täytyy ohjata ajatuksemme lähteeseen positiivisesti fokusoituneella tavalla.

Tapasi rukoilla on tärkeä. Kuvittele, että olet rikas, vaikutusvaltainen ja kaikkitietävä kuningas. Lisäksi sinulla on kansasi korkein etu sydämessä. Joka päivä on pitkä luettelo anelijoita, jotka haluavat puhua kanssasi.

On kerjäläinen, joka ruikuttaa ja matelee, nöyryyttää itseään epätoivoisesti rahan vuoksi. Hän on ikuinen uhri, ja tiedät, että jos täytät hänen toiveensa, hän kuluttaa sen epäviisaasti ja huomenna hän kerjää taas.

Kaupantekijä sanoo: "Jos annat minulle tämän, työskentelen hyväksesi." Kaikkitietävänä kuninkaana luet hänen sydäntään, joten hän ei voi huijata sinua.

Sitten luoksesi tulee manipuloijia heristäen nyrkkiään. "Olen vihainen sinulle, jos et anna minulle tätä työpaikkaa." "Jos et auta minua, tapan itseni." "Jos et anna minun olla, annan kokonaan periksi, siinäs kuulit." Kun katsot valtaistuimesi puolueettomasta näkökulmasta, onko todennäköistä, että toteutat nämä pyynnöt?

Seuraava anelijasi on huijari. Hän puhuu palturia "katsotaan, mitä voin saada" -asenteella. Hän uskoo, että kannattaa anoa, muttei hänellä ole mitään aikomusta muuttaa elämäntapaansa. Sori, kaveri!

Hänen jälkeensä tulee surullinen nainen, jolla on apaattiset kasvot. "En ansaitse mitään. Olen kurja syntinen, mutta anna se minulle joka tapauksessa." Tiedät, että hänen säälittävän huono omanarvontuntonsa ja ansaitsevuutensa varmistaa, että hän menettää pian sen, mitä annat hänelle.

Häntä seuraa ahne ihminen: "Haluan lisää, lisää, lisää."

Lopulta on ihminen, joka katsoo sinua silmiin ja sanoo: "Tämän haluan saavuttaa. Nämä ovat suunnitelmat, joita olen alkanut toteuttaa. Tämän tarvitsen sinulta." Laskeudut valtaistuimeltasi ja sinusta tulee täysin tukeva kumppani.

Sitten on ihminen, joka rukoilee sydämestään. Hän rukouksensa koskettaa sydäntäsi. Vastaat noihin rukouksiin.

Muita rukouksia, jossa on puhdas tarkoitus. Ne toteutat.

Siis Jumala vastaa kaikkiin rukouksiin. Joskus armollisesti meitä kohtaan hän sanoo "ei". Onneksi emme saa kaikkea, mitä rukoilemme.

Inspiraatiota kuolemasta ja kuolemisesta

Pari vuotta sitten kirjoitin ystävästäni Suzanista, joka oli Valkoisen kotkan parantaja ja mitä kaunein ja lempein sielu. Kun hänelle tuli syöpä kasvoihin ja hänelle tehtiin hirvittävä leikkaus, kävelin metsässä ja esitin kysymyksen: "Miksi Suzan?" Mahtava olento, itse Valkoinen kotka, ilmestyi eteeni ja sanoi: "Tämä auttaa häntä ylösnousemaan loistavasti." Hänen muutama viime kuukautensa olivat ristiinnaulitsevia, mutta pidin koko ajan kiinni noista sanoista luottaen, että hän sielunsa käytti tätä sairautta puhdistamaan hänet hyvin korkeaan taajuuteen.

Hän kuoli samana päivänä, kun lensin Etelä-Afrikkaan, ja kahden päivän päästä olin lavalla pitämässä puhetta. Selvänäkijä yleisön joukosta tuli luokseni jälkeenpäin kertomaan, että ystävä joka oli juuri kuollut, seisoi vieressäni auttamassa. Siis hän teki jo töitä!!

Tavallisesti sairaat ihmiset menevät henkisairaalaan kuoltuaan. Mutta jos joku ylösnousee, tuon sairauden pilvi nostetaan hänen päältään, kun hän siirtyy seitsemänteen taivaaseen. Tiesin, että Suzan oli ylösnoussut loistavasti.

Muutama päivä ennen hänen kuolemansa ensimmäistä vuosipäivää, hänen henkensä alkoi puhua kanssani, kun kävelin metsässä. Hän sanoi työskentelevänsä suoraan Valkoisen kotkan kanssa, yhtenä hänen parantajistaan. Hänet kutsuttiin pois yhtäkkiä, ja kävelin eteenpäin. Muutaman hetken päästä hän palasi ja sanoi, että hänet oli kutsuttu mukaan erääseen parannukseen. Tuo ryhmä yhdisti energiansa ja lähetti puhtaan valkoisen valosäteen johonkin paikaan tai ihmiseen, missä sitä tarvittiin. Se vie vain hetken, mutta vaikutus on syvällinen.

Ja sitten hänen kuolemansa ensimmäisenä vuosipäivänä, joka oli myös hänen syntymäpäivänsä, menin hänen sisarensa kanssa pyhään paikkaan, joka oli yksi hänen suosikeistaan. Yritimme sytyttää kynttilän hänelle, mutta oli liian tuulista, ja hän oli kanssamme ja sanoi nauraen, ettei hän tarvinnut kynttilää. Hän oli säteilevä puhtaan valkoisessa viitassaan, vaikka oikeasti se oli vain energiaa. Hän vahvisti, että hän työskenteli Valkoisen kotkan kanssa lähettäen parannusta. Mutta sitten alkoi taivaallinen musiikki soida, ja Serapis Bey ilmestyi. Hän oli kultaisen Atlantiksen mahtava pappi-avatar ja Atlantiksen valkoisen ylösnousemusliekin vartija. Hänen ympärillään oli puhtaan valon enkeleitä ja mestareita, jotka työskentelevät hänen kanssaan tiiminä, ja heidän joukossaan oli Suzan. He ylläpitivät valtavaa, ikuista valkoista ylösnousemusliekkiä.

Suzan kesti ristiinnaulitsemisensa rohkeasti ja luottaen, ja kiitän häntä näyttämisestä minulle, että joskus ihmiset valitsevat vaikean kuoleman, jotta he voivat ylösnousta loistavasti korkeampiin ulottuvuuksiin tekemään poikkeuksellista palvelutyötä toisella puolella.

Hyvin monet ihmiset pelkäävät kuolemaa ja kuolemista. Kun tulin kotiin, kirjoitin tämän:

KUOLEMA EI OLE TUOMIOPÄIVÄ

Kuolema ei ole tuomiopäivä
Eikä aika jolloin Jumala punnitsee
Jokaisen kerran kun teit syntiä tai olit epäystävällinen
Tai olit ilkeä tai pelkästään sokea.
Se on päivä, jolloin näet valon
Kirkkaat enkelit kannattelevat sinua
Sinut kiedotaan heidän siipiensä sisään
Kun heidän kuoronsa laulaa yläpuolellasi
Loistostasi ja suurenmoisuudestasi
Viisaudestasi ja aidosta olemuksestasi
Kun rakkaasi tulevat tapaamaan sinua
Ja yksisarvisia ilmestyy tervehtimään
Hoosianna soi ympäri taivaita
Ja näet valaistunein silmin
Että olet KOTONA.

Nettityöpajoja

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >