HomeViestejäDiana Cooper3.2.2022 - Helmikuun 2022 uutiskirjeestä

3.2.2022 - Helmikuun 2022 uutiskirjeestä

HELMIKUUN 2022 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
3.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät.

Jos luet tätä uutiskirjettä, olet inkarnoitunut voidaksesi auttaa planeettaa siirtymään uuteen kultaiseen aikaan. Tämä on velvollisuus! Mutta se on myös siunaus, sillä se antaa mahdollisuuden kiihdyttää massiivisesti omaa ylösnousemusprosessiasi.

Tämä kuukausi tarjoaa erityisen tärkeän tilaisuuden auttaa planeettaa edistymään. 22 on mestariluku. Se on mestarirakentajan värähtelyä. Tässä kuussa meillä on 22.02.2022, joten kun otetaan nollat pois, saadaan 22 22 22, toisin sanoen kolminkertainen 22. Tämä on poikkeuksellista, voimallista ja lupaavaa.

Tim Whild ja minä olemme puhuneet tämän merkityksestä ja päättäneet pitää yhdessä mestarirakentaja-zoomin tuona päivänä, tiistaina 22.02.2022, tekemään ihmiskunnalle mahdolliseksi rakentaa polku ajankohtaisen kaaoksen läpi ja meille suoriutua helposti ja tasaisesti matkasta vuoteen 2032, jolloin uusi kultainen aika alkaa. Tässä tehdään myös sinulle mahdolliseksi rakentaa mestarillisesti omat unelmasi ja visiosi näille siirtymävuosille.

Viime kuussa pidin zoomin (nauhoitus) mestaruuden ottamisesta nostamalla juurichakran taajuutta, jotta voit tuntea, että olet turvassa ja suojassa ja että henkiulottuvuudentpitävät ehdottomasti huolta sinusta. Olin ällistynyt ja ilahtunut siitä ihanien sähköpostien tulvasta, jonka sain sen jälkeen. Tarkoitukseni ja tavoitteeni oli hävittää se ahdistusaalto, joka virtaa ympäri planeettaa, nostamalla mahdollisimman monen ihmisen juurichakran viidenteen ulottuvuuteen. Kun tarpeeksi moni ihminen tekee tämän, saavutamme käännekohdan ja kaikkien juurichakrasta tulee korkeaa platinataajuutta, mikä antaa rauhaa, luottamusta, tasapainoa ja toivoa kansalle. Olemme yhdessä tehneet suuren panostuksen tähän. Juurichakra tunnetaan sielun sijana, ja sielun yhdistyminen juureen on matka valaistumiseen, mestaruuteen ja loppujen lopuksi ylösnousemukseen.

Olet ehkä huomannut keventymistä energiassa. Ihmiset hengittävät taas! On toivoa. Ja Jupiterin laajentavan energian alla kansa alkaa kyseenalaistaa vallassa olevat. Ja enemmän ja enemmän vanhan 3D-toimintamallin manipuloinnista paljastuu …

Rakkauden ja kauniiden siunausten kera,

Diana

22.02.2022 – ole mestarirakentaja

22.02.2022 = 3 x 22. 22 on tehokkaan mestarirakentajan värähtely. Kolminkertainen 22 on äärimmäisen tehokas päivä unelmiesi ilmentämiseen.

Pyydä yksisarvisia lisäämään valonsa, ja ne auttavat sinua toteuttamaan visiosi ja tehostavat niitä, jotka auttavat ihmiskuntaa.

Mikä on henkilökohtainen haaveesi tai visiosi? Mikä on visiosi maailmalle? Jos voimme tehdä tästä kollektiivisen vision tuona päivänä, se saa toteutumiseen turboenergian.

Atlantiksen kultaisessa ajassa visiot luotiin napachakrassa, nostettiin energeettisesti kolmanteen silmään korotettavaksi ja laitettiin sitten sielutähteen. Sieluenergiasi sinkoamana, arkkienkeli Marielin tukemana ja sitten arkkienkeli Metatronin poikkeuksellisen korkean valotaajuuden tehostamana, visiosi ampuu universumiin. Lohikäärmesuojelun ja yksinsarvissiunausten myötä, unelmasi voi vetää puoleensa kaiken tuen, mitä se tarvitsee ilmentyäkseen fyysisesti.

Lisää informaatiota zoomista.

Uskomustensa puolustaminen

Olen hyvin vaikuttunut Novak Djokovicista, tähdestä uransa huipulla, joka piti kiinni periaatteistaan. Vaaditaan rohkeaa ja tinkimätöntä ihmistä tekemään niin.

Tällä hetkellä monien valotyöntekijöiden täytyy tehdä erittäin vaikeita päätöksiä, erityisesti kun heille kerrotaan, että he menettävät työpaikkansa, elleivät mukaudu hallituksen linjauksiin. Olen tavannut monia, jotka ovat päättäneet olla tinkimättömiä tai ovat kuunnelleet intuitiotaan ja seuranneet sitä, vaikka mikä olisi. Jotkut ovat käyneet läpi vihkimyksiä ja siirtyvät henkisesti korkeampaan taajuuteen. Muut ovat vaihtaneet polkua helpommin. Kun kirjoitan tätä, näen uusia kultaisia portteja avautuvan ja kultaisia polkuja ilmestyvän kaikille heille. Rohkeus, kunnia, tinkimättömyys ja totuus ovat ylösnousemuspiirteitä, jotka palkitaan aina.

Huijarit

Monien muiden Facebook-, Instagram- jne. sivujen tapaan, myös minun sivuistani tehdään jatkuvasti huijauksia, ja tällä hetkellä on kierrossa monia valetilejä. Ne näyttävät samalta kuin omani, mutta älkää menkö halpaan. En tee tulkintoja, enkä lähetä ystäväpyyntöjä.

Kultainen tulevaisuus

Kaikki menee suunnitelman mukaisesti. Vuoteen 2032 mennessä maailma on hyvin erilainen paikka, joka ylittää hurjimmat kuvitelmamme. Valo lisääntyy vääjäämättä.

Tapahtumakulku kääntyy, kun ihmiset alkavat maailmanlaajuisesti olla omassa voimassaan ja kyseenalaistavat hallituksen informaation ja sanelun. Värähtelyparannuksen uusia muotoja käytetään jo. Yhteisöjä muodostetaan.

Mikä tärkeintä, ihmisten tietoisuus muuttuu ja pyyhkäisee pois vanhan kolmannen ulottuvuuden toimintamallin.

Kun chakrasi ovat viidettä ulottuvuutta, elämäsi muuttuu seuraavasti.

Maatähti 5D – Olet ylösnousemuspolullasi ja tuot esiin korkeimman potentiaalisi.

Juuri 5D – Tunnet turvaa ja varmuutta ja luotat siihen, että universumi huolehtii sinusta ja vetää hyvää sinulle.

Sakraali 5D – Nautit hyvistä suhteista ja vedät sieluperhettä puoleesi.

Napa 5D – Rakennat yhteisöä ja olet tehokas ilmentäjä.

Solar plexus – Tunnistat oman arvosi, ja olet itsevarma, viisas ja voimakas.

Sydänchakra – Tunnet olevasi rakastettu ja säteilet rakkautta.

Kurkkuchakra – Puhut totuudenmukaisesti ja toimintasi on kunniallista ja tinkimätöntä.

Kolmas silmä – Olet valaistunut ja selvänäköinen.

Kruunu – Lataat universumin viisautta.

Kausaali – Yhdistyt täysin enkelikuntaan.

Sielutähti – Parannat sielumatkasi, ja olet yhtä korkeamman itsesi kanssa.

Tähtiportti – Toimit monadiviisaudella.

Sillä hetkellä kun tarpeeksi monen ihmisen chakroista tulee viidettä ulottuvuutta, maailma transformoituu samalla tavalla. Sitten valitsemme ihmisiä, jotka ovat lahjomattomia, kunniallisia ja joilla on hyvät johtamisominaisuudet. Pidämme huolta planeetasta ja kunnioitamme kaikkia.

Ystävänpäivä

Helmikuun 14. päivää juhlitaan ystävänpäivänä – aika juhlia rakkautta. On monia tarinoita, miten ystävänpäivä alkoi. Suosituin tarina alkaa vuodesta 268. Keisari Claudius II tarvitsi vahvoja miehiä taistelemaan armeijassaan. Hänen teoriansa oli, että kun nuoret miehet olivat rakastuneita, se vaikuttaa heidän taistelukykyihinsä. Niinpä hän kielsi avioliiton armeijansa nuorilta miehiltä.

Mutta hänen sotilaansa rakastuivat silti ja halusivat mennä naimisiin. Valentine-niminen pappi ajatteli, että tuo määräys oli epäreilu, ja rikkoi lakia rohkeasti vihkimällä pareja salaa. Vääjäämättä tieto tästä saavutti keisari Claudiuksen, joka tapatti Valentinen. Sen sanotaan tapahtuneen 14.2.

Siis Valentine sai aikaan, että rakkaudelle omistettiin erityispäivä. On monia rakkaushenkiolentoja, jota tuovat aitoa rakkautta ihmisille. Tässä on joitain niistä, jotka voivat koskettaa sydäntäsi rakkaudella, ilolla ja romanssilla.

Kutsu kaikkia näitä rakkausolentoja ja pyydä heitä sytyttämään aito rakkaus sisälläsi.

On erityisen voimakasta ja tehokasta, jos teet tämän ystävänpäivänä.

Sydämesi täyttäminen rakkaudella

Istu hiljaa ja rentoudu.

Hengitä sydänkeskukseesi, kunnes se tuntuu lämpimältä ja pehmeältä.

Kutsu arkkienkeli Chamuelia, rakkauden enkeliä, sydänchakraasi ja pyydä häntä täyttämään se puhtaalla, ruusunvaaleanpunaisella rakkaudella.

Pyydä Äiti Mariaa, joka tuo välittämistä ja myötätuntoa ihmisten sydämiin, kietomaan sinut pehmeänsiniseen rakkausviittaansa.

Pyydä Kwan Yinia kaatamaan vaaleanpunaista ja valkoista rakkautta sydämeesi.

Kutsu Andromedan mahtavia vaaleanpunaisia lohikäärmeitä, jotka kantavat ylimaallista rakkaustaajuutta, ja pyydä niitä koskettamaan kaikkia chakrojasi eri rakkauslaaduilla.

Avaudu sieluparannukseen arkkienkeli Marielilta, joka on vastuussa sielutähtichakrastasi.

Istu hiljaa niin kauan, kuin voit, ja anna taikuuden virrata sydämeesi.

Tietoja zoomeista, tuotteista …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >