HomeViestejäDiana Cooper5.1.2022 - Tammikuun 2022 uutiskirjeestä

5.1.2022 - Tammikuun 2022 uutiskirjeestä

TAMMIKUUN 2022 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
5.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

2022 on numerologisesti 6. Henkilökohtaisessa elämässäsi se tuo esiin välittävät, suojelevat ja myötätuntoiset energiasi ja saa sinut olemaan perhe- ja yhteisömielinen. Se rohkaisee myös luovaa, taiteellista, parantavaa ja opettavaa puoltasi.

Muista, että olet tärkeä, ja pidä valosi kirkkaana.

Edessä olevan vuoden pitäisi olla viimeinen puhdistusvuosi. Tämä merkitsee, että maailmassa jokainen paikka joka ei ole täysin puhdistettu, saa nyt huomiota. Tulee tulvia, ja vähemmässä määrin puhdistumista tulella, maanjäristyksillä ja tuulella. Hyvä uutinen on, että mitä enemmän "kaadamme" valoa planeettaan, sitä vähemmän luonnonvoimilla on puhdistettavaa.

Numero 6:n vaikutuksesta ihmiset ryhtyvät toimeen huonoihin työolosuhteisiin, epäoikeudenmukaisuuksiin ja epäreiluuteen liittyen. Se tuo positiivisesti enemmän yhteisömielisyyttä ja yhteistyötä. Tänä vuonna ihmiset protestoivat massiivisesti vanhasta ja alkavat tukea taas toisiaan.

Vuoteen 2022 vaikuttaa myös 22, mestariluku. 22 on tehokas mestarirakentaja. Tämä on mielenkiintoista, kun tämä vuosi merkitsee vanhojen 3D-instituutioiden lopullista romahtamista. Tarot-matkalla torni on halkeillut jonkin aikaa, ja tänä vuonna se kaatuu. Yhdellä tasolla tämä tuo muutosta, kun kaikki minkä olemme tunteneet 10.000 vuotta, on raunioina. Hyvä uutinen on, että voimme vilkaista ihmiskunnan seuraavaa vaihetta. Pian aloitamme rakennusprosessin, ja mitä tehokkaammin uneksimme uudesta kultaisesta ajasta, sitä nopeammin ja varmemmin se ilmentyy niin, että vuoteen 2032 mennessä maailma on valmis vaihtamaan 5D:hen.

Tämän vuoden kaaoksessa ja hämmennyksessä monet yksilöt ja maat ovat selviytymismoodissa, erityisesti kun ne hallitukset jotka haluavat säilyttää kontrollin, levittävät pelkoa. Arkkienkelit Gabriel ja Hope ovat vastuussa kaiken juurichakroista. Silloin kun juurichakra on 3D:tä ja punainen, tunnet kireyttä, pelkoa, turvattomuutta, epävarmuutta tai tuettomuutta. Kun se on epätasapainossa, tunnet ahdistusta tai masennusta. Kun juurichakrasi on 5D:tä ja rauhallinen, se transformoituu platinanväriseksi. Tunnet turvaa, varmuutta, rentoutta ja totaalista luottamusta, että universumi huolehtii sinusta. Arkkienkelit Gabriel ja Hope säteilevät jatkuvasti valoa ja rauhaa tähän chakraan. Valotyöntekijöiden tehtävä on hyväksyä tämä energia varmistamaan, että heidän omat juurichakransa ovat 5D:tä. Sitten astut mestaruuteen. Saatat olla kiinnostunut Zoom-lähetyksestäni 17.1., saattaaksesi juurichakrasi täysin 5D:hen ja yhdistääksesi sen korkeamman itsesi ja monadisi kanssa.

Mielenkiintoista kyllä, planeetan juurichakra on Kiinassa, ja tästä tulee poikkeuksellisen haastava vuosi tuolle maalle. Mitä enemmän valotyöntekijöitä jotka levittävät turvallisuutta 5D-juurichakroistaan, sitä helpommaksi koko maailmalla tulee.

Kaikkein tärkeintä, riippumatta siitä, mitä maailmassa tapahtuu, muista luoda oma henkilökohtainen todellisuutesi.

Rakkauden ja kauniiden siunausten kera,

Diana

Meidän joulu

Ihmiset kysyvät usein minulta, mitä tein jouluna. Tänä jouluna monien ihmisten suunnitelmat muuttuivat viime hetkellä. Aioimme viettää joulua koko perheellä – kolme lastani, viisi lasta ja kolme koiraa. Valitettavasti Dawn ja hänen kumppaninsa ja lapsensa sairastuivat omikroniin jouluaattona, joten perheemme lukumäärä putosi seitsemään, plus Venus, Sugar ja Benji, sprocker-spanieli.

Joulupäivänä olimme paikallisyhteisön kokoontumisessa rannalla ja joimme hehkuviiniä, keräten rahaa hyväntekeväisyyteen. Vaihtoehtona oli uida meressä ja kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen – eikä se viehättänyt!!! Sitten kahden ja puolen tunnin kävely rannalla ja metsissä.

Tänä vuonna päädyimme Lähi-idän lounaaseen joulupäivänä, johon toimme kaikki ruokalajeja. Säästimme perinteisen pähkinämurekkeemme tapaninpäivälle.

Kun olimme avanneet lahjat, vieneet koirat nopealle iltapäiväkävelylle korttelin ympäri ja pelanneet vähän pelejä, päivä oli ohi, ja tunsimme, että sisään virtaava Kristus-valo oli siunannut meidät.

Omikron

Kuten olen maininnut aiemmin, deltavariantissa oli henkisellä tasolla kyse sydänchakran puhdistamisesta. Omikron/omicron on erilainen. Joka kerta kun se sanotaan, aloitetaan om:lla, kutsuen Lähdettä tai universumia. Sitten on "i" (minä) tai itse … mitä seuraa "cron". "Cron" tulee vanhasta sanasta, joka tarkoittaa kruunua (crown), jumalaista viisautta joka tulee kruunusta. Siis joka kerta kun omikronia ajatellaan tai se sanotaan, kutsut Lähde-energiaa itseesi parantamaan viisauttasi. Ja siihen liittyy usein hirveä päänsärky, joka puhdistaa mentaalikehoa (hyvin tuskallisella ja epämiellyttävällä tavalla). Mutta se voi auttaa joitain ihmisiä tietämään sen korkeamman tarkoituksen! Useat ihmiset ovat myös huomauttaneet, että se on anagrammi sanasta "moronic" (idioottimainen).

Viesti Paul Venetsialaiselta Vapaudenliekistä

Kun olin paikallismetsässäni uutena vuotena, seisoin suosikkipaikassani, jossa yhdistyn henkiulottuvuuksiin. Paul Venetsialainen käveli sisään kädet avattuna minulle. Avasin käteni hänelle ja kysyin: "Vaikuttiko se työ mitenkään, jonka teimme päivänseisauksessa?"

Hän vastasi: "Enemmän kuin voit mitenkään käsittää." Ja hän lähetti meille kaikille kiitokset.

2.2.2022 – vastaanota tehokasta parannusta Plejadeilta

Jokainen tähti ja planeetta värähtelee jotain kosmista numeroa. Plejadien värähtelyä on numero 2, ja parantava energia Plejadeilta on erityisen voimakasta 2.2.2022.

2 on feminiininen luku. Se sisältää rauhoittavaa, rakastavaa, välittävää, luovaa ja romanttista energiaa. Periaatteessa se tuo rauhaa ja parannusta.

Mistä Plejadien parantava energia tulee? Se tulee suoraan Lähteestä. Plejadit on jo ylösnoussut. Se on 7D-tähtiklusteri. Lähteen ja Plejadien välillä kosmoksessa leijuu valtava eetterinsininen 33-terälehtinen ruusu, jossa on valkoinen keskus. 33 terälehteä symboloi, että se sisältää Kristus-valoa. Ruusu on kosminen transformoija. Sininen sydäntä parantava säde tulee suoraan Lähteestä avonaisiin terälehtiin. Plejadien sinisen ruusun valkoinen keskus sisältää Lähde-energiaa. Tässä tuota taajuutta alennetaan, jotta Plejadien mestarit ja enkelit voivat käyttää sitä ja ohjata sitä, missä sitä tarvitaan, taajuudella joka voidaan hyväksyä. Tietyissä olosuhteissa sitä voidaan vetää 9D-parannuksessa.

Plejadien parannus ei paranna ainoastaan sydäntäsi, vaan myös kaikkia auratasoja, tuomaan sinut jumalaiseen ykseyteen ja tasapainoon. Esimerkiksi, silloin kun sininen kosminen ruusu laitetaan rakastavasti kolmanteen silmääsi ja se pyörii harmoniassa, se tuo sinulle valaistumista.

Se auttaa mm. sinua parantumaan joka tasolla. Kun Plejadien enkelit laittavat sinisen ruusun kaikkiin chakroihisi, uskomattomia mahdollisuuksia tulee ulottuvillesi, kun parantumisia tapahtuu ja yhteyksiä muodostetaan.

Ne eläimet, kalat ja hyönteiset jotka tulevat Plejadeilta Maahan tai saapuvat muista universumeista ja tulevat alas tämän parantavan tason läpi, ne kaikki kantavat parantavaa energiaa. Ne levittävät sitä maahan ja veteen sekä ihmisiin.

Plejadien enkelit voivat lähettää parannusta terveydenhoitolaitteiden kautta, jos pyydät. He voivat harmonisoida energian, jota huokuu tietokoneesta ja sähkölaitteista. He voivat mahdollistaa, että alkuperäinen jumalainen terveyssuunnitelmasi ankkuroidaan.

Kun näin 2.2.2022 tulevan, tiesin välittömästi, miten tärkeää oli yhdistyä Plejadien mestareihin ja enkeleihin tuona päivänä, ja tuoda massiivista parannusta yksilöille ja planeetalle. Pyysin välittömästi sinisiä parantavia enkeleitä laittamaan sinisen ruusun chakroihini, kun en ollut tehnyt niin vähään aikaan – ja se tuntui todella upealta. Siitä lähtien olen tuntenut, että Plejadien valoa tulee minuun joka aamu, kun herään. Odotan taikuutta!!

Pidän tärkeän Zoom-lähetyksen Plejadien parannuksesta keskiviikkona 2.2.2022 klo 19–20. Liity seuraani, jos haluaisit saada parantavaa energiaa. Lisäämme energiaa myös Plejadien portaaleihin maapallon ympärillä, jotta Lähteen sydänparannusta voi virrata planeetan ympärille.

Tietoja Zoom-lähetyksistä …

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >