HomeViestejäDiana Cooper6.7.2021 - Heinäkuun 2021 uutiskirjeestä

6.7.2021 - Heinäkuun 2021 uutiskirjeestä

HEINÄKUUN 2021 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
6.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystävät, millainen kuukausi onkaan ollut päivänseisausenergian ja superkuutrilogian viimeisen täysikuun myötä. Ja nyt olemme heinäkuussa - kesä! Tavallisesti hiljainen kuukausi, mutta tänä vuonna tuntuu siltä, kuin vääjäämättömät muutokset vapautta kohti kiihtyisivät. Kaikki mitä ei ole rakennettu vakaalle perustalle, romahtaa yhtäkkiä ja peruuttamattomasti. Asuinkerrostalon kamala romahtaminen Miamissa, kun varoituksista ei ollut piitattu, järkytti minua, kun näin sen. Ikään kuin maailmalle näytettäisiin, mitä voi tapahtua, jos sivuutamme merkit. Tämä pätee myös suhteisiin, jotka eivät enää palvele meitä – ystävyyssuhteet tai kumppanuudet. On päätösten ja siteistä luopumisen aika. Ne jotka ovat hyviä ja vakaita, lujittuvat.

Universumi kuuntelee, kuten on aina tehnyt. Ihmiset jotka ovat marisseet ja valittaneet työpaikoistaan tai elämänsä jostain puolesta, huomaavat, että ne otetaan pois! Globaali tyytymättömyys johtamiseen kasvaa, ja ihmiset vaativat hitaasti, mutta varmasti vapautta. Vapauden myötä tulee vastuu. Kun tietoisuus kohoaa, otamme luonnostaan vastuuta. Samaan aikaan kun otamme vastuuta, taajuutemme nousee. Siis ympärillämme olevista haasteista huolimatta, olemme aivan ehdottomasti ylöspäin kulkevassa spiraalissa.

Tämä on kuukausi kuunnella sydäntäsi ja tehdä, mikä on oikein sinulle. Yhdisty kosmiseen sydämeen ja hengitä sisään korkeampaa sydänenergiaa, sillä sydämiämme johdotetaan uudelleen tässä kuussa, korkeampaan taajuuteen.

Rakkauden ja enkelisiunausten kera,

Diana

Enkelirukous

Kun teet rukouksen puhtaan aikomuksen kera, se on hyvin tehokas. Istu vastaanottavassa asennossa, sydän avoimena ja kämmenet ylöspäin, kun rukoilet.

Kutsu jokaista näistä energioista yksi kerrallaan, hiljaa tai ääneen, ja odota hetki, kunnes tunnet kunkin ankkuroituneen. Tämä lisää valoasi suuresti ja enkelit koskettavat sinua. Lisää haluamiasi enkeliolentoja.

Rukoilen nyt

1. kultaista valopilaria ympäröimään minut
2. enkelivalosuihkua
3. enkelirakkaussuihkua
4. enkeleitä kiillottamaan sielutimanttini jokaisen viisteen
5. arkkienkeli Mikaelia täyttämään minut rohkeudella, positiivisilla tuloksilla ja suojelulla
6. arkkienkeli Jofielia tuomaan minulle viisautta, tahdikkuutta ja kaukokatseisuutta
7. arkkienkeli Chamuelia laajentamaan rakkausliekkiä sydämessäni
8. arkkienkeli Gabrielia antamaan puhdistusta ja selkeää opastusta
9. arkkienkeli Rafaelia parantamaan sisäistä näkökykyäni sekä antamaan parannusta ja yltäkylläisyyttä
10. arkkienkeli Urielia antamaan itsearvostusta, voimaa viisauden kera sekä rauhaa
11. arkkienkeli Zadkielia muuntamaan kaikki energiat, jotka eivät enää palvele minua
12. arkkienkeli Metatronia lisäämään valotasoni maksimiin, jonka pystyn sisältämään
13. Äiti Mariaa koskettamaan minua myötätunnon ja parannuksen kera.
14. Kiitän näistä siunauksista.

Kun olet saanut rukouksesi loppuun, ympäröi itsesi puhtaan valkoisen valon suojapalloon ja anna itsellesi aikaa rentoutua ja sisäistää nämä energiat.

Kysymyksiä ja vastauksia

Turvassa pysyminen

On vain yksi tapa olla täysin turvassa. Se on säteillä täydellistä rauhaa ja vaarattomuutta. Ihmisellä joka on antanut anteeksi kaikille, lähettää vain rakastavia ajatuksia sekä kävelee, puhuu, hengittää ja elää vaarattomuutta kaikkia luontokappaleita kohtaan, on suojeleva aura, joka hajottaa tai kääntää pois kaiken vaarallisen lähistöltään. Sellainen ihminen on turvassa jopa sota-alueella.

Lasten pitäminen turvassa

Fyysisellä tasolla, ole järkevä.

Kun olet huolissasi lapsistasi, energiasi täyttää heidän auransa matalan taajuuden pelolla, ja tämä vetää heidän puoleensa ongelmia. Suurin anti joka sinulla voi olla lastesi turvallisuuteen, on pitää heitä rakkaudessa, harmoniassa ja turvallisuudessa. Visualisoi heidät kultaisessa aurassa, turvassa ja onnellisena. Kun pyydät enkeleitä suojelemaan itseäsi ja perhettäsi, he tekevät parhaansa, mutta jos pyydät enkeleitä auttamaan ja sitten jatkat huolissaan olemista rakkaistasi, se peruuttaa tuon avunpyynnön!

Siis hengitä pelko pois ja korvaa se rakkaudella ja hyväksynnällä kaikkia elämänmuotoja kohtaan, ja lähetä sitä sitten lapsellesi.

Jos vaaraton ihminen on turvassa, miksi Gandhi ammuttiin?

Tämä oli hänen sielunsa anti järkyttämään konfliktissa olevia, pyrkimyksenä synnyttää rauha. Jos sielusi käskee jotain, enkelisi eivät voi sekaantua siihen.

Miksi Jumala antaa ihmisten käyttäytyä niin huonosti toisiaan kohtaan?

Jumala on rakkaus. Maa on kokeilu vapaasta tahdosta. Lähteen rooli on todistaa, miten ihmiset reagoivat tähän.

Venus

En voi uskoa, että jotkut ihmiset kysyivät, miltä Sugarista tuntuu, kun minä saan niin paljon huomiota! Tuo koira saattaa olla paras ystäväni, mutta se on erittäin vaativa. Se haluaa äiskän heittävän sille palloja koko ajan. Kun olemme merenrannalla tai metsässä, se haukkuu, että keppejä tai pikkukiviä heitetään sille! Lisäksi Sugar haluaa silitystä koko ajan. Minäkin pidän silityksestä, mutten koko aikaa. Ja jos minä makaan hiljaa äiskän vieressä, arvaa mitä – se makaa päälläni, kunnes siirryn ja luovun paikastani. Äiskä nauraa ja sanoo, että on hyvä asia, että olen erittäin itsenäinen koira.

Äiskän ystävän täytyi tehdä töitä Lontoossa, joten hänen koiransa, Bow, asui meillä. Sugar ja minä olimme erittäin kivoja sille, ja Sugar joka on usein hyvin mustasukkainen, antoi sen nukkua ihan äiskän vieressä, mihin se itse tavallisesti käpertyy. Tässä menemme kävelylle. (Kuva puuttuu.)

Äiskä vei minut trimmattavaksi juuri ennen kuumia ilmoja. Se oli uusi paikka, ja makasin mahallani etunurmikolla, kaikki jalat levällään, ja kieltäydyin menemästä sisälle. Minut täytyi nostaa sen naisen käsivarsille, ja vastustin totaalisesti, kunnes äiskä oli pois näkyvistä. Sitten olin hyvin kiltti, ja annoin trimmaajan hoitaa homman. Äiskä sanoo, että kun hänen lapsensa olivat leikki-ikäisiä, he huusivat hänen jättäessään nämä leikkikentälle, kunnes hän oli pois näkyvistä, ja sitten he olivat tosi tyytyväisiä. No, minun täytyi protestoida, mutta olen iloinen, että paksu turkkini oheni ennen kuumuutta, vaikken näytäkään perhoskoiralta enää. Äiskä sanoo, ihana röyhelökaulukseni kasvaa pian takaisin.

Tapasimme sen Diane-ystävän, joka meni äiskän kanssa valitsemaan minua. Se oli 10 vuotta sitten, ja hän oli hyvin mielissään, että muistin hänet, kun emme olleet nähneet häntä vuosiin. He muistelivat, miten pikkuruinen olin ollut ja miten kaunis, kun he menivät katsomaan minua. Ja miten kaikki muut pennut hyppivät hänen ympärillään, mutta minä tiesin, että olin pentu äiskää varten, joten minä vain kävelin hiljaa hänen luokseen ja istahdin jalkoihin. Hän nosti minut, ja katsoimme toisiamme silmiin ja se oli siinä. Olemme olleet yhdessä monissa elämissä. Kerroin hänelle telepaattisesti, että nimeni oli Venus. Seuraavana aamuna äiskän ystävä sanoi: "Pentusi antoi minulle nimensä." Äiskä sanoi: "Se kertoi minulle nimensä olevan Venus", ja Diane sanoi (kuulostaen yllättyneeltä, vaikken tiedä miksi): "Sen se kertoi minullekin." Ja niin sain oikeutetun nimeni Venus, Atlantiksen korkean papittaren ja rakkauden Jumalattaren mukaan. Se olen minä!

Työpajoja …

 Rakkaudella, ilolla ja enkelisiunauksin,

Diana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >