HomeViestejäDiana Cooper1.6.2021 - Kesäkuun 2021 uutiskirjeestä

1.6.2021 - Kesäkuun 2021 uutiskirjeestä

KESÄKUUN 2021 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
1.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystävät.

Kesäkuussa meillä on kesäpäivänseisaus 20./21.6., riippuen asuinpaikastasi. Tämä on pisin päivä ja edustaa kesän alkamista, ja se on riemuitsemisen, juhlimisen, hyvinvoinnin ja kiitollisuuden päivä. Tee jotain hauskaa, juhli, ole kiitollinen hyvästä elämässäsi ja rentoudu.

Pian tämän jälkeen on täysikuu Kauriissa 24.6., joka on kolmas ja viimeinen uskomattomasta superkuutrilogiasta. Huhtikuu, toukokuu ja kesäkuu. Ja tämä kuu on Jupiterin laajentavan ja yltäkylläisen vaikutuksen alla. Odota hyvää tuuria, hyvinvointia ja jotain hyvää tapahtuvan. Siis jos fokusoidut positiiviseen ja säteilet valoasi tässä kuussa, sinun pitäisi vetää puoleesi hyvää tuuria. On kaikki syy antaa auringon paistaa elämääsi.

Tim Whildellä ja minulla on korkeataajuinen zoom-lähetys …

Minulta on tulossa heinäkuussa uudet, satumaiset yksisarviskortit …

Diana

Hyvinvointipuu

Haluaisit ehkä piirtää hyvinvointipuun, joka on hyvin Jupitermainen juttu. Tämä on hyvin tehokasta täysikuun aikaan 24.6., kun se fokusoi mielen ja auttaa sitä harmonisoitumaan juuri tämän täysikuun voimaan.

* Laita ensin vesilasi viereesi.
* Piirrä puu oksineen.
* Piirrä oksille sitä hyvinvointia/vaurautta, jota haluat vetää puoleesi.
* Ota aikaa ja lisää siihen kaikki hyvä onni, jota haluat.
* Piirrä täysikuu paperille.
* Lopuksi, varmistettuasi, että olet lisännyt kaiken, juo vesi.

Romahdus ennen läpimurtoa uuteen kultaiseen aikaan

Ihmiskunnan ja planeetan taajuus nousee. 3D-kontrollointivoimat näkevät, että taajuus nousee. Ne pelkäävät menettävänsä valtansa, joten ne kiristävät otettaan. Kun planeetan taajuus nousee 3D:n yli, mikään ja kukaan ei voi kontrolloida meitä.

Ei ole yllätys, että monet ihmiset ovat peloissaan, koska häiriöt tutussa ja tunnetussa ovat aina haaste. Kun koko maailma eroaa vanhasta ajatusmallista ja valmistautuu uuteen, se voi tuntua katastrofaaliselta. Silloin kun kaikki on epävarmuuden tilassa, olemme alttiita noille kontrolloiville voimille.

Kontrolli on kapea taajuuskaista 3D-asteikolla …

Planeetan taajuus on noussut nopeasti niin, että vanhat ja vakiintuneet 3D-tavat koulutuksessa, lääketieteessä, hallituksessa, taloudessa, matkustuksessa, liiketoiminnassa ja jokseenkin kaikessa, rakoilevat. Kun vanhan 3D:n viimeinen tukikohta haastetaan, annamme kontrolloinnin luiskahtaa näihin halkeamiin.

Sillä hetkellä kun ihmistietoisuus nousee tuon kapean taajuuskaistan yläpuolelle, joka sallii kontrolloinnin, totuus tulee esiin, pelko häviää ja olemme vapaita.

Miten tämä tapahtuu?

Olen varma, että olet kuullut sadannen apinan kokeesta, kun tiedemiehet tekivät kokeita eräällä Tyynenmeren saarella. He ruokkivat apinoita heittämällä bataatteja hiekkaan, joka tarttui niihin kiinni ja teki niiden syömisestä epämiellyttävää. Yhtenä päivänä apinavauva pudotti bataattinsa veteen, ja kun se kalasti sen ylös, siinä ei ollut hiekkaa. Seuraavalla kerralla se poimi bataatin hiekasta ja pesi sen taas vedessä. Lopulta äiti matki sitä ja sitten muut nuoret apinat seurasivat perässä. Sitten lisää äitejä. Lopulta uroksetkin tekivät saman. Kun kenties sadan apinan kriittinen massa oli oppinut pesemään bataattinsa, yhtäkkiä kaikki apinat osasivat tehdä sen. Mutta tässä on ällistyttävä asia. Tutkijat nimittäin huomasivat, että tuon kriittisen massan hetkellä kaikki muutkin apinat kaikilla muilla Tyynenmeren saarilla tekivät saman. Toisin sanoen, kriittisen massan hetkellä tuo tietoisuus levisi kaikille.

Olemme saavuttamassa tämän käännekohdan, kun useammat ja useammat ihmiset ympäri planeettaa heräävät henkisesti. Ei mikään ihme, että ne jotka ovat edelleen 3D-mallissa, yrittävät epätoivoisesti estää sen. Voit tehdä oman osasi tuon kriittisen massan hetken tuomisessa fokusoitumalla tietoisesti siihen, että tiedät sataprosenttisesti, että lisääntyvä valo planeetallamme hävittää automaattisesti nykytilanteen Maasta. Menemme läpi tästä kontrollointiesteestä. Älä lisää pelkoa, alakuloisuutta tai rajoituksia, sillä se pitää ne paikoillaan.

Kontrolli on 3D-illuusio. Menemme kohti uutta kultaista aikaa – ykseyttä, yhteisöä, onnellisuutta, itsevastuullisuutta ja vapautta.

Et tee sitä yksin. Yksisarviset ovat tulleet nyt sisään, erityisesti auttamaan meitä tämän ajan läpi. Ne valaisevat sinua ja auttavat pitämään taajuutesi korkealla. Pyydä siis yksisarvisia pitämään valoa kanssasi, ja yhdessä valaisette tietä muille.

Yhteiskunnan muuttuminen

Yhteiskunnat jotka ovat suuntautuneet pääasiassa oikeaan aivopuoliskoon, kehittävät sydänkeskeisiä feminiinisiä ominaisuuksia – jakaminen, luottamus, hoivaaminen, yhteistoiminta ja syrjimättömyys. Ne arvostavat taiteellista ja musikaalista ilmaisua, luovuutta ja mielikuvitusta. Tällaiset ihmiset arvostavat myös mystisyyttä ja etsivät laajempaa henkistä ymmärrystä elämästä. Tämä johtaa pitkäaikaisiin kulttuureihin ja hallituksiin.

Toisaalta yhteiskunnat jotka ovat pääasiassa suuntautuneet vasempaan aivopuoliskoon, kehittävät rationaalista, loogista mieltä. Ne luovat rakenteita ja järjestystä ja työntävät teknologian ja tieteen rajoja. Koska tuollaiset yhteiskunnat arvostavat logiikkaa ja rahaa enemmän kuin viisautta ja rakkautta, yksilöt erkaantuvat tunteistaan ja sulkeutuvat henkisille käsityksille. Sen seurauksena muodostetaan uskontoja, jotka fokusoituvat rajoituksiin ja valikoivuuteen henkisen perspektiivin sijasta, minkä vuoksi julmuutta ja väkivaltaa voidaan tehdä Jumalan nimissä. Kun ihmiset erkaantuvat hengestä, tuloksena on valtataisteluja, konfliktia, tukahduttamista ja halua kontrolloida muita.

Tällaisissa länsimaisissa yhteiskunnissa kaikki pyrkivät enempään, mikään ei kestä ja hallituksia tuhotaan, kaadetaan tai korvataan jatkuvasti. Niiltä puuttuu feminiinienergian vakauttava vaikutus.

Koska tätä planeettaa ravistellaan nyt tasapainottamaan jin- ja jang-energiat, pääasiallisesti vasemman aivopuoliskon yhteiskuntien täytyy taipua rakenteessaan ja kontrolloinnissaan, jotta sydänkeskeisempiä organisaatioita voi tulla esiin.

Tietysti tätä voi vastustaa yksilönä ja kollektiivisesti, jolloin sekasorto lisääntyy. Vaihtoehtoisesti voit yksilönä avata sydämesi, kehittää oikean aivopuoliskon ominaisuuksia ja tehdä elämässäsi valintoja korkeammasta henkisestä perspektiivistä. Kun tarpeeksi moni teistä tekee tämän, se vaikuttaa yhteiskuntaan, jossa elätte.

Miksi kaikki rakenteet ovat nyt niin suuria?

Ostoskeskuksista sairaaloihin ja kouluihin, kaikista rakenteista on tullut liian suuria, niitä johtavien ihmisten egomonumentteja. Yksilöt ovat eksyneet ja hämmentyneet, eivätkä enää tunne kuuluvansa joukkoon. On aika rakentaa taas pienempiä, paikallisia rakennuksia ja palata yhteisöön ja yhteenkuulumiseen.

Yksisarvissiunaus

1. Päätä, mitä elämäsi tai ylösnousemusmatkasi aspektia haluat pyytää yksisarvisten siunaamaan.

2. Rentoudu, ja istu sitten kädet sylissä, kämmenet ylöspäin vastaanottamisasennossa.

3. Sano mielessäsi tai ääneen tämä voimakas "minä olen" -affirmaatio ja -invokaatio, joka yhdistää "minä olen" -olemuksesi yksisarvisenergiaan.

Minä olen yksisarvinen, timantinvalkoinen.
Minä olen totuudenmukaisin sisäinen näkökyky.
Minä olen puhtaista puhtain.
Minä olen ylimaallista rakkautta varmasti.
Minä olen valaistuminen.
Minä olen taivaan lähettämä.
Minä hyväksyn yksisarvissiunauksen.

4. Kun olet valmis, sulje silmäsi ja tunne yksisarvisvalon virtaavan ylläsi ja lävitsesi.

5. Lähetä yksisarvissiunauksia ihmisille, puille, tilanteisiin tai mihin tahansa, mikä tuntuu oikealta sinusta.

Venus

Hei taas. Se olen minä, Venus, maailman paras koira … ainakin äiskän mukaan, ja eikö hän tietäisi sen?

Olin hyvin sairas hiljattain. Äiskä vei minut eläinlääkärille, ja minulle annettiin piikki lopettamaan tuo sairaus, ja vain makailin, en syönyt mitään koko päivänä ja tuntui kamalalta. Äiskä yritti antaa minulle jotain lääkettä, joka oli määrä suihkauttaa suuhuni. Ei ikinä. Leukalukko ei olisi voinut saada hampaitani puristumaan tiukemmin yhteen. Niinpä hän yritti uudestaan seuraavana aamuna, mutta minä voitin taas.

Niinpä hän suihkautti lääkkeen ohueen kanaviipaleeseen, sitten rullasi sen ja leikkasi neljään osaan. Hän tarjosi sitä minulle, mutten syönyt. Niinpä hän levitti nuo palat ympäri huonetta ja lähti ulos. Se oli ilkeää häneltä. Hän tiesi, etten voisi vastustaa houkutusta, vaikka olin sairas. Kun hän tuli takaisin, heilutin häntääni, ja hän oli niin tyytyväinen, että tekstasi kaikille kertoakseen siitä!

Hän antoi minulle pieniä määriä kanaa ja riisiä päivän aikana, mutta sitten illalla hän yritti taas tuota lääkeruiskautusta. Ehdottomasti ei. Sitten hän ruiskautti sitä taas kanaviipaleeseen, rullasi sen ja leikkasi neljään siistiin palaan, kuten aiemminkin, ja sitten laittoi ne ruokani päälle. Höh! Kertoakseni vain hänelle, että tiedän, mitä hän tekee, otin tarkkaan jokaisen pienen palasen pois ruokani päältä ja laitoin ne riviin kuppini viereen. Hän ei pysty huijaamaan minua! Mutta kun hän näki, mitä olin tehnyt, hän sanoi "Venus! melko tiukalla äänellä. No, olin ilmaissut jo pointtini, joten söin ne.

Rakastan metsää, kaikkia noita oravia ja kaneja joita voi jahdata. En koskaan lakkaa juoksemasta, mutta käyn armollisesti ilmoittautumassa äiskälle aina silloin tällöin. Minun onnekseni hänen uusi projektinsa on kerätä nokkosia ja raunioyrttejä puutarhalannoitteen tekemistä varten, joten vaellamme puron reunaa pitkin, joka juoksee metsän läpi – tai ainakin hän ja Sugar vaeltavat, minun käydessäni metsällä. Elämä on hyvää.

Rakkautta, Venus

Tuotteita yms. …

Rakkaudella, ilolla ja enkelisiunauksin,

Diana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >