HomeViestejäDiana Cooper4.4.2021 - Huhtikuun 2021 uutiskirjeestä

4.4.2021 - Huhtikuun 2021 uutiskirjeestä

HUHTIKUUN 2021 UUTISKIRJEESTÄ

Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
4.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystävät.

Huhtikuu tuo aina uutta toivoa ja optimismia, kun luonto on pukeutunut taas vihreään ja värikkäitä kevätkukkia puskee esiin kaikkialta. Ja erityisesti tänä vuonna se sykkii elämää, kun olemme olleet "sulkeutuneena" hyvin pitkään. Kutsukaa arkkienkeli Hopea ja Hannielia – Hopea uudistumista ja terveyttä varten, kun taas Hanniel tuo aurinkoista onnellisuutta.

Maailma avautuu taas, ja tämän pitäisi olla paljon parempi kuukausi kaikille. Otetaanpa siitä kaikki irti. On kuitenkin diplomatian ja ymmärryksen aikaa, ja myöhemmin tässä kuussa meidät laitetaan töihin vakiinnuttamaan itsemme tai vakiinnuttamaan uudelleen se, minkä olemme aloittaneet.

Ihmiset ympäri maailmaa ovat saaneet tarpeekseen, joten ihmisvoima näkyy kaikkialla. Ole uskollinen itsellesi ja seiso omassa voimassasi. Tee sitä, mihin uskot. Samaan aikaan universumin virtaukset vaativat sopeutumiskykyä ja joustavuutta.

Teen ensimmäisen osan kaksiosaisesta zoomista Tim Whildin kanssa 27.4. (täysikuu), aiheena tehtäväsi laajentaminen ja Valoneuvostojen tapaaminen, joten liity seuraamme. Se laajentaa kovasti tietoisuuttasi.

Nauttikaa kevään kukoistuksesta.

April Acsension Report
 
Venus

Jotkut teistä ovat sanoneet, että te ette ole kuulleet minusta vähään aikaan. Jos et tunne minua, olen Dianan toinen koira. Olen kerrassaan upea, pieni ja valkoinen, mutta toinen korvani on ruskea ja toisen silmän päällä "egyptiläinen silmälappu"! Olen pääosin jackrusselinterrieri, mutta näytän isoisältäni, joka oli pörröinen perhoskoira.

Minun täytyy nostaa tassuni ylös ja tunnustaa koiraperspektiivini sulkutilaan olevan, että olen rakastanut sitä. Äiti on kotona koko ajan. Ei matkusta pois. Ja hän vie meitä hyvin pitkille kävelylenkeille joka päivä, ja ympäriinsä on paljon koiria ja erityisesti pentuja. Tässä kuussa on syntymäpäiväni. Olen 10-vuotias, mutta sitä lukuun ottamatta, että aamuisin on vähän jäykkyyttä, minusta tuntuu sisälläni edelleen pennulta. Rakastan metsiä ja juosta aluskasvillisuuden joukossa jänisten perässä, ja sitten jahtaan oravia puihin. Minun käsitykseni autuudesta.

Jotain outoa tapahtui tällä viikolla. Äiti tilasi netistä kaksi viiden litran purkkia sinistä aitamaalia – ne ovat isoja purkkeja. Kun laatikko tuli, hän kantoi sen keittiöön. Ihmettelin, mikä tuo tip-tip-tip oli, joka tuli laatikosta, mutta tallustin siitä läpi. Kun hän avasi sen, toisen purkin kansi oli irronnut ja sinistä maalia oli kaikkialla! Oli uskomatonta, miten se levisi. Sugar sai sinistä maalia päähänsäkin. Äiti siivosi sen (vei jonkin aikaa) ja soitti sitten saadakseen korvaavan purkin. Hän oli iloinen, kun se saapui seuraavana päivänä. Hän kantoi laatikon keittiöön, ja taas seurasin hänen perässään tuota sinisen maalin tip-tip-tip-tippumista. Taas kerran purkki oli kolhiintunut ja maalia virtasi kaikkialle. Tällä kertaa hän kehotti nopeasti Sugaria ja minua pysymään poissa tieltä, kun hän juoksutti sen autotalliin, ennen kuin hän siivosi. Nyt joka lasiin, lautaseen, kuppiin ja vähän vaatteisiinkin näyttää roiskuneen sinistä. Arvelen sen olevan hyvin kaunista, mutta äiti ei näytä ajattelevan niin. Hän etsii syvempää tarkoitusta kaikesta ja sanoi minulle: "Mikähän oppitunti tämä on, Venus?" Minulle se oli hyvin selvää. "Älä osta maalia netistä. Mene kauppaan hakemaan sitä."

Siinä missä minä rakastan metsää, Sugar rakastaa vettä. Minusta se on hyvin outoa. Se hyppii iloisena edestakaisin, kylmään veteen ja pois – myös aaltoihin, jotka kaatavat sen. Ja se jahtaa palloja ja keppejä. Mitä ajan haaskausta! Äiti sanoo, että olemme kaikki yhtä ja olemme kaikki erilaisia. No, minä olen todellakin erilainen kuin Sugar, vaikka se onkin paras ystäväni.

Rakkautta, Venus


 
Kuukauden enkeli – arkkienkeli Sandalphon

Virity arkkienkeli Sandalphoniin pysyäksesi maadoittuneena tänä monumentaalisena muutosaikana maailmassa, sillä hän on vastuussa Maa-tähtichakrastasi. Hän auttaa sinua kehittämään potentiaaliasi ja vie rukouksesi Lähteeseen. Hän on musiikin enkeli. Hänen enkelipiilopaikkansa on maagisessa kristalliluolassa Atatlan-järvellä, Guatemalassa, ja hän säteilee hopeanhohtoista valoa.


 
Viisi tapaa yhdistyä arkkienkeli Sandalphoniin

1. Affirmoi: Arkkienkeli Sandalphon maadoittaa täysimmän potentiaalini.

2. Rukoile: Rakas arkkienkeli Sandalphon, vie rukoukseni suoran Lähteeseen. Lisää sitten rukouksesi.

3. Rytminen laulu:
Arkkienkeli Sandalphon pysy lähelläni
Ja auta minua olemaan kaikki, mitä voin.

4. Mantra: Arkkienkeli Sandalphon pitää minut maadoittuneena henkisellä polullani.

5. Visualisointi:
Sulje silmäsi ja keskitä itsesi.
Kuvittele kelluvasi turvallisessa veneessä tyynillä sinisillä vesillä.
Edessä on sisäänkäynti valtavaan luolaan, joka on täynnä keijuvaloja.
Astut sisään ja kaunis hopeinen valopilari tulee luoksesi ja valaisee sinut.
Lepäät arkkienkeli Sandalphonin hopeisessa energiassa.
Tunne yhdistyväsi syvimmälle Maahan ja ylös taivaisiin.
Tunne potentiaalisi avautuvan.
Sano rukous, ja pyydä arkkienkeli Sandalphonia viemään se Lähteeseen.
Tiedä, että se on kuultu.
Vene kelluttaa sinut takasin lähtöpaikkaasi.
 
Dianan tarina

Kun vierailet siinä fyysisessä paikassa, jossa on jonkun arkkienkelin piilopaikka, silloin tuo arkkienkeli on kutsunut sinut luokseen. Joitain vuosia sitten asuin Maya-kylässä Atatlan-järven partaalla, Guatemalassa Väli-Amerikassa. Se oli kaunein järvi, jonka olin koskaan nähnyt, poikkeuksellisen valonsa ja energiansa myötä. Tunsin, että se oli hyvin erityinen paikka.

Vasta palattuani matkalta oppaani Kumeka kertoi minulle, että Atatlan-järvi oli arkkienkeli Sandalphonin piilopaikka.

Kun arkkienkeli Sandalphon ensin yhdistyy kanssasi Maa-tähtichakran kautta, hän vaikuttaa mustavalkoiselta. Kun tutustut häneen enemmän, hänestä tulee syvän harmaa ja lopulta hopeanhohtoinen. Olin hyvin yllättynyt, kun koin tämän, kunnes arkkienkeli Sandalphon kertoi minulle, että tuo päivä jolloin näin hänet hopeisena, tarkoitti, että olin yhdistynyt täysin hänen energiaansa. Ei mikään yllätys, että tuolloin tunsin todella, että minun täytyi mennä tuolle lomalle.

On hyvin uskomatonta, miten enkelit ja arkkienkelit kutsuvat meitä paikkoihin tai vievät meidät tilanteisiin saamaan erityiskokemuksia, joita tarvitsemme henkistä kasvuamme tai onnellisuuttamme varten.

Puhu arkkienkeli Sandalphonille, ja hän auttaa sinua pääsemään käsiksi lahjoihin, taitoihin, muistoihin ja potentiaaliin, jotka odottavat paljastumista.
 
Mitä kristallia käytetään yhdistymiseksi arkkienkeli Sandalphoniin

Arkkienkeli Sandalphon auttaa sinua maadoittumaan syvälle planeetan viisauteen ja turvallisuuteen. On helpompaa yhdistyä häneen, kun pidät kädessä mustaa obsidiaania tai metallinharmaata hematiittikristallia. Tämä resonoi hänen ja Maa-tähtichakran kanssa. Se tekee mahdolliseksi tuntea vakautta ja turvaa, jotta jumalainen potentiaalisi voi kehittyä ja kasvaa. Kumpikin näistä kivistä on helppo löytää.
 
Tee "Arkkienkeli Sandalphon" -kristallikehä

* Omista pieni nurkka kodistasi tai puutarhastasi arkkienkeli Sandalphonille.
* Tee sinne kehä hematiitti- ja obsidiaanikristalleista tai mustista pikkukivistä.
* Voit energisoida sitä kukilla tai jollain hopeisella, jos haluat.
* Istu hiljaa ja kirjoita rukous erityispaperille.
* Taita paperi ja laita se kehän keskelle.
* Tunne, näe tai kuvittele arkkienkeli Sandalphonin hopeisen valon muodostavan pilarin kauttasi Maan keskukseen ja taivaaseen.
* Pyydä arkkienkeli Sandalphonia viemään rukouksesi Lähteeseen.
* Kiitä häntä.
 
Vesimies, teknologian aika – testejä ja vihkimyksiä

Vesimies sarastaa, ja nyt alkaa henkisen teknologian aika, joka ylittää hurjimmat kuvitelmamme. Emme ole kuitenkaan vielä saavuttaneet tuota puhdasta korkeaa taajuutta, jota vaaditaan näihin tulevaisuuden upeisiin kehitysaskeliin.

Sitä odotellessa monet meistä käyvät läpi teknologisia testejä ja vihkimyksiä. Minä todellakin käyn.

Arkkienkeli Mikael auttoi minut yhden läpi. Talven kylmimpänä päivänä lämmitystä pyörittävä sovellus ei toiminut puhelimessani. (En tiedä, kuka kumma pyörittää lämmitystään sovelluksella, mutta se oli talossa, kun ostin sen.) Talo tuli kylmemmäksi. Salus IT500 -käyttötuessa oli se tuttu tilanne, että heillä oli tavallista enemmän puheluita, joten "odota, ole hyvä" jne. Odotin yli tunnin, ja sitten toimisto oli jo suljettu, joten vedin kaikki verhot eteen pitämään sen lämmön, mitä minulla oli, ja vein koirat kävelylle. Ollessamme niityillä pyysin hartaasti arkkienkeli Mikaelia puuttumaan asiaan! Kun pääsin kotiin, lämmitys oli päällä. Kiitos, arkkienkeli Mikael.

Jos kuitenkin sielumme määrää, että meidän täytyy käydä läpi jokin vihkimys, enkelit eivät voi puuttua tilanteeseen. Tavallisesti se liittyy suurimpiin pelkoihimme, ja yksi omistani taitaa olla kyvyttömyys hallita teknologiaa!! Päivitin puhelimeni ja kannettavani samaan aikaan! Kannettava ei päivittynyt kahdesta yrityksestä huolimatta. Itse asiassa mikään ei reagoinut, ja olin tuntitolkulla puhelimessa – yhteydessä Apple-tukeen, Microsoft-tukeen ja ystävätukeen. Kiitos Tim Whildille pettämättömästä avustaan. Kun tätä oli kestänyt viisi päivää, minulla oli toimiva kannettava ja sähköposti, vaikka on edelleen haasteellista.

Aneluista huolimatta arkkienkeli Mikaelin ja Hilarionin täytyi olla sivussa, kun rämmin mudassa matkan joka askeleen. Mutta opin paljon!
 
Arkkienkelitarinoita

Eräällä ystävälläni oli hyvin rakas koira, joka kuoli joitain vuosia sitten. Hän sanoi jatkuvasti haluavansa uuden koiran, muttei hänellä ei ollut koskaan sydäntä hankkia sitä. Hän virittyi Arkkienkelikortteihin ja pyysi opastusta siihen, miten hänen elämänsä muuttuisi seuraavan vuoden kuluessa. Hän veti pakasta arkkienkeli Zarielin, joka on vastuussa koiravaltakunnasta. Hän oli hyvin innoissaan. "On aika!" hän huudahti. "Saan koiran nyt." Hän ihan kihisi siitä ajatuksesta, että saisi taas koiran.

    

Toinen ystäväni, Jenny, on hyvin henkinen, muttei oikein enkeliaaltopituudella. Hän valitsi kortin ja sai arkkienkeli Preminilekin, hyönteisten arkkienkelin. Hän oli hyvin ivallinen. "En ole koskaan kuullutkaan hänestä", hän mutisi. "Miksi saisin hyönteisten enkelin?" Hänen ilmeensä kertoi kaiken. Sitten hän kertoi minulle, että hänellä oli ollut pieni etana ulkorapulla tuona aamuna. Hän sanoi: "Se katsoi minua ja sanoi selvästi: "Mitä aiot tehdä kanssani?" Vastasin: "Kaikki ok, en satuta sinua. Siirrän sinut puutarhaan." Hän siirsi etanan, ja tämä kiitti. Hän oli mietteissään hetken ja sanoi sitten tuntevansa, että arkkienkeli Preminilek kertoi hänen olevan hyvin yhdistynyt luontoon ja hänen oli määrä käyttää kykyjään.

Tämä kortti antaa myös muita viestejä. Muutaman päivän päästä nostettuani itse arkkienkeli Preminilekin, olin hämmentynyt. Tiesin, että olin menestynyt hyvin huonosti etanoiden kanssa keskustelussa. Mutta minulla oli konflikti vanhan sähkömyyjäni kanssa, ja tämän kortin viesti on myös: "Ole pikkutarkka." Niinpä katsoin kaikki laskuni uudestaan läpi, jotta olisin ehdottoman varma perusteistani, ennen kuin soitin heille taas, ja tällä kertaa ratkaisimme ongelman. Kiitos, arkkienkeli Preminilek.
 
33 kosmista portaalia

Viime zoomini aikana – massiivinen ylösnousemusvahvistus – kävimme planeetan jokaisessa 33 portaalissa, jotka alkoivat avautua 2012. Jokainen portaali kantaa Kristus-valoa ja muita kosmisia avaimia ja koodeja. Ennen kuin astuimme niihin, vedimme 12 säteen ja hopeasäteen valoa lävitsemme, viedäksemme tuota mahtavaa energiaa kosmisiin portaaliehin ja mahdollistamaan, että omaksumme helpommin energiat ja koodit kussakin portaalissa. Se oli kiivastahtinen matka, jota valvoivat arkkienkeli Metatron ja lordi Kumeka, ja se oli valtava ylösnousemusvahvistus. Lupasin kertoa tässä uutiskirjeessä, mistä kirjoista löytyisi informaatiota kosmisista portaaleista.

Kirjassa "2012 and Beyond" on luettelo 33 kosmisesta portaalista ja lyhyt kommentti niiden sisältämistä energioista. Kirjassa "The Keys to the Universe" on paljon enemmän informaatiota joistain portaalisesta, mutta ei kaikista.

Kursseja ja zoomeja …

Rakkauden, ilon ja enkelisiunausten kera,

Diana

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >