HomeViestejäDiana Cooper3.11.2020 - Marraskuun 2020 uutiskirje

3.11.2020 - Marraskuun 2020 uutiskirje

MARRASKUUN 2020 UUTISKIRJE
 
Kirjoittanut Diana Cooper (dianacooper.com)
3.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei ystävät.
 
Iso-Britannia ja maailman monet muut osat ollaan taas sulkemassa. Miten lohduton tunne, erityisesti talven tullessa. Kun muutin uudelle alueelle edellisen sulkemisen aikana ja on ollut erittäin vähän sosiaalisia tapahtumia asuessani täällä, minulla on hyvin harvoja ystäviä tällä alueella. Mutta ihmiskontaktit ovat tärkeitä, ja niinpä kerron, miten puhun eri ihmisten kanssa joka päivä ja käyn kiehtovia keskusteluja. Ja muista, että sulkeutuminen on tilaisuus kääntyä sisäänpäin ja yhdistyä enkelimaailmoihin.
 
Jos sinulla ei ole aikaa tai tilaa tehdä tätä, koska sinulla on pieniä, meluavia tai vaativia lapsia, kerron alla muutaman asian, joita he ehkä haluaisivat tehdä kanssasi.
 
Tämän kuukauden uutiskirjeeni koskee virittymistä ihmisten korkeaan sydämeen ja valon levittämistä. Näinä myrskyisinä aikoina rauhattomat vedet tasoitetaan rakkaudella. Muutosta helpotetaan rakkaudella. Siirtymä soljuu helpoimmin, kun sinua tuetaan rakkaudella. Tässä kuussa on tärkeä päivämäärä 11.11.2020. "11.11" valmistelee korkeammalle tasolle, kun taas 22 auttaa aloittamaan toiminnan visiotaan kohti ja rakentamaan vakaan perustan. Tämä on valtava tilaisuus olla valmis suuriin muutoksiin joulukuussa. Liity seuraani "Attuning to Archangel Chamuel" -tapahtumaan lataamaan korkeampia rakkauskoodeja 16.11. Se on todella tärkeää.
 
Rakkauden ja enkelihalausten kera,
 
Diana
 
Onnellisuutta sulkeutumisessa, jos olet eristynyt
 
Joka päivä kävelen koirien kanssa kaksi kertaa ja sanon "hei" leveästi hymyillen ehdottomasti jokaiselle, joka kulkee ohi. Lisään jotain yleistä säästä tai kukista tai hänen takkinsa ihanasta väristä. Käyn paljon mielenkiintoisia keskusteluja (sosiaalisesti etäällä!) kaikenikäisten ihmisten kanssa. Minulla on aina ollut tapana tehdä tätä, mutta yritän sitä erityisesti sulkeutumisen aikana. Myönnän, että tämä on vaikeampaa kaupungissa, mutta harvempien ihmisten parissa tämä on aikaa avata sydämemme ja tehdä se. Muutama valoisa sanasi saattaa vaikuttaa kovasti sellaiseen, joka on eristyksissä – ja satunnaisista keskusteluista kehittyy joitain lämpimiä ystävyyksiä. Muista myös, ettei sinulla tarvitse olla koiraa itselläsi. Koirat murtavat jään, ja voit puhua kenelle tahansa koiralliselle hänen eläimestään!!
 
Jos sinulla on pieniä lapsia kotona
 
1. Etsi pieniä kiviä. Ajatelkaa jotakuta, joka on sairas tai tarvitsee apua. Jokainen teistä pitää kiveä kädessään ja pyytää enkeleitä laittamaan siihen rakkautta tai parannusta tai yltäkylläisyyttä tuolle ihmiselle. Jättäkää ne sitten hänen talonsa ulkopuolelle tai laittakaa johonkin erityispaikkaan säteilemään rakkautta.
 
2. Tämä on se vuodenaika, jolloin voi ottaa kiinni puiden lehtiä ja toivoa jotain joka kerta, kun saa kiinni. Tämä on hauskaa, mutta voi olla joskus vaikeaa, joten virittykää sylfeihin, ilmaelementaaleihin, ja pyytäkää niitä auttamaan lehtien kiinniottamisessa.
 
3. Sulkeutuminen ei vaikuta ainoastaan ihmisiin. Puut tuntevat kummallista energiaa kaikkialla. Siis menkää kaikki ulos seisomaan puun alle tai halaamaan sitä, ja kiittäkää vuorotellen puuta kasvamisesta juuri siinä ja kertokaa sille, mistä pidätte siinä.
 
4. Tehkää keijun talo risuista tai sammalesta tai ruohosta tai mistä tahansa luonnossa, ja laittakaa se ulos keijuille pienen lahjan kera, kuten makeinen tai perunalastu. Lahja jää siihen, mutta ne ottavat sen ydinolemuksen ja energian.
 
5. Kerätkää tammenterhoja, pyökin pähkinöitä, hevoskastanjoita tai muita siemeniä. Siunatkaa ne. Ripotelkaa ne sitten jonnekin. Kun pääsette kotiin, piirtäkää nuo siemenet puuna ja kuvitelkaa sen kasvavan vahvaksi ja korkeaksi.
 
6. Katsokaa kuvaa orbista. Sivuillani on paljon kuvia orbi-osiossa. Orbi on portaali tuon enkelin maailmaan. Kuvitelkaa, että menette tuosta portaalista siihen maailmaan. Jakakaa sitten, mitä näitte tai kuvittelitte siellä.
 
Kertokaa kokemuksianne tästä minulle Facebookissa ja Instagramissa, kun rakastaisin nähdä, mitä puuhailette sulkeutumisen aikana. Sosiaalinen mediani antaa paljon vinkkejä, harjoituksia ja muistutuksia auttamaan navigoinnissa näiden sulkeutumisten läpi ja avustamaan henkisellä matkallanne.
 
Koiran nimeäminen
 
Kymmenvuotiaalle lapsenlapselleni on luvattu uutta koiraa ikuisuuden. Hänen äitinsä oli kovasti vastaan pennun hankintaa, koska hän halusi saada löytökoiran. He ovat yrittäneet kuukausia saada sellaista, mutta covidin vuoksi yhtään ei ole ollut saatavilla, puhumattakaan kotiin, jossa on lapsi ja kissa! Kävin heidän luonaan uudessa kodissaan. (Oli pakko nauraa, kun poikani oli päivätolkulla aidannut puutarhaa niin, etteivät Venus ja Sugar voisi päästä pois. Tarpeetonta sanoa, että Venus karkasi muutamassa minuutissa!) Tunsin viikonlopun aikana voimakkaasti pennun maisemissa, ja esitin kaikkia hyviä puolia pennun hankkimiselle löytökoiran sijasta.
 
Päivä lähtöni jälkeen he ottivat yhteyttä kasvattajaan ja varasivat iloisen sprocker-spanielin pennun, joka oli silloin kaksiviikkoinen. Sillä ei ole vielä nimeä, mutta muutama päivä myöhemmin heräsin yöllä kolmannen silmäni pörinään. Se oli tuo pentu. Se sanoi nimensä olevan Benji, mutta se hyväksyisi, minkä tahansa Mayan antaman nimen!! Mielenkiintoista kyllä, se kertoi minulle odottaneensa pitkän aikaa tullakseen Mayalle, koska heillä oli voimakas sieluyhteys, mutta sen täytyi järjestää minut käymään heidän luonaan ja suostuttelemaan heidät etsimään pentua aikuisen koiran sijasta. Universumi toimii uskomattomilla tavoilla korkeimmaksi hyväksemme. Soitin heille seuraavana päivänä ja kerroin keskustelustani pennun kanssa ja siitä, että se rakastaisi Benji-nimeä. Tuskin maltan odottaa sen tapaamista.
 
https://dianacooper.com/wp-content/uploads/2020/11/benji-998x1024.jpg
 
Alla on tarina siitä, miten Venus sai nimensä. Se on ote kirjasta "Venus – A Diary of a Puppy and her Angel" (= Venus, päiväkirja pennusta ja sen enkelistä), ja se kirjoitettiin Venuksen sanoin samana päivänä, kun kävin hakemassa sen erään ystävän kanssa.
 
Kesäkuun 22. päivä
 
Uusi äitini tulee hakemaan minut millä hetkellä hyvänsä! Ovikello soi, ja hyppään melkein nahoistani. Taas kerran hän istuu sohvalle ystävänsä, Deen, kanssa, ja silittää minua. Keltaiset enkelini näyttävät yhdistyvän hänen kultaiseen enkeliinsä, joka on ympärillämme. He auttavat meitä tutustumaan toisiimme energeettisesti, ja se tuntuu turvalliselta ja kihelmöivän lämpimältä.
 
Dee kääntyy yhtäkkiä äitini puoleen ja sanoo: "Oletko miettinyt nimeä sille?"
 
Höristän korviani, koska olen yrittänyt kertoa heille nimeni telepaattisesti. Jos he ovat oikeasti aaltopituudellani, he saavat sen oikein. Kuunnelkaa, olkaa kilttejä. Äiti hymyilee ja sanoo: "Kyllä olen. Se on Venus!"
 
Hurraa!
 
Dee katsoo hämmästyneenä ja sanoo: "Sitä minäkin aioin ehdottaa!"
 
Tietysti aioit, ajattelin. Olen kertonut sen teille telepaattisesti! Luojan kiitos he olivat kuulolla. Miten kamalaa, jos nimekseni olisi tullut Sweetie tai Patch. En olisi kestänyt sitä.
 
Olen erityinen pentu ja tarvitsen erityisen nimen – Venus, aamutähti, Atlantiksen korkea papitar, rakkauden jumalatar. Se olen minä!
 
https://dianacooper.com/wp-content/uploads/2020/10/9781781803851-662x1024.jpg
 
Maalaaminen ja tila
 
Yksi covidin suurista siunauksista minulle on ollut tila. Ensin maalasin puutarhapenkkini ja pöytäni lemmikinsiniseksi. Kun muutin tähän Dorsetin taloon sulkeutumisen lopussa, aloin maalata samanväriseksi aitaa, joka on uuden tonttini ympärillä! Rakastan sitä. Se tuo mieleeni taivaan täysin aurinkoisena päivänä. Minulla ei ole yhtään taiteellisuutta, mutta yhtenä päivänä päätin piristää aitaa keittiön edessä auringonkukalla. Oletin, että sen päälle täytyy maalta, mutta vau! Se ei ehkä ollut oikeannäköinen, mutta se todella piristi aitaa, joten lisäsin petunian ja sitten muutaman perhosen ja sitten lisää petunioita. Olin niin lumoutunut, etten pystynyt lopettamaan.
 
Arkkienkeli Metatron pyysi minua pitämään Zoom-session virittyen häneen, joten mainostin sitä, ja sitten yhtäkkiä huomasin, etten halunnut kirjoittaa. Halusin vain maalata aitaa! Seuraavaksi tuli samettikukkia/kehäkukkia, jotka säteilevät väriä ja valoa ja ovat tietysti arkkienkeli Metatronin väriä. Sitten päätin maalata koirani siihen. Se tuntui hyvin kunnianhimoiselta, mutta ajattelin kokeilla joka tapauksessa ja sitten maalata niiden päälle. Tuskin uskoin, kun ne ilmestyivät niin helposti aitaan. Se oli hauskaa. Mutta vakavammassa mielessä se oli arkkienkeli Metatronin tapa auttaa minua rentoutumaan ja käyttämään aivojeni luovaa osaa, kun hän valmisteli minua viime kuun zoom-tapahtuman korkeaan taajuuteen. Ja hymyilen joka kerta katsoessani ulos keittiön ikkunasta.
 
https://dianacooper.com/wp-content/uploads/2020/11/fence.jpg
 
Covid ja sen korkeampi tarkoitus – aika avata sydän ihmiskunnalle
 
Minulla oli ilo puhua Amy Mercreen kanssa hänen "Happy Holistic" -podcastissaan siitä, miten yksisarviset parantavat terveyttä. Hän on lääkinnällinen intuitiivi sekä podcaster, ja hän on henkisesti hyvin tietäväinen. Keskustelumme jälkeen hän kertoi oppaidensa sanoneen, että moni suuri olento on Maan puolestapuhuja covidissa. Meidän oli määrä kokea jotain paljon haastavampaa, mutta vedimme puolemme valtavan määrän väliintuloa ja apua. Tämä resonoi kanssani, sillä koko universumissa on niin paljon rakkautta planeettaamme kohtaan, että meitä autetaan massiivisesti siirtymässämme. Se on muistutus, että olemme rakkausuniversumi, ja on aika virittyä tuohon rakkauteen ja nostaa tuota rakkaustaajuutta planeetalla.
 
Hän mainitsi myös, että covid suunniteltiin tuomaan esiin keuhkoissa pidettyjä ongelmia. Olen ehdottomasti samaa mieltä, sillä covidissa on kyse sydänkeskuksesta ja keuhkot ovat osa sitä. Keuhko-ongelmissa on kyse mestaruuden ottamisesta, itsensä puolesta hengittämisestä ja sen elämän elämisestä, joka on oikea itselle, tai olemisesta vapaa olemaan itsensä. Kaikki tulee pintaan tutkittavaksi ja puhdistettavaksi. Covid tuo esiin myös muut sydänkeskusongelmat parantamista varten, joten kaikki löysivät itsensä täsmälleen oikeasta paikasta tuomaan esiin sen, mitä täytyi oppia.
 
Tämä merkitsee, että ihmiset jotka eivät pitäneet yksinolemisesta ja jotka täyttivät aikansa kaikella, jottei heidän tarvinnut kohdata pinnan alla olevia tunteita, pakotettiin pysymään kotona ja pohtimaan. Toiset erotettiin perheestään, ja tämä antoi heille kaikille aikaa saada uusia perspektiivejä ja parantaa suhteitaan tai oivaltaa, miten paljon he merkitsivät toisilleen. Jotkut onnistuivat kommunikoimaan "turvallisesti" internetissä, ja tämä salli heidän tehdä sillan tunne-esteiden yli ja lähentyä. Vielä toiset olivat tiiviisti perheensä kanssa ja heidän täytyi kohdata ongelmat, joita he olivat vältelleet.
 
Monilla ihmisillä on ollut uskomattoman haastavaa. Covid on antanut henkilökohtaisen vihkimyksen miljoonille, planeettavihkimyksen sisällä. On ehdottomasti aika nostaa ihmiskunnan kollektiivisydämen taajuutta kaikkien auttamiseksi nyt.
 
Birkan Tore
 
Viime kuussa arkkienkeli Metatron pyysi minua tekemään zoom-virittymisen häneen, ja se tuntui hyvin poikkeukselliselta. Viikko ennen sitä en pystynyt työskentelemään. Tein luovia asioita, mutta mieleni oli pois päältä aina, kun menin tietokoneelle. Käsitin jälkikäteen, ettei se ollut sattumaa! Minun täytyi puhdistua, jotta voisimme muodostaa korkeamman yhteyden. Olin erityisen ilahtunut saadessani seuraavan kommentin Birkan Torelta, koska arvostan häntä puhtaana kanavana, selvänäkijänä, intuitiivina ja ystävänä.
 
Osallistuttuaan Metatron-zoomiin hän kirjoitti: "Metatron-tapahtuma on ollut yksi viime vuosikymmenen voimallisimmista meditaatioistasi ja kursseistasi! Kerroin ystävälleni, että vastaanotamme tämän tapahtuman hyötyjä kuukausien ajan. Minusta tuntuu, ettemme ehkä käsitä saamiemme henkisten lahjojen ja nyt alkaneen transformaation suuruutta. Ja kuten sanoin, osallistujien lukumäärä oli 555! Tuntui siltä, että arkkienkeli Metatron on paljastanut paljon tavallista enemmän itsestään meille, ja tietysti puhdistuminen on valmistellut meitä tähän paljastukseen sekä se värähtelyvahvistus, jonka saimme sitruunankeltaiselta säteeltä (joka on uusi myös minulle!), lisätessään iloa. Kun aloimme meditoida Metatronin kuutiota, aloin nähdä sen sisällä kaikenlaisia symboleja, joita en ollut aiemmin huomannut! Vasta tässä meditaatiossa sain syvempää ymmärrystä hänen kuutiostaan."
 
Birkan on aina ollut selvänäköinen, mutta muutettuaan Havaijille jonka hän on aina sanonut olevansa henkinen kotinsa, hän on voinut nähdä energiakehon kerrokset, kuten mentaalikeho, tunnekeho jne. Hän tuntee, että hänen havaintokyvyssään on uutta syvyyttä ja aura näyttää luonnostaan syvemmältä. Ajatusmuodot tulivat vähän näkyvämmiksi, ja hän näkee ne kuin pieninä energiapilvinä tai -läiskinä, jotka leijuvat aurassa. On uskomatonta, miten ollessamme jollain korkeataajuisella alueella viritymme luonnostaan henkimaailmoihin.
 
Rakastan hänen viisauttaan. Hän puhuu siitä erosta, kuunteleeko sydämen viisautta vai sydänsurua ja traumaa, ja osoittaa, miten tärkeää on oppia sydämen kieli, joka on ainutlaatuista jokaisella ihmisellä. Sitten kun he tunnistavat sydämensä aidon opastuksen, he eivät enää sekoita sitä pelkoreaktioon, joka on yhteydessä aiempaan loukkaantumiseen.
 
Kerroin hänelle zoomistani 16.11. – virittyminen korkeaan sydämeen, aktivoiden korkeammat rakkauskoodit ja levittäen ne planeetan rakkausverkkoon. Hän vastasi: "Ilmoittaudun mukaan!" ja lisäsi, että hänen uskoakseen tämän virittyminen tuo uutta sisäisen rauhan ja rakkauden tunnetta ja myös lisää intuitiota ja selkeämmän yhteyden korkeampaan itseen ja jumalaan.
 
Käy katsomassa Birkanin nettisivut: Birkan Tore www.askangels.com.
 
Arkkienkeli Chamuel, rakkauden arkkienkeli
 
Chamuel on "arkaon" (archaon), yksi korkealle kehittyneistä arkkienkeleistä, joiden taajuus on vain vähän alle "ruhtinaskuntien" taajuuden. Hän on mahtava rakkauden enkeli, joka on vastuussa ihmisten sydänchakrasta. Hän on valkoinen ja vaaleanpunainen ja hänen tavoitteensa on auttaa sinua avaamaan sydämesi täysin ja saattamaan sen viidenteen ulottuvuuteen, jotta voit säteillä puhdasta ja kimmeltävää valkoista valoa tästä chakrasta. Kun olet valmis, hän mahdollistaa sydänkeskuksesi yhdistymisen Venukseen, kosmiseen sydämeen, vastaanottaaksesi puhdasta ylimaallista valovirtaa. Hänen tehtävänsä on yhdistää meidät kaikki sydämestä toiseen synnyttämään ykseyden maan päälle.
 
Muutama vuosi sitten menin puutarhaani pimeän tultua ja otin kuvia pimeyteen. Kaikki oli mustaa, kunnes yhtäkkiä oli välähdys vaaleanpunaista. Innoissani vein puhelimeni sisälle ja mustan kuvasarjan jälkeen oli mitä uskomattomin, kirkkaan vaaleanpunainen, sydämenmuotoinen orbi. Keskellä oli puhtaan valkoinen rakkausenkeli ja ulkoreunoilla Marian sinipunaista valoa. Mutta valtava kirkas pinkki säteily oli arkkienkeli Chamuel, rakkauden enkeli.
 
Seuraavana päivänä katsoin orbia ja hengitin sen energiaa auraani. Kun kävelin metsässä, visualisoin käveleväni orbin keskellä ja upeita asioita tapahtui. Orava juoksi luokseni, kun seisoin hiljaa paikallani, ja kirjaimellisesti tanssi jaloissani! Kauris makasi polun varressa, kun menin ohi, ja katsoimme toisiamme ja vaihdoimme rakkautta. Se ei liikkunut, ennen kuin saavutin tuon polun pään. Haltia toi luokseni henkilapsia, jotka eivät olleet kyenneet lähtemään, ja he juoksivat rakkausenergiaan lähteäkseen.
 
Niinpä kun Chamuel halusi minun tekevät marraskuun zoomin, jotta levittäisimme korkeampaa valoa rakkausverkon kautta ympäri planeettaa, nostamaan kaikkien rakkaustaajuutta, löysin tuon orbin ja aloin tuntea itseni taas sen energiassa. Kävelimme koirien kanssa paikallismetsässämme. Seison pienellä sillalla katsellen puroa, ja koirat istuivat rinnallani. Tunsin totaalista rauhaa tuossa orbissa. Jonkin ajan kuluttua yllätyksekseni kettu tassutteli polkua pitkin ja seisoi sillan kupeeseen katsomaan meitä. Se katsoi hiljaa minua, Venusta ja Sugaria, eikä kukaan meistä liikkunut. Olimme tällä tavalla melko kauan, ennen kuin kettu kääntyi ja livahti pois. Vasta sitten Venus joka on innokas ketun jahtaaja, hyppäsi ylös ja juoksi sen perään. Oivalsin, että tuohon hetkeen saakka meitä oli kaikkia pidetty arkkienkeli Chamuelin taajuudessa. Se tuntui kuin muutamalta ykseyshetkeltä. Klikkaa täältä lisäinformaatiota tapahtumasta.
 
Olemme saavuttaneet vanhan aikakauden lopun ja olemme aloittamassa uuden. Tämän vuoksi meille annetaan ainutlaatuinen tilaisuus päästää irti ja antaa anteeksi kaikki, voidaksemme kokea todellisen rakkauden ja ykseyden.
 
Kuten puhuin tässä uutiskirjeessä, covid on sydämen testi ja se on valmistelut monet nostamaan sydänchakransa taajuutta. Nyt arkkienkeli Chamuel voi voimistaa rakkausenergiaa suoraan sydänchakraasi. On aika kuunnella sydämesi viisautta. Yhdessä vierailemme arkkienkeli Chamuelin turvapaikassa aloittaessamme erityisvirittymisen häneen. Sitten yksisarviset opastavat meidät kultaiseen rakkaustemppeliin 10. ulottuvuuden kosmisessa sydänkeskuksessa. Täällä viritymme korkeampaan kosmiseen sydämeen. Työskentelemme mahtavan Chamuelin kanssa, mikä jouduttaa ihmisten henkilökohtaisen ja kollektiivisen sydänchakran puhdistumista nostaen rakkaustaajuutta planeetalla. On aika ladata korkeammat rakkauskoodit ja levittää ne rakkausverkon kautta, joka luodaan ympäri planeettaa. Tämä zoom-lähetys valaisee henkilökohtaista sydäntäsi ja palvelee kaikkia.
 
Tämän zoomin aikana
* kylvet kosmisessa rakkaudessa hävittämään tukokset sydänchakrastasi
* avaat ja laajennat sydänchakrasi, jotta se hehkuu
* vastaanotat arkkienkeli Chamuelin virityksen korkeampaan rakkauteen
* koet kauniin visualisoinnin vierailusta Chamuelin rakkaustemppeliin ja kosmiseen sydämeen
* lataat uusia korkeampia rakkaus- ja ykseyskoodeja, jotka ovat nyt käytettävissä
* autat puhdistamaan kaikkien henkilökohtaisen ja kollektiivisen sydänchakran
 
Tilaisuus pidetään maanantaina 16.11.2020 klo 19–20 UT (11 £) täällä, mistä löytyy myös aiemmat zoom-lähetykset.
 
Tilansa puhdistamisen tärkeys (Penny Wing)
 
Oletko koskaan mennyt paikkaan, joka ei tuntunut "oikealta" tai sai olosi tuntumaan epämukavalta? Jotkut paikat ovat täynnä jumiutunutta energiaa, ja tämä voi johtua kolmesta pääsyystä: fyysinen lika, olemassa oleva energia ja epäjärjestys/sotku.
 
Fyysinen lika – matalan tason energia kerääntyy aina lian ympärille. Siksi on erittäin tärkeää pitää kotisi mahdollisimman puhtaana (tolkun rajoissa).
 
Olemassa oleva energia – kaikki mitä tapahtuu jossain rakennuksessa, tallentuu seiniin, lattioihin, huonekaluihin ja esineisiin. Tämä energia on kuin fyysistä likaa, ja vaikkemme näe sitä, monet meistä voivat aistia sen.
 
Sotku/epäjärjestys – kaikenalainen sotku estää tasaisen energiavirtauksen tilassa.
 
Mitä sotku/epäjärjestys on?
 
Sanakirja sanoo: "täpötäysi ja epäsiisti kokoelma asioita". Monet tilanraivaamisekspertit luokittelevat sotkun näin: 1) asiat joita et käytä tai joista et edes pidä, 2) asiat jotka ovat epäsiistejä tai epäjärjestyksessä, 3) liian monia tavaroita pienessä tilassa tai 4) kaikki keskeneräinen.
 
Asiat joita et käytä tai joista et edes pidä – Tavaroissa joita käytetään ja rakastetaan, on eloisa energia ympärillään. Kuitenkin tavaroissa joita laiminlyödään, ei käytetä tai ei haluta, on ympärillään pysähtynyttä energiaa, ja tämä voi saada energian myös kodissasi pysähtymään. Koska olemme kaikki yhteydessä kaikkeen omistamaamme hienoisilla energiasäikeillä, silloin kun kotimme on täynnä rakastamiamme tavaroita, energia on positiivinen. Toisaalta sotku vetää energiaasi alas, ja mitä pidempään pidät sen, sitä enemmän sillä on vaikutusta sinuun. Kun hankkiudut eroon asioista, joilla ei ole todellista merkitystä sinulle, sinusta tuntuu kevyemmältä fyysisesti ja henkisesti.
 
Asiat jotka ovat epäsiistejä tai epäjärjestyksessä – Jos sinulla on tavaroita, joita rakastat ja käytät, mutta ne ovat hajallaan ympäri taloa etkä löydä niitä tarvitessasi, kotisi on sotkua. Jokaisen elämä menee tasaisemmin, kun hän tietää, missä asiat ovat. En sano, että kaiken pitäisi olla täydellistä, mutta kotisi on sen ulkoinen edustaja, mitä sisälläsi tapahtuu. Jos olet siivoton ulkopuolella, on mahdollista, että olet siivoton sisäpuolella!
 
Liian monia asioita liian pienessä tilassa – Joskus meillä ei ole yksinkertaisesti tarpeeksi tilaa sille, mitä olemme keränneet ajan saatossa! Siksi meidän täytyy olla hyvin tarkkana, ettemme ahda liikaa asioita kotiimme ja sen seurauksena tunne oloamme rajoittuneeksi omassa tilassamme. Hyvä idea pysymiseen ajan tasalla tässä on, että ostaessasi jotain uutta annat jonkin vanhan pois!
 
Kaikki keskeneräinen – Tällainen sotku on vaikeampaa nähdä ja helpompaa sivuuttaa kuin muut, mutta vaikutukset voivat olla kauaskantoisia. Asiat joita ei ole käsitelty kodissasi, heijastavat ongelmia, joita ei ole käsitelty elämässäsi, ja ne voivat kuluttaa jatkuvasti energiaasi. Pienistä tehtävistä, kuten vuotavan hanan korjaaminen, suurempiin tehtäviin, kuten talon remontointi, kaikella on vaikutus elämääsi kodin ulkopuolella. Jos teet valmiiksi kaikki keskeneräiset asiat, hämmästyt, miten energiatasosi nousee.
 
Miten sotku vaikuttaa sinuun?
 
* Saa olosi tuntumaan väsyneeltä ja veltolta
Useimmat ihmiset jotka hamstraavat asioita, sanovat, etteivät löydä energiaa aloittaakseen niiden raivaamisen tai poisheittämisen. Pysähtynyt energia joka kerääntyy sotkun ympärille, aiheuttaa tätä väsymystä ja velttoutta. Sen siivoaminen vapauttaa energiaa kodissasi ja antaa sinulle lisää elinvoimaa.
 
* Voi pitää sinut jumissa menneisyydessä
Silloin kun kaikki käytettävissä oleva tilasi on täynnä sotkua, miten voit sallia minkään uuden tulla elämääsi? Ajatuksesi vatvovat usein menneisyyttä ja katsot taaksepäin, etkä eteenpäin. Sen raivaaminen auttaa sinua päästämään irti menneisyydestä ja siirtymään eteenpäin.
 
* Pitää sinut hämmentyneenä
Kun sotku ympäröi sinua, on mahdotonta saada selkeyttä siitä, mitä teet elämässäsi. Kun siivoat sen, voit ajatella selkeämmin ja päätöksenteosta tulee helpompaa.
 
* Vaikuttaa tapaan, jolla ihmiset kohtelevat sinua
Ihmiset kohtelevat sinua niin, kuin kohtelet itse itseäsi! Jos arvostat itseäsi, muut arvostavat sinua. Jos elät sotkussa, voit vetää puoleesi ihmisiä, jotka eivät kunnioita sinua.
 
* Voi saada sinut viivyttelemään
Jos sinulla on paljon sotkua, tapanasi on lykätä asioita. Sotku kuluttaa energiaasi, eikä sinua vain huvita! Aloitettuaan ympäristönsä puhdistamisen, monet ihmiset ovat motivoituneita jatkamaan ja tekemään asioita, joita he ovat lykänneet pitkään.
 
* Voi aiheuttaa sinulle epäharmoniaa
Sotku voi olla merkittävä riitojen syy perheissä ja kumppanien kesken. Jos elät jonkun kanssa, joka hamstraa asioita, hänen elämäntyylinsä voi estää sinun etenemisesi.
 
* Voi saada sinut olemaan häpeissään
Oletko saavuttanut vaiheen, jossa kotisi on sellaista sotkua, että hävettää kutsua ihmisiä käymään? Voit valita elää yksin omaisuutesi ympäröimänä, tai voit valita tehdä kunnon siivouksen, lisätä itsearvostustasi ja alkaa saada sosiaalisen elämän! Valinta on sinun!
 
* Voi saada sinut masentumaan
Monilla ihmisillä jotka kärsivät masennuksesta, on sotkua ympärillään. Jos olet niin masentunut, ettet pysty alkuunkaan ajattelemaan siivoamista, yritä ainakin poistaa tavarat lattialta. Se voi auttaa kohottamaan henkeäsi ja energiaasi. Pyydä apua, jos on tarpeellista.
 
* Kodin siivoaminen vie kauemmin
Vie ainakin tuplasti aikaa siivota paikka, joka on täynnä esineitä, ja myös nuo esineet täytyy siivota! Ajattele, mitä voisit tehdä ekstra-ajalla, jos sinun ei tarvitsisi käyttää niin paljon aikaa siivoamiseen!
 
* Saa olosi tuntumaan epäjärjestelmälliseltä
Miten usein hukkaat asioita? Miten monta kertaa olet etsinyt jotain, antanut periksi ja sitten löytänyt sen viikkojen tai kuukausien päästä? Epäjärjestelmällisyys haaskaa aikaa.
 
Miksi ihmiset pitävät sotkua?
 
Omaisuus heijastaa itsemme osia ja elämässämme aikoja, joita emme halua unohtaa. Ajattele, miten moni nainen pitää hääpukunsa varastoituna laatikkoon, joita ei koskaan katsota!
 
* Asioiden pitäminen "kaiken varalta"
Tämä on suosittu syy, miksi ihmiset pitävät kiinni asioista, joita he eivät tarvitse. Tiedämme "ajatusten luovan todellisuutta", joten jos olet huolissasi siitä, että tarvitset jotain heitettyäsi sen pois, alitajuinen mielesi luo tilanteen, jossa tarvitset tuota asiaa!! Sitten sanot: "Tiesin, että siitä olisi hyötyä jonain päivänä", mutta todellisuudessa olet luonut tuon tarpeen itsellesi. Jos sinulla on paljon sotkua, jota pidät yllä mainitusta syystä, lähetät universumille viestiä, ettet luota sen turvaavan eloasi.
 
* Identiteetintunne
On helppoa kiintyä omaisuuteensa, koska voi tuntua siltä, että oma identiteetti on sidottu siihen. Esimerkiksi, jos olet säilyttänyt viiden vuoden takaisen teatterilipun kannan, voit katsoa sitä ja sanoa: "Kävin katsomassa tuon show'n". En kehota olemaan säilyttämästä mitään muistoja ja lahjoja, mutta ei niin monia, että ne pitävät sinut juurtuneena menneisyyteen. Tee säännöllisiä siivouksia pitääksesi ne asiat, jotka edustavat sinua sellaisena, kuin olet nyt …
 
Hankkiutuminen eroon lahjoista on vaikeaa joillekin ihmisille, kun he tuntevat heittävänsä pois ystävänsä ystävällisyyden. Mutta jos olet nauttinut tuosta lahjasta jonkin aikaa eikä sinulla ole enää tarvetta sille, anna se jollekin, joka käyttää ja arvostaa sitä – päästät siitä sitten irti rakkaudella! Oma onnellisuutemme ei riipu esineistä, jotka pysyvät omistuksessamme ikuisesti!
 
* Turvallisuudentunne
Nykypäivän mainonta on suunniteltu pelaamaan epävarmuuksillamme. "Jos et omista näitä, et ole yhtä hyvä kuin muut ihmiset, on yksi jatkuvista taustaviesteistä, joita saamme. Jotkut ihmiset "tarvitsevat" aina jotain muuta riippumatta siitä, miten monia asioita heillä on. Tosiasiassa turvallisuudessa on kyse asioiden käsittelystä, ei niiden omistamisesta!
 
* Uskomus, että enemmän on parempi
Länsimaissa useimmilla ihmisillä on kokonainen valikoima keittiöveitsiä kotonaan – yksi pienten asioiden pilkkomiseen, yksi isojen asioiden pilkkomiseen jne. Useimpien itämaiden, kuten Bali tai Thaimaa, kotitalouksissa on vain yksi veitsi, jota käytetään kaikkeen! Mainosfirmat ovat aivopesseet meidät uskomaan, että tarvitsemme veitsiarsenaalin! Se ei ole totta – pidä asiat yksinkertaisena!
 
* Vastineen saaminen rahalle
Jotkut ihmiset kieltäytyvät päästämästä irti sotkustaan, ennen kuin he ovat todella saaneet rahalleen vastinetta siinä. Tämä pätee, vaikka tavara olisi ostettu alennushinnalla tai saatu ilmaiseksi. Muista, ettei hyviä asioita voi tulla elämääsi helposti, jos estät energiavirran pitämällä itsepintaisesti kiinni vanhentuneesta sotkusta. Rentoudu vähän ja katso, mitä tapahtuu.
 
Irtipäästäminen
 
Kun jotain tulee elämääsi, nauti siitä ja käytä sitä hyvin, ja kun on aika, päästä siitä irti. Se on näin yksinkertaista. Jonkin omistaminen ei merkitse, että sinun täytyy pitää se ikuisesti. Olet vain monien asioiden tilapäinen huoltaja, kun ne kulkevat elämäsi läpi.
 
Sulkeutumistilanne on ihanteellista aikaa aloittaa puhdistusprosessi, joten anna palaa!!
 
Namaste,
 
Penny x (www.pennywing.com)
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >